i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Woning en Tuin’ Category

Decoratietips met tegels

dinsdag, april 6th, 2021

De beste tips op het gebied van tegels!

Tegels zijn de laatste jaren enorm in. Niet enkel voor in de keuken of in de badkamer, in allerlei ruimtes in huis zie je telkens meer en meer tegels opduiken. In dit artikel zullen we je een aantal tips geven op het gebied van tegels. Want het lijkt misschien vrij simpel. Maar het is toch een stukje minder makkelijk dan het lijkt om telkens, maar weer de juiste keuze te maken, en hoe doe je dat precies?

Eerst, voordat je naar de specialist gaat…

Je komt vanaf het begin af aan al voor een hoop keuzes te staan. Hoe wil je de ruimte gaan indelen? Welke sanitaire voorzieningen plaats je als het om een badkamer gaat? Welk meubilair gaat er in de ruimte geplaatst worden? Welke tegels wil je op de vloer, welke aan de wand. Welke combinatie gaat het beste samen? Je wilt uiteraard direct een hoop vragen gaan stellen aan een specialist, want die heeft er immers verstand van. Maar, er zijn een hoop vragen waar je zelf vast eerst al een antwoord op klaar hebt. Ga dus eerst eens zelf langs al deze vragen en mogelijkheden heen. De specialist zal ook de vraag stellen wat je zelf al in gedachten had, en dan heb je eigenlijk nog geen antwoord. Denk eerst zelf eens goed na, wellicht is een specialist dan helemaal niet meer nodig.

Speel met de effecten, het kan allemaal!

De kleur, de afmetingen en de inrichting, allemaal stuk voor stuk keuzes die invloed hebben op de uiteindelijke uitstraling van de ruimte. Wanneer je wilt weten wat de beste keuze is, speel gerust met effecten. Dit is leuk en interessant! Wil je dat de ruimte groter lijkt? Bekijk eens de combinatie van een donkere vloer met lichtere wanden. Daarnaast lijkt een smallere ruimte en stuk breder wanneer de zijwanden licht en de wand op de kopse kant er donker uitziet. Een vloer die wat donkerder is met donkere wanden maakt een ruimte op het oog een stuk kleiner. Dit kan mooi ogen, maar qua verlichting kom je dan weer in de knoop. Staande wandtegels kunnen er weer voor zorgen dat je een ruimte hebt die hoger lijkt. Wanneer een wandtegel liggend wordt verwerkt dan kun je een smallere ruimte op zijn beurt weer breder laten lijken. Dan is het ook het beste om te kiezen voor een langwerpige tegel die je in de breedte neerlegt. Wanneer je ze verwerkt in de lengteligging dan lijkt de ruimte op het oog langer. Wanneer je kleinere wandtegels plaatst op een lange wand dan zal je misschien een onrustig beeld krijgen. Grotere tegels geven meer rust, vanwege minder voegen. Datzelfde is ook van toepassing op de vloer. Kortom, er zijn een hoop mogelijkheden. Speel eens met deze effecten, je zult een hoop mogelijkheden ontdekken!

Er zijn veel verschillende soorten om uit te kiezen.

Het is belangrijk, voordat je gaat nadenken over maten en kleuren dat je eerst nadenkt over welke soort tegel je wilt. Dat is waar het allemaal begint. De rest daar kun jij je later zorgen over maken. Velen hebben vaak al een keuze in hun hoofd voor een bepaalde soort die ze graag zien in hun badkamer. Bijvoorbeeld, mozaïek is in de laatste jaren erg populair, maar dit heeft ook weer zijn voor- en nadelen als tegelsoort, zoals dit ook geldt voor iedere andere soort. Er zijn bijvoorbeeld bepaalde soorten tegels, zoals natuursteen tegels, die je maar beter niet kunt plaatsen in een douchehoek. Wanneer je hier toch mozaïek wilt hebben dan is het goed om een effect van optimale waterdichtheid te creëren.

Een grote trend tegenwoordig, tegels op de wand.

Ook hier kun je de laatste jaren bijna niet meer omheen. De laatste jaren worden er steeds meer wandtegels in diverse ruimtes geplaatst. De uitstraling van een vloer of wandtegel is verschillend. Iedere tegel heeft een apart effect op een accentwand of op juist alle wanden. Wanneer je vloertegels wilt plaatsen dan is deze klus een stuk arbeidsintensiever. Je moet daarvoor daarnaast vaak een andere soort lijm gebruiken om ervoor te zorgen dat alles goed vastzit. Vloertegels zijn een stik dikker, en vooral het verwerken rondom kranen, schakelaars etc. is een tijdrovende klus.

https://www.detegelboutique.nl/

Welke afmeting huisnummer kiezen?

maandag, november 16th, 2020

Een van de meest gestelde vragen als het huisnummers betreft is: ‘hoe groot moet mijn huisnummer zijn?’. Natuurlijk is de keuze afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en bestaat er geen goed of fout. Zodoende is het antwoord dus niet exact te formuleren. Het is in ieder geval belangrijk dat een huisnummer aan zijn functionele eigenschappen kan voldoen: uw woning moet goed vindbaar zijn. Toch zijn er enkele aanvullende zaken om rekening mee te houden. Dat bespreken we in deze blog.

Huisnummer afmetingen

Huisnummers zijn er in allerlei verschillende groottes en afmetingen. Over het algemeen genomen beginnen de kleinste huisnummer bij een hoogte van 75mm (zogeheten deurnummers), gevolgd door 100mm, 120mm of 150mm. In Nederland zijn de meeste huisnummers gemaakt van RVS en 15cm groot (goed geschikt voor standaard rijtjeshuis). Bij diverse online winkels zijn ook grotere maten beschikbaar. Zelfs in maten oplopend tot 50 cm of nóg groter.

1. De afstand van de weg tot uw woning

Het is belangrijk dat uw huisnummer goed zichtbaar is. Daar heeft onze eerste tip dus betrekking op. Om de ideale huisnummergrootte te bepalen, moet u een goed beeld hebben van de afstand waarop uw nummer bekeken zal worden. In Nederland zijn huisnummers van 15 centimeter over het algemeen prima, zeker voor rijtjeshuizen. Wanneer u woont in een appartementencomplex zou u een kleinere maat kunnen kiezen. Woont u in een vrijstaand huis of een boerderij? Dan zal u over het algemeen een grotere maat huisnummer nodig hebben om vanaf de straat een goede zichtbaarheid te hebben. U kunt altijd even een aantal formaten natekenen (of uitprinten) en deze op uw gevel testen. Dit geeft u een goed idee wat u kunt verwachten.

2. Houdt u van opvallend?

Huisnummers zijn functioneel, maar kunnen natuurlijk ook een bepaalde woonstijl onderstrepen. Als u niet bang bent om een ​​statement te maken, kunt u een bovengemiddeld groot huisnummer kiezen. Hier speelt dus uw persoonlijke voorkeur een belangrijke rol. Zorg er wel voor dat het in evenwicht is met de overige elementen op uw gevel.

3. Is uw straat of gevel verlicht?

Is uw straat of woning slecht verlicht? Dan zal uw huisnummer ’s avonds wat lastiger te zien zijn. In dat geval zou u kunnen kiezen voor een grotere maat huisnummer. Of voor een strakke wandlamp. Er is ook nog een slim alternatief op de markt verkrijgbaar, namelijk het met LED verlichtte huisnummer. Deze zijn er in verschillende maten en soorten. Het licht is veelal te bedienen met een schakelaar of werkt via een sensor. Zo is uw huisnummer ook ’s avonds goed zichtbaar.

4. Denk na over de inrichting van uw gevel

Natuurlijk is het ook belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van uw gevel. Zeker wanneer u het nummer direct naast uw voordeur wilt bevestigen, kan het zijn dat de beschikbare ruimte relatief klein is. Idealiter bevindt uw huisnummer zich niet direct op de uiterste rand van de muur (bijvoorbeeld bij een smalle gevelstrook direct naast de voordeur). Dit kan namelijk erg druk en slordig ogen. Kies dan liever een wat kleinere maat huisnummer en hou een kleine marge gevel over.

 

De waarheid over zonnepanelen

donderdag, oktober 1st, 2020

Lees in dit blog over het voordeel van groene energie opgewekt door zonnepanelen. Europa zit aan de vooravond van de energietransitie, er gaan veel geruchten in de rondte. Deze geruchten veroorzaken onrust, en dat is onnodig. Zonne-energie heeft veel voordelen, een zonnepaneel op het dak verdien je terug.

 

Terugverdientijd zonnepanelen

Het meest hardnekkige gerucht gaat over een te lange terugverdientijd bij het klimaatneutraal maken van een woning. Bij het journaal was er een voorbeeld van een woning met energielabel D en die woning moest dan klimaatneutraal worden, maar voordat de bewoner van het huis zijn of haar geld terug had was hij of zij vele jaren verder. In die berekening waren twee feiten vergeten. 

Ten eerste, alle onroerende goederen voorzien van een zonnepaneel zijn direct meer waard. Ten tweede, tijdens de energietransitie zal er een forse stijging komen van de elektriciteitskosten. Iedere kilowattuur die je zelf opwekt hoef je niet te betalen, nu is een kilowattuur nog relatief goedkoop, over een paar jaar niet meer. 

Het is enorm interessant om veel voor te zijn door nu al te kijken of een zonnepaneel op het dak van je woning of bedrijf te realiseren is. De investering verdien je steeds sneller terug, anders zie je het geld terug bij verkoop van het pand.

 

Investeer in zonne-energie

Online jezelf verdiepen in zonnepanelen gaat makkelijk. Een bedrijf waar je goed terecht kan voor zonnecollectoren die groene energie opwekken is Solention. Zij bedienen grote en kleine klanten, je kunt er dus goed terecht voor een enkele zonnecollector voor op je woning of bedrijf. Zodra het zonnepaneel op je dak ligt sta je vooraan met de transitie, en heb je die voordelige groene energie maar alvast binnen. Door de tijd verdien je het zonnepaneel steeds sneller terug.

 

Heeft u een opslagruimte nodig in Utrecht? Opslagman.nl helpt u verder!

maandag, september 14th, 2020

Voor een ruime opslagruimte in hartje Utrecht zit u bij Opslagman.nl zeker goed. Al meer dan 16 jaar zijn wij een vaste partner betreft opslagruimtes. Staat uw gehele magazijn vol met dozen en weet u simpelweg niet waar u het laten moet? Zit u met uw handen in het haar en vraagt u zich af waar u voordelig een opslagruimte kunt huren? Het antwoord luidt: de Opslagman! Momenteel kent de Opslagman wel liefst vijf vestigingen, onder andere in Diemen, Almere, Utrecht, Veenendaal en Amerongen. Wilt u ook een opslagruimte huren? Lees dan verder!

Opslagruimtes in Utrecht

Al jaren verhuren wij opslagruimtes in Utrecht en omstreken voor vele particulieren. Opslagman is een echt familiebedrijf met al vele jaren ervaring in het verhuren van ruimtes. Deze ruimtes zijn voor u volledig in de vertrouwde omgeving van provincie Utrecht. De afgelopen tijd krijgen wij verschillende reacties binnen van klanten die een opslagruimte hebben gehuurd bij Opslagman. Vrijwel een groot deel van onze klanten zijn nog altijd tevreden met onze service. Door al deze positieve beoordelingen van onze klanten plus ons groeiende netwerk kunnen wij zeker dat dit gehele concept optimaal werkt. Mocht u geïnteresseerd zijn naar de recensies, neem dan gerust een kijkje op Google, huren.nl en Feedback Company.

Online service

Het gehele concept vindt volledig online plaats. Alle informatie betreft het huren krijgt de klant automatisch toegestuurd. De mogelijkheid bestaat ook om deze benodigde informatie terug te vinden in het klantenportaal. U komt op dit zogenaamde klantenportaal door een account aan te maken op onze website. Eenmaal u een account heeft aangemaakt, kunt u eenvoudig inloggen en uw gegevens opzoeken.

Hoe werkt concept werkt

Een opslagruimte huren bij Opslagman werkt als volgt: als eerst kiest u een vestiging die voor u het beste schikt. Opslagman kent vijf vestigingen in Diemen, Utrecht, Veenendaal, Almere en Amerongen. Vervolgens kiest u de geschikte opslagruimte die voldoet aan uw wensen. Nadat u dit heeft gedaan vult u uw gegevens in, bekijkt u de huurovereenkomst en betaalt u uw eerste termijn via iDeal of u kiest ervoor om per factuur te betalen. Et voilà, u kunt gelijk gebruik maken van uw persoonlijke portal! Wij halen uw spullen op met onze bakwagen met verhuisdekens, spanbanden, rollend materiaal en overige gereedschap. Dit zodat de gehele verhuizing vlekkeloos verloopt.

Kiezen voor een opslagruimte in omgeving Utrecht

Voor de ideale (online) opslagruimte in omgeving Utrecht moet u bij Opslagman wezen! Wij zijn dagelijks bereikbaar, beschikken over een goedkope ophaalservice en alles wordt gelijk online direct voor u geregeld! Makkelijk, toch? Kies vandaag nog voor Opslagman!

Professionele slotenmaker in Maldegem 24/7 beschikbaar

woensdag, september 9th, 2020

Maldegem is niet super groot, maar ook daar kun je natuurlijk nood hebben aan een vakkundige slotenmaker. Op zoek naar een slotenmaker in Maldegem en wil je een kwalitatieve vakman die redelijke prijzen hanteert en correct te werk gaat? Dan kom je vanzelf bij slotenmaker Lock-it terecht.

Een slotenmaker die 24/7 beschikbaar is

Meestal kom je niet voor je plezier bij een slotenmaker terecht. Een inbraak of een slot geforceerd, je sleutel kwijt, een cilinder die het niet meer doet. Nee, fijn is het dan niet als je op zoek moet naar een slotenmaker.

Bij slotenmaker Lock-It die in jouw buurt zit, proberen ze dit alvast zo aangenaam mogelijk te maken. Je mag rekenen op professionaliteit, en ook vriendelijkheid staat centraal in de aanpak van slotenmaker Lock-it. Bovendien kan je 24/7 bij deze slotenmaker in Maldegem terecht. Misschien moet je soms even wat langer wachten, maar in regel staat deze slotenmaker razendsnel voor je deur. Op een crisismoment is het immers belangrijk om snel te handelen en een oplossing aan te reiken.

Slotenmaker Lock-it die in Maldegem en omstreken vaak aan de slag is, is stuk voor stuk een topper die weet wat een slot is en steeds het juiste materiaal bij heeft om een oplossing te bieden. Hij gaat omzichtig te werk en voorkomt schade aan de deurlijsten. Hierdoor val je niet extra in de kosten. Die kosten vallen bij slotenmaker Lock-it overigens mee en ze hanteren er transparante prijzen. Je hoort wel eens verhalen van torenhoge prijzen die slotenmakers durven aanrekenen, maar dat is bij slotenmaker Lock-it zeker niet het geval. Hier betaal je realistische bedragen voor een razendsnelle service.

Politie doet steevast beroep op slotenmaker Lock-it

Trouwens niet alleen jij doet een beroep op de expertise van Lock-it, ook de politiediensten en gerechtsdeurwaarders doen beroep op deze slotenmaker in Maldegem. Moeten ze zich ergens toegang verschaffen tot een woning, dan gaat er deze slotenmaker mee. Dit is natuurlijk een mooie referentie voor Lock-it, want het spreekt voor zich dat professionals elkaar opzoeken.

Nood aan een slotenmaker in Maldegem?

Heb je nood aan een slotenmaker, maar niet in Maldegem? Geen enkel probleem, want Lock-it is als slotenmaker niet enkel in Maldegem actief, maar in de ruime regio van West- en Oost-Vlaanderen. Op de site van deze slotenmaker uit Maldegem, vind je de gebieden waar er slotenmakers van Lock-it actief zijn. In al deze steden mag je rekenen op dezelfde professionele service en de ervaren slotenmakers van Lock-it.

Neem een kijkje op de site, sla de nummer op in je mobiele telefoon en wanneer je nood hebt aan een slotenmaker in Maldegem of daarbuiten, dan weet je dat je steeds bij Lock-it terecht kunt. Dag en nacht, zonder zorgen.

https://www.slotenmakerlock-it.be/slotenmaker/maldegem

Kunstgras kopen?

dinsdag, september 1st, 2020

Ga je voor echt gras of kunstgras? Je staat voor een belangrijke beslissing: de inrichting van je tuin. Dan denk je spontaan aan een mooie, groene gazon. Waar je in de warme seizoenen heerlijk op kan vertoeven en die aangenaam is om naar te kijken in de koudere periodes. Het aanleggen van je nieuwe grasperk en ervoor zorgen dat het in optima forma blijft, zeker nu we drogere zomers gaan beleven, is heel wat werk. Wist je dat er een aantrekkelijk alternatief bestaat, namelijk kunstgras kopen? Dat heb je waarschijnlijk nog niet overwogen omdat je denkt dat het er heel erg nep uitziet. Dat was zo, helemaal in het begin toen dit product op de markt kwam. Vandaag lijkt kunstgras op echt gras. Nog meer voordelen

Kunstgras heeft niet te lijden onder wisselende weersomstandigheden: dat betekent, geen grote rare plekken meer in de zomer of onkruid dat in de lente en herfst welig tiert. Ook in de winter blijft je gazon mooi groen. Bovendien is je nieuwe gras duurzaam. Het gras gaat lang mee door de hoge kwaliteit die er nu op de markt is. Keuze in kleur en lengte

Misschien denk je dat alle kunstgras hetzelfde is? Dat klopt niet, vandaag is er een uitgebreid gamma zodat je je grasmat helemaal kan afstemmen op jouw keuze. De kleur bijvoorbeeld. Om de uitstraling van natuurlijk gras te krijgen, wordt het kunstgras samengesteld uit verschillende soorten groen, beige, bruin en grijs. Je kan dus een ‘tint’ kiezen die afgestemd is op je huis en de tuin rondom het gras. Kunstgras komt in verschillende lengtes. Het uitgangspunt is, hoe langer de grassprieten zijn, hoe zachter het gras aanvoelt. De lengte en de dikte van de kunststof vezel bepalen hoe je gras er gaat uitzien. Langer en dikker gras is iets duurder dan de kortere en dunnere varianten, voor een zo natuurlijk mogelijk ogende grasmat betaal je best wel dat kleine verschil in prijs.

Laten aanleggen of zelf doen?

Kunstgras lijkt je wel een interessant alternatief? Dan moet je ook nog dit overwegen. Je kan kunstgras zelf aanleggen. Er is voldoende informatie aanwezig over hoe je het gras moet leggen. Zorg er vooral voor dat de grond waarop je je gras gaat leggen, stevig is en dat er geen oneffenheden zijn. Doe-het-zelf is een aantrekkelijk alternatief als je graag buiten werkt of je wilt besparen op de totale aanlegkosten. Je kan het werk ook uitbesteden, neem daarvoor een vakman onder de arm. Vraag bijvoorbeeld referenties, zo weet je zeker dat professionals aan de slag gaan in jouw tuin.

Ook geschikt voor terrassen of aanleg van groenruimtes bij bedrijven. Kunstgras gedijt prima op een balkon of (dak)terras. In één, twee, drie tover je je buitenruimte zo om in een heerlijke groene oase. Het nette en onderhoudsarme karakter van kustgras zijn ook voor bedrijven belangrijke argumenten om te kiezen voor deze manier van tuinaanleg. De buitenruimte transformeren tot een verzorgde plek straalt bijzonder positief af op je bedrijfsimago, zowel bij klanten en prospecten, medewerkers en leveranciers.

https://www.kunstgrasdirect.nl

Geen warme woning met het zonnescherm in Beuningen

dinsdag, juli 28th, 2020

Wanneer je snel last hebt van de warmte is een  groot zonnescherm in Beuningen misschien wel de oplossing die jou gaat helpen tegen dit probleem. Wanneer je een tuin of een balkon hebt op het zuiden dan kan je te maken krijgen met een hele hete ruimte aan de binnenkant van je woning. De ramenstaat dan waarschijnlijk ook voornamelijk op het zuiden en daar wordt de gehele dag zon op geschenen. Wanneer ramen warm worden van de zon, wordt dit naar binnen gestraald en krijg je binnen ook veel last van de warmte. Maar wanneer het raam helemaal niet door de zon wordt aangeraakt heb je hier helemaal geen last van. Je moet je ramen zien te beschermen tegen de straling van de zon.

 

Plaatsen van het zonnescherm in Beuningen

Je kunt dit onder andere goed doen door een zonnescherm in Beuningen te laten plaatsen. Deze zorgt ervoor dat de ramen in de schaduw komen te staan waardoor de zon helemaal geen kans heeft om op het raam te gaan schijnen en waardoor het binnen een aanzienlijk betere temperatuur komt. Niet alleen houd je de ramen in de schaduw, maar door het zonnescherm in Beuningen kan je ook een deel van het terras of de tuin en balkon in de schaduw zetten, waardoor je buiten ook niet alleen maar in de warme zon hoeft te zitten. Een plekje in de schaduw is hartstikke fijn wanneer het zo warm is buiten en dat kan je realiseren met het zonnescherm in Beuningen.

 

Temperatuur stijgt

Omdat de temperatuur in Nederland iedere jaar weer hoger wordt is het aan te raden om zo snel mogelijk een zonnescherm in Beuningen aan te schaffen, om op die manier de warme dagen voor te blijven. En daarnaast wordt het ook zo, dat wanneer iedereen een zonnescherm in Beuningen wilt gaan kopen de prijzen gaan  stijgen. In het hoogseizoen zijn de prijzen ook altijd al hoger, dus het is verstandig om nu een zonnescherm in Beuningen aan te schaffen.


Haal het meeste uit je tuinmeubelen!

dinsdag, april 21st, 2020

Om het meeste uit je tuin te halen, heb je enkele zorgvuldig gekozen tuinmeubelen nodig. Dit geeft je tuin een stijlvolle toevoeging. Je kunt ook winkelen in ons assortiment om een reeks prachtige ontwerpen te vinden; overweeg een houten frame voor klassieke rustieke charme, of kies voor rotan om een eigentijdse trend te bereiken. Rotanmeubels zijn perfect als je graag veel gasten vermaakt of een groter gezin hebt. Het is duurzaam en slijtvast, perfect om zelfs de winters door te komen. Ook kun je ze in de koudere maanden netjes opbergen. Van deze meubelen heb je echt jaren plezier.

Bij suns-tuinmeubelen.nl hebben wij een groot assortiment tuinmeubilair dat perfect past bij je tuin, terras en balkon in alle soorten en maten. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals metalen tuinmeubelen, houten- en rotan tuinmeubelen. Net als het interieur van je huis, bieden tuinmeubelen een ruimte waar je creatief kunt worden en een plek kunt creëren waar je graag je tijd doorbrengt. 

De meeste mensen geven de voorkeur aan houten tuinmeubelen, omdat ze stevig en duurzaam zijn en goed bestand zijn tegen weersinvloeden, wat betekent dat ze het hele jaar door buiten kunnen staan.

Toepassingen zijn tuinbanken, tuintafels en ligstoelen. Er is keuze genoeg om je tuin aan te vullen. Daarnaast kun je gebruik maken van metalen tuinmeubelen. Daartoe behoort aluminium dat sterk en lichtgewicht is, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en als je wat inspiratie nodig hebt, neem dan zeker een kijkje bij onze tuinideeën op suns-tuinmeubelen.nl. Wanneer je op zoek bent naar ontspanning en gezellig buiten wilt zijn, dan zal ons fantastische assortiment tuinmeubilair perfect bij die behoeften aansluiten. Wat je budget en wensen ook zijn, we hebben comfortabele sets die je tuin een perfecte plek zullen maken om te ontspannen.

https://www.suns-tuinmeubelen.nl/

Decorvloer tegel laminaat vloeren

zaterdag, november 23rd, 2019

Recent ben ik opzoek gegaan naar een tegel laminaat vloer. Maar doordat ik dat soort zaken vaker in het echt wil bekijken vanwege de kwaliteit te kunnen zie, ben ik Decorvloer tegel laminaat toe tegengekomen. Ik las namelijk dat ze showrooms bezitten, en dat was in de buurt van Utrecht. Graag vertel ik wat ik erin heb ondervonden, voor welke decorvloer tegel laminaat ik heb gekozen en hoe de kwaliteit daarvan vond.

 

Decorvloer goedkoop laminaat gezocht

Op het internet ben ik dus onpasselijk naar een decorvloer goedkoop laminaat legger gaan zoeken. En hoewel gauw arriveerde ik bij decorvloer tegenstrijdig. Daar kreeg ik op hun website te zien dat ze laminaat vloer in hun eigen fabriek vervaardigen. En kantkloswerk vervolgens verhandelen in hun vestigingen. Zelf had ik van te voren liever voorkeur voor laminaat. Maar het viel me op dat zij gewichtigheid ook nog vele verschillende soorten bezitten! En dan vooral van verschillende kleuren. Want het eentje was wit of grijsachtig. En de aankomende had weer een heel natuurlijke houtlook. En de ene ander was helemaal zwart van patronen. Laatstgenoemde had ik zowel al een keer in een Woonmagazine gezien. En de meubelen diegene daar stonden, en verdere woninginstallatie, leken intact hevig op die van mij! Daarom heb ik dan zowel besloten om voor diegene te loeren. Maar noch vroeger voordat ik dus onwel een vestiging ben geweest onderbrak ik of het van goede kwaliteit waren.

 

Vestiging Decorvloer

Bij de showroom van Decorvloer aangekomen aanstaar ik rechtstreeks vele verschillende vloeren opgemaakt staan. Zo zowel laminaat. En waarna ik ginds naartoe liep kon aanraken om van dichtbij te zien op de zelfde dag. Een medewerker snelde onpasselijk naar me toe en legde het een of andere uit wat ik er nog beste bij kan kopen.

Uiteindelijk heb ik dan ook de perfecte laminaat vloer gevonden die bij me woning past!

https://decorvloer.nl/laminaat/tegel-laminaat

Deurbeveiliging – Inbraakbeveiliging voor sluitcilinder & deurslot

dinsdag, oktober 22nd, 2019

In dit artikel wordt uitgelegd waarom buitendeuren van een gebouw extra beschermd moeten worden tegen inbraak en welke mogelijkheden voor kerntrekbeveiliging nu mogelijk zijn.

Iedereen die bekend is met deuren en ramen en zich in de rol van inbreker probeert te verplaatsen, kan het verschil gemerkt hebben. Tegenwoordig breken steeds meer mensen op klaarlichte dag in en het tijdsvoordeel voor dit type inbreker is enorm belangrijk.

 

 

Waarom is kerntrekbeveiliging zo belangrijk?

Wie wil inbreken in een huis, kiest de zwakste plek. Hoewel ramen van buitenaf gemakkelijk te openen zijn zonder inbraakwerende voorzieningen, bieden ze de inbreker alleen een voordeel als ze niet naar de straat gericht zijn.
 
Deurbeveiliging met klauw Deurbeveiliging met klauw van Schellenberg Bovendien mag het in- en uitstappen niet te lang duren. Er is ook een zeker verschil tussen 100 x 60 cm en 100 x 200 cm. Niet te denken aan de tijd waarin je ontdekt kan worden. Vooral bij het vervoer van de “goederen”. Ramen moeten toch al beveiligd zijn.
 
Daarom is het voor elke inbreker duidelijk om aanvalspunten te kiezen die in een kortere tijd geopend kunnen worden. En wel zo dat de illegale toegang tot het gebouw ook verborgen kan worden gehouden, als de buren het toevallig opmerken.
 
Een voorbeeld hiervan is de pakketboodschapper bij de voordeur, die doet alsof hij communiceert met het intercomsysteem dat voorovergebogen is.
 
Maar bovendien wordt de onbeveiligde voordeur bliksemsnel geopend. Hij verdwijnt in het huis en verzamelt dan snel alles wat hij ontdekt. Als hij bijzonder slim is, vermomt hij het als een pick-up. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de deuren aan de achterzijde van het huis. Daarom is ten minste een minimum aan bescherming tegen de kerntrekmethode aan te raden.