i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Woning en Tuin’ Category

Haal het meeste uit je tuinmeubelen!

dinsdag, april 21st, 2020

Om het meeste uit je tuin te halen, heb je enkele zorgvuldig gekozen tuinmeubelen nodig. Dit geeft je tuin een stijlvolle toevoeging. Je kunt ook winkelen in ons assortiment om een reeks prachtige ontwerpen te vinden; overweeg een houten frame voor klassieke rustieke charme, of kies voor rotan om een eigentijdse trend te bereiken. Rotanmeubels zijn perfect als je graag veel gasten vermaakt of een groter gezin hebt. Het is duurzaam en slijtvast, perfect om zelfs de winters door te komen. Ook kun je ze in de koudere maanden netjes opbergen. Van deze meubelen heb je echt jaren plezier.

Bij suns-tuinmeubelen.nl hebben wij een groot assortiment tuinmeubilair dat perfect past bij je tuin, terras en balkon in alle soorten en maten. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals metalen tuinmeubelen, houten- en rotan tuinmeubelen. Net als het interieur van je huis, bieden tuinmeubelen een ruimte waar je creatief kunt worden en een plek kunt creëren waar je graag je tijd doorbrengt. 

De meeste mensen geven de voorkeur aan houten tuinmeubelen, omdat ze stevig en duurzaam zijn en goed bestand zijn tegen weersinvloeden, wat betekent dat ze het hele jaar door buiten kunnen staan.

Toepassingen zijn tuinbanken, tuintafels en ligstoelen. Er is keuze genoeg om je tuin aan te vullen. Daarnaast kun je gebruik maken van metalen tuinmeubelen. Daartoe behoort aluminium dat sterk en lichtgewicht is, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en als je wat inspiratie nodig hebt, neem dan zeker een kijkje bij onze tuinideeën op suns-tuinmeubelen.nl. Wanneer je op zoek bent naar ontspanning en gezellig buiten wilt zijn, dan zal ons fantastische assortiment tuinmeubilair perfect bij die behoeften aansluiten. Wat je budget en wensen ook zijn, we hebben comfortabele sets die je tuin een perfecte plek zullen maken om te ontspannen.

https://www.suns-tuinmeubelen.nl/

Decorvloer tegel laminaat vloeren

zaterdag, november 23rd, 2019

Recent ben ik opzoek gegaan naar een tegel laminaat vloer. Maar doordat ik dat soort zaken vaker in het echt wil bekijken vanwege de kwaliteit te kunnen zie, ben ik Decorvloer tegel laminaat toe tegengekomen. Ik las namelijk dat ze showrooms bezitten, en dat was in de buurt van Utrecht. Graag vertel ik wat ik erin heb ondervonden, voor welke decorvloer tegel laminaat ik heb gekozen en hoe de kwaliteit daarvan vond.

 

Decorvloer goedkoop laminaat gezocht

Op het internet ben ik dus onpasselijk naar een decorvloer goedkoop laminaat legger gaan zoeken. En hoewel gauw arriveerde ik bij decorvloer tegenstrijdig. Daar kreeg ik op hun website te zien dat ze laminaat vloer in hun eigen fabriek vervaardigen. En kantkloswerk vervolgens verhandelen in hun vestigingen. Zelf had ik van te voren liever voorkeur voor laminaat. Maar het viel me op dat zij gewichtigheid ook nog vele verschillende soorten bezitten! En dan vooral van verschillende kleuren. Want het eentje was wit of grijsachtig. En de aankomende had weer een heel natuurlijke houtlook. En de ene ander was helemaal zwart van patronen. Laatstgenoemde had ik zowel al een keer in een Woonmagazine gezien. En de meubelen diegene daar stonden, en verdere woninginstallatie, leken intact hevig op die van mij! Daarom heb ik dan zowel besloten om voor diegene te loeren. Maar noch vroeger voordat ik dus onwel een vestiging ben geweest onderbrak ik of het van goede kwaliteit waren.

 

Vestiging Decorvloer

Bij de showroom van Decorvloer aangekomen aanstaar ik rechtstreeks vele verschillende vloeren opgemaakt staan. Zo zowel laminaat. En waarna ik ginds naartoe liep kon aanraken om van dichtbij te zien op de zelfde dag. Een medewerker snelde onpasselijk naar me toe en legde het een of andere uit wat ik er nog beste bij kan kopen.

Uiteindelijk heb ik dan ook de perfecte laminaat vloer gevonden die bij me woning past!

https://decorvloer.nl/laminaat/tegel-laminaat

Deurbeveiliging – Inbraakbeveiliging voor sluitcilinder & deurslot

dinsdag, oktober 22nd, 2019

In dit artikel wordt uitgelegd waarom buitendeuren van een gebouw extra beschermd moeten worden tegen inbraak en welke mogelijkheden voor kerntrekbeveiliging nu mogelijk zijn.

Iedereen die bekend is met deuren en ramen en zich in de rol van inbreker probeert te verplaatsen, kan het verschil gemerkt hebben. Tegenwoordig breken steeds meer mensen op klaarlichte dag in en het tijdsvoordeel voor dit type inbreker is enorm belangrijk.

 

 

Waarom is kerntrekbeveiliging zo belangrijk?

Wie wil inbreken in een huis, kiest de zwakste plek. Hoewel ramen van buitenaf gemakkelijk te openen zijn zonder inbraakwerende voorzieningen, bieden ze de inbreker alleen een voordeel als ze niet naar de straat gericht zijn.
 
Deurbeveiliging met klauw Deurbeveiliging met klauw van Schellenberg Bovendien mag het in- en uitstappen niet te lang duren. Er is ook een zeker verschil tussen 100 x 60 cm en 100 x 200 cm. Niet te denken aan de tijd waarin je ontdekt kan worden. Vooral bij het vervoer van de “goederen”. Ramen moeten toch al beveiligd zijn.
 
Daarom is het voor elke inbreker duidelijk om aanvalspunten te kiezen die in een kortere tijd geopend kunnen worden. En wel zo dat de illegale toegang tot het gebouw ook verborgen kan worden gehouden, als de buren het toevallig opmerken.
 
Een voorbeeld hiervan is de pakketboodschapper bij de voordeur, die doet alsof hij communiceert met het intercomsysteem dat voorovergebogen is.
 
Maar bovendien wordt de onbeveiligde voordeur bliksemsnel geopend. Hij verdwijnt in het huis en verzamelt dan snel alles wat hij ontdekt. Als hij bijzonder slim is, vermomt hij het als een pick-up. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de deuren aan de achterzijde van het huis. Daarom is ten minste een minimum aan bescherming tegen de kerntrekmethode aan te raden.

Ruimtebesparende tiny house badkamers

vrijdag, september 20th, 2019

Met creatieve ideeën kun je veel uit een tiny house halen. Samen met een bouwkundig ingenieur en eventueel een architect is het mogelijk om duidelijk te maken welke muren dragend zijn en dus behouden moeten blijven en welke muren plaats kunnen maken voor een ruimer gevoel van ruimte.
 
Vooral in de tiny house badkamer en in de woonkamer en kiezen voor een aparte keuken, terwijl anderen de voorkeur geven aan de communicatieve component die ontstaat door een opening.

 
 

Composttoilet in de tiny house badkamer?

De badkamer is vergelijkbaar: veel klanten in het bijzonder willen een ruime badkamer, een potentiële wellnessoase. Met de beperkte ombouwmogelijkheden voor kleine woningen kan de vraag rijzen of het toilet in een aparte ruimte moet blijven of dat het geïntegreerd kan worden. Of dat de badkamer helemaal niet klein moet blijven en of de mogelijkheden van aangrenzende kamers moeten worden benut …. Zelfs tiny house composttoileten kunnen immers zeer aantrekkelijk worden vormgegeven. Graag geven wij u hier enkele tips en geven wij u voorbeelden ter inspiratie:

Licht en kleur

Een kleine badkamer ziet er rustiger en dus groter uit als kleurcontrasten worden vermeden. Kies dus voor lichte kleuren uit dezelfde kleurenfamilie. Het klassieke wit is ideaal voor zover het oog minder contouren herkent in een witte omgeving. Hierdoor lijkt de kamer ruimer. Spiegels en slim geplaatste lichtbronnen doen de rest. In dit opzicht kan het bijzonder nuttig zijn om meerdere spots te gebruiken in plaats van één plafondarmatuur.

  • Vervang de infraroodverwarmingsmodule

   Deze zijn ook gespiegeld verkrijgbaar. Met deze oplossing heeft u dus een (niet vertroebelende) badkamerspiegel en een verwarming in één.

  • Opvallende blikvanger en een vleugje luxe

   Kleine kamers winnen door individuele edele stukken of accenten. Dit kunnen de bovengenoemde Ofuro of kostbare tegels met bladgoud zijn. Kleine ruimtes hebben het voordeel dat de te ontwerpen ruimte klein is en de kosten duidelijk blijven.

  • Modernisering van de badkamer, zelfs met een klein budget

   Natuurlijk, de kosten van de renovatie van de badkamer hangt ook af van uw ideeën en eisen, maar er zijn opties voor elk budget: tiny house badkamer inspiratie. Enerzijds kunnen ervaren doe-het-zelvers een deel van het werk zelf uitvoeren en zo besparen op de kosten van de ambachtslieden. Dit geldt niet alleen voor het schilderen en betegelen, maar ook voor het vervangen van keramiek in de badkamer.

   Anderzijds kunnen voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het verwijderen van oude tegels en het voorstrijken van het pleisterwerk, zodat de ambachtsman direct naar het eigenlijke werk kan gaan. Op bauen.de zijn er nog meer nuttige tips voor de modernisering van de badkamer op uw eigen houtje.

Rioolexpert in uw regio

donderdag, februari 14th, 2019

Als u last heeft van een rioolprobleem en zelf niet aan de slag wilt, zijn er genoeg rioolbedrijven die voor u klaar staan. Deze bedrijven zitten door het hele land. Zelfs in de kleinste uithoeken. In de grote steden en de kleine dorpen. U hoeft alleen maar te zoeken op internet. Neem dan contact op met de rioolexpert uit uw regio. Bij een spoedgeval zal de vakman binnen een uur op de stoep staan. In alle andere gevallen maakt de vakman een afspraak voor een later moment. U krijgt ook meteen een kostenindicatie. Wanneer de vakman bij u thuis is zal hij eerst uitleggen hoe hij te werk zal gaan. Na uw toestemming gaat de aan de slag. Binnen een mum van tijd is het probleem verholpen. Wacht bij een rioolprobleem dus niet te lang en neem contact op met een rioolexpert bij uit uw regio.

Weetjes over de riolering

Wilt u meer weten over de riolering in Nederland? Dit leest u in dit artikel.

De volgende rioolproblemen zijn de meest voorkomende oorzaken in Nederland:

 • Een verzakking in de riolering

 • Wortelgroei in de riolering of de grond

 • Verstopping door onzorgvuldig gebruik van de riolering

De volgende producten mogen niet in het toilet:

 • Verfresten

 • Olie en vet

 • Maandverband

 • tampons

 • Vochtig toiletpapier

 • Luiers

 • babydoekjes

De rioolexpert geeft advies

Mocht u na dit artikel nog niet voldoende informatie hebben of wilt u toch zelf aan de slag. Neem dan contact op met de rioolexpert uit uw regio voor het riool ontstoppen almere. De specialisten helpen u graag verder. Wanneer blijkt dat het rioolprobleem niet telefonisch opgelost kan worden, kunt u meteen een afspraak maken met de specialist. Dan weet u zeker dat u goed en snel geholpen wordt. Dat is wel zo fijn natuurlijk!

 

https://www.ontstoppingsdienst-almere.nl/

Legrand BTicino schakelmateriaal voor jouw verbouwing

vrijdag, november 23rd, 2018

De schakelaars en afdekramen uit de Legrand BTicino LivingLight-lijn kenmerken zich door de grote variatie aan kleuren en de oneindige variatiemogelijkheden qua modellen. De schakelaars van LivingLight kunnen verbonden worden met domotica, waardoor de verlichting digitaal ingesteld kan worden zonder dat programmeren noodzakelijk is. Dit revolutionaire systeem wordt ingesteld en bediend via de MyHOME_Up-app. Uniek is de subserie schakelmateriaal LivingLight Air, die op een tactische manier de aandacht trekt door het fraaie design. Typerend voor de LivinLight Air is schakelaar en stopcontacten dicht op de muur gemonteerd kunnen worden.In deze serie komen de nieuwste digitale technologie en Italiaanse avant-garde kunststijlen amen en gaan een symbiose aan met als resulteert de meest stijlvolle en elegantste schakelaars die ooit zijn ontworpen. 

Schakelaars en afdekramen uit de Axolute-serie
Minstens zo populair als de LivingLight-serie is het zeer verfijnde en uiterst luxueuze Axolute-assortiment van Legrand BTicino. Esthetiek, praktisch nut en superieure kwaliteit zijn de steekwoorden die de Axolute-serie perfect typeren. In deze categorie schakelmateriaal kunt u zowel minimalistisch ontworpen modellen schakelaars vinden, als moderne uitvoeringen met led-lampen, tijdloze schakelaars van whice of nighter glas en de fameuze super-de-luxe Axolute Swarovski-uitvoering, die rondom is afgewerkt met prachtige juwelen. Kortom: de Axolute-serie heeft niet alleen een bovengemiddeld stilistisch en trendy ontwerp, maar is ook praktisch en een absolute must have voor liefhebbers van luxueus Italiaans design. Laat u ook verrassen door de veelzijdigheid van het topmerk schakelmateriaal Legrand BTicino!

Korte geschiedenis Legrand BTicino schakelmateriaal
Legrand, ontstaan in 1936, is een van oorsprong Italiaans bedrijf voor installatietechniek, dat in 1989 een fusie aanging met de Franse evenknie Legrand dat al sinds 1904 bestaat. Legrand is actief op het gebied van automatieringsprocessen voor woningen, schakelmateriaal en deurcommunicatie. Het schakelmateriaal van Legrand BTicino staat bekend om zijn typische, fraaie Italiaanse ontwerp, de hoge kwaliteit van de materialen en de innoverende kracht. Legrand BTicino heeft twee veelgeprezen en hoogstaande series schakelmateriaal ontwikkeld, die wereldwijd razend populair zijn: de LivingLight-serie en de Axolute-serie. 

Welke ondervloer leggen?

vrijdag, augustus 24th, 2018

Wanneer je van plan bent om een ondervloer te leggen bijvoorbeeld voor laminaat of een houten vloer, moet je kijken hoe deze gerelateerd is aan de ondergrond die je in je huis hebt liggen.

Dit zou bijvoorbeeld beton of hout kunnen zijn. En als je bijvoorbeeld een vloerverwarming hebt moet je kijken naar een specifieke ondervloer, zoals een ondervloer die geluidsisolatie met zich mee brengt.

Factoren die van belang zijn

Wanneer je een ondervloer gaat leggen moet je wel rekening houden met diverse factoren. Bekijk bijvoorbeeld van te voren of je geen problemen krijgt met je woningcorporatie of VvE. In je huur- of koopcontract staat vaak vermeld hoe je met vloerbedekking om kunt gaan.

Ook hebben VvE vaak vastgestelde normen waar je rekening mee moet houden. Kijk goed naar de juiste ondervloer die je aanschaft. Zo zorgt de juiste vloer ervoor dat er niet meer dan 10db aan contactgeluid zal ontstaan. Mag je de nieuwe vloer ook verlijmen in je appartement? Dit mag bijvoorbeeld niet in een huurappartement; je moet het hier altijd zwevend leggen met een gecertificeerde ondervloer. Een verlijmde houten vloer zorgt wel voor voldoende geluidsisolatie in de woning maar niet naar de buren toe.

Wanneer je een houten vloer in je appartement gaat leggen, kies dan altijd voor een speciale ondervloer die voldoende stabilisatie en geluidsisolatie biedt. Ze zijn vaak voorzien van het TUV kenmerk en je kan ze kopen bij een goede parket shop. Maar ook voor andere vloeren moet je rekening houden met geluidsisolatie. Wanneer je een beton of cementen vloer hebt kun je gebruik maken van een ondervloer op rol met certificaat.

Wanneer je een vloerverwarming hebt kun je gebruik maken van XPS- platen. En wanneer je een houten planken vloer hebt kun je gebruik maken van bruine viltplaten als ondervloer.

https://www.parket-winkel.be

Veiligheidscilinder voor deuren

maandag, augustus 20th, 2018

Voor een goede beveiliging van de voordeuren en overige deuren die toegang verlenen tot je woning, is het verstandig om te kiezen voor het installeren van veiligheidscilinders. Hiervan zijn diverse modellen verkrijgbaar, elk met een unieke code die het mogelijk maakt om het slot te openen.

Veiligheidscilinders zijn vervaardigd met minimaal een SKG 2 sterren kwalificatie, die garantie bieden op optimale beveiliging van uw woning. Betrouwbare veiligheidscilinders zijn voorzien van stalen pinnen, aangezien deze een betere bescherming bieden dan koperen varianten.

Door de verstevigde stalen balk die hierin bevestigd is, wordt afbreken haast onmogelijk. Dit biedt preventie tegen inbraak, in pogingen als doorboren of vernielen van het slot.

Gelijk sluitende sloten

Bij het plaatsen van veiligheidssloten kun je ervoor kiezen om deze gelijksluitend te maken. Dit houdt in dat de sloten worden vervaardigd en afgesteld volgens eenzelfde unieke code. Deze code geeft enkel de eigenaar toegang tot de woning.

De sloten zijn niet na te maken en ook zullen er geen kopieën worden gemaakt door slotenmakers, zolang er geen eigendomscertificaat kan worden overhandigd of getoond.

Zo blijven de sleutels enkel in eigendom van de eigenaar en kan niemand zomaar toegang krijgen tot de woning.

Gemakkelijke functionaliteit

Door alle deuren van eenzelfde slot te voorzien, hoef je niet verschillende sleutels te gebruiken en dit vergemakkelijkt het gebruik. Ook hoef je niet zo onnodig veel sleutels met je mee te dragen en telkens uitvogelen welke sleutel je moet gebruiken.

Als je meerdere deuren gelijk sluitend maakt, krijg je standaard 6 sleutels die hierop aansluiten.

https://www.veiligheidsslotenshop.be

Hoe een zakmes slijpen

maandag, juni 18th, 2018

Je mag van geluk spreken, want je mag mijn lelijke mes zien. Ik heb een keer een Engelse video gemaakt die laat zien hoe je een zakmes slijpt voor als je een echte visuele leerling bent. Als je deze video niet wilt kijken of geen Engels spreekt heb ik ook Nederlandse instructies voor je uitgeschreven.

Er zijn twee dingen die je nodig hebt:

 

 

De instructies

 1. Als je een bijzonder bot lemmet hebt, dan kan je het beste beginnen met de ruwe grit slijpsteen.
  Hoe weet je welke slijpsteen een ruwe grit heeft? Soms kun je het aan het oppervlak zien. Als je dat niet kunt, voer dan een nageltest uit. Kras het oppervlak met je nagel en welke kant dan ook ruwer aanvoelt, is de kant waarmee je wilt beginnen. Ook hebben grofkorrels de neiging poreuzer te zijn dan fijnere korrels. Dus als je water aan één kant legt en de steen het echt opdrinkt, is de kans groot dat het de ruwe korrel is.
 2. Als je een smeermiddel gebruikt, haal het dan tevoorschijn.
  Giet een ruime hoeveelheid minerale olie over het hele oppervlak van de steen. Je hoeft het niet te verzuipen, maar wees ook niet gierig.
 3. De sleutel tot het slijpen van het mes is het handhaven van een constante hoek.
  Verschillende messen vereisen verschillende slijphoeken. Voor een zakmes, kan je het beste voor een hoek van 10 tot 15 graden gaan. Dit geeft u een rand die scherp genoeg is voor de meeste dagelijkse behoeften, maar niet scherp genoeg om een ​​hartoperatie uit te voeren. Het is heel belangrijk om een ​​constante hoek met de hand te houden. Als u hier problemen mee ondervindt, kunt u overwegen te investeren in een malletje voor verscherping. Het neemt alle giswerk uit het handmatig slijpen van de benodigde hoek. Ze kosten ongeveer € 10.
 4. Met uw mes ingesteld op de prefecte hoek, bent u klaar om te beginnen met verscherpen.
  Stel u voor dat u een dun stuk van het oppervlak van de steen afsnijdt. Persoonlijk duw ik het lemmet in de steen tijdens het slijpen. Andere mensen slijpen het blad weg van de steen. Beide manieren werken, dus gebruik gewoon de techniek die u het beste lijkt. Als het lemmet gekromd is of langer is dan de steen, moet u het mes zijdelings vegen terwijl u aan het werk bent, zodat de hele rand gelijkmatig wordt geslepen. Pas gematigde druk toe terwijl je verscherpt. Het is niet nodig hard op het lemmet te leunen. Nadat je een slag hebt gemaakt, begin je aan het begin en herhaal je. Doe dit ongeveer 6-12 keer.
 5. Draai het mes om en doe hetzelfde aan de andere kant.
  Nadat je aan elke kant hebt gescherpt, maak je verschillende afwisselende slagen – een kant slijpen en vervolgens de andere kant achter elkaar verscherpen.

Het zijn misschien niet de beste instructies, maar het zorgt er wel voor dat je in het vervolg je Zwitsers zakmes ten volle benut. Een scherpe rand is een enorme upgrade voor ieder mes.

https://magazines.defensie.nl

Eisen waar kunstgras in Enschede aan moet voldoen

donderdag, mei 24th, 2018

Aan welke eisen moet het mooie kunstgras in Enschede voldoen? Het kunstgras in Enschede moet aan diverse eisen voldoen voordat wij het gaan verkopen. Wij letten dan ook op verschillende punten als het om kunstgras gaat. Het belangrijkste zijn de kwaliteit en de veiligheid van het kunstgras. Om de kwaliteit van het kunstgras in Enschede te waarborgen kiezen wij enkel voor kunstgras dat gemaakt is van zeer stevige en duurzame materialen. Deze materialen zijn slijtvast waardoor ze zelfs na jaren er nog als nieuw uitzien. Hoe langer het kunstgras meegaat en mooi blijft, hoe hoger de kwaliteit is. Daarnaast letten wij erg goed op de veiligheid van het kunstgras in Enschede. Vaak kiezen wij voor brandvertragend kunstgras. Mocht er een brand uitbreken, dan zal het kunstgras ervoor zorgen dat het vuur zich niet zo snel zal verspreiden. Voor het maken van dit kunstgras worden brandvertragende materialen gebruikt, oftewel materialen die niet snel vlam vatten. Dit is natuurlijk altijd van groot belang. Om zeker te weten dat het kunstgras in Enschede aan onze eisen voldoet worden alle soorten uitgebreid getest. Pas als het kunstgras alle tests goed heeft doorstaan kiezen wij ervoor om het kunstgras te verkopen. Zo ben jij verzekerd van geweldige kwaliteit.

Hoe kun je het kunstgras in Enschede nog veiliger maken?

Het kunstgras in Enschede is al erg veilig van zichzelf, maar er zijn altijd manieren om het kunstgras nog veiliger te maken. Als we het hebben over de veiligheid van kunstgras, dan hebben we het over diverse aspecten. Hierbij kun je denken aan de brandveiligheid van het kunstgras en aan de dempende eigenschappen van het kunstgras. Deze punten van de veiligheid worden niet alleen door het kunstgras zelf bepaald, maar ook door de ondergrond van het kunstgras. Het kunstgras in Enschede wordt namelijk zelden direct op de grond aangebracht. Er wordt eerst een speciale kunstgras ondergrond aangebracht. Om ervoor te zorgen dat mensen zich zo min mogelijk bezeren als ze vallen op een kunstgras veld, kan er een speciale verende ondergrond onder het kunstgras worden gelegd. Dit materiaal is wat zachter waardoor het meegeeft als iemand er op valt. Zo wordt de kans op wondjes en kneuzingen kleiner. Op dezelfde manier kan het kunstgras in Enschede brandveiliger gemaakt worden. Er kan namelijk een brandwerende ondergrond onder het kunstgras aangebracht worden. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat het kunstgras zelf ook brandveilig is. Deze maatregelen maken het kunstgras in Enschede veiliger.

https://www.nimaaini-kunstgras.nl/kunstgras-enschede/