i2D
Image default
Bedrijven

Werkjassen

Werkjassen

Er zijn verschillende soorten bedrijfskleding, die de werknemers van een bedrijf kunnen dragen. Werkjassen zijn een belangrijk onderdeel van deze bedrijfskleding. Als de werknemers vaak buiten aan het werk zijn, is het van belang dat ze warm en droog blijven en daarom is een goede jas van belang. Werkjassen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en ook op aanvraag te maken, waardoor het personeel er representatief uitziet omdat de jas bij de rest van de bedrijfskleding past. Als de jas comfortabel is, zullen de werknemers er ook vaak voor kiezen om de jas ook buiten werktijd te dragen, wat voor extra reclame zorgt.

Werkjassen voor ieder beroep

Er zijn verschillende soorten werkjassen te koop. Voor ieder soort beroep en voor iedere werkomstandigheid is er een jas te verkrijgen. Een aantal voorbeelden:

  • Jassen voor gemeentemedewerkers, die u vaak op straat tegenkomt: de oranje jassen met reflecterende strepen
  • Representatieve jassen, die wanneer nodig bij een pak gedragen kunnen worden
  • Brandwerende jassen, voor werknemers die gevaar lopen in een situatie te belanden waar vuur bij betrokken is
  • Extra warme jassen, voor mensen die in de winter veel werk buiten moeten doen

Er zijn, kortom, verschillende soorten werkjassen voor verschillende beroepen te verkrijgen. Ieder bedrijf heeft namelijk behoefte aan een andere soort jas voor zijn werknemers.

 

De aanschaf van jassen voor uw werknemers

Als u heeft besloten welke werkjassen geschikt zijn voor uw werknemers, kunt u deze op verschillende manieren aanschaffen. U kunt ze zelf laten ontwerpen en aanbieden aan uw mensen, maar u kunt ze ook bij een bedrijf bestellen of uw werknemers verplichten de kleding zelf te bestellen. Op het internet zijn bovendien verschillende websites te vinden, waarop werkjassen worden aangeboden. Ook via deze weg kunt u uw personeel vragen zelf de kleding te bestellen: zo krijgt iedereen direct de goede maat kleding.

Bezoek de website voor meer informatie : Werkjassen

Gerelateerde artikelen

Maak van uw radiator een meubelstuk met radiatorbekleding

Een succesvol bedrijf starten

Waarmee kan Elektricien Arnhem 026 je allemaal van dienst zijn?