i2D
Image default
Sport

welke eiwitshake past bij mij

Welke eiwitshake past bij mij

De beste eiwitshakes kopen

 

Waar kan men de beste eiwitshakes kopen? Voor je weet waar je de beste Eiwitshakes kunt kopen is het natuurlijk nuttig om te weten welke shakes je eigenlijk nodig hebt. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de behoefte van 3 verschillende personen.

 

3 personen met natuurlijk verschillende behoefte. Zo is de reden en het doel om te starten met een shake verschillend.

 

Persoon 1: Een druk bezette vrouw van 2 kinderen en een parttime baan in de administratie. Ze wilt graag enkele kilo’s afvallen omdat ze geen tijd heeft om te sporten.

Wij adviseren deze vrouw SCITEC NUTRITION PROTEIN DELITE (1 KG) omdat dit product ervoor is gemaakt voor personen die niet zoveel tijd vrij hebben. Het product voed je lichaam gedurende de dag.

Persoon 2: Een spontane man, die al heel zijn leven overgewicht heeft. Na tal van adviezen en dieeten wilt hij langdurig gewicht verliezen.

Ons advies is om sowieso zoveel mogelijk te drinken en te bewegen. Hiernaast is het verstandig om fatburners te gaan slikken, en sowieso 1 of 2 maaltijden te gaan vervangen door eiwit shakes.

Persoon 3: Een redelijk jonge en gespierde man. Hij heeft sinds kort weer een baan en wilt zijn goed getrainde lichaam onderhouden.

Deze man kan best het product GASPARI NUTRITION MYOFUSION ELITE PROTEIN SERIES (1.8 KG) gaan gebruiken. Dit product is glutenvrij in bevat hartstikke veel goede stoffen om zijn spieren te blijven ondersteunen. Natuurlijk adviseren wij hem ook om waar het even kan op het werk of thuis de spieren te blijven trainen.

https://www.eiwitshakestore.nl