i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Webdesign’ Category

Een opvallend webdesign is waardevoller dan u misschien denkt!

vrijdag, februari 28th, 2020

Als het gaat om het opfrissen en uitbreiden van uw website zal het u vast bekend in de oren klinken: “Daar moeten we ook weer eens wat tijd in steken, komt nog wel!” Het staat al lange tijd op de planning, maar wordt telkens weer vooruit geschoven. Vaak, te vaak, zorgen gebrek aan tijd, personeel en kennis voor een langslepende verwaarlozing van het (oh zo belangrijke) online domein van een bedrijf of organisatie. Zonde, want hiermee loopt u een legio kansen van onschatbare waarde mis! Uw website heeft al lang veel meer betekenis en functionaliteiten dan enkel dat online visitekaartje! Een opvallend webdesign, gepaard met strategische online marketing, dat is wat u nodig heeft!

Kwaliteit leveren? Laat het aan specialisten over!
Gebrek aan tijd, personeel en kennis mogen geen excuus meer zijn voor het laten liggen van uw online kansen. Want dit specialistenwerk, kunt u tegenwoordig dan gewoon ook beter overlaten aan specialisten!. En kansen zien en grijpen, daar weten ze in Eindhoven alles van! De stad van ontwikkeling op gebied van hoogwaardige technologie, design en het luisteren naar – en begrijpen van uw online problemen. Met een webdesign Eindhoven zorgt u ervoor dat uw bedrijf online een blijven indruk achterlaat. Met een scherpzinnig ontwikkelde huisstijl, laten zij de look en feel van het uiterlijk van uw organisatie feilloos aansluiten op uw online omgeving. De concurrentie kan het wel schudden nu uw webdesign dezelfde kwaliteit en professionaliteit uitstraalt als waar uw gehele organisatie voor staat!

Wie online zoekt, zal u online vinden!
Met een strak ontwikkeld webdesign in bijvoorbeeld kleurgebruik, lettertype en een goed herleidbare inrichting van informatie bent u er overigens nog niet. Zie het als een onderdeel van het totale (online) businessplan! Want naast een goed uiterlijk, wilt u inhoudelijk natuurlijk ook in het oog springen! Uw bedrijf of product online gevonden laten worden, komt vandaag de dag aan op precisiewerk. Een goede aanpak kan meer dan lonend zijn, gezien een stijging van uw conversie voor een groot deel online kan worden bepaald. Uw website een toppositie bezorgen? Kies dan ook voor advies van een koploper! Ook op dit vlak is online marketing Eindhoven expert. Met SEO-optimalisatie zorgen online marketing specialisten ervoor dat uw website via zoekmachines (zoals Google) hoog in de zoeksuggesties komt te staan. Maar denk ook aan online adverteren, of content marketing via blogs, video’s en social media. De specialisten in Eindhoven bepalen samen met u de beste online marketing strategie voor uw organisatie!

Webdesign en online marketing zijn de steunpilaren van uw organisatie!
Bij een ‘intelligent’ en opvallend webdesign komt nog veel meer kijken dan alleen het bovengenoemde. Het geeft u hopelijk wel een indruk van alle kansrijke mogelijkheden waarin voor uw organisatie nog winst valt te behalen. Met de juiste strategie rondom uw webdesign en online marketing behaalt u uiteindelijk dan ook meer rendement. U wordt beter gevonden, beter beoordeeld en als betrouwbare zakenpartner of dienstverlener gezien! Stuk voor stuk steunpilaren die uw omzet zullen doen stijgen! Wat wilt u nog meer? 

Een goed webdesign is onbetaalbaar?

maandag, november 12th, 2018

Een goed webdesign is onbetaalbaar?

Een webdesign moet volgens de visie van Webactueel altijd actueel zijn! Daarom werken wij niet met standaard templates, maar bouwen we een nieuwe website vanaf het nulpunt geheel op. Dat betekent ook dat de prijs per project kan variëren. Dit is afhankelijk van de functionaliteiten die u wenst te ontvangen bij het bouwen van een nieuwe website. Alleen een kwalitatief goede actuele website komt ongeveer uit op € 1500,-. Wilt u geen website laten maken maar een webshop? Dan kunt u rekenen op een prijs van ongeveer € 2500,-

Een webdesign kan toch veel goedkoper?

Wellicht heeft u al wat informatie ingewonnen en schrikt u nu van de prijzen die u hierboven leest. Een webdesign kan inderdaad goedkoper, echter zal de kwaliteit daardoor een stuk lager liggen en zal uw website niet voldoen aan alle eisen en wensen die u heeft. Voor een goedkoop webdesign wordt vaak een standaard template gebruikt, een template dat vele andere ondernemers ook gebruiken en dus niet uniek is. Daarnaast zijn niet alle functionaliteiten in te bouwen en blijft uw website dus vrij snel achter in de tijd. Het investeren in een kwalitatief goed webdesign is het geld dubbel en dwars waard. U kan jarenlang vooruit met uw nieuwe website en ontwikkelingen zullen steeds toegevoegd kunnen worden.

Meer dan een webdesign alleen

Als u besluit een nieuwe website te laten maken door Webactueel ontvangt u meer dan webdesign alleen. Een goed webdesign is een belangrijke factor om succes te hebben maar er zijn meer factoren van belang. De vindbaarheid van een website bijvoorbeeld is het volgende waar u op dient te letten. Dit kunt u bewerkstelligen door zoekmachine optimalisatie toe te passen. Ook hier ondersteunen wij u graag mee zodat uw nieuwe website ook direct goed scoort en u meteen de winst ervan neemt. Webactueel biedt u als klant een gratis zoekwoordonderzoek aan ter waarde van 450 euro om u hierbij tegemoet te komen.

De beste service bij een onbetaalbaar webdesign

Wellicht begrijpt u na deze uitleg al beter waarom wij een hogere prijs vragen voor het laten maken van een nieuwe website. U krijgt een uniek webdesign en ontvangt grote korting op de SEO diensten. Daarnaast kunt u er bij Webactueel vanuit gaan dat u de beste service ontvangt die u kunt wensen. Wij koppelen iedere klant aan een vaste contactpersoon zodat het contact in een korte duidelijke lijn verloopt. Daarnaast bieden wij altijd een kosteloze nazorg periode aan. Dit is de periode nadat uw nieuwe website is opgeleverd. Komt het in deze periode voor dat uw website om welke rede dan ook nog niet naar wens reageert, dan veranderen wij kosteloos het webdesign. Uiteraard houden wij in deze tijd uw nieuwe website ook zelf in de gaten zodat we eventuele foutjes kunnen opsporen en oplossen. Voor een onbetaalbaar Webdesign Den Haag dient u dus bij Webactueel te zijn, wij maken het betaalbaar en uniek!

https://webactueel.nl/

4 Marketing tips bij een webshop starten

maandag, februari 27th, 2017

Met het online winkel platform Shoptrader kan iedereen een eigen webshop starten, jij ook! Houd er wel rekening mee dat een webshop starten pas de eerste stap is naar succesvol ondernemen. Je moet ervoor zorgen dat jouw website wordt gevonden en bezocht. Je moet de bezoekers ook overhalen producten te bestellen. Hier zijn 4 marketing tips bij een webshop starten waar je veel voordeel uit kunt halen!

 

1. Maak een aantrekkelijke winkel online

Zorg dat de webshop er verzorgd en overzichtelijk uitziet. Net zoals een winkel netjes met schappen is ingedeeld moet je de webshop ook netjes op orde maken. Door met een standaard layout te beginnen kun je snel in Shoptrader een webshop starten.

 

2. Zorg dat jouw webshop gevonden wordt

Je hebt zojuist een leuke webshop Ingericht, nu wil je dat mensen via Google of Bing jouw winkeltje kunnen vinden. Dat kan door SEO toe te passen. Met Search Engine Optimization zorg je ervoor dat zoekmachines jouw webshop kunnen vinden, en daarmee klanten ook jouw webwinkel zien in de resultaten.

 

3. Schrijf een blog en stuur nieuwsbrieven

Zorg dat jouw webshop actief blijft door een blog bij te houden met interessante berichten. In Shoptrader wordt er automatisch een blog pagina ingesteld. Je kunt daarnaast een mailing lijst samenstellen en een nieuwsbrief uitsturen. Daar vermeld je lopende acties en link je naar die handige blog artikelen.

 

4. Promotie op social media sites

Als jij aanbiedingen hebt of tijdelijke acties onder de aandacht wilt brengen moet je deze ook promoten via Facebook, Twitter en eventueel andere social media sites als Pinterest en Snapchat. Zorg er wel voor dat jouw promotie ook waarde heeft voor de ontvanger, alleen reclame maken kan averechts werken.

 

Een webshop starten is slechts het begin

Houd er rekening mee dat na het inrichten van de website het echte werk pas van start gaat. Actief jouw webwinkel promoten is een zeer belangrijk onderdeel van het succes. Het is overigens ook een leuke manier van contact leggen en communiceren met jouw klanten. De software van Shoptrader maakt het erg eenvoudig om jouw marketing en promotie op orde te krijgen.

https://www.shoptrader.nl/

Taxatieveilingen: Taxatie huis

vrijdag, juni 24th, 2016

Ik en mijn vrouw zoeken een taxateur voor taxatie huis. Dit omdat wij gaan verhuizen naar een vrijstaande woning in de Veluwe. Het is onze droom om daar een Bed and Breakfast te beginnen en die droom kan gaan lukken als we ons huis zien te verkopen, voor een lekker bedrag. Maar voordat ik de woning in de verkoop kan zetten bij een makelaar moet hij eerst getaxeerd worden door iemand die daar gediplomeerd in is. We zijn al gaan kijken naar woningen in de Veluwe maar hebben onze droom bestemming nog niet kunnen vinden. Maar voordat we verder gaan zoeken naar een huis gaan we eerst opzoek naar een taxateur die taxatie huis wilt gaan doen. We zoeken iemand die dit niet doet voor een bepaald percentage van de verkoop van ons huis maar juist voor een vast, van te voren afgesproken, bedrag.

Taxatie huis zoeken

Ik ben op internet gaan zoeken op: taxatie huis. En kwam verschillende makelaars in de omgeving tegen. Maar na wat verdere  zoekwerk (omdat ik alles véél te duur vond) kwam ik terecht op de website van taxatieveilingen. Zij hebben een systeem ontworpen waarbij je kan stemmen op een taxateur. Wanneer je deze bieding wint, win je de taxatie huis voor het geboden bedrag. Dit is een systeem dat in Nederland niet vaker tegen komt en is dus heel uniek. Ik heb besloten om daar te gaan zoeken naar een taxateur. Taxatie huis heb ik de bieding gewonnen en binnen nu en een paar weken wordt mijn huis getaxeerd en kunnen ik en mijn vrouw opzoek naar onze droom woning op de Veluwe. Om daar onze droom te verwezenlijken en gaan we ons eigen Bed&Breakfast beginnen!

Zoek jij ook een Taxateur om je huis te laten taxeren? Maar wil je, net als ik, niet zo’n hoog aantal % gaan betalen? Kijk dan eens op taxatieveilingen.nl, misschien is dit ook wel iets voor jou!

Website bouwer gezocht!

donderdag, december 31st, 2015

Oproep: Website bouwer gezocht. Ik zoek een website bouwer die voor mij een niet website wilt maken. Ik ben een beginnend ondernemer in de loopbaanbegeleiding. Hiervoor wil ik ook een mooie website hebben, die tevens goed vindbaar is. En, als het kan, snel live staat!

Reacties op website bouwer gezocht

Bovenstaande oproep ‘Website bouwer gezocht’ heb ik geplaatst op LinkedIn. Op die manier hoopte ik veel reacties te krijgen omdat wanneer iemand het liked, dit weer naar zijn netwerk gaat etc. etc. Er waren veel reacties, maar eentje stak er bovenuit. En dit was SiteToGo.nl! Een medewerker van hun reageerde op mijn LinkedIn-status en vroeg of dat hij mij mocht bellen zodat hij meer over SiteToGo kon vertellen.

Bellen

Zo gezegd, zo gedaan. Ik had de volgende dag telefonisch contact met hem en hij gaf aan dat ze voor €450,- een website kunnen maken. Dit is overigens de standaardprijs. Bij concurrenten zag ik dat de prijzen veel hoger lagen. Of vele addertjes onder het gras! Daarnaast maken ze bij SiteToGo ook responsive websites. De website zal zich dan dus aanpassen aan de schermgrootte waarop het geopend wordt. De laatste tijd dus veel op mobiel en tablet. Hiervoor wil ik dus ook helemaal bij zijn en met de trends meegaan.

Ook gaf hij aan dat de intake telefonisch plaats zal vinden. Dan wordt er besproken welke kleuren er in de website moeten komen, welke afbeeldingen en wanneer de website af dient te zijn.

De website

Uiteindelijk heb ik voor SiteToGo gekozen en heb ik een prachtige website ontvangen. Ook is die hier in de buurt in Google goed vindbaar! Ik heb een rust uitstralende  website gekregen met allerlei mooie afbeeldingen erin die loopbaanbegeleiding uitstralen! Hier hoop ik dus veel potentiële klanten mee binnen te slepen!


Dus website bouwer gezocht? www.SiteToGo.nl!

http://www.sitetogo.nl/