i2D
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn verlichte kerstfiguren?

‘’ Wat zijn verlichte kerstfiguren? ’’, deze vraag zie ik veel voorbij komen. Verlichte kerstfiguren, zijn eigenlijk, zoals de naam al een beetje weggeeft: Kerstfiguren die verlicht zijn door led lampjes. Je hebt enorm veel soorten verlichte kerstfiguren en je kan ze eigenlijk overal wel halen. Verlichte kerstfiguren worden veel binnenshuis opgehangen, maar sommige verlichte kerstfiguren kan je ook buiten ophangen. Dan is het wel belangrijk om te kijken naar de beschrijving van het product. Is het bijvoorbeeld waterbestendig? Heeft het brandgevaren? Enzovoort. 

 

Verschillende soorten verlichte kerstfiguren:

Er zijn tegenwoordig tientallen soorten verlichte kerstfiguren. Je hebt dus enorm veel keuze en zo is er voor ieder wat wils. Een aantal voorbeelden van welke kerstfiguren er allemaal zijn: verlichte sneeuwvlokken, verlichte kerststerren, verlichte rendieren etc. Vaak zijn deze verlichte kerstfiguren ook nog eens koppelbaar. Veel mensen vinden dat erg fijn, omdat je zo alle kerstfiguren aan elkaar kunt verbinden, waardoor je een mooi en sfeervol effect creëert. Ook kun je ze uiteraard los ophangen. Naast verlichte kerstfiguren, heb je ook enorm veel andere soorten verlichting, waarmee je jouw huis gezellig kan verlichten. Zo staat ijspegelverlichting erg leuk aan de dakrand van je huis en is netverlichting perfect voor tussen de struiken in jouw tuin. Een aantal andere bekende producten zijn: Clusterverlichting, boomverlichting, lichtgordijnen, microled verlichting enzovoort.

 

Kerstfiguren voorzien van Led verlichting

Kerstfiguren die zijn 9 van de 10 keer tegenwoordig voorzien van led verlichting. En dat is met een goede reden. Led verlichting brengt namelijk enorm veel voordelen met zich mee. Ledverlichting is als allereerst een stuk veiliger in gebruik, een led lamp wordt namelijk een stuk minder heet dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Daarnaast is ledverlichting een stuk voordeliger. Je kan er veel langer mee doen, en dat bespaart ook aanzienlijk op je energierekening. Last but not least gaat led verlichting een stuk langer mee, dan normale verlichting. Dat wil uiteraard iedereen!

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/overig/verlichte_kerstfiguren/