i2D
Artikel Portaal

Wat kunt u uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagelonenland?

Als men werkzaamheden gaat uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagelonenland, is het veelvoorkomend dat dit voornamelijk arbeidsintensieve taken zijn. Voorbeelden zijn lassen, extruderen, smeden, zandgieten en verspanen. U hoeft deze uitbesteding niet zelf te regelen. Daarvoor kunt u namelijk een outsourcing specialist inschakelen. Administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen zijn voor uw bedrijf verleden tijd. Dit is dan de verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook kan een dergelijk bedrijf u adviseren over het type lasbedrijf dat u het best kunt kiezen om bijvoorbeeld verspanen, lassen of zandgieten aan uit te besteden. U hoeft zich zo nergens meer zorgen over te maken.

Snelle levertijd na uitbesteding zandgieten aan lasbedrijf

Zandgieten doet u niet langer zelf hier. U kunt het uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagelonenland. Dat levert gegarandeerd voordelen op. Zo kunt u rekenen op een flinke kostenbesparing. Nadeel is echter dat het wel langer duurt voordat uw producten geleverd worden. Dit is natuurlijk vervelend als u producten snel nodig heeft. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor. U kunt een outsourcing specialist inschakelen die voor u het geschikte lagelonenland en het geschikte lasbedrijf vindt. Als u graag een snelle levertijd wilt, kan het bedrijf bijvoorbeeld kiezen voor een Europees lagelonenland, zoals Polen. U profiteert dan nog steeds van flinke kostenbesparing op het zandgieten en kunt tegelijkertijd rekenen op een snelle levertijd.

Kostenbesparing door uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Kosten besparen is gemakkelijker dan ooit. U laat het zandgieten gewoon over aan een lasbedrijf in een lagelonenland. Wanneer metaalbewerkingswerkzaamheden worden uitbesteed aan een bedrijf in een lagelonenland, is het mogelijk tot wel 50% op de kosten te besparen. U kunt bijvoorbeeld het zandgieten uitbesteden aan een bedrijf in China, India of Pakistan. De lage lonen zorgen voor een gunstige productprijs én voor een lagere investering in het benodigde gietgereedschap. Daardoor wordt zandgieten aantrekkelijker, waar dat normaal juist duurder is dan verspanen of lassen. U hoeft de uitbesteding niet zelf te regelen. Dat kunt u laten regelen door een outsourcing specialist.  

Comments are closed.