i2D
Image default
Gezondheid

Vrij te krijgen medicatie op de markt

Je ziet vandaag de dag dat er heel veel verschillende soorten medicijnen gewoon vrij te krijgen zijn. Ze zijn er dan ook in allerlei soorten en maten voor verschillende soorten klachten. Bij veel medicijnen heb je wel een speciaal recept nodig maar er zijn ook genoeg medicijnen waar je helemaal geen recept voor nodig hebt. In dit artikel zullen we dit toelichten door een aantal medicijnen te behandelen die vrij te krijgen zijn.

Hooikoortsmedicijnen

Heel erg veel mensen kampen met verschijnselen van hooikoorts. Hier zijn dan natuurlijk ook medicijnen voor te krijgen. Je kunt bij de supermarkt makkelijk verschillende soorten medicatie tegen de hooikoorts kopen. Daarnaast heb je ook medicatie op recept, dit is aan te raden voor de mensen die veel last ondervinden.

Paracetamol

Waarschijnlijk heeft iedereen in zijn of haar leven wel eens een paracetamol pil ingenomen. Meestal is het toch het eerste wat iemand met een beetje hoofdpijn naar binnen werkt bijvoorbeeld. Het is eigenlijk gewoon altijd te gebruiken wanneer je last hebt.. Soms wordt paracetamol ook genomen tegen koorts. Meestal is dit dan in combinatie met andere medicijnen. Eigenlijk is de echte naam van paracetamol ‘para-acetylaminofenol’. Dit is natuurlijk iets teveel van het goede om leuk uit te kunnens spreken, het is daarom gewoon paracetamol geworden.

Libidoforte

Libidopillen zijn tegenwoordig overal helemaal vrij te verkrijgen. Er zijn jammer genoeg vandaag de dag nog veel mannen en vrouwen met klachten omtrent hun libido. Voor deze mensen is de libidopil van libidoforte vaak een helpend middel. Voor de mannen is er de libidoforte en voor de vrouwen is er de libidofemme. Allebei werken ze libidoverhogend en zullen ervoor zorgen dat de zin naar geslachtsgemeenschap groeit.

Ibuprofen

De mensen zien dit over het algemeen als een wat meer heftige versie van paracetamol. Toch is er echt een verschil tussen de twee. Ibuprofen is namelijk een ontstekingsremmer. De medicatie werkt pijnstillend en koortsverlagend. Tot een bepaald aantal milligram kun je ibuprofen gewoon verkrijgen bij de supermarkt en drogist. Dit zijn de tabletten van 200 en 400 mg die je zonder recept zou kunnen krijgen. Wanneer je een hoger aantal mg wilt is het zaak dat je dit op recept doet.

https://www.libidoforte.com/