i2D
Artikel Portaal

Voorkom onnodig kosten en schakel een specialist in BIM tekenen in

In veel gevallen is een duur project erg duur, daarom is het van belang dat deze goed verloopt en dat wordt gemakkelijker wanneer u in specialist in BIM tekenen inschakelt. In veel gevallen zijn extra kosten gemakkelijk te voorkomen. Clash detectie voorkomt hoge faalkosten. Een clash is een samenloop van omstandigheden waardoor verschillende experts die aan een vastgoedproject werken, bijvoorbeeld de architect en de aannemer, conflicterende belangen nastreven. Vaak gebeurt dit omdat ze niet op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden. Met een enkel, accuraat model wordt dit voorkomen en bevordert u de samenwerking tussen deze verschillende partijen. Laat uw model tekenen door een expert als bv3projectsupport, daar plukt u de vruchten van!

Maak uw project inzichtelijk met BIM tekenen

Wist u dat bouwprojecten vaak erg onoverzichtelijk worden doordat specialisten onvoldoende rekening met elkaar houden. Vaak zijn deze mensen namelijk erg goed in hun werk, maar minder goed in het creëren van overzicht. Daarvoor is ruimtelijk inzicht en duidelijke communicatie nodig. En deze twee belangrijke aspecten verkrijgt door een BIM model te laten tekenen door de experts van bv3projectsupport. Het model bestaat uit een volledig accurate weergave op schaal én in 3D. Alle betrokkenen krijgen een beter ruimtelijk inzicht in het ontwerp en aanpassingen in het model, of in het beleid, kunnen snel worden doorgevoerd. Zo is het voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren en waar ieders verantwoordelijkheden liggen bij het ontwikkelen van uw project.

Een anatomisch correct 3D-model met BIM tekenen door een professional

Het is bij projectontwikkeling van groot belang dat u uw project zoals een pand inzichtelijk maakt. Veel mensen zijn namelijk visueel ingesteld. Dat doet u, letterlijk, door een expert in te schakelen op het gebied van BIM tekenen. Met deze techniek wordt een anatomisch correct 3D model van het pand gemaakt, dat vervolgens kan worden gebruikt om de projectontwikkelaar op de hoogte houden van de voortgang van het project. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan werken aan de hand van een BIM-model. Wie voor u een dergelijk model kan maken vraagt u? Neem eens contact op met de experts en kies voor de assistentie bij architectuur, installatietechniek en facility van bv3 projectsupport.

Comments are closed.