i2D
Image default
Vakantie

Visum voor Turkije aanvragen

Visum voor Turkije aanvragen

Bent u wel eens naar Turkije geweest?
Zo ja, dan is het visum voor Turkije niks nieuws voor u. Hoewel het aanvragen van een visum flink veranderd is de afgelopen tijd.

Visum kopen op het vliegveld
U kunt tot op heden nog steeds uw visum gewoon op het vliegveld kopen in Turkije. Wanneer u dus uit het vliegtuig bent, moet u direct doorlopen naar de paspoortcontrole en eerst naar een van de balies gaan, waar u het visum kunt kopen. De prijs is daarentegen wel verhoogd van € 15 naar € 25. Tevens kunt u alsnog hinder ervaren vanwege de lange wachtrijen. Gelukkig is het tegenwoordig ook mogelijk om uw visum voor Turkije online aan te vragen!

Online aanvragen evisum Turkije
Het visum wat online wordt aangevraagd, wordt tegenwoordig het e-visum genoemd. U kunt het e-visum in eerste instantie direct aanvragen bij de Turkse overheid voor een prijs van $ 20,70. Hoewel u wel verplicht bent om met Credit Card te betalen. Overigens kunt u ook niet in het Nederlands aanvragen en de telefonische ondersteuning is eveneens in het Engels.

Gelukkig is het voor u ook mogelijk om uw visum voor Turkije online in het Nederlands aan te vragen, telefonische ondersteuning in het Nederlands en betalen via iDeal of Mister Cash. Dit tegen een prijs van € 24,95.

Het aanvragen
Uw visum aanvragen is binnen 3 stappen gedaan! Als eerst vult u persoonlijke gegevens in zoals uw paspoortnummer, naam, adres enzovoorts. Daarna dient u de aanvraag goed te controleren of er geen eventuele fouten in zitten, u kunt namelijk na de betaling geen wijzigingen meer verrichten. Indien u alles juist heeft ingevuld, kunt u de aanvraag nogmaals door het systeem laten controleren door p “Aanvraag controleren” te klikken. Wanneer uw aanvraag wordt goedgekeurd, kunt u verder gaan naar de betaalomgeving. Zoals eerder vermeld, heeft u de keuze tussen iDeal of Mister Cash. Wanneer u heeft betaald zullen wij de aanvraag in behandeling nemen en ontvangt u het Turkije visum binnen 24 uur per mail en eventueel per post.

Bezoek de website voor meer informatie : Visum voor Turkije aanvragen