i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Vervoer en transport’ Category

Kwetsbare items verzenden met bubbelenveloppen

donderdag, maart 25th, 2021

Op zoek naar een manier om je kwetsbare items veilig bij de ontvanger te krijgen? Dan zijn bubbelenveloppen de oplossing. De folie met luchtbelletjes aan de binnenkant van deze enveloppen heeft een schokabsoberend effect. Hierdoor zullen je items tegen een stootjes kunnen en kunnen ze veilig verzonden worden.

 

Voordelen bubbelenveloppen

De envelop met bubbeltjes is echt ideaal voor al je kwetsbare producten. Let er wel op dat je items niet te groot zijn, het moet natuurlijk wel in een envelop passen. Wel heb je bubbelenveloppen in veel verschillende groottes, dus kijk goed welke envelop het beste is voor jouw product. Een ander voordeel van bubbelenveloppen is dat ze meestal door de brievenbus passen. Dus je hoeft je kwetsbare product niet perse met de pakketbezorger mee te geven. Dit kan aanzienlijk in kosten schelen. En omdat een bubbel envelop ook nog eens licht van gewicht is, betaal je nooit te veel.

  

Recyclen van bubbelenveloppen

Veel mensen vragen zich of hoe je een bubbel envelop weggooit. Hoort deze bij het oud papier of toch bij het plastic? Beide materialen zijn er namelijk in verwerkt. Of toch maar bij het restafval? Dit is een lastige en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen dit niet weten. Bubbelenveloppen kunnen namelijk gerecycled worden, maar alleen als je ze op de juiste manier weggooit. De enige juiste manier is om de bubbel envelop uit elkaar te halen. En dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Haal je de bubbelenveloppen niet uit elkaar? Gooi ze dan bij het restafval.  

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/

Kosten verhuisbedrijf Maastricht inschakelen

dinsdag, maart 23rd, 2021

De kans is groot dat als u een huis koop dit de grootste aankoop van uw leven zal zijn. Naast de kosten voor het huis zelf zijn er nog een aantal andere kosten die erbij komen. Bijvoorbeeld een verbouwing of het inrichten van het huis. Als u ervoor kiest om een verhuisbedrijf in te schakelen wilt u natuurlijk weten wat voor kosten daaraan verbonden zijn. In deze korte blog verteld verhuisbedrijf Maastricht wat de kosten voor een verhuizing zijn.

Transport kosten verhuisbedrijf Maastricht

Uw spullen moeten uiteraard van uw oude woning of appartement naar uw nieuwe woning gebracht worden. Voor het transporteren van uw spullen wordt vaak een vrachtwagen ingezet. De vrachtwagens die hiervoor ingezet worden variëren in grootte en het ligt er aan wat u nodig heeft voor de verhuizing. Naast de grootte van de vrachtwagen varieert ook het uurtarief op basis van de benodigde vrachtwagen. Het kan voorkomen dat u net iets te veel spullen hebt voor een vrachtwagen. In dat geval zou het zonde zijn om de vrachtwagen twee keer te laten rijden. Als dit het geval is raad verhuisbedrijf Maastricht u aan om gebruik te maken van een aanhangwagen.

Verhuizer Kosten

Naast de kosten voor het transport komen er ook vaak de kosten van verhuizers bij. Het tarief dat u betaalt, hangt meestal af van het werk dat u wilt dat uitgevoerd wordt. De kosten die verbonden zijn aan de soort verhuizers is opgesplitst in de volgende categorieën:

 • Klusjesman: De klusjesman zorgt ervoor dat alles wat verhuist wordt gedemonteerd of gemonteerd wordt.
 • Verhuizer: De verhuizer zorgt ervoor dat de vrachtwagen gevuld wordt dus hij neemt een hoop werk voor u uit handen.

Verhuisbedrijf Maastricht legt uit dat de kosten van de verhuizers per uur worden betaald. Als u kosten hierop wilt besparen kunt u het volgende doen:

 • Zorg ervoor dat u alles gereed heeft op de dag van verhuizing.
 • Zorg voor de juiste tools.
 • Krijg hulp van vrienden en familie op de dag van de verhuizing.
 • Verplaats van tevoren wat kleine dingen.
 • Demonteer de meubelen zelf.
https://cargo-care.nl/verhuisbedrijf-maastricht-offerte/

De beste taxi’s vinden?

maandag, oktober 26th, 2020

Online goede taxi’s vinden?

Tegenwoordig zijn taxi’s gemakkelijk online te reserveren. U hoeft nooit meer een afspraak of vlucht te missen doordat de chauffeurs altijd op tijd kunnen zijn en altijd voor u klaar staan.

Er zijn veel verschillende taxibedrijven online te vinden, hierdoor is het soms moeilijk te bepalen wat de beste keus is. De juiste taxi is afhankelijk van uw situatie en behoeftes. Denk er bijvoorbeeld aan of u een busje of een auto nodig heeft. U kunt ook de overweging maken of u particulier vervoer of zakelijk vervoer kiest. Daarnaast moet u ook met de regio rekening houden, want het is natuurlijk niet handig om een taxi te bellen in Amsterdam terwijl u zich in Nijmegen bevindt.

Taxi voor particulieren

Als u snel een taxi nodig heeft  zijn er een aantal belangrijke dingen waar u op kunt letten:

 • U moet simpel kunnen reserveren
 • Verschillende betaalmogelijkheden kunnen gebruiken
 • 24/7 bereikbaarheid van het taxibedrijf
 • Punctuele chauffeurs die altijd op tijd zijn

 Zoekt u een taxibedrijf dat in de buurt is gevestigd. Bevind u zich bijvoorbeeld in Nijmegen en omstreken? Dan is Top Taxi Nijmegen misschien een goede keuze. Zij richten zich op service en comfort voor een voordelige prijs.

Taxi voor zakelijk vervoer

Als u vervoer naar werk nodig heeft, of een gast of klant moet laten ophalen dan bent u op zoek naar goed zakelijk vervoer. Bij goed zakelijk taxi vervoer spelen de volgende punten een belangrijke rol:

 • U wilt professionele gekwalificeerde chauffeurs
 • Luxe voertuigen om uw bedrijf te vertegenwoordigen
 • Sprankelend schone auto’s
 • Comfort tijdens de ritten
 • Scherpe tarieven

Als u regelmatig zakelijke ritten nodig heeft, kan het baten om een taxibedrijf te vinden dat een persoonlijk account voor u maakt of tegen een goedkoper tarief werkt als u een terugkerende klant bent. Een taxibedrijf met een dergelijke service is bijvoorbeeld hier te zien.

Naar het vliegveld?

Als u een taxi naar het vliegveld nodig heeft, dan bent u op zoek naar een taxibedrijf dat ervaring heeft en u een betrouwbare en prettige reis kan leveren. Hierbij is het handig om op de volgende punten te letten.

Duidelijke communicatie

                U wilt absoluut misverstanden voorkomen en tijdig vaststellen wat de planning is.

            Comfortabele rit

Een taxirit naar een vliegveld is vaak aan de lange kant. U wilt daarbij waarschijnlijk een comfortabele rit ervaren zodat u uw energie op de reis kan focussen.

            Scherp tarief

Vaak worden de kosten voor transport niet meegerekend. Als u gebracht én gehaald moet worden, kan dit gauw duur worden.

Bevindt u zich in de regio Nijmegen? Als het bovenstaande belangrijk is, dan vindt u een van de beste opties hier.

https://www.toptaxinijmegen.nl

Kies dit verhuisbedrijf voor je verhuizing in Gorinchem

woensdag, oktober 21st, 2020

Verhuis met een gerust gevoel

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf in Gorinchem? Kies voor een professioneel verhuisbedrijf om zaken mee te doen! Dit loont zich in een goed voorbereide en prettige verhuizing zonder zorgen. Wie wilt kiezen voor een goed verhuisbedrijf, doet er goed aan om zelf de klantenwaarderingen eens te controleren. Online kan iedereen gemakkelijk zien aan de hand van reviews welke verhuisbedrijven het beste zijn. Een professioneel verhuisbedrijf, dit heeft ook een goede beoordeling! Iedere verhuizing gebeurt hier met passie voor het vak de uiterste zorg. Een professioneel verhuisbedrijf staat bekend als één van de beste en werkt met erkende verhuizers!

Goed voorbereid verhuizen

Het is belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verhuizing. Daarbij is het van belang dat dit precies zo verloopt als u wilt. U bepaalt zelf hoe de verhuizing er uitziet bij een professioneel verhuisbedrijf. Voordat de verhuizing plaatsvindt worden eerst alle wensen en mogelijkheden besproken. Na goed overleg wordt er gekozen voor de gewenste verhuizing. Het is zowel belangrijk voor de verhuizer als degene die verhuist om de verhuizing zo goed mogelijk te regelen. Een goede voorbereiding is het halve werk, dit geldt zeker voor verhuizen!

Kies voor de gewenste manier van verhuizen

Geen enkele verhuizing is hetzelfde. Het is zowel prettig voor de verhuizer als degene die verhuist, om precies te weten wat er verwacht wordt. Een professioneel verhuizer spreekt daarom de wensen eerst met de klant. U weet precies wat u wel en niet kunt verwachten tijdens een verhuizing en wat de mogelijkheden zijn. Het is mogelijk om al het werk uit handen te geven aan de verhuizers. U mag ook helpen met de verhuizing, zover u zelf maar wilt. Begin bijvoorbeeld alvast met inpakken!

Een professionele verhuizing tegen een scherp tarief!

Kiezen voor de beste verhuizers is prettig. Het is van groot belang voor veel mensen om te kunnen rekenen op een scherpe prijs voor deze professionele verhuizing. In de praktijk zijn het juist de betrouwbare verhuisbedrijven die scherpe en duidelijke tarieven vragen. Wie kiest voor een professioneel verhuisbedrijf, weet zeker dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. U kunt rekenen op de beste hulp van de verhuizers precies zoals gewenst. Een aantrekkelijke prijs betalen is daarbij even belangrijk. Kiezen voor een professioneel verhuisbedrijf, dit hoeft dus absoluut niet meer geld te kosten. Informeer zelf eens naar de verhuismogelijkheden en kosten!

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuisbedrijf-gorinchem/

Een internationaal transport inhuren

maandag, september 28th, 2020

Het gestructureerde internationaal transport helpt je met het verzenden van diverse goederen naar de andere kant van de wereld. Soms heb je een product dat je graag wil verzenden, maar heb je zelf niet de mogelijkheid om het te versturen. Bijvoorbeeld omdat het land aan de andere kant van de oceaan ligt en je zelf geen beschikking hebt over een vliegtuig of een schip, of wanneer je zelf überhaupt geen beschikking hebt tot een voertuig waarmee de verzending kan worden uitgevoerd. Het internationaal transport helpt je daarbij. Men heeft veel ervaring met het verzenden van diverse producten en pakketten en helpen ook jou graag om te zorgen dat dit allemaal zo snel en zo goed mogelijk wordt geregeld. 

Pakket

Als je regelmatig gebruik wilt maken van het internationaal transport heb je te maken met een pakketprijs, waar je wat korting bij kunt ontvangen. Voor een eenmalig tramsport zal je dan iets meer moeten bijbetalen. Alle tarieven en uitleg hierover vind je onder het blad ‘tarieven’ op de website. Hier lees je goed af welke kosten er precies gemaakt moeten worden wanneer je van plan bent goederen te versturen via een internationaal transport. 

Europa

Niet alleen voor het transport naar landen die ver weg liggen wordt alles geregeld, maar ook gewoon voor landen binnen Europa. De professionaliteit zie je terug in het werk dat er wordt gedaan en daarnaast is de verhouding van de kwaliteit ten opzichte van de prijs erg goed ingesteld. Je kunt via de website contact opnemen voor meer informatie en je kunt daar ook terecht voor het aanvragen van een offerte voor het internationaal transport dat jij had gewenst. Je krijgt dan binnen een dag een duidelijk overzicht in je mail, waarin staat wat er allemaal voor je wordt geregeld en tegen welk tarief dat wordt gedaan. Ook wordt duidelijk het totaalbedrag van het internationaal transport getoond.

 

Verhuizen naar Zoetermeer met Keurmerkverhuizer.nl

maandag, mei 20th, 2019

Heeft u besloten om te verhuizen naar de boeiende plaats Zoetermeer in Nederland? Dan komt hier heel wat bij kijken. Dit kost heel wat tijd en energie. U kan hierbij kiezen om dit allemaal zelf te doen, of u kan ervoor kiezen om u te laten bijstaan door een verhuisbedrijf in Zoetermeer. We laten u graag zien waarom we een verhuisbedrijf toch zouden aanbevelen. 

Keurmerkverhuizer: enkele voordelen om hiervoor te kiezen

 • Door te kiezen voor een Keurmerkverhuizer, een verhuisbedrijf uit Zoetermeer, kiest u om tijd en energie te besparen. Hierdoor kan u uw kostbare tijd op een andere manier gebruiken. Tijd die u ook nodig heeft voor andere zaken, zoals onder andere het administratieve deel.
 • Soms kan u ook (tijdelijk) niet zelf uw verhuis regelen. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn wanneer u een lichaamsdeel gebroken heeft of wanneer u rolstoelpatiënt bent. Door zo’n bedrijf in te huren, kan u ook genieten van uw verhuis.
 • Niet iedereen heeft een groot netwerk van vrienden en familie waarop ze kunnen rekenen bij een verhuis. Op zo’n moment is het inhuren van een verhuisbedrijf zeker ook een goede optie. Anderen hebben misschien wel een netwerk waarop ze vertrouwen, maar misschien wil u deze anderen niet graag lastig vallen met uw vragen, dan kan een verhuisbedrijf zeker een oplossing bieden voor uw probleem.
 • Een verhuisbedrijf heeft heel wat ervaring met het verhuizen van uw meubels. Dit houdt meteen ook in dat de personeelsleden heel efficiënt aan het werk gaan. Daardoor kan het werk heel wat vlotter verlopen.

Verhuisbedrijf Zoetermeer: waarom kiezen voor ons?

 • We zijn het beste verhuisbedrijf uit Zoetermeer die zeer flexibel is en snel werkt. We staan 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 voor u klaar.
 • We bieden transport aan op maat van uw inboedel.
 • We hebben een jarenlange ervaring in het vak. Dit is al sinds 2013.
 • Enkele waarden die wij zeer belangrijk vinden en hoog in het vaandel dragen in ons werk is voordelig werken, betrouwbaar zijn naar de klanten toe en persoonlijk zijn naar hen toe en op deze manier ook te werk gaan.
 • We hebben heel wat positieve feedback ontvangen van onze klanten die u voorgingen.

Nog verdere vragen?
Heeft u nog verdere vragen over ons? Neem dan zeker een kijkje op onze website. Daar kan u meer informatie terugvinden die u kan gebruiken. Is dit toch nog niet voldoende en zit u nog met verschillende vragen, dan kan u uiteraard ook steeds contact opnemen met ons. We helpen u graag verder met al uw verdere vragen!

https://www.keurmerkverhuizer.nl/

Leuke verhuistips van Hebo verhuisbedrijf in Amsterdam

donderdag, oktober 11th, 2018

Help ik ga verhuizen!? Verhuizen komt altijd met de nodige verhuisstress; “Wat moet er nog allemaal worden ingepakt en hoe pak ik het op de verhuisdag allemaal aan?”. Gelukkig heeft verhuisbedrijf in Amsterdam HEBO de beste verhuistips om jouw verhuisdag zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Lees gauw de volgende tips over hoe jij het verhuizen een stuk eenvoudiger kunt aanpakken. 

Plannen, plannen en nog eens plannen 

Verhuizen is iets dat je niet op een dag geregeld kunt krijgen. De beste manier om het verhuizen zo feilloos mogelijk te laten verlopen, is door een goede planning. Begin het liefst weken van te voren met het inpakken. Door een soepele planning te maken en bijvoorbeeld een à twee dozen per dag in te pakken, verlicht je al jouw verhuisstress. Zo is alles op de verhuisdag ingepakt en heb je hier helemaal niet voor hoeven stressen. 

Verhuisdozen 

De allerbelangrijkste tip wellicht is de investering in goede verhuisdozen. Gebruik geen oude kartonnen dozen, maar kies echt voor verhuisdozen. Deze zijn extra sterk en eenvoudig om in de verhuiswagen op te stapelen. Goede verhuisdozen zijn essentieel. 

Schrijf alles op 

Natuurlijk denk je bij het inpakken dat je wel kunt onthouden wat er in de dozen zit. Maar wanneer je tientallen dozen voor je krijgt, kan het toch wat lastig worden. Schrijf daarom niet alleen de kamer op waar de doos naartoe moet, maar ook handige clues voor jezelf over wat er precies in de doos zit. Dit helpt je enorm bij het uitpakken. Je kunt beter te veel op de verhuisdozen schrijven dan te weinig. 

Vele handen… 

Wees niet bang om hulp in te schakelen want vele handen maken licht werk. Vraag wat vrienden of zij kunnen helpen inpakken of sjouwen in ruil voor pizza en bier. Zo maak je gebruik van extra werkkrachten en gaat alles nog sneller. 

Schoonmaakhulp 

Verhuizen betekent ook vaak extra veel rommel. Niet alleen in de oude woning, maar ook in de nieuwe. Het is slim om bijvoorbeeld een schoonmaakservice in te schakelen om de woning compleet schoon te maken voordat je erin trekt. Ook heb je natuurlijk na het verhuizen geen zin meer om de oude woning schoon te maken. Om de woning toch schoon op te leveren, kun je het beste een schoonmaakservice inschakelen. 

Neem vrij 

Verhuizen is altijd erg intensief, zowel fysiek als mentaal. Het is daarom aan te raden om bijvoorbeeld een aantal dagen voor het verhuizen en een aantal dagen na het verhuizen verlof op te vragen. Zo kun je het in één keer goed doen en zit je niet nog wekenlang opgescheept met dozen in huis.  Verhuizen zonder stress is zeker mogelijk. Zorg ervoor dat je je goed voorbereid op de verhuizing en maak een planning. Een professionele verhuisservice in Amsterdam scheelt ook al enorm voor jouw stressgehalte. Kies voor HEBO en geniet van een snelle en vakkundige verhuizing.

https://heboverhuizingen.nl/

Taxi Arnhem Centrale

dinsdag, juni 26th, 2018

Een lekker avondje uit met je vriend(inn)en… Je druk maken over wie de BOB is of aan de parkeerkosten, is iets wat je niet wilt. Direct Taxi Arnhem brengt jou graag van jouw huis naar je gewenste bestemming. Uiteraard kunnen wij je ook weer terug brengen na een avondje dansen, film kijken in de bioscoop, poolen of gezellig samen wat drinken in centrum van Arnhem.

Direct Taxi Arnhem is een betrouwbare gecertificeerde taxibedrijf in Arnhem. Wij zullen ons vanzelfsprekend altijd aan ons woord houden, in elk geval. Wij brengen U zonder omwegen direct naar uw bestemming. Daarvan kunt u bij ons van verzekerd van. Geen onnodige kosten door omwegen, daar staat Direct Taxi Arnhem voor. 

Bij ons staat U als klant centraal, wij proberen U zo goed mogelijk van dienst te zijn en zo van een zorgeloze comfortabele taxirit te voorzien. Dit zult u dan ook ervaren in onze taxi van of naar Arnhem en omstreken.

https://www.directtaxiarnhem.nl/

Een achteruitrijcamera helpt grote voertuigen

donderdag, december 21st, 2017

Veel mensen onderschatten de waarde van een achteruitrijcamera. De meerwaarde die zo’n camera biedt is ontzettend groot en ik raad het ook aan om er een te gebruiken. Het wordt door mensen vaak als een dure investering bestempeld, maar een achteruitrijcamera is goedkoper dan de eigenrisico van je verzekering. Bij kleine voertuigen is het probleem oplossend vermogen van achteruitrijcameras draadloos al groot en dan hebben we het nog niet eens over grote voertuigen. Tijdens het achteruitrijden, maar ook tijdens het invoegen, inhalen of parkeren kunnen achteruitrijcamera’s er voor zorgen dat er geen schade opgelopen wordt. De aller beste achteruitrijcamera is geschikt voor verschillende situaties en laten je nooit in de steek. Hieronder heb ik verschillende voertuigen beschreven waarbij een achteruitrij camera handig is. 

Als je in een vrachtwagen rijdt is het zou het eigenlijk verplicht moeten zijn om gebruik te maken van een achteruitrijcamera. Vrachtwagens zijn hele onbenullige- en vooral grote voertuigen. Naar mate ze dichter bij de eindbestemming komen, komen ze steeds meer fietsers tegen. Een vrachtwagen heeft een heleboel dode hoeken en dit in combinatie met de grote is het bijna vragen om problemen. 

Niet alleen een vrachtwagen, maar ook bakwagens en bestelbusjes zijn groot en hebben last van dode hoeken. Net zoals een vrachtwagen hebben deze busjes vaak geen achteruitrijspiegel tot hun beschikking en dat zorgt voor een hele grote dode hoek aan de achterkant van het voertuig. In tegenstelling tot vrachtwagens moeten deze voertuigen ook vaak in het centrum komen en door smalle eenrichtingswegen manoeuvreren. Als je door deze straten heen moet is het slim om gebruik te maken van een achteruitrijcamera. 

Als je nou een personen auto hebt en je moet ineens rijden met een trailer of kar is het ook slim om gebruik te maken van een achteruitrijcamera. Je bent namelijk niet gewend dat je groot en zwaar bent en een fout is dus heel snel gemaakt.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Snorscooter kopen

dinsdag, januari 31st, 2017

Ik ben vorige week geslaagd voor mijn scooter rijbewijs nadat ik vorige maand 16 was geworden. Nu heb ik zojuist mijn rijbewijs op mogen halen en nu wil ik dus een snorscooter kopen. Ik wil wel een snorscooter zodat ik geen helm op hoef. Ik heb er ook best wel lang voor gespaard dus ik kan eindelijk de scooter kopen waar ik al een tijd over heb zitten dromen. Ik wil namelijk een mooie Vespa kopen. Ik weet het dat zijn echt dure snorscooters alleen dan weet je wel zeker dat je er veel plezier van gaat hebben. Je hoort namelijk best wel vaak dat die Chinese nep scooters toch na een aantal jaar kapot gaan of dat je voor honderden euro’s allerlei dingen moet vervangen. Ik wil dus een mooi Vespa en die wil ik natuurlijk zo snel mogelijk hebben.

Polderscooter

Ik had een wat vrienden van mij gevraagd waar zij hun scooter hadden gekocht. Een aantal gaven hetzelfde antwoord en dat was dat ze de snorscooter hadden gekocht bij Polderscooter in Dronten. Dit scheen een goede scooter dealer te zijn en ik legde het voor aan mijn ouders. Ik had het er eindelijk door dat ik een Vespa mocht kopen en nu wilden ze natuurlijk ook eerst even wat recensies nakijken over Polderscooter. Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag te horen dat het allemaal in orde was en dat we de volgende dag gingen kijken.

Het was eindelijk zo ver, vandaag ging ik dan eindelijk mijn scooter kopen. We werden bij binnenkomst erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Na wat scooters gezien te hebben kwam ik bij de scooter die ik echt graag zou willen hebben. Alles was perfect en ik zag mezelf al helemaal rijden.

Mijn nieuwe snorscooter

Ik heb mijn scooter nu ongeveer een maand en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Polderscooter was ook erg vriendelijk en als er ooit wat aan mijn scooter mankeert ga ik zeker naar Polderscooter om hier wat onderhoud uit te laten voeren. Erg bedankt Polderscooter!