i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Vervoer en transport’ Category

Verhuizen naar Zoetermeer met Keurmerkverhuizer.nl

maandag, mei 20th, 2019

Heeft u besloten om te verhuizen naar de boeiende plaats Zoetermeer in Nederland? Dan komt hier heel wat bij kijken. Dit kost heel wat tijd en energie. U kan hierbij kiezen om dit allemaal zelf te doen, of u kan ervoor kiezen om u te laten bijstaan door een verhuisbedrijf in Zoetermeer. We laten u graag zien waarom we een verhuisbedrijf toch zouden aanbevelen. 

Keurmerkverhuizer: enkele voordelen om hiervoor te kiezen

  • Door te kiezen voor een Keurmerkverhuizer, een verhuisbedrijf uit Zoetermeer, kiest u om tijd en energie te besparen. Hierdoor kan u uw kostbare tijd op een andere manier gebruiken. Tijd die u ook nodig heeft voor andere zaken, zoals onder andere het administratieve deel.
  • Soms kan u ook (tijdelijk) niet zelf uw verhuis regelen. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn wanneer u een lichaamsdeel gebroken heeft of wanneer u rolstoelpatiënt bent. Door zo’n bedrijf in te huren, kan u ook genieten van uw verhuis.
  • Niet iedereen heeft een groot netwerk van vrienden en familie waarop ze kunnen rekenen bij een verhuis. Op zo’n moment is het inhuren van een verhuisbedrijf zeker ook een goede optie. Anderen hebben misschien wel een netwerk waarop ze vertrouwen, maar misschien wil u deze anderen niet graag lastig vallen met uw vragen, dan kan een verhuisbedrijf zeker een oplossing bieden voor uw probleem.
  • Een verhuisbedrijf heeft heel wat ervaring met het verhuizen van uw meubels. Dit houdt meteen ook in dat de personeelsleden heel efficiënt aan het werk gaan. Daardoor kan het werk heel wat vlotter verlopen.

Verhuisbedrijf Zoetermeer: waarom kiezen voor ons?

  • We zijn het beste verhuisbedrijf uit Zoetermeer die zeer flexibel is en snel werkt. We staan 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 voor u klaar.
  • We bieden transport aan op maat van uw inboedel.
  • We hebben een jarenlange ervaring in het vak. Dit is al sinds 2013.
  • Enkele waarden die wij zeer belangrijk vinden en hoog in het vaandel dragen in ons werk is voordelig werken, betrouwbaar zijn naar de klanten toe en persoonlijk zijn naar hen toe en op deze manier ook te werk gaan.
  • We hebben heel wat positieve feedback ontvangen van onze klanten die u voorgingen.

Nog verdere vragen?
Heeft u nog verdere vragen over ons? Neem dan zeker een kijkje op onze website. Daar kan u meer informatie terugvinden die u kan gebruiken. Is dit toch nog niet voldoende en zit u nog met verschillende vragen, dan kan u uiteraard ook steeds contact opnemen met ons. We helpen u graag verder met al uw verdere vragen!

https://www.keurmerkverhuizer.nl/

Leuke verhuistips van Hebo verhuisbedrijf in Amsterdam

donderdag, oktober 11th, 2018

Help ik ga verhuizen!? Verhuizen komt altijd met de nodige verhuisstress; “Wat moet er nog allemaal worden ingepakt en hoe pak ik het op de verhuisdag allemaal aan?”. Gelukkig heeft verhuisbedrijf in Amsterdam HEBO de beste verhuistips om jouw verhuisdag zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Lees gauw de volgende tips over hoe jij het verhuizen een stuk eenvoudiger kunt aanpakken. 

Plannen, plannen en nog eens plannen 

Verhuizen is iets dat je niet op een dag geregeld kunt krijgen. De beste manier om het verhuizen zo feilloos mogelijk te laten verlopen, is door een goede planning. Begin het liefst weken van te voren met het inpakken. Door een soepele planning te maken en bijvoorbeeld een à twee dozen per dag in te pakken, verlicht je al jouw verhuisstress. Zo is alles op de verhuisdag ingepakt en heb je hier helemaal niet voor hoeven stressen. 

Verhuisdozen 

De allerbelangrijkste tip wellicht is de investering in goede verhuisdozen. Gebruik geen oude kartonnen dozen, maar kies echt voor verhuisdozen. Deze zijn extra sterk en eenvoudig om in de verhuiswagen op te stapelen. Goede verhuisdozen zijn essentieel. 

Schrijf alles op 

Natuurlijk denk je bij het inpakken dat je wel kunt onthouden wat er in de dozen zit. Maar wanneer je tientallen dozen voor je krijgt, kan het toch wat lastig worden. Schrijf daarom niet alleen de kamer op waar de doos naartoe moet, maar ook handige clues voor jezelf over wat er precies in de doos zit. Dit helpt je enorm bij het uitpakken. Je kunt beter te veel op de verhuisdozen schrijven dan te weinig. 

Vele handen… 

Wees niet bang om hulp in te schakelen want vele handen maken licht werk. Vraag wat vrienden of zij kunnen helpen inpakken of sjouwen in ruil voor pizza en bier. Zo maak je gebruik van extra werkkrachten en gaat alles nog sneller. 

Schoonmaakhulp 

Verhuizen betekent ook vaak extra veel rommel. Niet alleen in de oude woning, maar ook in de nieuwe. Het is slim om bijvoorbeeld een schoonmaakservice in te schakelen om de woning compleet schoon te maken voordat je erin trekt. Ook heb je natuurlijk na het verhuizen geen zin meer om de oude woning schoon te maken. Om de woning toch schoon op te leveren, kun je het beste een schoonmaakservice inschakelen. 

Neem vrij 

Verhuizen is altijd erg intensief, zowel fysiek als mentaal. Het is daarom aan te raden om bijvoorbeeld een aantal dagen voor het verhuizen en een aantal dagen na het verhuizen verlof op te vragen. Zo kun je het in één keer goed doen en zit je niet nog wekenlang opgescheept met dozen in huis.  Verhuizen zonder stress is zeker mogelijk. Zorg ervoor dat je je goed voorbereid op de verhuizing en maak een planning. Een professionele verhuisservice in Amsterdam scheelt ook al enorm voor jouw stressgehalte. Kies voor HEBO en geniet van een snelle en vakkundige verhuizing.

https://heboverhuizingen.nl/

Taxi Arnhem Centrale

dinsdag, juni 26th, 2018

Een lekker avondje uit met je vriend(inn)en… Je druk maken over wie de BOB is of aan de parkeerkosten, is iets wat je niet wilt. Direct Taxi Arnhem brengt jou graag van jouw huis naar je gewenste bestemming. Uiteraard kunnen wij je ook weer terug brengen na een avondje dansen, film kijken in de bioscoop, poolen of gezellig samen wat drinken in centrum van Arnhem.

Direct Taxi Arnhem is een betrouwbare gecertificeerde taxibedrijf in Arnhem. Wij zullen ons vanzelfsprekend altijd aan ons woord houden, in elk geval. Wij brengen U zonder omwegen direct naar uw bestemming. Daarvan kunt u bij ons van verzekerd van. Geen onnodige kosten door omwegen, daar staat Direct Taxi Arnhem voor. 

Bij ons staat U als klant centraal, wij proberen U zo goed mogelijk van dienst te zijn en zo van een zorgeloze comfortabele taxirit te voorzien. Dit zult u dan ook ervaren in onze taxi van of naar Arnhem en omstreken.

https://www.directtaxiarnhem.nl/

Een achteruitrijcamera helpt grote voertuigen

donderdag, december 21st, 2017

Veel mensen onderschatten de waarde van een achteruitrijcamera. De meerwaarde die zo’n camera biedt is ontzettend groot en ik raad het ook aan om er een te gebruiken. Het wordt door mensen vaak als een dure investering bestempeld, maar een achteruitrijcamera is goedkoper dan de eigenrisico van je verzekering. Bij kleine voertuigen is het probleem oplossend vermogen van achteruitrijcameras draadloos al groot en dan hebben we het nog niet eens over grote voertuigen. Tijdens het achteruitrijden, maar ook tijdens het invoegen, inhalen of parkeren kunnen achteruitrijcamera’s er voor zorgen dat er geen schade opgelopen wordt. De aller beste achteruitrijcamera is geschikt voor verschillende situaties en laten je nooit in de steek. Hieronder heb ik verschillende voertuigen beschreven waarbij een achteruitrij camera handig is. 

Als je in een vrachtwagen rijdt is het zou het eigenlijk verplicht moeten zijn om gebruik te maken van een achteruitrijcamera. Vrachtwagens zijn hele onbenullige- en vooral grote voertuigen. Naar mate ze dichter bij de eindbestemming komen, komen ze steeds meer fietsers tegen. Een vrachtwagen heeft een heleboel dode hoeken en dit in combinatie met de grote is het bijna vragen om problemen. 

Niet alleen een vrachtwagen, maar ook bakwagens en bestelbusjes zijn groot en hebben last van dode hoeken. Net zoals een vrachtwagen hebben deze busjes vaak geen achteruitrijspiegel tot hun beschikking en dat zorgt voor een hele grote dode hoek aan de achterkant van het voertuig. In tegenstelling tot vrachtwagens moeten deze voertuigen ook vaak in het centrum komen en door smalle eenrichtingswegen manoeuvreren. Als je door deze straten heen moet is het slim om gebruik te maken van een achteruitrijcamera. 

Als je nou een personen auto hebt en je moet ineens rijden met een trailer of kar is het ook slim om gebruik te maken van een achteruitrijcamera. Je bent namelijk niet gewend dat je groot en zwaar bent en een fout is dus heel snel gemaakt.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Snorscooter kopen

dinsdag, januari 31st, 2017

Ik ben vorige week geslaagd voor mijn scooter rijbewijs nadat ik vorige maand 16 was geworden. Nu heb ik zojuist mijn rijbewijs op mogen halen en nu wil ik dus een snorscooter kopen. Ik wil wel een snorscooter zodat ik geen helm op hoef. Ik heb er ook best wel lang voor gespaard dus ik kan eindelijk de scooter kopen waar ik al een tijd over heb zitten dromen. Ik wil namelijk een mooie Vespa kopen. Ik weet het dat zijn echt dure snorscooters alleen dan weet je wel zeker dat je er veel plezier van gaat hebben. Je hoort namelijk best wel vaak dat die Chinese nep scooters toch na een aantal jaar kapot gaan of dat je voor honderden euro’s allerlei dingen moet vervangen. Ik wil dus een mooi Vespa en die wil ik natuurlijk zo snel mogelijk hebben.

Polderscooter

Ik had een wat vrienden van mij gevraagd waar zij hun scooter hadden gekocht. Een aantal gaven hetzelfde antwoord en dat was dat ze de snorscooter hadden gekocht bij Polderscooter in Dronten. Dit scheen een goede scooter dealer te zijn en ik legde het voor aan mijn ouders. Ik had het er eindelijk door dat ik een Vespa mocht kopen en nu wilden ze natuurlijk ook eerst even wat recensies nakijken over Polderscooter. Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag te horen dat het allemaal in orde was en dat we de volgende dag gingen kijken.

Het was eindelijk zo ver, vandaag ging ik dan eindelijk mijn scooter kopen. We werden bij binnenkomst erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Na wat scooters gezien te hebben kwam ik bij de scooter die ik echt graag zou willen hebben. Alles was perfect en ik zag mezelf al helemaal rijden.

Mijn nieuwe snorscooter

Ik heb mijn scooter nu ongeveer een maand en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Polderscooter was ook erg vriendelijk en als er ooit wat aan mijn scooter mankeert ga ik zeker naar Polderscooter om hier wat onderhoud uit te laten voeren. Erg bedankt Polderscooter!

Touringcar huren bij Noot

donderdag, november 3rd, 2016

We gaan in Januari 2017 weer ons personeelsfeest houden. We hebben besloten om met zijn 43en naar de vrienden van amstel live te gaan. We zijn van plan om de avond van 20 Januari het concert te gaan bezoeken. Het schijnt dat het altijd één groot feest is daar echt een gezellige boel dus. Hier treden meestal echt leuke artiesten op denk hierbij aan van Velzen, Direct, Waylon en nog vele anderen. Ik heb van vrienden van mij gehoord dat het echt een gezellig feest is, echt perfect voor een personeelsuitje dus. Omdat we niet willen dat een paar mensen moeten rijden en dus de bob zijn gaan we een touringcar huren. Ik ben aangesteld om dit deel van het personeelsuitje te regelen. We moeten dus een grote touringcar huren.

Noot.nl

Na al een tijdje verschillende websites te hebben bezocht kwam ik uiteindelijk uit bij noot.nl. Noot Personenvervoer verhuurd ook touringcars en hier hebben we al eerder zaken mee gedaan. Ik wou natuurlijk wel even vergelijken aangezien ik wel een bepaald budget had meegekregen. Ik maakte een afspraak en daar verliep alles erg soepel. Ik moest natuurlijk nog wel toestemming vragen aan de baas en hij keek ook nog een keer goed het huurcontract door. Hij ging ook akkoord en ik besloot een touringcar huren bij noot.

Vrienden van Amstel Live

Alles is geregeld en iedereen heeft echt heel veel zin om naar de vrienden van amstel live te gaan. We hebben het zo geregeld dat we bij het bedrijf worden opgehaald en na de show weer worden afgezet bij ons bedrijf. We hebben afgesproken om half 7 te vertrekken aangezien de show om half 9 begint. Om half 12 zouden we volgens programma weer naar buiten kunnen en dus staat de touringcar rond die tijd weer op ons te wachten.

Een taxi naar Schiphol bestellen

maandag, augustus 29th, 2016

Schiphol Taxi bestellen

Een taxi naar Schiphol bestellen gaat tegenwoordig makkelijk en simpel. Via de website vraagt u een rit aan en kun u zelf invullen wanneer en waar de Schiphol taxi je moet ophalen. Voor het gemak is het ook mogelijk om direct een retourrit te bestellen. Dat scheelt u tijd en geregel en zo weet je dat je op je terugvlucht verzekerd bent van een ritje naar huis.

 

Bij het bestellen van de taxi kun je meteen zien wat het in rekening gebrachte tarief zal zijn. Op de website vind je een overzicht van alle plaatsten in Nederland en het bijbehorende tarief dat Schiphol taxi ervoor rekent.

 

De Schiphol taxi komt dag en nacht bij je aan de deur. Dus je kunt de taxi bestellen op het moment dat het jouw het beste uitkomt. Houdt er wel rekening mee dat je ruim van te voren op Schiphol moet zijn vanwege de inchecktijd. Je kunt hier rekening mee houden en de Schiphol taxi laten komen op het tijdstip dat jij wilt.

 

Bij een retourrit is het wel nodig dat je ook je vluchtinformatie verstrekt. Ze weten ze bij Schiphol taxi of je vlucht vertraagd is of niet en weten ze wanneer ze voor je klaar moeten staan.

Betalen doe je achteraf. Je betaalt contact of met je creditcard. Wil je vooruitbetalen? Dat kan ook. Je kunt dan het verschuldigde bedrag via de bank overmaken. Bij een retourritje betaal je overigens alleen het deel wat je aflegt. Het retourritje betaal je dus pas als je ook weer terug bent gebracht met de Schiphol taxi. Zo weet je dus dat je alleen betaalt voor datgene wat je gebruikt hebt.

Gekleurd elastiek

maandag, mei 9th, 2016

Wanneer u bijvoorbeeld een bepaald pakket wenst te versturen is het belangrijk om rekening te houden met de uitstraling waar het pakket in kwestie over beschikt. Heeft u bijvoorbeeld een eigen bedrijf en dient u regelmatig pakketten te versturen? In dat geval heeft u er misschien wel voor gekozen om dozen te laten maken met daarop bijvoorbeeld uw eigen logo. In deze situatie kan het interessant zijn om de doos te verzekeren door middel van een gekleurd elastiek. U kunt er uiteraard voor kiezen om gebruik te maken van de standaard bruine elastieken, maar we vertellen u niets nieuws wanneer we zeggen dat deze lang niet altijd even mooi ogen. Omwille van deze reden werd er enige tijd geleden voor gekozen om een gekleurd elastiek op de markt te brengen. Op deze manier kunt u, uw pakketjes wel gewoon op een mooie wijze extra afsluiten zodat opengaan tijdens het verzenden wordt voorkomen. Op vlak van gekleurde elastieken kunt u vandaag de dag een keuze maken uit een zeer uitgebreid aanbod aan mogelijkheden.

 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Een gekleurd elastiek kan tegenwoordig worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. Buiten de standaard bruine elastieken zijn bijvoorbeeld vooral de witte exemplaren bijzonder populair. De witte elastieken zijn zo interessant omdat ze probleemloos bij alle verpakkingen kunnen worden toegepast wat ze erg neutraal maakt. Bent u toch eerder op zoek naar een andere kleur op vlak van elastiek? Geen probleem. Andere kleuren die vandaag de dag aangekocht kunnen worden zijn met name blauw, geel en groen.

 

Waarom gekleurd elastiek gebruiken?

Er zijn verschillende goede redenen aan te halen waarom het gebruik van een gekleurd elastiek wordt aangeraden. Zoals eerder reeds aangegeven is dit vooral aan te raden wanneer de verpakking van uw zending bijvoorbeeld over een uitgesproken kleur beschikt. Het is dan ook veel mooier om te kiezen voor een kwalitatieve elastiek in dezelfde kleur als de verpakking dan gebruikmaken van een standaard bruine elastiek. Wanneer uw klant het pakketje zal ontvangen zal het voor hem of haar dan ook meteen opvallen dat er extra zorg en aandacht is besteed aan de afwerking evenals de veiligheid van de zending.

 

Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u uw zendingen echt met de meeste zorg wenst uit te voeren is het kopen van één van de verschillende gekleurde elastieken op de markt absoluut een aanrader. Tot slot beschikken deze elastieken ook steevast over een erg stevige kwaliteit wat er voor zorgt dat uw zending er niet alleen op visueel vlak prima uitziet, maar ook op vlak van veiligheid wordt verbeterd.

https://www.drukwerkgroningen.nl/

Ga de verzakkingen tegen

woensdag, januari 6th, 2016

De olieboringen in Groningen brengt grote gevolgen met zich mee. Helaas zijn die gevolgen niet alleen positief. Het pompen van aardgas uit de grond spekt niet alleen onze staatskas en zorgt ervoor dat onze land economische vooruitgang boekt, maar zorgt er ook voor dat onze bodem verzakt. Door het leeghalen van de aardgasbellen raakt onze grond instabiel en begint die te verzakken. Hoewel onze overheid belooft hem om minder uit te bodem te halen, is er proces gaande die niet zomaar te stoppen is. Niet alleen huizen verzakken, maar ook wegen. En niet alleen in Den Haag maar denk ook zeker aan Rotterdam en Den Haag.

Oplossing

Ons bedrijf, die gespecialiseerd is in puin, begrijpt als geen ander hoe vervelend verzakkingen kunnen zijn. Dagelijks komen wij het bij onze klanten tegen. Asfalt wegen waarin scheuren zijn ontstaan, door verzakkingen. Hoe vervelend verzakkingen ook zijn, gelukkig is er een oplossing voor. Menggranulaat. Ja, menggranulaat. Vaak moeten wij deze term even uitleggen. Menggranulaat is misschien beter bij u bekend als gebroken puin. Menggranulaat wordt gebruikt onder asfaltwegen en kan zeker helpen om verzakking te verminderen en vaak zelfs tegen te gaan. Menggranulaat bestaat uit betonpuin dat vrijgekomen is bij het slopen van huizen, kantoren of andere gebouwen met betonconstructies. Menggranulaat is dus eigenlijk afval, dat bij versterking van asfaltwegen een twee functie krijgt.

Het klinkt misschien een beetje gek. Puin dat u onder uw asfaltweg legt, maar eigenlijk is het mooie hergebruik methode. Misschien klinkt het een beetje gevaarlijk om beton in de grond te stoppen. Dat kan het ook zeker zijn. Bij ons bedrijf hoeft u zich over kwaliteit geen zorgen te maken. Al ons menggranulaat is gecertificeerd. Dat houdt in dat ons gebroken puin oftewel menggranulaat verantwoord is om onder uw asfaltweg te leggen. Het menggranulaat bevat geen giftige stoffen, die uw bodem kunnen aantasten.

Ons bedrijf, die gerund wordt door twee broers, is gespecialiseerd in het leggen van verhardingen met menggranulaat onder asfaltwegen. Onze medewerkers maken dag in dag uit verzakkingen mee. Vrijwel altijd is menggranulaat de oplossing. Zij zijn zeer ervaren in het leggen van asfaltwegen met als onderlaag menggranulaat.

Geschikt

Het leggen van een asfaltweg met als onderlaag menggranulaat is bijna altijd in elke situatie toepasbaar. Of de verzakking nou ernstig is of u de verzakking ziet aankomen en graag voor wilt zijn, wij gaan graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Menggranulaat wordt ook weleens als onverharde weg gebruikt, dit is dus ook zeker een mogelijkheid. Onverharde wegen bestaande uit menggranulaat wordt vooral gebruikt bij particulieren.

https://www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl/

Een afvalcontainer bestellen

maandag, augustus 24th, 2015

een afvalcontainer is een ander woord voor vuilnisbak. Een afvalcontainer ziet u eigenlijk overal waar u naar toe kijkt. Zit u gewoon in huis dan heeft u vast in de keuken 1 of misschien meerdere vuilnisbakken/prullenbakken op de slaapkamer staat er vaak ook een en in de badkamer en op het toilet ook nog. Op straat zijn er afvalcontainers zodat mensen hun rommel niet op de grond gooien. Thuis heeft u meestal nog 1 of 2 afvalcontainers een groene en een grijze de een voor GFT-afval (groene, fruit en tuinafval) en de ander voor restafval. Bij flats staan er meestal grotere afvalcontainers, deze is voor alle bewoners hier wordt al het afval ingegooid. Maar ook bij grote of kleinere projecten zijn afvalcontainers aanwezig. Het valt misschien niet zo op, maar eigenlijk overal staan afvalcontainers, prullenbakken en vuilnisbakken, deze zijn er om afval weg te gooien en niet het milieu mee te vervuilen. Soms kan afval worden gerecycled hier zijn speciale afvalbakken voor de producten, op die producten staat een keurmerk dat het product kan worden gerecycled.

Een afvalcontainer bestellen kan voor de grote en kleine projecten bijvoorbeeld bij een gespecialiseerd bedrijf besteld worden. Een grijze of groene afvalcontainer bestellen moet bij de gemeente worden aangegeven. Afvalcontainers bestellen voor in huis kunnen worden gekocht of besteld in gewone huishoud winkels of bouwmarkten. De gemeenten in Nederland hebben de plicht om één keer in de week de afvalcontainers te legen. Omdat er tegenwoordig twee containers zijn wordt elke container één keer in de twee weken geleegd. Alleen in sommige grote steden hebben mensen geen vuilnisbakken en leggen dus de vuilniszakken aan de rand van de weg zodat ze zo worden opgehaald door de gemeente.

De publieke afvalbakken worden en zijn door Rijkswaterstaat geplaatst. Deze plaatst ze langs de rijkswegen, op de bijbehorende parkeerplaatsen en bij de overgangen naar de Nederlandse stranden. Afvalbakken worden vaak geplaatst dichtbij zitplaatsen, in stations, bij tram- en bushaltes en aan de straat. Er zijn ook nog speciale afvalcontainers voor glas, papier- en kartonafval. Bij verbouwingen of grote tuin projecten worden wel grote afvalcontainers besteld en worden dan ook door het bedrijf waar deze is besteld weggebracht en daar komt dan een nieuwe container voor in de plaats zodat de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Grofvuil of chemisch afval moet vaak door de huiseigenaar zelf worden weggebracht naar de gemeentelijke stort, dit is meestal bij kleine projecten het geval.

http://puttentransport.nl/site/webfolio/afvalcontainer-huren/