i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Verbouwen’ Category

EPDM ook aan te brengen als contactlijm

zondag, mei 19th, 2019

EPDM is een eenvoudig in de juiste maat te snijden folie voor gebruik op platte daken en vijvers. Het materiaal is zeer dicht van structuur waardoor het geen water doorlaat en goed bestand is tegen de zon. Eenmaal goed bevestig heeft het een levensduur van tientallen jaren. De folie hoeft niet, zoals bij andere vormen van dakbedekking, met een brander worden verhit.

Een sterke en betrouwbare manier voor de juiste bevestiging is het gebruik van EPDM contactlijm. Deze lijm moet op de dakbedekking en op de ondergrond worden aangebracht. Het is niet nodig om de oppervlakten vooraf met een primer te behandelen. Als beide oppervlakten elkaar raken zal de lijmverbinding tot stand komen. Dit is belangrijk omdat lijm op slechts één van de onderdelen geen stevige verbinding zal geven. Hierdoor hecht het materiaal niet goed en zal de folie niet waterdicht zijn. Deze methode is vooral geschikt voor randen en opstaande delen.

De lijm moet worden verwerkt bij een temperatuur boven de 5 graden waarbij het niet mag regenen. De luchtvochtigheid mag niet boven de 80% komen. Dit kan al het geval zijn tijdens een zonnige zomerdag met een hoge luchtvochtigheid. Weerstations geven online de actuele standen door. De lijm is verkrijgbaar in kleine tubes, maar ook in grote drukvaten met een inhoud van 17 liter. Samen met een aangekoppelde slang en lijmpistool zijn oppervlakten tot 80 m2 snel en eenvoudig te lijmen.

Bodemlijm is een andere lijmsoort om EPDM folie te lijmen. Deze lijm hoeft alleen op de ondergrond te worden aangebracht en is geschikt voor vele soorten zoals hout, bitumen, beton of isolatieplaten. Na het aanbrengen kan de folie direct worden aangebracht waardoor de verwerkingstijd zeer snel zal zijn. Deze lijm is echter niet geschikt voor randen, of opstaande delen zoals bij een lichtkoepel of schoorsteen. De reden is dat bodemlijn langer zacht blijft waardoor de folie kan gaan schuiven. Gebruik hiervoor altijd EPDM contactlijm.

https://www.meiboom.eu/epdm-lijm/epdm-contactlijm

Ramen kopen met gepast advies en een vakkundige plaatsing

donderdag, februari 14th, 2019

Als je niet huurt, wordt elke eigenaar van een woning er meestal wel eens mee geconfronteerd. Ramen kopen is natuurlijk niet moeilijk, maar je goed laten adviseren is nooit slecht. Er zijn ontelbare mogelijkheden en als leek is het niet altijd makkelijk de beste keuze te maken. Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je op een onderbouwde manier ramen kopen, luister dan zeker eens naar de raamspecialisten van Meesterplaatser.be. Daar hebben de vaklui stuk voor stuk jaren ervaring en kennen ze ramen van binnen en van buiten.

 

Ramen kopen in alle zekerheid

Bij Meesterplaater.be kan je online een offerte berekenen, maar net zo goed trekken ze tijd voor je uit en komen ze ter plaatse. Zo kun  je in alle zekerheid ramen kopen, ook al ken je er niets van. Ze bekijken de situatie, luisteren naar je wensen en bekijken welke oplossingen er mogelijk zijn. Koop je je ramen bij Meesterplaatser.be dan weet je, dat je voor kwalitatieve ramen kiest. Deze specialisten werken enkel samen met kwalitatieve topfabrikanten. De ramen die je bij Meesterplaatser.be koopt zijn dan misschien niet de goedkoopste, maar prijs-kwaliteit ga je nergens beter vinden.

 

Vakkundige plaatsing van je nieuwe ramen

Bij Meesterplaatser.be koop je niet enkel nieuwe ramen, ze komen deze monteren ook. Zo hoef je zelf de handen niet uit de mouwen te steken en kan je er 100% zeker van zijn dat de ramen goed gemonteerd worden. Dat is belangrijk om het meeste uit de isolatie te halen. Bij Meesterplaatser.be hebben ze al honderden projecten op de teller staan en ze kennen de ramen waarmee ze werken door en door. Ramen kopen kan hier dus in alle vertrouwen en steeds met een uitgebreide garantie. Dus al loopt er na een aantal jaren iets mis met je ramen, dan nog hoef je niet te panikeren.

 

Voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Of je je ramen nu wil kopen voor een nieuwe woning of voor je huidige woning die je stevig aan het renoveren bent, het maakt de specialisten van Meesterplaatser.be niet uit. Ze voelen zich in beide gevallen in hun sas, zorgen voor piekfijn werk en laten alles netjes achter. De online reviews zijn uitstekend, net als de reputatie van Meesterplaatser.be. Ramen kopen is één ding, maar bij Meesterplaatser.be worden gemaakte afspraken ook effectief nagekomen.

Wil je dus advies over de profielen, de mogelijke kleuren en of betaalde types ramen in je woning passen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Meesterplaatser.be. Hun getrainde specialisten staan voor je klaar en helpen je door het hele traject van ramen kopen. Zo weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt en jaren plezier zal hebben van je nieuwe ramen.

 

Vraag een goed onderbouwde offerte aan met advies op maat

Vraag gerust een offerte aan en vergelijk het met onze collega’s. Je zal merken dat ramen kopen met advies niet duurder is dan zonder, terwijl je toch een stuk zekerder bent. Deze ramen offerte is trouwens vrijblijvend.

https://www.meesterplaatser.be/nl/ramen-kopen

Schakel de hulp in van de totaalleverancier op het gebied van installatietechniek in Brabant

donderdag, april 12th, 2018

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van installatietechniek omdat je keuze wilt hebben uit diverse warmtepompsystemen? Schakel de hulp van Kolsters Installatie Techniek in. Of je nu kiest voor het installeren van een vloerverwarming van je nieuwe huis of voor het installeren van de ventilatie, koeling en verwarming in je bedrijfspand. Bij deze specialist kun je als bedrijf terecht, maar ook als particulier voor uiteenlopende installaties. Zij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld het ontwerpen, installeren en onderhouden van een warmtepomp in verschillende gebouwen in Brabant, zoals stallen of andere grote ruimtes. Kolsters Installatie Techniek denkt graag met je mee over de juiste oplossing op het gebied van installatietechniek voor jouw huis of bedrijfspand.

De juiste installatietechniek in Brabant door de specialist

Staat er binnenkort een verbouwing op de planning? Ga je je hele woning verbouwen of moet enkel het dak opnieuw gelegd worden? In alle gevallen maak je gebruik van de dienstverlening van Kolsters Installatie Techniek. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket op het gebied van installatietechniek in Brabant en dat op een duurzame wijze. Zij stellen samen met jou een plan op om een zo rendabel mogelijke installatie te verwezenlijken. Ontwerpen, installeren en onderhouden zijn onderdelen van het totaalpakket dat deze specialist levert om installatietechniek te leveren die past bij jouw situatie. Enkele diensten van deze specialist zijn het installeren van een warmtepomp, een koeling, ventilatie en bijvoorbeeld dakbedekking.

Verhoog het rendement met een duurzame warmtepomp van een specialist uit Brabant

Woont u al een tijdje in hetzelfde huis en merk je dat je veel energiekosten kwijt bent per maand? Dat kan anders! Kolsters Installatie Techniek biedt de totaaloplossing op het gebied van duurzame installatietechniek voor de agrarische sector, bedrijven en particulieren in Brabant. Van het ontwerpen van een koelinstallatie tot het installeren van een warmtepomp met bijbehorend leidingwerk in je bedrijfspand in Brabant, deze specialist draait er zijn hand niet voor om. Door de jarenlange ervaring van deze specialist uit Brabant in installatietechniek ben je ervan verzekerd dat de warmtepomp die je laat installeren een zo hoog mogelijk rendement behaalt.

 

Een Nederlandse schilder met een palet aan verschillende diensten

dinsdag, februari 27th, 2018

Iedere professionele Nederlandse schilder biedt u verschillende diensten aan die u het werk uit handen nemen. Dus hoe kiest u een schilder? Dan wilt u natuurlijk dat het binnen- en buitenschilderwerk door een ervaren Nederlandse schilder wordt gedaan. Joost Bakker Schilderwerken B.V. is onder meer gespecialiseerd in schilderwerk aan monumentale panden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast is de winterschilder gespecialiseerd in het uitvoeren van schilderklussen in de winter, kan men bladgoud aanbrengen, kan men uw boodschap en tekst en beeld aanbrengen en met oog voor kleur én detail kunnen zij bijzondere opdrachten vervullen. Waarvoor schakelt u een professionele schilder in?

Ontvang vakkundig advies van Nederlandse schilder na kennismakingsgesprek

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen kwalitatief winterschilderwerk en regulier schilderwerkzaamheden aan uw pand? Het is een voorbeeld van een vraag u antwoord op krijgt bij het adviesgesprek. Dit gesprek vindt bij voorkeur bij u op locatie plaats. Het is de start van een duurzame relatie. Er wordt gekeken naar het pand of de ruimte die geschilderd wordt, waarbij uw wensen ook centraal staan. Hier zullen een aantal kleurmogelijkheden uit rollen waarna u een persoonlijke keuze kunt maken. Bent u tevreden? Dan gaat de Nederlandse schilder aan de slag in de periode waar uw voorkeur naar uitgaat. Wilt u overigens profiteren van een aantrekkelijke korting? Laat de winterschilder langskomen in de wintermaanden. Doordat de winterschilder afhankelijk is van het weer, staat er een korting tegenover.

Schakel een Nederlandse schilder in voor al uw schilderwerken

Wat voor schilderwerk heeft u nodig. Is het vooral praktisch, of gaat het u ook om de uitstraling van het pand? Of gaat het vooral om de uitstraling? In welke situatie u ook zit, de Nederlandse schilder van Joost Bakker Schilderwerken B.V. is u graag van dienst. Men staat altijd voor u klaar, ongeacht om welk schilderwerk het gaat. Men kan er zelfs voor zorgen dat uw tuinmeubelen er weer als nieuw uitzien en uw boodschap in tekst en beeld verzorgen. Weet u al in welk seizoen u het schilderwerk wilt laten uitvoeren door de Nederlandse schilder? In de wintermaanden zorgt de gespecialiseerde winterschilder voor uw schilderwerken.

Bouwdroger huren? Weet het zeker met lekdetectie

vrijdag, januari 19th, 2018

Als u in huis een lekkage heeft is het erg verstandig om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Zo zorgt u ervoor dat er geen schimmels kunnen vormen en de bouwmaterialen van uw huis niet worden aangetast. Natuurlijk moet u er ook voor zorgen dat de lekkage zo snel mogelijk wordt opgelost. Anders blijft u dweilen met de kraan open. Daarom kunt u bij BSTEEN niet alleen een bouwdroger huren, maar kunt u dit bedrijf ook inschakelen voor lekdetectie. Met diverse geavanceerde technieken sporen ze het lek binnen no-time op en bepalen ze de oorzaak ervan. Zo kunt u het probleem effectief bij de oorzaak aanpakken. Binnen de kortste keren is de waterschade verleden tijd.

Naast een bouwdroger kunt u ook allerlei hulpmiddelen huren bij de specialist

Als u een bouwdroger gaat huren zorgt u ervoor dat een kamer volledig wordt gedroogd. Dat is wel zo prettig om snel weer van deze ruimte gebruik te kunnen make, maar wist u ook dat het een bouwproces aanzienlijk kan versnellen? De snelheid waarmee u door gebruik van een bouwdroger kunt ontvochtigen is afhankelijk van de temperatuur en de luchtcirculatie van een ruimte. Doorgaans duurt het drogen van poleisterwerk zo’n 2 tot 3 weken. Om chape van 6cm dik te drogen bent u gemiddeld 8 weken bezig. Duurt dit u allemaal te lang? Een specialist genaamd BSTEEN biedt u de oplossing. Zij bieden namelijk niet alleen een bouwdroger aan om te huren, maar ook allerlei andere apparaten om het droogproces te versnellen. Zo kunt u de droogtijd tot wel 30% versnellen door als toevoeging op uw bouwdroger een ventilator of verwarmingsunit te huren.

Bouwdroger van hoge kwaliteit tegen een lage prijs huren bij de specialist

Waterschade is nooit fijn, maar wist u dat gebouwen drogen met een bouwdrogererg simpel is? Er zijn heel wat zaken die u moet regelen en vaak heeft u te maken met hoge kosten. Het is in zo’n situatie een hele geruststelling dat er aan het huren van een bouwdroger geen hoge kosten verbonden zijn. Mits u deze huurt bij een specialist als BSTEEN natuurlijk. Niet alleen verhuren ze hun bouwdrogers tegen vlijmscherpe prijzen, ook is elke bouwdroger die u bij dit bedrijf kunt huren van de allerbeste kwaliteit. Dit maakt BSTEEN tot uw ideale partner bij uw bouwproject of waterschade.

 

Koop zonwering in de buurt Doetinchem en Hengelo op basis van advies op maat

maandag, oktober 30th, 2017

Voor welke van de zonweringen ga jij? Er zijn vandaag de dag vele varianten op de markt beschikbaar. Twijfel je nog welke zonwering het beste past bij jouw huis in de omgeving van Doetinchem of Hengelo? Dan is het handig wanneer een specialist jou kan voorzien van goed advies over de zonwering die echt bij jou past. Want zonwering is iets waar je vaak jaren mee kunt doen en dan wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Kies je bijvoorbeeld voor alleen een zonnescherm of ga je voor een hele terrasoverkapping? Bij Ambiance Zonwering werken diverse zonweringspecialisten die jou graag een advies op maat geven. Dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze kunt maken voor zonwering in jouw huis in de regio Doetinchem of Hengelo.

Zonwering met de beste prijs/kwaliteitsverhouding bij specialist in regio Hengelo en Doetinchem

Een stijlvolle toevoeging aan jouw woning, zonder dat je er teveel geld aan kwijt bent. Zonwering in Hengelo maakt dit mogelijk. Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor de zonwering voor je huis in de regio Hengelo en Doetinchem. Maar je wil natuurlijk wel de allerbeste kwaliteit ontvangen. Bij een specialist als Ambiance Zonwering profiteer je van de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zo weet je zeker dat jouw gekozen zonwering voor je huis in Doetinchem of Hengelo lang mee gaat, maar je ook niet al te duur uit bent. Of je nu een terrasoverkapping wilt aanschaffen, je liever kiest voor lamellendaken of vouw- en textieldaken of je toch gaat voor zonneschermen: alle producten van de specialist zijn zeer scherp geprijsd én hebben een hoogwaardige kwaliteit.

Zonweringspeciaalzaak omgeving Doetinchem en Hengelo biedt ruim assortiment zonwering

Ben je al eens langs geweest bij dé specialist op het gebied van zonweringen? Een bezoek brengen aan Ambiance Zonwering is zeker de moeite waard. Wil jij zonwering aanschaffen voor jouw woning in de omgeving van Doetinchem of Hengelo? Dan wil je natuurlijk wel artikelen vinden die helemaal aansluiten bij jouw smaak en de inrichting van jouw woning of tuin. Dat is dan ook waarom je het beste langs kunt gaan bij een zonweringspeciaalzaak als Ambiance Zonwering. Deze specialist beschikt over een zeer ruim assortiment aan zonwering en is gevestigd in de buurt van Hengelo en Doetinchem. Zo kun je diverse soorten zonneschermen, terrasoverkappingen, vouw- en textieldaken, lamellendaken, screens en rolluiken bij de specialist aanschaffen. Door de variatie in materialen en kleuren vind je bij de specialist altijd wat je zoekt.

Een bouwkundig ingenieursbureau kan u vertellen wat uw project gaat kosten

dinsdag, augustus 8th, 2017

Het zou geruststellend zijn als u voordat u begint met de realisatiefase van uw project weet wat u hiervoor gaat betalen. Een bouwkundig ingenieursbureau kan dit voor u uitrekenen. Het is in dit geval gewoonweg niet mogelijk om deze te realiseren. Echter is het wel mogelijk om uw wensen en behoeftes samen te laten komen. Het is hierbij verstandig een derde partij te betrekken. Denk hierbij aan een bouwkundig ingenieursbureau zoals Kabu. Zij zijn kostendeskundigen en kunnen u helpen met het opstellen van uw begroting en raming. Door een kostendeskundige van een bouwkundig ingenieursbureau in te schakelen kost dit geen geld, er wordt juist gezorgd dat er geld bespaard wordt op uw lopende project.

Aan de hand van een bouwkundig ingenieursbureau uw bouwteam overeenkomst tekenen

In dit geval treedt het bouwkundig ingenieursbureau dan op als bemiddelaar die het hele proces begeleidt en documenteert. Zo kunnen ze u helpen met onder andere een bouwteamovereenkomst, dit is dan ook de overeenkomst die een opdrachtgever en opdrachtnemer met elkaar aangaan. Zaken die hierin vernoemd zijn onder andere onderlinge afspraken die gemaakt zijn. Kabu kan dit proces begeleiden als bouwkundig ingenieursbureau, zodoende wordt er gezorgd dat de onderlinge afspraken op een correcte wijze wordt opgenomen binnen de bouwteamovereenkomst. Zo komt u als opdrachtgever, maar ook als opdrachtnemer niet voor onverwachte verassingen te staan. Het is dan ook altijd verstandig om te kiezen voor een professional betreft de begeleiding binnen dit traject.

Ga voor een traditionele aanbesteding via een bouwkundig ingenieursbureau

Wist u dat u bij een bouwkundig ingenieursbureau gebruik kunt maken van veel verschillende diensten. Samen omvatten deze diensten het volledige management van uw project. Kabu is hier een goed voorbeeld van. Zij hebben dan ook een breed en divers scala aan diensten. Zo kunnen ze u helpen bij zaken als traditioneel aanbesteden. Hierbij wordt er gezorgd dat er een heldere, doelgerichte uitvraag wordt gecreëerd om mee de markt op te gaan. Bouwkundig ingenieursbureau Kabu zorgt ervoor dat er samen met u en de bijbehorende stakeholders aan de slag wordt gegaan voor een duidelijk beeld en een kwalitatieve aanbesteding. Daarnaast ondersteunen zij in het maken van een afgewogen besluit met betrekking tot degene die de opdracht toebedeeld krijgt.

Een badkamerrenovatie waar geen sloopwerk aan te pas komt

woensdag, juni 21st, 2017

Overweegt u om bij u thuis een badkamerrenovatie uit te laten voeren? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het één en ander. Een badkamerrenovatie is in veel gevallen namelijk een aanzienlijke kostenpost. Een badkamerrenovatie is niet zomaar een alledaagse uitgave die iedereen kan doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig meerdere mogelijkheden op het gebied van de renovatie van uw badkamer of keuken. Zo kunt u ervoor kiezen om bestaande oppervlakken duurzaam te renoveren. Dit kan gedaan worden aan de hand van een uniek spuitprocédé, zodoende krijgt uw badkamer wel een nieuwe look, echter staat deze manier wel in schril contrast ten opzichte van een algehele badkamerrenovatie. Een nieuwe look tegen een betaalbare prijs, wie wilt dat nu niet?

Geen schimmel meer door een badkamerrenovatie

Uit onderzoek is gebleken dat het doorluchten van de badkamer bij vele huishoudens onvoldoende gebeurt. Zo is er in slechts twee van de tien badkamers een raam aanwezig. Hiernaast hebben maar drie op de tien huizen een degelijke functionerende ventilatie. Echter is het onvermijdelijk om schimmel te verbannen uit uw woning. Gelukkig is er een oplossing, zo kunt u tegenwoordig bedrijven inschakelen die de schimmel duurzaam voor u verwijderen. Hier wordt gebruikt gemaakt van een uniek spuitprocede, dit resulteert in de look dat uw badkamer een renovatie heeft ondergaan. Dat zijn dus twee pluspunten! Een badkamerrenovatie aan de hand van uw wensen en een duurzame oplossing voor schimmel, dit kunnen slechts enkele bedrijven. Het Chique Huis in Den Haag is een van de enkele bedrijven die u kan voorzien in deze behoeftes.

Een betaalbare badkamerrenovatie

Er zijn verschillende manieren waarop een badkamerrenovatie uitgevoerd kan worden. De traditionele manier kan veel geld kosten, bijvoorbeeld aan nieuwe apparatuur, tegels en alle andere zaken en producten die erbij komen kijken. Echter kan een badkamerrenovatie ook op een goedkope manier plaatsvinden, dit kan aan de hand van een nieuwe duurzame manier. Sommige bedrijven, waaronder Het Chique Huis zorgt ervoor dat u betaalbaar uw badkamerrenovatie zonder verbouwing kan realiseren. De manier waarop zij te werk gaan is aan de hand van een exclusieve oppervlaktebehandeling. Deze oppervlaktebehandeling zorgt ervoor dat uw badkamer, een nieuwe look krijgt. Uw tegels, wastafel, douchebak of badkuip krijgen een nieuwe kleur die helemaal aansluit op uw wensen en behoeftes. En het grootste voordeel is dat deze manier van werken slechts een fractie kost ten opzichte van een traditionele badkamerrenovatie.