i2D
Image default
Gezondheid

Veilige en prettige fysio bij zwangerschap

Veel zwangeren ervaren bekkenpijn.  Dit komt vooral voor tijdens de zwangerschap, maar ook erna hebben vrouwen er regelmatig last van. U kunt dan een pijnstiller nemen, maar wanneer u nog zwanger bent, kan dit gevaarlijk zijn voor uw ongeboren baby. In alle gevallen is fysio tijdens en na de zwangerschap bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede een veilige en effectieve oplossing voor moeder en kind.

Fysio is effectief bij verschillende klachten die tijdens en na de zwangerschap optreden

Wat voor klacht u ook heeft, bekkenpijn of een andere klacht bij of na uw zwangerschap, fysio is in veel gevallen de juiste oplossing. Deze fysiotherapeuten in Ede hebben veel ervaring met het behandelen van zwangere vrouwen, zodat de behandeling altijd veilig is voor moeder en kind. Deze behandeling is niet alleen effectief bij bekkenpijn na de zwangerschap, maar ook bij andere veel voorkomende klachten bij zwangere vrouwen. Veel zwangeren ervaren ook andere klachten dan bekkenpijn tijdens hun zwangerschap. Ook als u last heeft van problemen door het vasthouden van vocht, helpen de fysiotherapeuten van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede u graag met een 2behandeling. Vertel hen van uw klachten, zodat er een effectief behandelplan opgesteld kan worden. Zo geniet u snel weer van het zwanger zijn, zonder dat het alleen maar vervelend is.

Stel samen met uw behandelaar een persoonlijk behandelplan op

Heeft u fysio tijdens of na uw zwangerschap nodig, bijvoorbeeld omdat u bekkenpijn heeft? Of heeft u andere klachten? Bel of e-mail deze experts in Ede dan, zodat ze u direct kunnen vertellen wat de mogelijke oplossingen voor uw klachten zijn. Ook wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek, zodat u samen een persoonlijk behandelplan kunt opstellen. U bent zo snel van uw bekkenpijn of van andere klachten die u ervaart tijdens of na uw zwangerschap. Men streeft hier altijd naar een effectieve en snelle behandeling.2

https://fysiotherapie-ede.nl/fysio-zwangerschap/