i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Vakantie’ Category

Wat moet je ondernemen en bekijken in Hannover?

maandag, oktober 5th, 2020

Hannover is één van de grootste steden van Duitsland en onderscheidt zich van de rest van de wereld door het feit dat het één van de interessantste en meest indrukwekkende plaats is om te bezoeken. Het zit vol met geweldige locaties die iedereen wil bezoeken, en het beste is dat je allerlei coole activiteiten hebt om uit te proberen en te verkennen in je eigen tempo.

Aan het eind van de dag is het gemakkelijk te zien dat er in Hannover vanalles te beleven valt. Als je meerder locaties wilt bezoeken, kan het zijn dat je meteen een auto wilt huren in Hannover, bezoek AutoPrio voor meer informatie. Zo kun je niet alleen genieten van je ervaring en plezier hebben tijdens de reis, maar kun je ook eventuele problemen vermijden die zich kunnen voordoen. Als je dat eenmaal voldoende doet, kan het resultaat geweldig zijn en dat is precies wat je het leukste vindt.

Nieuw stadhuis

Hun stadhuis is buitengewoon, het werd gebouwd in het begin van de 20e eeuw en het is een gigantisch gebouw met een verbluffende stijl. Als je kans krijgt, ga dan zeker ook eens binnen kijken want het is uiterst sierlijk en gedetailleerd. Het is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Tuinen van Herrenhausen

De tuinen van Herrenhausen worden beschouwd als één van de meest indrukwekkende barokke tuinen van Europa. Je hebt er allerlei verborgen tuinen, bloemstukken, beeldhouwwerken, fonteinen, lanen en dergelijke. Het is spectaculair en interessant, een geweldige plek voor mensen van alle leeftijden!

Nedersaksisch Staatsmuseum

Het is altijd leuk om een cool museum te bezoeken, en vooral het Nedersaksische Staatsmuseum is de moeite waard omdat het allerlei artefacten heeft, waaronder een verscheidenheid aan reptielen en vissen. Je zal het geweldig vinden, alleen al omdat het zo visueel aantrekkelijk en opvallend is en omdat het gebouw zelf uit de jaren 1700 stamt. Als je erg geïnteresseerd bent in geschiedenis, is dit een plek in Hannover die je niet wilt overslaan.

De Maschsee

Ondanks het feit dat De Maschsee een kunstmatig meer is, is dit een geweldig trefpunt voor vrijetijdsbesteding en allerlei coole activiteiten. Het is zeker een leuke plek om met het hele gezin te bezoeken, en het leuke is dat iedereen er van zal genieten. Bovendien worden er af en toe muziekfestivals gehouden, dus je zal je er zeker goed vermaken.

De Dierentuin van Hannover

Hannover heeft een eigen dierentuin en ze hebben meer dan 3400 dieren. Je kan er een boottochtje maken en er zijn verschillende thema-activiteiten op basis van het seizoen. Het is spannend om dit soort dingen te bezoeken, en zal een zeer verrijkende manier zijn om iets unieks en anders te doen.

Historisch Museum van Hannover

In het Historisch Museum van Hannover hebben ze een groot aantal artefacten en historische documenten. Je komt meer te weten over de banden met de koninklijke familie uit het Verenigd Koninkrijk en over allerlei unieke en interessante outfits en wapens uit verschillende periodes. Het is zeker een prachtig museum dat iedereen graag zal bezoeken.

https://www.autoprio.nl/

Op naar de zon met een motorvakantie in Spanje

dinsdag, mei 26th, 2020

Wat een vrijheid kun je voelen wanneer je over verschillende wegen op de motor aan het rondrijden bent. Tijdens prachtig weer in het mooie Spanje kun je heerlijke motorvakanties boeken. Zie je de prachtige bergen, mooie uitgestrekte velden, zonnige dagen en heerlijke natuur al voor je? Er zijn verschillende vakanties te boeken, wil je alleen gaan of gezellig met een groep motorliefhebbers? Het kan allemaal tijdens een motorvakantie in Spanje.

Boek nu nog een motorvakantie in Spanje

Je kunt verschillende groepsreizen boeken. Wil je met bekenden gaan of juist met onbekenden? Zo leer je nog eens andere motorliefhebbers kennen. Soms rijd je samen met de groep en soms zie je ze alleen tijdens het ontbijt en avondeten. Maar je kunt ook geheel alleen een motorvakantie boeken in Spanje. De overnachtingen en eetmomenten zijn voor je geregeld, wat jij nog moet doen is genieten en rondrijden op je motor. De beste motorwegen zijn voor je uitgezocht zodat je de prachtige gebieden van Spanje kunt bekijken. Wil je liever naar noord of zuid Spanje? Of wil je door heel Spanje heen crossen? Het kan allemaal met een motorvakantie. Misschien wil je wel even het circuit van Valencia bekijken? Of ga je liever de bergen berijden met je motor?

In Spanje wonen ongeveer 50 miljoen mensen en ze betalen daar ook met de euro. Spanje grenst aan Portugal en Frankrijk en de gesproken taal is natuurlijk Spaans. Misschien is het makkelijk om voor je motorvakantie een cursus Spaans te doen. Zo kun je wat gesprekken voeren met de gastvrije bevolking van Spanje. Zo is het waarschijnlijk ook makkelijker om eten te bestellen in een restaurant of wat drinken aan de bar.

Pak je motor uit de garage, boek een vakantie naar Spanje en rijdt de prachtige zonnige horizon tegemoet.Een gezellig vrijgezellenfeest in Praag

vrijdag, april 17th, 2020

Op zoek naar een vrijgezellenfeest die jullie nooit meer gaan vergeten? Kies dan voor een vrijgezellen feest Praag.. Een mannen vrijgezellenfeest in Praag is het ultieme feest wat je maar kan bedenken.  En dat wordt natuurlijk een feest met drank, sport en natuurlijk mooie vrouwen! Precies die dingen waar vrijgezellen in Praag van houden. Zo’n vrijgezellen Praag feest is natuurlijk wel alleen echt voor stoere mannen

Sport en vrouwen

Dat zijn over het algemeen twee dingen waar mannen of vrijgezellen in Praag van houden. Een vrijgezellenfeest in Praag voor mannen kan niet ook zonder sport. Wil jij een vrijgezellenfeest in Praag organiseren? Organiseer dan ook een sportief element naast het stappen en bier drinken. Denk bijvoorbeeld aan het l ijken bij een ijshockeywedstrijd of woon een wedstrijd bij van Sparta Praag. Geniet van de fantastische sfeer tijdens deze sportevenementen. Drink een biertje en maak er een feestje van! En wil je de vrijgezellen Praag het echt naar zn zin maken? Kies dan ook voor mooie vrouwen. Er zijn genoeg spannende clubs te vinden in Praag waar je voor een uurtje naar mooie vrouwen mag kijken. Maar het kan nog gekker. Een vrijgezellen Praag feest is past echt feest wanneer er mooie vrouwen zijn! En aangezien de bruidegom daaraan z’n leven lang bij een partner blijft heeft hij nu nog een keer de kans om uit de band te springen. Laat de bruidegom en de vrijgezellen Praag genieten van een striptease. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een bezoek aan een club met een stripshow in de limousine plaatsvindt of tijdens het nachtleven in Praag.

Boeken?

Wil je ook een vrijgezellen Praag feest boeken? Wij kunnen veel arrangementen regelen. Van vlucht, hotel tot compleet met een sportactiviteit of striptease erbij. Kijk op de site voor alle mogelijkheden of vraag een offerte op.Tiny houses: alle aandacht voor elkaar

dinsdag, april 14th, 2020

Tiny houses zijn helemaal de trend van nu. Het concept is overgewaaid vanuit de VS, waar het oorspronkelijk is ontstaan als een tegenbeweging tegen het materialisme. Steeds meer Amerikanen voelden weerstand tegen de ratrace voor een groter, mooier huis, met duurdere spullen dan de buren. Ook de milieubeweging pakte het tiny house op als een antwoord op problemen: wanneer we allemaal kleiner gaan wonen, met minder spullen, belasten we de planeet minder. In sommige steden, ook in Nederland, is het tiny house inmiddels uitgegroeid tot een antwoord op de woningnood.

Met al die rationele argumenten zou je echter één ding bijna vergeten: tiny houses zijn ook gewoon heel erg leuk en schattig. En ze zijn echt niet alleen voor idealisten. Ook wie geen zin heeft in een leven zonder vaatwasser, of wie 50 vierkante meter toch echt te weinig vindt voor een gezin met twee kinderen, is een verblijf in een tiny house een heel fijne ervaring.

Waarom een vakantie in een tiny house zo fijn is

De inrichting van een tiny house is teruggebracht tot de essentie. In een tiny house heb je alles wat je nodig hebt om comfortabel te leven, zonder overtollige spullen die je afleiden van waar het leven écht om draait. Daardoor richt je aandacht zich als vanzelf op de dingen die er écht toe doen. Je partner. De kinderen. Je hebt ruimte voor de echte gesprekken. Niets staat het spelen van een spelletje (binnen of buiten) in de weg.

Op www.glampings.nl hebben we de leukste tiny houses op de beste locaties voor je verzameld. We kijken daarbij niet alleen naar de kwaliteit van het tiny house zelf, maar ook naar de omgeving. Daardoor kun je er van op aan dat een tiny house uit het aanbod op onze site garant staat voor de perfecte vakantie. Of je nu de zomervakantie met het hele gezin aan het plannen bent, of een romantisch weekendje met zijn tweetjes, met een tiny house is quality time gegarandeerd.

Wat is het grootste Holocaust monument?

woensdag, augustus 21st, 2019

Is dit het grootste Holocaust Gedenkteken?

Na de Tweede wereldoorlog zijn er nogal wat Holocaustmonumenten gemaakt. De een nog indrukwekkender dan de andere. Sommige zijn mooi andere minder smaakvol gedaan. Het Holocaust monument in Berlijn zou wel eens het grootste van Europa kunnen zijn.

Er is natuurlijk geen gedenkteken dat het leed uit kan drukken dat de Nazi’s in hun waanzin veroorzaakt hebben.

Desondanks is het Holocaustmonument (“Denkmal für die ermordeten Juden Europas”) in Berlijn misschien wel een van de meest indrukwekkende monumenten. Midden in hartje Berlijn herdenkt het monument op sublieme wijze de Jodenvervolging gedurende het nazi regime die met groot enthousiasme het leven van Joden onmogelijk maakt. De schuld van de gruwelijke dood van miljoenen Joden drukt het Duitse geweten nog steeds.

Voor mij zelf was dit Holocaust monument indrukwekkend en werkte het desoriënterend. Ruim 2700 betonblokken dicht op elkaar geplaatst met verschillende hoogtes creëren een vervreemdend effect.  Het vult je met vragen over de gedachte achter het monument. Wat wil het uitdrukken waarom ziet het er zo uit?

Een zee van grafzerken

Als eerste gedacht komt op dat het monument grafzerken zou verbeelden. De kleur grijs kan wel eens verwijzen naar de as van de gecremeerde concentratiekamp slachtoffers.

Grote begraafplaats?

Vanuit de lucht bekeken lijkt het op een hele grote begraafplaats, met veel en grote grijze grafzerken. Het steen lijkt te golven als water.

Volgens de ontwerper

Volgens de Amerikaanse ontwerper Peter Eisenman is het monument een plek zonder een specifieke betekenis. Dat bevreemdt mij nogal, maar dat de blokken op onorthodoxe wijze de herinnering aan de holocaust oproepen is wel degelijk het geval.  

Volgens de Eisenman zouden de golvende betonblokken een gevoel van desoriëntatie en isolement oproepen. En dat zou symbool staan voor de ervaringen van Joodse mensen tijdens het nazibewind. En inderdaad als je zo tussen de blokken loopt, besluipt je een benauwd gevoel  van smalle paadjes, eindeloze gangen, onzekerheid en onveiligheid, het niet zien welk gevaar er om de hoek is en vooral het geen uitweg meer kunnen vinden. Een dodelijk labyrint.

Het monument bestaat uit 2711 betonblokken variërend in hoogte van 20 cm tot 4,70 meter met een onderlinge tussenruimte van 95 cm. Door een bouwfout is een blok voor onderzoek verwijderd en niet meer terug geplaatst, waardoor er nu nog maar 2710 betonblokken staan. Onder het veld met de blokken is een expositieruimte ingericht. De Amerikaanse architect Peter Eisenman heeft het monument ontworpen.

 

Anti-graffiti coating

Saillant detail is dat de bouw van het monument tijdelijk werd stilgelegd toen bekend werd dat de producent van de anti-graffiti coating waarmee de blokken behandeld werden tijdens het naziregime mede betrokken was geweest bij de productie van Zyklon B. Een chemische stof waarmee de joden massaal in de gaskamers van concentratie centra werden vergast. De geschiedenis in Berlijn is nog altijd heel vers en dichterbij dan je misschien zou verwachten. Spoken uit de nazi-tijd huizen nog altijd in gebouwen, ruïnes en monumenten. Uiteindelijk bleek dat het bedrijf voldoende afstand van zijn verleden had genomen en werd het monument op 10 mei 2005 ingewijd. Hoe die inwijding gegaan is weet ik helaas niet. Ik ben wel benieuwd hoe ze dat georganiseerd hadden.

 

Uiteindelijk zijn alle blokken behandeld met beschermende laag dat het monument moet beschermen tegen graffiti. Er loopt bovendien beveiligingspersoneel rond om het monument te behoeden voor vandalisme. Eigenlijk is het te triest voor woorden dat dit noodzakelijk is. Ik neem aan dat zelfs de meest ongeletterde graffiti artiest weet over de Holocaust en ergens in zichzelf toch een kern van respect zal hebben.

 

Respectvol omgaan met grafmonument?

Het monument vraagt om respect, maar voor kinderen zijn de smalle gangen en de grote blokken natuurlijk heel spannend. Het nodigt uit tot rennen, klauteren en spelen. Kinderen kun je dat niet kwalijk nemen; volwassenen wel. Je kunt je er aan ergeren, maar misschien is het ook een symbool dat het leven niet gestopt is.  

 

Holocaust monument adres

Dit indrukwekkende Holocaust monument is gesitueerd in het centrum van Berlijn tussen de Brandenburger Tor en de Potsdamer Platz. Om het monument te bereiken stap uit bij U-Bahnhof Brandenburger Tor of het station Potsdamer Platz.

 

Adres: Cora-Berliner-Straße 1

OV: U55 Brandenburger Tor, U2 of S Potsdamer Platz

Kosten tentoonstelling: gratis

 

een ander minder monumentaal Holocaust gedenkteken staat https://www.memorabel.nl/indrukwekkend-holocaust-monument/

Memorabel Afscheidsmonumenten

Als grafkunstenaar nodig ik nabestaanden graag uit om actief mee te denken en helpen bij het ontwerpen van een persoonlijk afscheidsmonument of gedenkteken.

Jeroen Stok van Memorabel maakt stijlvolle en bijzondere grafkunst. Ook bijzondere en eigentijdse gedenktekens voor een kindergraf of een babymonumentje. Hij ontwerpt monumenten die aansluiten bij uw verhaal, wensen en eisen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van RVS, corten of glas? Bekijk de website of maak een afspraak. Bel 0320-218676 of mail info@memorabel.nl.

Met aandacht en respect vertaalt Jeroen Stok uw wensen zorgvuldig in een bijzonder en uniek gedenkteken. Gratis vrijblijvend advies over een persoonlijke grafsteen of grafmonument. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismaking.

Jeroen Stok

Dit artikel werd geschreven door Jeroen Stok.  Jeroen is beeldhouwer en ontwerpt naast grafkunst ook RVS sculpturen en tuinbeelden. Gestileerde moderne kunstwerken die een opvallend lichte en positieve uitstraling hebben.

Memorabel Afscheidsmonumenten – Jeroen Stok

Moezelstraat 72

8226LB Lelystad

06-49 351 338

 

https://www.memorabel.nl/soort/gedenkteken/

Zorgeloos auto huren op Curaçao

zondag, februari 10th, 2019

 

Gaat u binnenkort op vakantie naar Curaçao of bent u daar op zakenreis? Maak het uzelf gemakkelijk en huur een auto! Door een auto te huren kunt u bijna op alle plekken van het prachtige eiland komen zonder al te veel moeite. Rijd bijvoorbeeld met een huurauto naar de hoofdstad Willemstad of bekijk de prachtige witte zandstranden aan de andere kant van het eiland. Misschien wilt u wel een bezoek brengen aan Mambo beach waar dagelijks dj’s, bars en heerlijk eten voor u klaar staan. Kortom, met een huurauto kunt u relaxed het hele eiland bewonderen zonder dat u vast zit aan de tijden en haltes van het openbaar vervoer.

Als u uw auto huurt via autohurencuracao.nl kunt u zorgeloos rijden. U ontvangt namelijk altijd een kaart, is de wegenwacht altijd inbegrepen en is het aantal kilometers vrij. Wilt u langer dan 3 dagen huren dan bieden wij gratis haal- en brengservice. Alle auto’s zijn all-risk verzekerd en hebben een all-inclusive prijs. Zo weet u van te voren direct waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij ontzorgen u volledig zodat u relaxed de weg op kunt.

 

Met een rijk uitgeruste auto op pad

Huurauto’s van autohurencuracao.nl zijn royaal uitgerust. Zo bevatten alle auto’s bijvoorbeeld airconditioning, electische ramen en een reserve band mocht u pech krijgen. Een auto huren op Curaçao is mogelijk voor elk budget. U betaalt een zeer voordelig economy tarief voor de compacte auto’s, daarnaast is er een comfort, premium en zelfs een excellent klasse voor een zeer scherpe dagprijs. Alle auto’s zijn all-risk verzekerd en kunnen gebruik maken van een 24/7 service. Zo hoeft u zich totaal geen zorgen te maken. U wordt altijd geholpen.

 

https://www.autohurencuracao.nl/

Tips voor je reis door Bolivia

dinsdag, januari 16th, 2018

Bolivia staat bekend als het land van erg slechte wegen, dorre landschappen en soms ijskoud weer. De hoogteverschillen zijn kenmerkend voor voor Bolivia. De stad La Paz ligt op 3660 meter boven zeeniveau. Hier zal je keer op keer weer echt aan moeten wennen. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over reizen door Bolivia.

Overnachtingen

Hostels zijn gelukkig door heel Bolivia te vinden. Ze hebben vaak erg lage prijzen en daarnaast ook vaak keukens waar je zelf in kunt koken. Een gemiddeld bed zal je tussen de vijf en tien euro per nacht kosten. Wanneer je een eigen kamer wilt kost het je meestal tussen de 15 en 25 euro per nacht. Over het algemeen krijg je een tweepersoonsbed waardoor je de kosten kunt delen als je samen met iemand reist.

Eten en drinken

Het is in Bolivia is ook goed te betalen. Je kunt in de meeste hostels zelf koken, echter kun je ook erg goedkoop buiten de deur eten. Bij lokale tentjes bestel je het menu van de dag meestal voor zo’n drie á vier euro. De gerechten zijn over het algemeen weinig gevarieerd. Aardappelen en vlees voeren duidelijk de boventoon in Bolivia.

Bier is over het algemeen vrij duur in Bolivia. Daarentegen is wijn erg voordelig geprijsd. Verder valt het op dat fruit, groenten en sigaretten erg goedkoop zijn.

Transport

In de stad kun je gebruik maken van de spotgoedkope bussen. Je betaalt over het algemeen maar 25 cent per ritje. Tussen steden rijden er ook bussen, hier betaal je meestal zo’n 13 á 14 euro voor. Daarnaast kun je natuurlijk ook de taxi nemen, dit kost je ongeveer 1 euro per kilometer. Nog een andere optie is het vliegtuig. Dit is echter wel een stuk duurder, een binnenlandse vlucht van één uur kan je al gauw 70 euro kosten.

Voor de meest complete Djoser ervaringen kijk je op de website van Djoser.

 

https://www.dalreizen.nl/

Glamping aan de Italiaanse Adriatische Kust

donderdag, oktober 19th, 2017

De Adriatische kust van Italië is misschien wel de beste vakantiebestemming die je maar kunt kiezen. De regio heeft alles wat je maar kunt wensen. De temperatuur is er heerlijk, lekker veel zonuren en de stranden mooi. En mocht je meer willen dan alleen maar relaxen in de zon dan kun je je hart ophalen in de regio.

Steden en stadjes

Dat Italië een rijke historie heeft, zie je terug in de vele middeleeuwse stadjes. Het romantische Venetië is daarvan een wereldberoemd voorbeeld, maar ook San Marino (wat eigenlijk een zelfstandig land is) is het bezoeken waard.

Natuur

Waar je ook aan de Adriatische kust verblijft, er is altijd wel een natuurgebied in de buurt. Vanuit Venetië is het niet ver naar het Nationale Park Veneto del Delta del Po. Vanuit San Marino is het Nationaal Park Foreste Casentinesi goed bereikbaar. De nationale parken liggen haast als een keten van noord naar zuid door Italië.

Watersport

Het is ook goed watersporten aan de Adriatische kust. Zeilen, snorkelen, kanoën, duiken in je zwembroek of Beeren ondergoed. Het is allemaal mogelijk.  Of huur een jetski en maak een ritje waar de adrenaline van gaat stromen.

Kamperen in stijl, dat is glamping

Het is goed leven in Italië. Het eten is goed, de wijn laat zich smaken. Het mooiste van alles: een vakantie aan de Adriatische kust hoeft niet duur te zijn. Met glamping (glamorous camping) heb je voordelige accommodatie, zonder dat je op voorzieningen hoeft in te leveren. De ruime en goed geëquipeerde tenten staan op met zorg geselecteerde campings. Daardoor heb je de luxe van een hotelkamer, je hebt een eigen keuken, eigen sanitair, eikenhouten tafel een goed bed. Maar je hebt ook de genoegens van het campingleven: frisse lucht, sociale contacten, vaak een animatieteam, zwembad en dergelijke. Glamping is kamperen, maar dan comfortabel.

https://glampings.nl/italie/adriatische-kust

Aanrader: Casa Vacanza Italia

vrijdag, november 11th, 2016

Bij Casa Vacanza Italia hebben wij een vakantiehuis in Le Marche gehuurd. En dat kunnen wij zeker aanbevelen! Wij hebben daar namelijk een heerlijke vakantie gehad, in een prachtige vakantiewoning te midden van de natuur. Ook zaten er genoeg kamers in voor de hele familie (wij waren met zijn twaalven) en een zwembad. Daar konden de kinderen, en wij natuurlijk, mooi in zwemmen!

Vakantiegebied Le Marche

Wij kwamen op Le Marche omdat een van onze kennissen ons dit aanraadde. Die gaven aan dat in het seizoen momenteel prachtig weer zou zijn, daar in Italië. En dat de omgeving prachtig is. Plus het feit dat het natuurlijk vlak bij zee ligt. Zodoende zijn wij op zoek gegaan naar een vakantiehuis in Le Marche. En die vonden wij al snel toen we op het internet gingen zoeken. Maar dat waren vooral grote landelijke partijen die daarachter zaten. Beter is, naar onze mening, dat je een kleiner bedrijf kunt opzoeken die de omgeving perfect kennen. Vaak zie je daar namelijk dat de prijzen dan lager liggen. En dat bleek inderdaad het geval te zijn! Wij kwamen namelijk terecht op de website casa-vacanza-italia.nl. Daar zagen wij al direct vakantiehuizen voor best veel personen, waar de prijzen veel lager lagen dan bij grote landelijke vakantieorganisaties. En dan zat er bij een aantal ook nog een zwembad bij!

Vakantiehuis in Le Marche

Wij maakten een selectie van vakantiehuizen in Le Marche die wij erg mooi vonden. En die natuurlijk ook binnen het profiel pasten van wat wij zochten. Uiteindelijk bleef er een over waar iedereen het over eens was dat die het moest worden! Over een paar weken gaan wij daar naartoe. En graag willen wij Casa Vacanza Italia bedanken voor tot nu toe de perfecte begeleiding en uitleg. Wij kijken enorm uit naar de vakantie in Italië, in het vakantiehuisje in Le Marche.

Lekker vakantie vieren op de ABC eilanden met een eigen vakantiehuis

zaterdag, november 5th, 2016

Een vakantie op Curaçao, het grootste eiland van de ABC-eilanden, wordt steeds populairder onder de Belgen, Duitsers maar vooral ook de Nederlanders. Het is er altijd lekker weer en er zijn leuke en gezellige stranden. U kunt er heerlijk snorkelen in de diepblauwe zee en de koraalriffen aanschouwen met de tropische vissen. Curaçao is heerlijk om er te vertoeven voor een relaxte zon- of een duikvakantie. Ook gaan er veel huwelijksreizen naar toe. U kunt genieten, in een van de vele resorts of hotels van uw wensen. U moet er wel goed op letten wat u er allemaal voor de prijs aangeboden krijgt.

Eigen vakantiewoning
Hoe fijn zal het niet zijn als u geen hotel of vakantiewoning hoeft af te huren. U kunt namelijk zelf in het bezit komen van een vakantiehuis door er een zelf te kopen op het eiland. Het is vaak een rendabele koop. Wanneer u er niet bent, kunt u het vakantiehuis verhuren aan vakantiegangers. Zij kunnen genieten van de zon, zee, strand, natuur, rust, cultuur enzovoort. Voor de vakantiegangers zijn er alle ingrediënten aanwezig voor een fijne ontspanning. Vaak zal het zo zijn, dat de persoon die er een vakantiehuis huurt, na een verloop van een tijd er zelf wil gaan wonen. Voor iemand die een vakantiewoning wilt kopen moet op de site https://www.vakantiewoning-curacao.nl/index.htm kijken. Het is mogelijk dat u wel een vakantiewoning gaat kopen als u de voordelen ervan inziet. Huur daarom eerst een vakantiewoning bij bijvoorbeeld Jan en Tieneke Potveer. Zij zullen u alles vertellen en met raad en daad bijstaan. Ook zij kunnen ervoor zorgen dat uw vakantiehuis verhuurd wordt als u er niet bent. Zij letten dan op uw woning.

Het zijn hele mooie woningen. U kunt ze vergelijken met de bungalows in Nederland. Het zijn ruime comfortabele vrijstaande vakantiewoningen op 825 m2 grond. Het oppervlak wat bebouwd is bedraagt 150 m2. Op de oprijlaan kunnen gemakkelijk drie auto’s parkeren. Alles bevindt zich op de begane grond. De indeling is prachtig. Wanneer u het laat beheren dan weet u zeker dat er niets stuk gemaakt zal worden. U kunt aangeven wanneer u er gebruik van wilt maken. Zo kunt u gewoon aangeven wanneer het verhuurd mag worden.