i2D
Image default
Zakelijk

Uw elektrische boiler horizontaal plaatsen? Het kan!

Horizontale elektrische boilers? Ze zijn er in allerlei soorten en maten.

U heeft verbouwd en zodoende alleen ruimte om de nieuwe boiler horizontaal op te hangen? Geen probleem, want er is er inmiddels een aantal op de markt.

Zo heeft de Ariston Velis Groep (een van de grootste producenten van elektrische boilers in Europa met fabrieken in oost Europa en Azië) een elektrische boiler van 50 liter, van 80 liter en van 100 liter, die je zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen.

De Ariston Velis heeft een mooi strak design, is maar 27,5cm diep en kan geplaatst worden op locaties waar de boiler in het zicht hangt. Bovendien is de boiler voorzien van energie label B.

Er is een ECO model verkrijgbaar die houdt gedurende een week het waterverbruik bij en zal daarna zich zelf op ECO stand overzetten. Zo kunt u ook nog aanzienlijk op de energie besparen.

Vervolgens is er de Wesen elektrische boiler (Wesen Termos Electricos is ontstaan door een aantal technische specialisten van een andere vergelijkbare fabriek die vonden dat het produkt technisch verbetert zou moeten kunnen).

 

 

Ook deze elektrische boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

En ook bij dit merk is er een ECO uitvoering. Ze hebben het hoogst haalbare energie label op dit moment. Label A/B. De elektrische boilers van Wesen zijn plat uitgevoerd met dubbele tank, titanium versterkte binnenketel en zelflerende ECO controller.

Dan zijn er nog de elektrische boilers van het merk DAT. 
Een van de grootste boiler fabrikanten in Europa. Ze maken inmiddels meer dan 75 jaar boilers en zijn in eigen land een A merk. De DAT Aparici fabriek werkt met de allernieuwste soorten isolatieschuim. Dat zorgt wellicht voor een hoger gewicht, maar heeft een aantoonbaar betere isolatiewaarde wat weer resulteert in een lager energieverbruik. De meeste DAT boilers hebben dan ook een energielabel A of B.

Deze elektrische boilers zijn ook zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Kijk anders eens op de website van elektrischeboiler.eu. Daar vind u alle informatie over deze elektrische boilers, maar ook over elektrische cv’s, zonnecollectoren en allerlei handige accessoires.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/