i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Tweewielers’ Category

Goedkoop Vespa scooterbanden kopen

maandag, mei 15th, 2017

 

Hoe meer je rijdt, hoe vaker je de banden moet vervangen. Je wilt goede scooterbanden kopen, en het liefst ook goedkoop. Online kun je dan het beste terecht, zolang je de goede merken koopt in een betrouwbare scootershop kun je geld besparen. Bijvoorbeeld Vespa scooterbanden zoals een Vespa Primavera voorband en achterband, of een Vespa LX en S voorband of achterband. Houd wel rekening met de velgmaat, die kan verschillen. Bijvoorbeeld 10 inch of 11 inch.

 

Je kunt elk type scooterband goedkoop online kopen, houd wel rekening met de juiste bandmaat!

 

Niet alle Vespa scooters zijn hetzelfde

Een Vespa Primavera is niet hetzelfde als de oudere Vespa LX, de Vespa Sprint is niet gelijk aan de Vespa S. De maat scooterband kan bijvoorbeeld afwijken. Bij deze modellen betreft het meestal een 10 inch of 11 inch scooterband. Ook kan de maat bij de voorband en achterband verschillen, houd ook hier rekening mee. In de handleiding vind je alle informatie voor jouw model en uitvoering.

 

Goedkoop online scooterbanden kopen

Wanneer je rijdt op een Vespa, wil je ook goede scooterbanden. Kies voor jouw favoriete merk, let op de juiste maat en houd er rekening meer dat bijvoorbeeld een Vespa voorband anders is dan een Vespa LX en Vespa S voorband. Wanneer je twijfelt controleer je eerst de handleiding, of je vraagt het aan de helpdesk van de webshop.

 

Controleer regelmatig de staat van de scooterbanden en wacht niet te lang met nieuwe banden kopen. Online betaal je minder, en de keuze is groter!

https://www.scooterkopenonline.nl/

Waarom een ART 4 kettingslot aanschaffen?

maandag, mei 15th, 2017

Je kunt online veel soorten sloten kopen, wat kun je het beste kiezen wanneer je alle opties in de webshop ziet staan? Zelfs wanneer er verschillende categorieën zijn om uit te kiezen kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Met een ART 4 kettingslot zit je voor een scooter meestal wel goed, op deze pagina bekijken we de manieren waarop je in de webwinkel het beste kunt zoeken en filteren wanneer je een nieuw slot wilt aanschaffen.

 

Naast de handige filteropties kun je online ook heel goedkoop een kwalitatief goed slot kopen.

 

Zoeken naar ART 4 sloten

Stichting ART heeft een onafhankelijk keurmerk voor sloten op de Nederlandse markt in het leven geroepen. Van een fietskettingslot tot een stevig slot voor grote motorfietsen, ze testen sloten voor tweewielers op kwaliteit met een score van ART 1 tot aan ART 5. Als je een kettingslot zoekt voor een scooter kun je met een ART 3 of ART 4 slot vooruit. Je hebt beugelsloten, schijfremsloten en kettingsloten met deze rating.

 

Kiezen voor een kettingslot

Een beugelslot kan zeer veilig zijn, maar vervoeren is wat lastiger. Een schijfremslot is compact, maar je kunt deze niet vastleggen aan een paal. Een nieuw kettingslot biedt alle voordelen en weinig nadelen. Hoe hoger de ART rating, hoe dikker de schakels doorgaans zijn. Een ART 4 slot zal redelijk zwaar zijn, je kunt dit slot normaal gesproken in de bagageruimte van jouw scooter eenvoudig opbergen.

 

Bekijk zelf alle mogelijkheden in de online webshop, je vindt daar de grootste keuze en heel goedkoop. Filter op de ART rating en bekijk de mogelijkheden. https://www.scootersite.nl/

Nieuw kettingslot aanschaffen

vrijdag, februari 24th, 2017

Een nieuw kettingslot aanschaffen is af en toe nodig. Wanneer je scooter al een aantal jaren voorzien is van hetzelfde kettingslot, dan kan dit kettingslot minder betrouwbaar zijn geworden in de jaren.

 

Een kettingslot staat continu blootgesteld aan verschillende weersinvloeden, waardoor het kan zijn dat de ketting na een aantal jaren last gaat krijgen van slijtage, wat hem minder betrouwbaar maakt en er zelfs voor kan zorgen dat je scooter een stuk minder beveiligd is.

 

Natuurlijk is het belangrijkste doel van een goed kettingslot het beveiligen van je scooter tegen diefstal, daarom is het dan ook belangrijk om tijdig het slot te vervangen en dus een nieuw kettingslot aan te schaffen.

 

Waar een kettingslot aanschaffen

Een kettingslot aanschaffen kan bij verschillende winkels, je kunt langsgaan bij een scooterzaak in de buurt die je ook kan adviseren over welk slot je het beste kan pakken, maar je kan natuurlijk ook gewoon op het internet kijken!

 

Online vind je tegenwoordig een groot aantal webwinkels die scooters verkopen en ook accessoires. Een aantal jaren geleden hadden we ons dit nog niet kunnen bedenken, maar zo makkelijk is het tegenwoordig.

 

Naast het feit dat je online makkelijk een kettingslot kan vinden en aanschaffen zijn de prijzen vaak ook nog een stuk lager, je betaalt dus minder en krijgt precies hetzelfde slot als bij je lokale scooterzaak!

 

Veel mensen willen tegenwoordig dan ook online een kettingslot aanschaffen, dit is vaak makkelijker, sneller en ook nog eens goedkoper!

 

Kettingslot aanschaffen – waar moet je rekening mee houden

Ga je een kettingslot aanschaffen, dan zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden, zo moet het kettingslot van een degelijke kwaliteit zijn en is natuurlijk ook de prijs belangrijk.

 

Een goed kettingslot heeft de juiste lengte, is gegalvaniseerd en daarnaast bij voorkeur ook nog beschermd met een bedekking aan de buitenkant, natuurlijk komt daarna het slot waarbij het belangrijk is dat deze niet eenvoudig te kraken is, een goed ART-slot kan hier de uitkomst bieden, het kost misschien wel iets meer maar het verkleint de kans op diefstal aanzienlijk!

 

Veel succes met het aanschaffen van een goed kettingslot, ik hoop dat we je met dit artikel hebben kunnen helpen om je keuze wat makkelijker te maken!

Scooter kopen Apeldoorn

maandag, oktober 31st, 2016

Ga je een scooter kopen Apeldoorn, dan kun je bij meerdere winkels terecht, waar je een behoorlijk aanbod aan scooters kan vinden. Veel scooterwinkels hebben een behoorlijk aanbod nieuwe en soms ook tweedehands scooters waar je uit kunt kiezen.

 

Weet je al exact wat voor een scooter je graag zou willen, dan kun je beginnen met het vergelijken van de prijzen bij verschillende aanbieders. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon bij je vaste adres langs te gaan om te kijken of zij ook jouw favoriete scooter verkopen.

 

Natuurlijk is er niets mis mee om naar een vast adres te gaan, maar het kan zijn dat je dan meer betaalt dan dat eigenlijk nodig is. Wil je niet meer betalen dan nodig, dan kun je ook overwegen om de prijzen te vergelijken, of zelfs om eens online een kijkje te gaan nemen waar je een behoorlijk aantal scooterzaken zult vinden.

 

Online scooter kopen Apeldoorn

Een scooter kopen Apeldoorn kan makkelijk en snel online en het online kopen van een scooter heeft vele voordelen, zo kun je bijvoorbeeld makkelijker de prijzen van scooters vergelijken en op deze manier zeer voordelig een mooie scooter kopen.

 

Wil je een scooter kopen Apeldoorn, dan kan dat online waar je qua scooterwinkels veel meer mogelijkheden hebt. Naast een groot aantal scooterwinkels vind je natuurlijk ook een enorm aanbod aan verschillende scootermerken waar je uit kan kiezen, dit heeft als voordeel dat je veel makkelijker iets kan vinden dat ook echt bij je past en dan ook nog eens tegen een lagere prijs.

 

Voordelen scooter kopen Apeldoorn online

Hierboven gaf ik al een paar voordelen, maar bovenop die voordelen heb je vaak bij een online aankoop ook je scooter sneller thuis en hoef je er de deur niet voor uit om hem te gaan kopen. Natuurlijk speelt ook de prijs voor veel mensen een grote rol!

https://www.fastfuriousscooters.nl/