i2D
Image default
Woning en Tuin

Trap renovatie

Trap renovatie

Trap renovatie laten uitvoeren door Intven

Ik heb vorige maand een trap renovatie laten uitvoeren. In dit artikel zal ik het proces van het renoveren van mijn trap bespreken. Ik zal uitleggen dat ik het niet zelf heb gedaan en ik zal jullie tips geven voor een mooie trap renovatie. Dit verhaal begon allemaal met mijn vrouw. Ze kwam op een middag thuis van een middag met haar vriendinnen, en ze had iets gezien. Haar beste vriendin had namelijk een trap renovatie laten uitvoeren door Intven traprenovatie. Onthoud die naam, die gaat nog terug komen in het vervolg van dit artikel. Ze was met haar vriendinnen de stad in geweest en aan het einde van de middag hadden ze theegedronken in het huis dat mijn vrouw inspireerde. Ze zag namelijk de trap van haar beste vriendin en raakte onder de indruk. In de jaren ervoor hadden we vaak nog grappen gemaakt over de staat van de trap. De treden waren versleten en de trap kraakte bij elke stap. Het was niet eens een zeer oude trap, in dat geval had ik het nog kunnen waarderen. Oude houten trappen vind ik namelijk wel mooi. Dit was echter een trap met versleten laminaattreden van een bedenkelijk merk. Het lag er minstens al 20 jaar in en de staat was erbarmelijk, zoals ik al aangaf. Ze hadden echter een trap renovatie laten uitvoeren in de zomer dat wij op vakantie waren naar Azië. Binnen een week hadden ze het geregeld – een compleet nieuwe trap met vernieuwde leuning, uitgevoerd door een CBW-erkend bedrijf. Dit keurmerk garandeert werknemers met verstand van zaken. De trap renovatie is namelijk niet een klus voor eigen beheer. Het kan natuurlijk wel, maar het is tijdrovend, intensief en vereist technische kennis. Beschikt u over al deze vaardigheden dan moet u nog een prijsafweging maken. Een trap renovatie hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. In veel gevallen zult u beseffen dat uw keuze uiteindelijk valt op een betrouwbaar bedrijf met veel ervaring. In dat geval is Intven de ideale keuze. Ik kom daar zo meteen op terug. Ik merk dat ik mijn verhaal af en toe onlogisch laat lopen, maar zal de lijn weer oppakken.

Trap renovatie met lange levensduur

Mijn vrouw kwam terug van haar theefeestje en was vol lof over de trap renovatie van Intven. Ze vertelde mij over de trap renovatie met eikenhouten duo-treden. Dit houdt in dat er overzettreden worden geplaatst op de lelijke versleten treden. Deze overzettreden zijn van eikenhout en worden in twee lagen aangebracht, zodat u er zeker van bent dat u nimmer meer hoeft te walgen van de huidige uitstraling van uw trap. U hoeft natuurlijk niet te walgen van uw treden, om ze te voorzien van een nieuw uiterlijk, maar u begrijpt mijn punt. Het is topkwaliteit en u geeft uw trap weer een vernieuwde uitstraling en een lange levensduur. De eikenhouten overzettreden zijn namelijk slijtvast en beschikken over andere kwaliteiten die u zullen verbazen:

  • geluiddempende werking
  • onderhoudsvriendelijk
  • geschikt voor elke soort traptrede
  • sterk en gemakkelijk te bewerken

Terug naar het verhaal. Het kwam er dus in essentie op neer dat wij ook een trap renovatie moesten laten uitvoeren. Wij vonden onze trap niet heel lelijk, maar vonden de trappen van onze vrienden toch veel mooier. Het was werkelijk prachtig en wij moesten het ook hebben, dat was de zin die mijn vrouw uitte na haar bezoek. Binnen een week gingen we op visite bij onze vrienden en raakte ik overtuigd door de kracht van deze trapreden. De volgende dag vroegen we offerte aan op de website van Intven en vroegen we naar de kosten voor een trap renovatie. Ik kreeg direct een antwoord op mijn offerte en binnen een week gingen de medewerkers van het bedrijf aan de slag in ons huis. De opdracht was zeer simpel: ik wilde een trap renovatie laten uitvoeren tegen een betaalbaar tarief.

Vernieuwde eikenhouten vloer

In eerste instantie had ik zorgen voor onze trap en de behandeling van de trap. We hebben namelijk een gedraaide trap in ons huis zitten. Ik had gelezen op het internet dat dit op sommige momenten lastig is voor specialisten om de trap te renoveren met een draaitrap. Intven draaide er echter niet omheen en stelde mij gerust. Ze stelden vast dat ze elke trapvorm kunnen renoveren met hun innovatieve systeem. De trap renovatie kan naast de gedraaide trappen ook uitgevoerd worden voor andere typen trapsystemen:

  • rechte trappen
  • open trappen
  • dichte trappen

Het resultaat van onze trap renovatie is prachtig. Ik geniet elke dag van de mooie eikenhouten toplaag op onze vernieuwde trap. Buiten de schoonheid van de treden, geniet ik ook van de eenheid binnen ons huis. In de woonkamer lag al een eikenhouten vloer en de harmonie in het huis is teruggekeerd. Door deze eenheid vinden wij onze trap nog mooier, dan die van onze vrienden. Wilt u ook een trap renovatie laten uitvoeren door de specialisten van Intven? In dat geval kunt u contact opnemen met dit topbedrijf uit het zuiden van Nederland. De kosten bij Intven worden gedrukt door het gebrek aan showroom en vast kantoorpand bij dit bedrijf. Alles wordt eraan gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat ze u de beste offerte kunnen aanbieden. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van Intven. Ik kan het u zeker aanraden!

Bezoek de website voor meer informatie : Trap renovatie