i2D
Image default
Alarmsysteem

Top 10 huisbeveiligingstips in 2019

Top 10 huisbeveiligingstips in 2019

Voor het geval je een bericht hebt gemist, staan ​​hier de top tien van de Lock Secure in 2018.

We hebben de onderstaande lijst samengesteld op basis van bezoekersgegevens uit Google Analytics. We hopen dat je onze blog blijft volgen terwijl we nieuws uit de beveiligingsindustrie, inzichten, trends en handige how-to’s publiceren in heel 2019.

  • De favoriete berichten van Reader in 2019
  • Tips om uw externe beveiligingscamera’s in te stellen
  • Buitensurveillance is een primaire oplossing om inbraak in het huis te stoppen. Leer hoe u uw eigendom kunt bewaken met drie eenvoudige stappen.
  • Vijf stappen: hoe een piepend beveiligingssysteem te stoppen
  • Raak niet betrapt met een constant piepend beveiligingssysteem. Volg deze handleiding om uw alarmsysteem te dempen in geval van defecte bedrading, slechte batterijen of stroomuitval.
  • Geen vaste telefoonlijn vereist voor de installatie van het huisbeveiligingssysteem

In 2016 bent u misschien van plan om eindelijk van uw vaste telefoon af te komen. Goed nieuws: u hebt geen standaardtelefoonlijn nodig om uw huis beveiligd te houden. Meer informatie over nieuwe technologieën die betrouwbare draadloze systemen voor woningbeveiliging mogelijk maken.

Beveilig je tuinhuisje:  Tips om diefstal te voorkomen

In je schuurtje kun je gereedschap plaatsen waarmee een inbreker toegang tot je huis kan krijgen. Leer de basisvoorzorgen die u kunt nemen om uw buitenhuis te beschermen tegen kwetsbaarheden.

3 beveiligingstips voor uw vakantiehuis

Vakantiehuizen zijn een belangrijk doelwit voor inbraak als de eigenaars maanden achtereen weg zijn. Volg deze eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat uw vakantie te ontsnappen veilig blijft gedurende het hele jaar.

Zal uw hond een roofoverval voorkomen?

Het is onwaarschijnlijk dat uw vriendelijke golden retriever in staat is uw huis te verdedigen en te bewaken, nooddiensten te sturen of ongewenste gasten af ​​te weren. Terwijl je lieve hond misschien een afschrikwekkend effect heeft, leer dan waarom je nog steeds een professioneel beveiligingssysteem nodig hebt.

Hoe u uw huis kunt beschermen tegen Smart Lock-hackers

Als je een slimme huiseigenaar bent, is dit bericht een must read. Hoewel slimme sloten een veilige en handige manier bieden om de deuren van uw huis op afstand te bedienen, kunnen sommige apparaten kwetsbaarheden vertonen.

4 manieren om daginbraken te voorkomen

Wist u dat bijna de helft van de woninginbraken in 2012 op klaarlichte dag werd begaan? Niet alle misdaden gebeuren onder de dekmantel van de duisternis. Volg deze gids om je huis onaantrekkelijk te maken voor buurtcriminelen.

Niet alle dieven zijn dom

Met de komst van technologie zijn criminelen creatiever en slimmer geworden in hun tactieken. Leer vijf veel voorkomende misdrijven die kunnen worden voorkomen met een professioneel gecontroleerd huisbeveiligingssysteem.

Praktische videobewakingsapplicaties

Deze acht praktische videobewakingstoepassingen helpen huiseigenaren om de hele dag op afstand op de binnenlandse veiligheid in te checken. Stel u de mogelijkheden voor uw gezin voor met videobewaking ingebouwd in uw huisbeveiligingsprogramma.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam