i2D
Artikel Portaal

Tips voor het kopen van een goede sportbh!

Optimale ondersteuning is van belang wanneer u een sportbh gaat kopen. Dit houdt onder andere in dat de sport beha goed aansluit. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen waar u op moet letten. Zo moet het gedeelte tussen de cups plat op uw borstbeen liggen. Is er ruimte tussen? Kies dan voor een grotere cupmaat. Ook moeten de beugels van de beha comfortabel tegen de huid liggen en niet in uw oksels prikken. Is dit wel het geval, dan is de beha te ruim. Ten slotte is het belangrijk dat de elastische band stevig rond de borstkast zit. Hierbij moet de band het bewegen niet belemmeren. Als de band te strak of te los zit, kunt u de omtrekmaat naar boven of naar beneden bijstellen.

Maak gebruik van pasmodellen wanneer u een sportbh gaat kopen

Gaat u een sportbh kopen? Dan is het van belang dat deze goed past. Alleen dan biedt de sport beha voldoende comfort en ondersteuning. Omdat maten vaak variëren per merk of zelfs per model bh, kan het lastig zijn om de juiste maat in te schatten. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt. Daar hebben ze bij Q-LINN een oplossing voor gevonden. Wanneer u bij hen een sport beha bestelt, sturen ze u een set met pasmodellen toe. Hiermee sturen ze de maat die u bestelde, met daarbij nog 4 andere maten, namelijk: een cup kleiner, een cup groter, een omtrek kleiner en een omtrek groter. Heeft u na het passen de juiste maat gevonden, dan kunt u de overige bh’s gratis terugsturen. U vindt altijd de juiste maat beha bij Q-LINN.

Een sport beha saai? Niet bij dit bedrijf

Een sport beha wordt vaak betiteld als saai of suf. Dit komt doordat de bh’s voornamelijk worden ontworpen op basis van comfort en niet per se uiterlijk. Dit zorgt ervoor dat sportbh’s doorgaans een wat saai uiterlijk hebben. Veel vrouwen vinden het echter belangrijk om er niet alleen in het dagelijks leven, maar ook tijdens het sporten aantrekkelijk en vrouwelijk uit te zien. Dat is waarom het merk Q-LINN is opgestart. Zij ontwerpen sportbh’s die niet alleen comfortabel zijn en goede ondersteuning bieden, maar er ook prachtig uitzien. Door een mooie sportbh te kopen voelt u zich meteen beter tijdens het sporten.

Comments are closed.