i2D
Image default
Dienstverlening

Thomas van Dijk: een zeer deskundige letselschadeadvocaat met jarenlange ervaring

Letselschadeadvocaat van Dijk krijgt regelmatig vragen over het onderwerp: kapitaliseren van letselschade. We lichten een en ander toe. Stel u bent door een ongeluk op de werkvloer deels arbeidsongeschikt geraakt. Daar ondervindt u nu hinder en nadeel van, maar in de toekomst zeker ook. Wellicht gaat uw inkomen er een stuk op achteruit tot aan uw pensioen over 10 jaar. Als u op dit moment financieel gecompenseerd wordt voor de totale letselschade, dan wordt over die 10 jaren tot aan de pensioengerechtigde leeftijd rente berekend. Tevens wordt rekening gehouden met inflatie. Geldontwaarding zorgt er immers voor dat u nu een hoger bedrag moet krijgen om in 2032 over bijvoorbeeld € 50.000 te kunnen beschikken. U mag er dus van uitgaan dat u recht heeft op meer dan die € 50.000. Om een eerlijke berekening te waarborgen, werkt advocaat van Dijk nauw samen met diverse financieel deskundigen.

Sinds 1996 actief

Thomas van Dijk is in 1996 beëdigd als advocaat. In 2008 startte hij z’n eigen kantoor. Hij richt zich volledig op slachtoffers van arbeidsongelukken, verkeersongevallen, whiplash en medische fouten. Van Dijk wordt ook veelvuldig benaderd voor een second opinion letselschade Den Haag.

Veel ervaring met personenschade

Voor 2008 had Thomas een succesvolle carrière bij het gerenommeerde kantoor van Landsadvocaat Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten & notarissen. In die jaren deed hij veel ervaring op qua personenschade, oftewel overlijdensschade en letselschade. Van Dijk heeft meegeholpen aan de juridische afwikkeling van de Bijlmerramp, de ramp met het Herculesvliegtuig en de Schipholbrand. Naast advocaat is mr. van Dijk ook docent en publicist. De geschreven pers, evenals de omroepen in Hilversum, weten van Dijk te vinden voor een deskundige toelichting op actuele juridische topics.

Hulp bij letselschade

Wilt u hulp bij het claimen van letselschade in Den Haag? U kunt in contact komen met advocaat van Dijk kunt door op de website van Letselschade Advocaat van Dijk het online contactformulier in te vullen. Zodra Thomas een en ander heeft kunnen lezen, wordt u teruggebeld of gemaild. Er kan dan snel een kennismakinggesprek worden ingepland om verdere details te bespreken. Wilt u direct advies? U kunt bellen met +31 (0)79 323 9558. Mails kunnen gericht worden aan t.vandijk@advocaatvandijk.nl.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/