i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Telefonie’ Category

Een mobiel abonnement en sim only

woensdag, september 9th, 2020

Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiele telefoon. In het begin werkte de meeste mensen met prepaid. Maar tegenwoordig hebben de meeste mensen een telefoon abonnement of een sim only abonnement. We gaan een mobiel abonnement vergelijken met een sim only abonnement. Dit zijn de verschillen tussen een mobiel abonnement en een sim only abonnement.

Een mobiel abonnement

Als je kiest voor een mobiel abonnement dan krijg je een telefoon en een abonnement daarbij met een aantal belminuten en data. Je betaald voor de telefoon en het abonnement. De voordelen van een mobiel abonnement – Als je een telefoon neemt met een mobiel abonnement ben je goedkoper uit dan een telefoon los te kopen – Je kan een telefoon in delen afbetalen wat in tegenstelling tot het kopen van een los toestel niet kan, een los toestel moet je in 1 keer afbetalen. – Als je contract afgelopen is van je mobiel abonnement dan kan je een nieuwe telefoon kiezen. Zo ben je altijd klaar voor de toekomst. De nadelen van een mobiel abonnement – Je betaald niet alleen het abonnement zelf maar ook de telefoon. Hierdoor liggen je maandelijkse lasten hoger. – Het kan zijn als je toestel simlock vrij is dat je je simkaart moet vervangen als je een nieuwe telefoon neemt na de afloop van het contract.

Een sim only abonnement

Een sim only abonnement is een abonnement zonder telefoon. Als je dus een los toestel hebt gekocht kan je deze gebruiken. Met de sim only heb je dus ook data en belminuten. De voordelen van een Simonly – Doordat je geen telefoon bij je sim only abonnement hebt liggen de maandelijkse kosten lager. – Als je je toestel lost hebt gekocht en je wilt graag belminuten en data is sim only ideaal. De nadelen van een Simonly – Je moet los en telefoon kopen die je in 1 keer moet afbetalen. – Als je telefoon kapot gaat heb je er voorlopig niks aan als je geen geld hebt voor een nieuwe telefoon of reparatie.

Welke van de 2 past het best bij jou?

Als we een mobiel abonnement vergelijken met een sim only abonnement dan is over het algemeen een mobiel abonnement beter om te nemen. Aangezien je hier meteen een telefoon bij krijgt. Alleen wel dan weer een groot minpunt dat je telefoonkosten hoger liggen per maand. Als je net een nieuwe telefoon los hebt gekocht is het beter om een sim only abonnement te nemen wel is het beter zodra je aan een nieuwe telefoon toe bent om een mobiel abonnement af te sluiten.

Hoe kun je de goedkoopste telefoon vinden?

dinsdag, juni 25th, 2019

Hier geven we een overzicht van de beste mid-range en budget smartphones die, in termen van knal voor je geld, de absoluut beste mobiele ervaringen leveren.

Dit zijn mobiele telefoons die nog steeds kwaliteit schermen, snelle interne hardware en goede camerasystemen verpakken. Ja, ze kunnen een of twee geavanceerde functies missen, zoals draadloos draadloos opladen, maar ze doen absoluut geen afbreuk aan de kernfunctionaliteit en hebben daarom bij het beoordelen goed gescoord.

Als zodanig, ongeacht of u op zoek bent naar de beste goedkope telefoons met Android, de beste goedkope iPhone, of de beste goedkope telefoons met gebundelde abonnementen, dan is deze gids voor de beste goedkope smartphones een geweldige plek om uw onderzoek te starten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een los toestel, maar ook voor een mobiel abonnement. 

En als we het over onderzoek hebben, hebben we ook een aantal zeer handig koopadviezen toegevoegd om u te helpen de best goedkope smartphone voor u te vinden in 2019. Deze tips variëren van hoe u beslist welke telefoon geschikt voor u is, tot en met up-to-date prijs en contactinformatie.

Maar hoe vind je de goedkoopste telefoon voor jou

Flagship smartphones zijn geweldig: ze zijn razendsnelle, goed ontworpen, en worden geleverd met een hoop extra functies. Maar ze hebben een prijs, en die kost veel geld. De meeste smartphones met vlaggenschip kosten nu ten noorden van £ 1.000 om te kopen en, terwijl de waarde die u eruit kunt halen de kosten kan rechtvaardigen, is er geen weg te denken uit het feit dat het grote uitgaven zijn, en vooral wanneer contractkosten dan bovenop toegevoegd worden.

Het ding is echter, als je goed onderzoek doet en precies weet wat je prijs en behoefte hebt van een telefoon, dan kun je winkelen in de middentarief- of budgettelefoonmarkt en 70-90 procent van dezelfde ervaring krijgen als jij zou krijgen als je een high-end telefoon had, maar voor letterlijk een fractie van de kosten.

De meeste telefoonmakers zijn hier ook mee bezig, met iedereen van Xiaomi tot Samung, en Google tot Sony nu met het aanbieden van een aantal echt ongelooflijke handsets tegen bijzonder lage prijzen. Veel van deze handsets worden geleverd met functies die nog maar enkele jaren geleden puur het domein van vlaggenschepen waren, en in sommige gevallen zien we nu dat geheel nieuwe technologie daadwerkelijk debuut is in deze goedkopere apparaten. Kijk maar eens naar de Samsung Galaxy A80 en zijn unieke pop-up en roterende camerasysteem als bewijs.

Als zodanig is de eerste stap om te beslissen welke goedkope smartphone voor u geschikt is, uit te werken wat u het meest waardeert van een handset. Als het bijvoorbeeld het vermogen is om onderweg games te spelen, dan zal dat je helpen naar een apparaat zoals de Honor Play te gaan dat is gespecialiseerd in het draaien van games met hoge framesnelheden en met opvallende visuals.

Probeer te zoeken naar een goede processor

Evenzo, als u absoluut een vloeiende, soepele werking van de kern moet hebben, met snelle laden van apps en UI-navigatie, dan weet u dat u moet zoeken naar een apparaat dat wordt geleverd met een krachtige processor en een gladde OS-skin, zoals de OnePlus 6 .

Misschien prijs je eigenlijk liever foto’s dan iets anders, en heb je een telefoon nodig die ondanks goedkoper dan een vlaggenschipapparaat nog steeds een krachtig en veelzijdig allround camerasysteem levert. Als dat zo is, zal een telefoon zoals de Samsung A9 met zijn gestapelde viervoudige camerasysteem meer in uw straat zitten.

Het maken van een lijst met primaire en secundaire functies die u wilt hebben, werkt naar onze mening goed bij het in balans houden van behoefte en budget, en probeert waar mogelijk een apparaat op te halen dat ten minste één functie van uw primaire lijst en twee of meer levert van uw secundaire lijst. Natuurlijk bieden veel smartphones in onze beste goedkope telefoongids talloze uitstekende functies tegen zeer concurrerende prijzen, dus we denken dat u niet al te veel moeite zult hebben om uw behoeften in balans te houden met uw budget.

https://gsm-stuntprijzen.nl

Met je Telfort-vragen kun je terecht bij de Klantenservicetelefoon

zondag, juni 9th, 2019

De Telfort helpdesk is bereikbaar voor alles wat je maar wilt weten. Of het nu gaat om mobiel bellen, digitaal tv kijken of relaxed internetten. Ben je nog geen klant bij Telfort? Als je je vandaag aanmeldt, kun je voortaan profiteren van:

-het razendsnelle en betrouwbare KPN-netwerk;

-65 televisiezenders;

-een aantrekkelijke korting die een halfjaar geldt.

Binnenkort zal de naam Telfort verdwijnen, maar de service blijft gewoon bestaan! Telfort en KPN gaan de krachten bundelen en ze zullen in de toekomst alleen nog de naam KPN hanteren. Voor bestaande en nieuwe klanten van Telfort betekent dit in feite nog meer voordelen. Zo kun je voortaan voor tips en aanbiedingen terecht in alle KPN-winkels. Als je besluit een nieuw KPN-abonnement af te sluiten, is het mogelijk MB’s te gaan delen. Stel je partner en/of kinderen zitten ook bij KPN en jullie hebben gekozen voor KPN Compleet. Als jij deze maand niet al je MB’s opmaakt, kunnen de anderen die gebruiken. Deze voordeelactie regel je in drie simpele stappen online:

1. Log in.

2. Kies voor ‘MB’s delen’, bepaal het aantal MB’s en geef het nummer op van degene die jouw MB’s mag gebruiken.

3. Bevestig het aantal MB’s dat je wilt versturen.

Bel voor hulp de Telfort helpdesk

Een ander voordeel van meerdere mobiele abonnementen onder één dak is dat jullie onbeperkt en kosteloos naar elkaar kunnen bellen. De Telfort helpdesk kan je hier alles over vertellen. Heb je last van haperend internet, raadpleeg dan de speciale Telfort storingspagina. Zijn er actuele storingen in jouw buurt, dan staan die vermeld. Ook als Telfort-medewerkers bezig zijn met reguliere onderhoudswerkzaamheden in de omgeving waar jij woont, wordt dit online meegedeeld. Vind je het prettig voortaan automatisch een sms te krijgen als er gewerkt wordt aan het Telfort netwerk? Geef je nummer op en het is geregeld! Vanzelfsprekend kun je je net zo gemakkelijk weer afmelden voor deze service. Tot slot geven we je het telefoonnummer van de klantenservice van Telfort: 0900 9596. De medewerkers zijn doordeweeks bereikbaar tussen 09.00 en 21.00 uur. Zaterdags kun je bellen van 10.00 tot 17.00 uur.

https://www.klantenservicetelefoon.nl

Samsung Smartphone cases

woensdag, november 9th, 2016

Samsung is een bedrijf dat bekend staat om zijn smartphones en heeft een aantal modellen ontwikkeld om aan de groeiende behoeften van haar klanten te voldoen. Voor u is het beschermd houden van uw apparaat en het daarbij mooi uit laten zien een toppriorititeit. De beste manier om dat te doen is om het in een Samsung case of cover te stoppen. U vindt hier een selectie van de beste Samsung telefoon covers. De covers die wij verkopen zijn een aantal van de meest betaalbare en kwalitatief hoogwaardige covers die je online of offline kunt vinden.

Bij Smartphonecovers.nl hebben we een grote verzameling van Samsung smartphone cases, allemaal ontworpen om perfect op uw telefoon te passen en te beschermen tegen krassen of beschadigingen. U vindt een zeer groot assortiment aan samsung covers op onze website. U kunt kiezen uit een selectie van designs en kleuren en zo vindt u de perfecte case die aan uw smaak voldoet.

samsung hoesjes

We maken het u gemakkelijk om te winkelen en een perfecte cover te vinden voor uw telefoon.

Als je klaar bent om een ​​Samsung telefoon case of cover te kopen, kun je direct je bestelling in onze shop doen. Voeg eenvoudig uw keuze aan uw mandje en plaats uw bestelling in onze webshop. Als je hulp nodig hebt of vragen hebt over onze Samsung cases, kunnen wij u natuurlijk helpen. Neem contact met ons op, onze klantenservice medewerkers zullen u graag helpen!

http://www.smartphonecases.nl/samsung

iPhone Hoesjes

maandag, januari 11th, 2016

Het kopen van mooie iPhone hoesjes lijkt in eerste instantie niet bepaald de moeilijkste opgave, althans dat dacht ik. Tot ik erachter kwam hoeveel verschillende soorten hoesjes er wel niet worden aangeboden, dat is echt bizar. Het is niet langer zo dat er maar één type hoesje is, want toen was de keuze snel gemaakt.

Veranderende markt voor iPhone hoesjes

Ik kan me nog wel herinneren dat er amper iPhone hoesjes verkrijgbaar waren, dat was nog in de tijd dat iedereen een iPhone 3G had. Die werd geïntroduceerd op 11 juli 2008, inmiddels zijn we al meer dan 7 jaar verder en ook al 3 nieuwe versies van de iPhone rijker. In 7 jaar tijd is de markt enorm veranderd en zijn de smartphones enorm geïnnoveerd. De markt voor de covers van smartphones is daarin op de achtergrond meegegroeid. Inmiddels zijn er honderden webshops die zich enkel richten op de verkoop van hoesjes en ook in alle elektronicawinkels zijn er wel hoesjes te vinden.

Kopen bij webshops

Ik koop zelf ook al jarenlang iPhone hoesjes, dus ik heb de groei van de markt ook van dichtbij meegemaakt. Al sinds de komst van de iPhone 3G koop ik elke keer trouw de nieuwste versie van de iPhone en zeker met de prijzen tegenwoordig is het onverantwoord om er geen hoesje bij te kopen. Ik ben al jarenlang vaste klant bij de zelfde webshop: iphonehoesjes.nl. Het aanbod is daar erg breed, de prijzen zijn naar behoren en daarnaast is de levering ook altijd goed en snel.

Tevreden

Ik zou dan ook iedereen aanraden om daar zijn hoesjes te bestellen. Er zijn natuurlijk nog veel meer webshops met dezelfde eigenschappen, maar als ik ergens zit waar het goed is ga ik er ook niet zomaar weg. Vandaar dat ik dus al jarenlang mijn inkopen doe bij dezelfde webshop. Tot nu toe is de kwaliteit van de hoesjes ook altijd goed gebleken, dus voor mij totaal geen reden om ergens anders naar toe te gaan.