i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Telefonie’ Category

Aanbieders vertellen u graag waarom u voor VoIP kiest

woensdag, januari 3rd, 2018

Wilt u ook kiezen voor een van de beste VoIP aanbieders voor zakelijk telefoneren? Voor wie kiest u dan? Met Lilytel profiteert u van vele voordelen. Ten eerste is het financieel erg aantrekkelijk om over te gaan op Hosted VoIP. U bespaart vele kosten van zakelijk belverkeer een abonnementskosten. U heeft namelijk alleen vaste maandlasten, gebaseerd op de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers die werkzaam zijn binnen uw organisatie. Daarnaast zijn uw medewerkers beter bereikbaar en kunnen uw medewerkers, indien gewenst, eenvoudig verhuizen van werkplek. Dit omdat de telefoontoestellen niet aan een centrale verbonden zijn en hierdoor niet werkplekafhankelijk meer zijn. Twijfel niet langer meer en ga voor de expert binnen de VoIP aanbieders!

Vele mogelijkheden door VoIP te bellen met VoIP aanbieders

Kiest u voor bellen via het internet, dan profiteert u van de ruime mogelijkheden die dat biedt ten opzichte van traditionele telefonie. De specialist legt het graag voor u uit. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger om verschillende vestigingen met elkaar te koppelen. Zelfs als uw vestigingen zich in het buitenland bevinden. Heeft u thuiswerkers in dienst? Ook deze medewerkers kunt u deel uit laten maken van uw bedrijfstelefonie. Doordat VoIP aanbieders alleen gebruik maken van een internetverbinding en een computernetwerk is er geen apart netwerk meer nodig binnen uw bedrijf. Een goede internetverbinding is de enige ‘’must’’. Van een druk stedelijk gebied tot in een dorp: overal waar een internetverbinding aanwezig is kunt u bellen en gebeld worden. 

Kies voor uw Hosted VoIP voor een van de beste VoIP aanbieders

Heeft u al wel eens van Hosted VoIP gehoord? Dit is een nieuwe manier van bellen die het mogelijk maakt alleen de diensten af te nemen die u nodig heeft. U heeft namelijk geen eigen telefooncentrale op locatie, maar u gebruikt de telefooncentrale van Lilytel. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders is Lilytel een betrouwbare keuze.

Optimaal bereikbaar met zakelijk internet en bellen

woensdag, november 8th, 2017

Met zakelijk internet en bellen ben je 24/7 bereikbaar. Dat is op de dag van vandaag de normaalste zaak van de wereld.  Het is ook geen verplichting om altijd bereikbaar te zijn, maar toch kiezen hier wel veel mensen voor. ProDyne is een erkende partner op het gebied van IT & telecommunicatie en biedt diverse mogelijkheden aan wanneer het aankomt op IT en Telecommunicatie. Zo bieden zij communicatieoplossingen aan op het gebied van telefonie, data en hosting. De producten van deze specialist maken het mogelijk dat je optimaal bereikbaar bent, klantcontact kan managen met zakelijk internet en bellen, videocommunicatie, eenvoudig verbinding met werkstations leggen door middel van internet bellen en zakelijk communiceren en nog veel meer.

Glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen

ProDyne kan op iedere gewenste locatie glasvezelverbinding leveren. Er wordt gebruik gemaakt van toonaangevende provides als KPN en Ziggo. Het grootste voordeel van glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen is de snelheid. Vergeleken met ADSL en een kabelverbinding ligt de downloadsnelheid veel hoger. Een ander voordeel is dat het niet gevoelig is voor corrosie of blikseminslagen. De kosten voor een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de locatie waar je werkt. De specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheid wat betreft internet bellen en zakelijk communiceren door middel van glasvezelverbinding. Ben je geïnteresseerd in een collectieve afname? Dan is dat ook zeker mogelijk bij deze specialist.

Besparen op je infrastructuur door internet bellen en zakelijk communiceren

Het is voor iedere onderneming de juiste oplossing om communicatiecontracten bij één specialist af te sluiten. Waarom? Je bespaart op de kosten. Al die verschillende contracten zorgen niet alleen voor meer uitgaven, maar nemen ook veel tijd in beslag. Hoe fijn zou het zijn om al je communicatiemogelijkheden via één professional kan laten lopen. ProDyne schakel je in als partner op het gebied van IT en (tele)communicatie. Zij staan voor no nonsens, respect, dynamiek en betrouwbaarheid. Dat is wat je zoekt in een bedrijf, toch? Daarbij sta jij als klant centraal en streven zij zo naar een hoge klanttevredenheid. Deze specialist is niet alleen de probleemoplosser voor internet bellen en zakelijk communiceren, maar ook de waardevolle kennispartner die je graag alles vertelt over zakelijk internet en bellen. 

Samsung Smartphone cases

woensdag, november 9th, 2016

Samsung is een bedrijf dat bekend staat om zijn smartphones en heeft een aantal modellen ontwikkeld om aan de groeiende behoeften van haar klanten te voldoen. Voor u is het beschermd houden van uw apparaat en het daarbij mooi uit laten zien een toppriorititeit. De beste manier om dat te doen is om het in een Samsung case of cover te stoppen. U vindt hier een selectie van de beste Samsung telefoon covers. De covers die wij verkopen zijn een aantal van de meest betaalbare en kwalitatief hoogwaardige covers die je online of offline kunt vinden.

Bij Smartphonecovers.nl hebben we een grote verzameling van Samsung smartphone cases, allemaal ontworpen om perfect op uw telefoon te passen en te beschermen tegen krassen of beschadigingen. U vindt een zeer groot assortiment aan samsung covers op onze website. U kunt kiezen uit een selectie van designs en kleuren en zo vindt u de perfecte case die aan uw smaak voldoet.

samsung hoesjes

We maken het u gemakkelijk om te winkelen en een perfecte cover te vinden voor uw telefoon.

Als je klaar bent om een ​​Samsung telefoon case of cover te kopen, kun je direct je bestelling in onze shop doen. Voeg eenvoudig uw keuze aan uw mandje en plaats uw bestelling in onze webshop. Als je hulp nodig hebt of vragen hebt over onze Samsung cases, kunnen wij u natuurlijk helpen. Neem contact met ons op, onze klantenservice medewerkers zullen u graag helpen!

http://www.smartphonecases.nl/samsung

iPhone Hoesjes

maandag, januari 11th, 2016

Het kopen van mooie iPhone hoesjes lijkt in eerste instantie niet bepaald de moeilijkste opgave, althans dat dacht ik. Tot ik erachter kwam hoeveel verschillende soorten hoesjes er wel niet worden aangeboden, dat is echt bizar. Het is niet langer zo dat er maar één type hoesje is, want toen was de keuze snel gemaakt.

Veranderende markt voor iPhone hoesjes

Ik kan me nog wel herinneren dat er amper iPhone hoesjes verkrijgbaar waren, dat was nog in de tijd dat iedereen een iPhone 3G had. Die werd geïntroduceerd op 11 juli 2008, inmiddels zijn we al meer dan 7 jaar verder en ook al 3 nieuwe versies van de iPhone rijker. In 7 jaar tijd is de markt enorm veranderd en zijn de smartphones enorm geïnnoveerd. De markt voor de covers van smartphones is daarin op de achtergrond meegegroeid. Inmiddels zijn er honderden webshops die zich enkel richten op de verkoop van hoesjes en ook in alle elektronicawinkels zijn er wel hoesjes te vinden.

Kopen bij webshops

Ik koop zelf ook al jarenlang iPhone hoesjes, dus ik heb de groei van de markt ook van dichtbij meegemaakt. Al sinds de komst van de iPhone 3G koop ik elke keer trouw de nieuwste versie van de iPhone en zeker met de prijzen tegenwoordig is het onverantwoord om er geen hoesje bij te kopen. Ik ben al jarenlang vaste klant bij de zelfde webshop: iphonehoesjes.nl. Het aanbod is daar erg breed, de prijzen zijn naar behoren en daarnaast is de levering ook altijd goed en snel.

Tevreden

Ik zou dan ook iedereen aanraden om daar zijn hoesjes te bestellen. Er zijn natuurlijk nog veel meer webshops met dezelfde eigenschappen, maar als ik ergens zit waar het goed is ga ik er ook niet zomaar weg. Vandaar dat ik dus al jarenlang mijn inkopen doe bij dezelfde webshop. Tot nu toe is de kwaliteit van de hoesjes ook altijd goed gebleken, dus voor mij totaal geen reden om ergens anders naar toe te gaan.