i2D
Image default
Cadeau

Spotify Unlimited betalen zonder creditcard

Spotify Unlimited betalen zonder creditcard

Spotify, unlimited betalen zonder creditcard

Spotify is een website waar je makkelijk muziek vindt. Je kan spotify downloaden op je computer, je tablet, je Ipad, je smartphone en je muziek beluisteren waar je ook heen gaat.Miljoenen nummers vind je op spotify. Je kan je gekozen nummers ingeven, maar je kan ook door de collectie bladeren. 
Is spotify gratis? Je kunt een gratis account maken en spotify downloaden. Maar als je Spotify Unlimited wil gebruiken, dan kan je overstappen naar een premium account.
Een premium account kost 9,99 . Je kan betalen met iDEAL, Paypal, Masterd card, Visa. Je kan met een premium account muziek beluistern en van allerhande andere voordelen genieten en dit zonder creditkaart.
Je kan ook zonder creditcard een e-card cadeaubon aankopen.Je kan je vrienden, familie, kennissen en nog zoveel anderen een premium account cadeau doen.Betalen met iDEAL is ook voldoende.
Wat kan je zoal met Spotify Unlimited? Heel veel. Het woord zegt het reeds. Ongelimiteerd. 
Je kunt radio maken op Spotify. Hoe gebeurt dat? Je brengt nummers aan van je favoriete groep of zanger/zangeres. Spotify zal dan het ene na het ander nummer spelen. Elk nummer kan geliked worden. Hoe meer likes hoe hoger je gekozen muziek in de ranglijst komt.
En voor de muziek makende onder ons is het ook leuk. Je kan naambekendheid verwerven.Je kan je eigen muziek uitbrengen. Als je muziek op Spotify Unlimited staat en ze wordt gespeeld , verdien je daar royalties op .Alles wordt bijgehouden en alle deelnemende labels en artiesten krijgen ook toegang tot diepgaande reportages.De snelste manier om zelfgemaakte muziek op spotify te krijgen is contact opnemen met de distributeurs en platenmaatschappijen die reeds een contract hebben met spotify.
Heel belangrijk is dat spotify een sociaal gebeuren is. 
Je kan alles delen op facebook, twitter, blogs,..
En dat maakt het ook belangrijk voor adverteerders. Vooral bij de groep gebruikers met een free account, zij kunnen niet aangeven dat ze geen advertenties willen, is adverteren via Spotify succesvol. Twee derden van de luisteraars delen hun nummers, artiesten ook op sociale netwerken.
Spotify is gebruiksvriendelijk. En betalen gaat ook gemakkelijk. Je betaalt via iDEAL, paypall en eventueel met andere kaarten. Maar zonder creditcard. Klanten van base en base check met mobiele abonnementen kunnen profiteren van alle voordelen van een premium account.Zoals muziek downloaden op je tablet,smartphone,iPad. Toegang tot meer dan 20 miljoen nummers en heel wat artiesten. Afspeellijsten maken en delen. En dit in een High Qualty Streaming.

Bezoek de website voor meer informatie : Spotify Unlimited betalen zonder creditcard