i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Sport’ Category

Welke step is het beste om te steppen met je hond?

woensdag, februari 3rd, 2021

Steppen met de hond is leuk en populair. Er zijn lessen en workshops in het hele land. In dit artikel zullen we deze interessante activiteit in detail introduceren. De reden om dit te doen is dat veel bazen zich niet veilig voelden op de hondenstep as ze hun hond meenamen. De eigenaar straalde onzekerheid uit en droeg het direct over aan de hond. Dit is uiteraard niet de meest veilige manier, wat is er nu belangrijk wanneer je gaat steppen met de hond?

Leer het eerst zelf.

Door eerst te leren hoe je op de juiste manier kunt steppen behoud je stabiliteit en het vertrouwen in de step. Breng je de hond stap voor stap meer mee in het proces, dan schep je hiermee de basis voor een heel leuke ontspannende activiteit voor het baasje en de hond!
Dit artikel gaat over de step, en de hond loopt naast de step in plaats van ervoor! Nederland verbiedt het laten trekken van een step, met uitzondering van meerdere rassen (Siberische Husky, Samojeed, Groenland, Alaskan Malamute en de Husky). Als je een hond hebt die tot deze rassen behoort en deze wilt gaan gebruiken, probeer dan eens contact op te nemen deskundige die je kan uitleggen hoe u op verantwoorde wijze de step kunt trekken.

Waarom steppen met de hond?

De step is leuk en gezond, zeker met je hond! Steppen voor jezelf is leuk, je bent buiten, al je spieren werken en de snelheid kun je zelf bepalen. Je kunt van A naar B steppen, fit worden, afvallen ondersteunen en fanatiek zijn.
Met je hond: Het is vooral leuk om met je hond op een step te rijden. Je hebt het erg druk samen en werkt zo hard als een hond. Honden schijnen het ook op prijs te stellen, zulke bazen zullen hun best doen en moeten af en toe hun adem inhouden!

Is steppen met de hond voor iedereen?

In principe kan iedereen de step gebruiken, van zeer atletisch tot mensen in slechte conditie, van heel jong tot mensen die al wat meer op leeftijd zijn. Het voordeel van de step is dat er steppen in verschillende soorten en maten zijn en dat je zelf de werklast kunt bepalen.
Elke hond die volwassen is geworden en in een goede fysieke conditie verkeert, kan mee op de step. Elk hondenras en elke hond op zichzelf heeft echter zijn mogelijkheden en beperkingen. Bepaal de stapgrootte, dus de conditie is erg belangrijk. Snelheid is natuurlijk een belangrijke overweging. De Duitse herder kan sneller rennen dan de teckel. De baas zal dus verstandig met dit probleem moeten omgaan!

Hoe kies je de juiste step?

De belangrijkste factor om in overweging te nemen is: Wat is het plan? Heb je een recreatiescooter, een voormand, picknickspullen en een prettige reis nodig? Of wil je in vorm blijven en vooral lekker trappen? Trekt de hond de step of gaat hij enkel lang je heen mee?

Wanneer je een duidelijk plan hebt is het een goed idee om diverse hondensteps te gaan proberen en de situatie volledig te begrijpen. Net als fietsen past een step zowel bij je plan als bij je lichaam! Er zijn een aantal stevige scooters die vergelijkbaar zijn met de omafiets, terwijl ultralichte steps meer op racemateriaal voor de Tour de France lijken. Er zijn veel verschillende soorten steps bij. Er zijn activiteiten waarbij je diverse steps leert te gebruiken (en leer hoe je er direct op moet stappen). Zo ervaar je uiteindelijk de verschillen en kun je makkerlijker de hondenstep vinden die bij je past.

https://hondensteps.nl/

Nachtvissen tijdens najaarsstormen

maandag, december 28th, 2020

Het najaar is het mooiste moment van het jaar om te karpervissen. Net als vlak voor de paai moeten de karpers voldoende eten om aan te sterken voor wat komen gaat. Echter nu is de periode van azen veel langer dan voor de paai. De kans op een goede vangst is dan ook veel groter dan de rest van het jaar.

Voor de karpervisser het echter soms wel taai. De elementen laten zich niet direct van hun beste kant zien. De regen- en hagelbuien kunnen om je oren vliegen. Laat staan de harde winden die de bomen leegwaaien, en soms halve bomen neerleggen. Maar voor een goede vangst nemen veel van ons dit voor lief. Het is namelijk wel de periode dat vaak de grootste karpers van het water voor de bijl gaan, en dan ook nog een mooie najaarskleuren. Fantastisch! 

De karpers zwemmen in deze periode veelal in zones waar veel voedsel te vinden is. Dit is vaak rond de oevers, maar ook plaatsen waar veel waterplanten hebben gestaan, worden graag aangedaan door de karper. Op deze plaatsen is dan veel natuurlijk aas te vinden als bijvoorbeeld slakjes en garnaaltjes, die voorheen zich goed schuil konden houden in de planten. Nu zijn ze veel makkelijker te vinden. Het vissen op deze plaatsen kan dan ook erg goed zijn. 

Een misschien nog wel betere plaats (of eigenlijk tijd) is te vinden op de windkant. Zeker tijdens een najaarsstorm is dit aan te raden. Door de hoge golfslag wordt hier de bodem goed omgeploegd. Onderwaterleven dat zich hier heeft verstopt is vervolgens makkelijk te vinden voor karper en andere vissen. Vandaar dat ze in deze zone dan ook goed te vangen zijn. Veel voeren is dan niet nodig. Kies dan voor aas met een hoge aantrekkingskracht. 

Wel is het handig om weinig vislijn uit te hebben staan. Dit om te voorkomen dat je veel valse piepen krijgt door het ruwe water. En daarbij voorkom je ook dat vis schrikt als deze de vislijn voelt. Je karperhengel kan je hiervoor direct aan de waterkant plaatsen met eventueel wat toplood. Zorg wel dat je bivvy in de luwte van de wind staat achter enkele struiken. Dit kan ook achter bomen, maar is risicovoller aangezien er takken van de boom op je bivvy kunnen waaien. En dan wachten op wat komen gaat. 

https://www.sportvisgigant.nl/

Een wisselbeker kopen voor een teamuitje of een vrijgezellenfeest

dinsdag, december 15th, 2020

Het principe van een wisselbeker is eenvoudig. Je houd een wedstrijd, weddenschap of evenement dat regelmatig terugkeert. De winnaar mag de prijs houden tot de volgende keer. Dan moet er weer opnieuw voor gestreden worden. Op het plaatje op de voet kun je vaak een persoonlijke boodschap ingeven. Je kunt hier dus ook neerzetten wie de prijs het vaakst heeft gewonnen. Een goede wisselbeker gaat net zo lang mee als jullie wedstrijd of weddenschap doorgaat.

Inzet wordt beloont met eeuwige roem!

Tijdens een teamuitje of vrijgezellenfeest worden er altijd weddenschappen afgesloten en stunts uitgehaald. Sommige daarvan groeien uit tot tradities die ieder jaar grootser worden en meer betekenis krijgen. Een wisselbeker kopen is dan de manier om de onderlinge competitie nog wat meer aan te wakkeren. Door ieder jaar het naamplaatje te vervangen met de naam van de winnaar en het aantal keren dat hij het evenement gewonnen heeft, vergaard de winnaar eeuwige roem binnen de vriendengroep! In plaats van een wisselbeker kun je met hetzelfde doel ook een kampioensschaal kopen.

Samen mooie herinneringen maken

Vriendschappen krijgen meer waarde dankzij de mooie herinneringen die je samen opbouwt. Koester daarom de gezellige, gekke en soms ronduit absurde dingen die je met elkaar meemaakt. Probeer altijd om samen dingen te blijven doen. Of dat nu het bierteam is op de voetbal, samen op vakantie gaan of een medaille verdienen op de biercantus. Prijzen zijn een fysieke herinnering aan een mooie tijd, en dat hoeft niks met sport te maken te hebben. Sterker nog, je kunt sportbekers en andere prijzen tegenwoordig zo aanpassen dat je zelf een opschrift en zelfs een opdruk kunt kiezen. Meestal kun je dit eenvoudig zelf online regelen.

Fit voelen met een personal trainer in Arnhem

maandag, september 7th, 2020

Personal training in Arnhem kan erg handig zin als je snel fit wil worden. Er wordt veel aandacht besteed aan jouw wensen. Met personal training in Arnhem kan je duidelijk aangeven wat je doelen zijn. Zo kunnen jullie samen een plan maken over tijd. Personal training in Arnhem helpt je met je doelen bereiken in een bepaald tijdsbestek. Zo kan je voor een vakantie personal training nemen in Arnhem. Je kan dan met een goed gevoel op vakantie gaan en zelfverzekerd op het strand liggen. Ook is personal training in Arnhem handig als je bijvoorbeeld op een meer activeren vakantie gaat. Zo ben je helemaal klaar voor je fietsvakantie in Frankrijk. 

Veel aandacht 

Met personal training in Arnhem is er erg veel aandacht voor jou en jouw wensen. Zo kan je verschillende dingen uitproberen met je personal trainer. Personal training in Arnhem is erg veelzijdig je trainer is professioneel en kent veel verschillende vormen van sporten. Ook is een personal trainer een erg fijne stimulans. Personal training in Arnhem heeft natuurlijk heel veel aandacht voor jou en probeert jou zoveel mogelijk te stimuleren. Hij probeert natuurlijk het meeste uit jou te halen en je lichaam. 

Snelle resultaten

Met personal training in Arnhem krijg je snelle resultaten. Door alle aandacht die je krijgt wordt je heel erg gestimuleerd om erg je best te doen. Met personal training in Arnhem kan je zelf kiezen hoelang je training wil en hoe intensief je het wil. Zo houdt je personal trainer erg veel rekening met jouw wensen en welke resultaten je wil. Personal training in Arnhem is erg efficiënt, wat fijn is als je het druk hebt of je in een korte tijd snel resultaten wil zien.

Wanneer komen nieuwe voetbalshirts uit?

dinsdag, juli 28th, 2020

De impact van corona heeft ook de voetbalwereld geraakt. Deze zomer zou het Europees Kampioenschap worden gespeeld en traditiegetrouw spelen de nationale teams tijdens een groot toernooi in nieuwe voetbalshirts. Het uitbrengen van nieuwe shirts is altijd een heuglijk moment voor fans, maar wanneer worden nieuwe shirts precies uitgebracht?

Veel verschillende voetbalshirts

Elk nationale team heeft twee verschillende shirts. Het thuisshirt, wat kenmerkend is voor het betreffende land en bijvoorbeeld bij het Nederlands Elftal altijd oranje is, en het uitshirt. Tijdens interlands kunnen de kleuren van de shirts niet overeen komen, dus zijn er ook uitshirts nodig. Clubteams hebben tegenwoordig zelfs drie voetbalshirts: het thuisshirt, uitshirt en het derde shirt. Paris Saint Germain was, in één van de meest uitzonderlijke gevallen, de eerste club met een vierde voetbalshirt tijdens het seizoen 2019-2020.

Shirtpresentatie Nationale teams

De looptijd van de voetbalshirts van nationale teams is langer dan die van clubteams. Meestal bedraagt dit ongeveer anderhalf tot twee jaar en worden de nieuwe shirts een aantal maanden voor een groot toernooi gepresenteerd. Deze zullen dan worden gedragen in de voorbereiding op dat toernooi. Vervolgens dragen ze het shirt ook tijdens kwalificatie- en oefenwedstrijden voor een nieuw toernooi totdat er weer een groot eindtoernooi aan komt en het volgende, nieuwe shirt wordt gepresenteerd. Voor Nationale teams staat dit meer vast dan voor clubteams.

Shirtpresentatie clubteams

Rondom de nieuwe shirts van grote clubs is veel te doen. Het is voor fans een mooi moment tijdens of aan het begin van het seizoen. Wat is het beste moment om een nieuw voetbalshirt te presenteren? Als club zijnde wil je natuurlijk zoveel mogelijk shirts verkopen, dus zit er tegenwoordig steeds meer een marketinggedachte achter. Geen enkele club presenteert alle shirts tegelijk en vaak wordt het eerste shirt voor het nieuwe seizoen al tijdens het lopende seizoen onthuld. Dan spelen ze er, alvast ter promotie, de laatste thuis- of uitwedstrijd in. De andere twee momenten worden daarnaast zorgvuldig uitgekozen en vinden meestal plaats tijdens de zomerstop en net voor het begin van de Europese toernooien.

Sponsoring voetbalshirts

Een ander aspect wat een rol speelt bij het presenteren van nieuwe voetbalshirts zijn de sponsors. Als een club van shirtsponsor of van kledingsponsor wisselt, hebben ze te maken met een aflopend en een nieuw contract. Voordat er een nieuw contract ingaat, kan het nieuwe shirt nog niet worden onthuld. Dan kan de club er niet voor kiezen om er de laatste wedstrijd van het seizoen in te spelen. De contracten met sponsoren beginnen in bijna alle gevallen op 1 juli, dus de nieuwe collectie kan pas daarna worden gepresenteerd. Begin tot medio juli is dus ook meteen een interessante periode waarin veel voetbalshirts worden onthuld. Clubs zijn daarnaast ook afhankelijk van de shirtsponsors en wanneer dit er meerdere zijn kan het zijn dat de nieuwe collectie langer op zich laat wachten, doordat de onderhandelingen langer kunnen duren dan verwacht.

 

Het clubleven in Nederland is onverminderd populair

woensdag, maart 4th, 2020

Gezellig met zijn allen naar de voetbal. Op zondag lekker na borrelen op de hockeyclub. Na de training op woensdagavond nog even een biertje pakken. Het clubleven in Nederland is bijna net zo oud en vertrouwd als het land zelf. Iedere club heeft een aantal vrijwilligers die er al jaren rondlopen en die alles regelen, van het bestellen van de medailles voor een wedstrijd tot het bijhouden van het veld. En na al die jaren is het clubleven in Nederland nog net zo populair als vroeger! Waarom hoor je dan zoveel verhalen die het tegendeel beweren?

Minder leden vanwege individualisering van de samenleving?

Het is een veelgehoord argument binnen politieke kringen. Het teruglopen van leden in verenigingen is een teken aan de wand. De samenleving wordt steeds individualistischer, wat synoniem wordt gesteld aan egoïstischer. Terecht? Misschien maar daarbij zien mensen één belangrijk detail over het hoofd. Het verenigingsleven is inderdaad aan het teruglopen maar dan vooral op politiek en kerkelijk niveau. Steeds minder jongeren voelen zich aangetrokken tot het politiek landschap en het geloof is al jaren op zijn retour. Sportverenigingen zijn onverminderd populair gebleven en dat is toch een medaille waard, vind je niet?

Waarom het clubleven aantrekkelijk blijft

Voor veel mensen is de voetbal- of hockeyclub een soort tweede thuis. Het is de perfecte combinatie van ontspanning, sportiviteit en sociale contacten. Leden sluiten er vriendschappen voor het leven en zelfs zakelijk gezien is de sportclub het ideale platform om op een informele manier met interessante mensen in contact te komen. En wat dacht je van sponsoring zoals sportbekers met het logo of de naam van je bedrijf erop? Al met al is biedt de sportschool een tijdloze boodschap die ook in een tijd van Netflix, social media en fitnessclubs nog net zo actueel is als vroeger.

Welke sportclubs zijn het meest populair?

Ben je voor jezelf of je kinderen nog op zoek naar een leuke sportvereniging? De meest populaire teamsporten zijn voetbal, hockey en volleybal. Zie jij jezelf al met een hockey– of voetbalmedaille om je nek staan glunderen van trots? Of ga je liever voor individuele prestaties? In Nederland zijn met name tennis, paardrijden, zwemmen en atletiek favoriet. Of je nu voor de prijzen gaat of niet, kies een vereniging waar jij je thuis en welkom bij voelt.

Wat neem ik mee in mijn rugzak tijdens het wandelen?

maandag, januari 13th, 2020

Van plan om voor de eerste keer in de natuur te gaan backpacken, maar geen idee wat mee te nemen? Geen nood, onze backpack expert helpt je even op weg.

Kaart en gps

Navigatie is een sleutelwoord wanneer je wil gaan wandelen in de natuur. Hoewel de meeste wandelaars zullen zweren bij kaart en kompas, kan je ook overwegen om met een gps te navigeren. Met behulp van bepaald apps, kan je smartphone dienst doen als gps. Vergeet dan wel niet om deze veilig op te bergen in je rugzak. Je kunt bijvoorbeeld smartphonehoesjes bestellen waarbij je smartphone veilig blijft.

Slaapgerief

Verblijf je in hutten of ga je op pad met de tent? Wat je ook kiest, een slaapzak en slaapmatje kan erg handig zijn om het comfort tijdens je overnachtingen in de natuur te verhogen. Bij het kiezen van de juiste slaapzak, dien je rekening te houden met de comforttemperatuur.

Bagage organizers

Iedere ervaren trekker zal je aanraden om je kleren in een waterdichte verpakking op te bergen. Tegenwoordig vind je tal van bagage organizers online waarbij je kleren niet alleen waterdicht, maar ook georganiseerd opgeborgen zijn.

Regenhoes

Erg belangrijk, maar dit wordt vaak over het hoofd gezien. Een regenhoes voor je rugzak geeft alles wat er in zit extra bescherming tegen een stevige regenbui. Sommige rugzakken hebben dit standaard, bij andere dien je deze nog bij te kopen.

Kookgerei

Ben je van plan om onderweg zelf je potje te koken? Dan ben je best goed voorbereid. Breng een kleine gasbrander mee, speciaal voor trekking. Dat bespaart heel wat gewicht. Ook een goede kookpot, borden en licht bestek is erg belangrijk!

Opladers

In de natuur heb je geen stroom. Net daarom is een powerbank erg handig voor het opladen van je smartphone en fototoestel.

Welke steps voor volwassenen kun je krijgen bij Stepsonline.nl

vrijdag, augustus 16th, 2019

Steppen is een zeer leuke en gezonde bezigheid. Het draagt bij aan je conditie en we kunnen dus wel stellen dat het een zeer sportieve inspanning is. Steppen is populair bij kinderen maar steeds meer volwassenen zien we tegenwoordig ook op de step speciaal voor volwassenen stappen. Vele vinden steppen namelijk prettiger dan joggen. Met steppen kom je sneller vooruit dus kun je meer zien terwijl het ook nog eens goed is voor de conditie. Dit is dus de reden dat het steppen onder volwassenen de laatste jaren steeds meer in opkomst is. Bij Stepsonline.nl kun je diverse steps voor volwassenen krijgen, van basismodellen tot aan de meer luxere steps. Hier lees je meer over de verschillende steps.

Vouwsteps, de step die je op kunt vouwen

Zoals de naam al doet vermoeden is de vouwstep een step die je op kunt vouwen. Het voordeel is dat je hem hierdoor zeer gemakkelijk in de caravan of auto mee kunt nemen en wanneer je klaar bent met steppen, je deze dus ook weer makkelijk op kunt bergen. Ondanks dat een vouwstep met name door volwassenen wordt gebruikt, is hij ook geschikt om te gebruiken door kinderen. Bij Stepsonline.nl is er een ruim assortiment aan vouwsteps dus er is voor ieder wat wils.

De cross step, lekker snel steppen

Een cross step is gemaakt om mee te ‘crossen’ oftewel je kunt er zeer snel mee steppen. Alle cross steps hebben een hip maar ook sportief design dus je kunt er zonder je te hoeven schamen over de weg mee crossen. Iedereen die houdt van snel steppen over een ruig terrein, kan met een cross step goed uit de voeten. De cross steps zijn over het algemeen sterker gebouwd dan een normale step. Dit maakt hem dus ook geschikt om over ruiger terrein zoals bospaden te steppen. De avonturier en snelheidsduivel zal zich dus prima vermaken met deze steps.

Een sportstep voor de echte snelheidsmaniak

Als je gek bent op steppen op zeer hoge snelheid dan is de sportstep uitermate geschikt om aan te schaffen. Deze steps zijn gemaakt voor de gevorderde en enigszins ervaren stepper die niet bang is om hoge snelheden te bereiken tijdens het steppen. Over het algemeen komen de sportsteps overeen met de cross steps al hebben de sportsteps iets dunnere banden waardoor ze meer geschikt zijn voor gebruik op de openbare weg. Sportsteps zijn bij Stepsonline verkrijgbaar in verschillende merken en modellen. Zo kun je onder andere steps krijgen van de merken Kickbike, Yedoo en Mibo. Dit zijn allen stuk voor stuk merken met een goede reputatie die enkel en alleen topkwaliteit levert.

Koop je step bij Stepsonline.nl voor de beste service en prijzen

Op het internet vind je een tal aan websites waar je steps kunt kopen. Soms worden dezelfde steps aangeboden. Het grote verschil is de service die je krijgt zowel voor- als na de aankoop en de prijzen die gehanteerd worden. De service is bij Stepsonline altijd maximaal. Voor vragen kun je altijd terecht bij de klantenservice en eventuele problemen worden snel en vakkundig opgelost. Ook prijstechnisch is het zeer interessant om bij Stepsonline.nl te kopen wanneer we deze vergelijken met de concurrent. Bezoek dus snel de website van Stepsonline.nl.

https://stepsonline.nl/product-categorie/volwassensteps/

Het sportmerk Head

woensdag, december 6th, 2017

Head is en Nederlands sportmerk die vooral kleding verkopen. Ze verkopen werkelijk waar voor heel veel verschillende sporten kleding. Zo verkopen ze ook voor wintersport heel veel kleding. Ze hebben skijassen en skibroeken. Ook verkopen ze veel voor de sport tennis. Het hoofdkantoor zit in Amsterdam. In 1950 is het bedrijf opgericht. De oprichting was een idee van howard Head. Hij maakte een skiërs en was erg verbaast dat zijn ski’s gemaakt waren van hout. Hi vond dit maar raar omdat in deze tijd metaal en plastic al in opkomst waren. Veel dingen van hout werden al vervangen door metaal of plastic. Waarom zijn ski’s dan nog van hout dacht hij. Hij werkte in een fabriek waar ze laminaat van aluminium en plastic gebruikten om onderdelen te maken voor vliegtuigen. Hij was ervan overtuigd dat deze materialen ook ingezet konden worden voor het maken van ski’s. Hij ging aan de slag en experimenteerde veel. Na twee jaar vond hij een design die eindelijk goed werkte. Voorheen braken al ze skis, maar hij ontdekte eindelijk hoe hij een goed werkende ski moest maken. Deze ski bracht ook nog als voordeel dat de bochten veel makkelijker gemaakt konden worden dan als met houten skis. De skis werden een groot succes en iedereen wilden ermee skiën. Howard Head ontdekte in 1960 dat er ook tennisrackets versterkt konden worden met een frame van aluminium. Ook toen hij deze tennisrackets op de markt bracht werd het een succes. Vooral toen een door head gesponsorde tennis Wimbledon won. Head produceert naast head rackets en andere sportproducten ook veel sportkleding en accessoires. Door dit aan zijn assortiment toe te voegen werd zijn merk groot gebracht. Veel bekende tennissers hebben zich gebonden aan het merk head. Zoals Maria Sharapova die sinds 2011 endorser is van head. Zij speelt met de Head Graphene lijn.  

 

http://www.kctennis.nl

welke eiwitshake past bij mij

donderdag, maart 19th, 2015

Welke eiwitshake past bij mij

De beste eiwitshakes kopen

 

Waar kan men de beste eiwitshakes kopen? Voor je weet waar je de beste Eiwitshakes kunt kopen is het natuurlijk nuttig om te weten welke shakes je eigenlijk nodig hebt. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de behoefte van 3 verschillende personen.

 

3 personen met natuurlijk verschillende behoefte. Zo is de reden en het doel om te starten met een shake verschillend.

 

Persoon 1: Een druk bezette vrouw van 2 kinderen en een parttime baan in de administratie. Ze wilt graag enkele kilo’s afvallen omdat ze geen tijd heeft om te sporten.

Wij adviseren deze vrouw SCITEC NUTRITION PROTEIN DELITE (1 KG) omdat dit product ervoor is gemaakt voor personen die niet zoveel tijd vrij hebben. Het product voed je lichaam gedurende de dag.

Persoon 2: Een spontane man, die al heel zijn leven overgewicht heeft. Na tal van adviezen en dieeten wilt hij langdurig gewicht verliezen.

Ons advies is om sowieso zoveel mogelijk te drinken en te bewegen. Hiernaast is het verstandig om fatburners te gaan slikken, en sowieso 1 of 2 maaltijden te gaan vervangen door eiwit shakes.

Persoon 3: Een redelijk jonge en gespierde man. Hij heeft sinds kort weer een baan en wilt zijn goed getrainde lichaam onderhouden.

Deze man kan best het product GASPARI NUTRITION MYOFUSION ELITE PROTEIN SERIES (1.8 KG) gaan gebruiken. Dit product is glutenvrij in bevat hartstikke veel goede stoffen om zijn spieren te blijven ondersteunen. Natuurlijk adviseren wij hem ook om waar het even kan op het werk of thuis de spieren te blijven trainen.

https://www.eiwitshakestore.nl