i2D
Artikel Portaal

Slaap onder een klamboe!

Het is uiteraard altijd weer lekker om op vakantie te gaan en even aan de dagelijkse sleur te ontkomen. We doen dit allemaal op onze eigen manier, lekker met caravan of camper op de camping of toch in een hotel. Als je met je caravan of camper gaat zit je natuurlijk ‘s avonds nog lekker in de open voortent te genieten van de heerlijke zomeravond. Je zit dan lekker te genieten van een goede roman tot het op een bepaald moment te donker wordt en er een lichtje aan moet. En zodra die aangaat komen vaak de insecten vol op je af en klaar om je te prikken en om je hoofd heen te zoemen. Je gaat er niet dood van maar toch is het erg vervelend.

 

Om deze insecten te weren kan een klamboe kopen heel erg nuttig zijn. Dat is dan ook zeker aan te raden wanneer je last hebt van beestjes in Nederland. Ook kun je zoveel mogelijk de ramen en deuren proberen dicht te houden en het licht zo beperkt mogelijk te houden. Een hordeur wil daarnaast ook helpen. De klamboe is het beste te gebruiken rondom je bed.

 

Met een klamboe rondom je bed voorkom je dat insecten ‘s nachts bij jou kunnen komen. Het is een soort net die over je bed heen gespannen wordt waar vervelende insecten niet doorheen kunnen komen. De klamboe heeft een opening aan de zijkant zodat de persoon eronder wel in en uit kan natuurlijk. De klamboe is ook gewoon ademend zodat jij wel frisse lucht krijgt tijdens het slapen. Dat is de reden dat er een kleine gaatjes in zitten. Naast de normale klamboe heb je ook nog de geïmpregneerde klamboe. Eigenlijk is deze klamboe precies hetzelfde als de normale klamboe. Echter zit er over deze klamboe een insecten werende laag. Wanneer een insect op de klamboe gaat zitten zal de insect het niet overleven. Voor mensen is het onschuldig maar het weert de insecten heel goed. In tropische landen wordt er zo goed als altijd onder een klamboe geslapen, in de tropen heb je natuurlijk veel meer en gevaarlijkere insecten.

 

https://shopvoorgezondheid.nl/

Comments are closed.