i2D
Artikel Portaal

Richt uw pijlen op een goede kantoorinrichting

In het bedrijfsleven is de werkplekinrichting op kantoor van groot belang. Het kantoor is immers een visitekaartje van het bedrijf en die laat u immers ook professioneel maken. Het bepaalt de sfeer en bijvoorbeeld de mate waarin medewerkers met elkaar samenwerken. U wilt natuurlijk ook dat uw kantoormeubilair lang meegaat en dat het dus van goede kwaliteit is. Er zijn veel verschillende merken meubilair voor de werkplekinrichting van uw kantoor. Kies bijvoorbeeld voor TwinForm; dit is meubilair van uitstekende kwaliteit en er zijn veel verschillende mogelijkheden. Hiermee kunt u de werkplekinrichting op uw kantoor helemaal naar wens laten plaatsvinden.  De ruimte kan functioneel worden ingedeeld en aangekleed met de werkplekinrichting van TwinForm.

Op maat gemaakte werkplekinrichting voor op kantoor: erg belangrijk

De werkplekinrichting is de plek waar u een groot gedeelte van de dag en van de week doorbrengt. Dan is het wel belangrijk dat deze is ingesteld op u als persoon en de werkwijze die u erop nahoudt. Maar met de komst van het nieuwe werken is aan het zicht gekomen dat de werkplekinrichting op kantoor afgestemd moet zijn op de werkwijze. Moet erin een ruimte veel overlegd worden? Dan moet daar ook de ruimte voor zijn, en moeten bureaus niet met grote wanden afgescheiden worden. Het is daarom altijd belangrijk om werkplekken geheel op maat te laten maken. Hierin kunnen alle behoeften en wensen teruggekomen worden; de werkplekken worden geheel zoals gewenst en staan volledig in dienst van de werkwijze en het kantoor.

Werkplekinrichting op kantoor: de inrichting van de vergaderruimte

De vergaderruimte is op veel kantoren het kloppende hart van het bedrijf. Hier worden de belangrijke beslissingen genomen en de koers voor de toekomst uitgezet. De inrichting van deze ruimte is dan ook van groot belang. In een vergaderruimte moet iedereen alles mee kunnen krijgen van de vergadering en moet iedereen deel kunnen nemen. Overleg moet gestimuleerd worden. De tafel moet aangepast worden op het aantal personen dat er regelmatig vergaderd. Met een kleine groep aan een grote tafel zitten is onhandig, wat andersom ook het geval is. Er kan ook gekozen worden voor verrijdbare tafels, zodat er met wisselende groepsgroottes ook vergaderd kan worden.

Comments are closed.