i2D
Image default
Auto

Renault Clio lease

Renault Clio lease

Houdt u van Frankrijk of is er een andere reden waarom u graag in een Franse auto rijdt? Wat de reden ook is, uiteraard verzorgt Autoleasecentrale, naast andere Franse merken zoals Peugeot, ook uw Renault lease. Dit Franse merk heeft als motto ”Drive the Change” en met de Renault Clio maakt het bedrijf die belofte meer dan waar. De Renault Clio is een auto uit de compacte klasse en is de opvolger van de Renault 5. Sinds 1990 wordt dit model gemaakt en het feit dat ze nog steeds in productie zijn geeft hun populariteit goed weer.

Renault clio lease
Bij Autoleasecentrale zit u voor uw Renault Clio lease wel goed! vanaf 285 euro leaset u hem al bij ons. Vanwege het succes van de Clio is Renault de auto (terecht) door blijven ontwikkelen zodat in 2012 de Clio IV (vierde generatie) het levenslicht zag. Deze versie heeft een motor van 899 cc onder de kap liggen en beschikt over 90 pk vermogen. De dieselvariant heeft een motor met een inhoud van 1,5 liter tot zijn beschikking. Ook het vermogen van de diesel bedraagt 90 pk.

Specificaties van de renault Clio hatchback
Renault is al jarenlang actief in de Formule 1, en het is te merken dat ze de ervaring die ze daar hebben opgedaan mee hebben genomen bij het ontwerpen van de Clio. Met het Stop en Start systeem stopt de motor automatisch als de auto stilstaat en u de koppeling loslaat. Hierdoor wordt het aantaal uitlaatgassen dat u uitstoot gereduceerd, Dit levert uiteraard winst op voor het milieu. Daarnaast bespaart u op deze manier veel brandstof. De lengte van de Clio is 4062 millimeter, de breedte 1732 millimeter en de hoogte 1448 millimeter. Het gewicht van de auto bedraagt afhankelijk van het type tussen 980 en de 1071 kilogram.

Voor vragen en/of meer informatie over Renault lease kunt u kijken op de website van Autoleasecentrale ! 

Bezoek de website voor meer informatie : Renault Clio lease