i2D
Artikel Portaal

Relatiegeschenk bedrukken

Relatiegeschenk bedrukken

Relatiegeschenk bedrukken?

Het is nog niet zo lang geleden dat wij van een bevriende ondernemer een zeer leuke attentie kregen. Plotseling beseften wij dat wij zelf ook eens moesten investeren in het maken van leuke bedrukte relatiegeschenken die je aan bedrijven zou kunnen geven. Ik kwam op het idee van een relatiegeschenk bedrukken. Een relatiegeschenk bedrukken leek mij namelijk een heel erg leuk alternatief voor de kant en klare dingen die je zo in een of andere winkel kunt kopen. Ik vond het namelijk wel belangrijk dat we een persoonlijk tintje aan onze producten zouden kunnen geven. Een relatiegeschenk bedrukken is hier zeer geschikt voor. Het zorgt er namelijk voor dat je net datgene kunt maken waar je concurrent niet mee aan komt zetten. Dit zorgt ervoor dat je onderscheidt en dat is precies waarmee je als ondernemer op de kaart zet. Een relatiegeschenk bedrukken was de ideale manier voor ons om dit doel te bereiken. We hebben toen vervolgens even op het internet gekeken waar je terecht kunt voor het relatiegeschenk bedrukken. Het bleek dat er tal van mogelijkheden zijn op dit gebied en daarom moesten wij even goed kijken naar de tarieven die al deze verschillende bedrijven hanteerden. Op deze manier hoopten wij optimaal te kunnen profiteren van de voordelen die op ons te wachten lagen. Wij hebben namelijk niet een heel ruim budget wanneer het gaat om dergelijke praktijken maar we wilden ook niet zomaar met de eerste de beste aanbieder in zee gaan. Wij streefden er naar om zoveel mogelijk kwaliteit te krijgen voor zo weinig mogelijk geld, kortom; wij zochten precies datgene waar iedere consument naar op zoek is. Het is dan fijn dat je op het internet zo gemakkelijk kunt vergelijken tussen de verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van allerlei producten zodat je jezelf niet alleen een hoop tijd maar ook een hoop moeite bespaart. Dat is natuurlijk altijd fijn.

Een mooi relatiegeschenk bedrukken hoeft niet duur te zijn

Zoals ik in het voorgaande al aangaf wilden wij een relatiegeschenk bedrukken. Wij hadden dus via het web even gezocht naar een geschikt adresje om dit te laten doen en die vonden wij al heel snel. Gelukkig werkte hier ook een persoon die heel veel wist van alles aangaande een relatiegeschenk bedrukken. Het blijkt namelijk dat er tal van mogelijkheden zijn wanneer je het hebt over welke kanten je allemaal op kunt om een mooi geschenk samen te stellen. Wij wilden graag dat het niet alleen esthetisch mooi zou zijn maar ook dat het een functioneel aspect had. Wij besloten daarom een koffiemok te schenken. Een relatiegeschenk bedrukken kan heel goed wanneer het gaat om een koffiemok en het is daarnaast ook nog eens een zeer origineel cadeautje. Wij hebben ervoor gekozen om een mooie robuuste mok uit te kiezen waardoor wij er zeker van konden zijn dat we onszelf op een originele manier presenteerden. Het is namelijk zo dat wij onder onze klanten een heel groot aantal verstokte koffiedrinkers hebben. Een relatiegeschenk bedrukken met ons logo leek ons dan ook een goede manier om deze mensen met enige regelmaat even aan ons te laten denken. Het is namelijk al tal van keren bewezen dat mensen die een relatiegeschenk bedrukken laten met hun eigen logo er op kunnen rekenen dat deze klanten vaker bij hun aan zullen gaan kloppen. Dit leidt er uiteindelijk toe dat je meer opdrachten binnen weet te halen en dat je uiteindelijke omzet dus zal gaan stijgen. Zo zie je maar weer hoeveel voordelen het kan hebben om aan een beetje marketing te gaan doen. En als je het dan toch doet waarom dan niet op een geheel eigenzinnige wijze? Mensen raken wel eens uitgekeken op het bestaande aanbod en willen en vinden het dan fijn om ook eens iets geheel nieuws onder de neus te schuiven om hun koffie uit te drinken.

Een mooi alternatief op het gangbare

Ik gaf het in het voorgaande al aan; ik wilde een relatiegeschenk bedrukken met het logo van ons bedrijf. Ik heb daarvoor dus een aantal bedrijven benaderd om te informeren wat deze grap mij zou gaan kosten. Het bleek dat ik alles al tegen een zeer gunstig tarief kon verwezenlijken wat ik natuurlijk erg fijn vond. Op deze manier was ik er zeker van dat een relatiegeschenk bedrukken mij niet veel geld zou gaan kosten. Dat kon ook helemaal niet aangezien ik maar een zeer beperkt budget had. Het was dan ook fijn om te horen dat ik, voor het geld dat ik te besteden had, zelfs nog meer kon realiseren dan ik in eerste instantie voor mogelijk had gehouden. Uiteindelijk heb ik een prachtige attentie weten te krijgen en het is dan ook daarom dat ik eenieder een relatiegeschenk laten bedrukken van harte aan kan bevelen. Het zorgt er namelijk voor dat je:

  • meer mensen op jouw aanwezigheid als bedrijf attendeert, de praktijk heeft bewezen dat je op deze manier meer opdrachten kunt binnenhalen
  • ik heb ervaren dat ik voor heel weinig geld een heel erg mooi product in huis wist te krijgen
  • ik kan niet anders zeggen dan dat ik een zeer tevreden mens ben

Bent u ook op zoek naar een adresje om aangaande een relatiegeschenk bedrukken? Googel dan even op het internet met de zoekterm ‘relatiegeschenk bedrukken’ en u zult gegarandeerd een lijst van bedrijven vinden gespecialiseerd in relatiegeschenk bedrukken zoals www.relatiegeschenk4you.nl. Altijd fijn lijkt mij! 

Bezoek de website voor meer informatie : Relatiegeschenk bedrukken

Comments are closed.