i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Rechten’ Category

Jullie gaan scheiden, wat nu?

dinsdag, maart 27th, 2018

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis waar veel in gebeurt en waar veel bij komt kijken. Uiteraard is het belangrijk dat u eerst uw toekomstige ex-partner op de hoogte stelt van uw beslissing. Daarnaast is het van belang dat u daarnaast uw kinderen zo snel mogelijk laat weten wat er speelt, om een loyaliteitsconflict te voorkomen. Niets is erger dan dat kinderen via anderen te horen krijgen dat hun ouders gaan scheiden. Vervolgens is het raadzaam om een mediator in te schakelen. Zo doorloopt u de scheiding op een respectvolle manier. Bij Scheiden doe je samen kunt u een mediationtraject starten. Dankzij een mediator houdt u de communicatie tussen beide partijen goed, heeft u de scheiding sneller achter de rug en liggen de kosten van de scheiding beduidend lager. Bij Scheiden doe je samen ervaart u rust tijdens het gehele proces.

De financiële gevolgen wanneer u gaat scheiden

Het is moeilijk om tijdens het scheiden uw emoties in bedwang te houden en een zakelijke rol aan te nemen. Deze emoties zorgen ervoor dat u ook andere belangrijke onderdelen van de scheiding niet meer goed kan regelen. Denk bijvoorbeeld aan de financiële gevolgen van een echtscheiding, die kunnen groot zijn. Scheiden doe je samen begrijpt dat dat niet iets is waar u zich graag mee bezig houdt op het moment van scheiden, maar het is wel heel belangrijk voor de toekomst. Wat kost het om te scheiden? Welke financiële gevolgen heeft de scheiding? Hoe zit het met pensioen? Hoe kijkt de Belastingdienst tegen een scheiding aan? Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen die beantwoordt moeten worden. Scheiden doe je samen zet voor u alles op een rijtje. Heeft u behoefte aan meer persoonlijke uitleg? Bespreek uw zorgen tijdens een vrijblijvende kennismaking met Scheiden doe je samen!   

Scheiden met kinderen: wat is de beste manier om het de kinderen te vertellen?

Het moment is daar: u moet de kinderen inlichten over het feit dat u en uw partner uit elkaar gaan. Het is belangrijk om transparant te zijn en niet te lang te wachten met dit vervelende nieuws: kinderen merken snel al vaak dat er iets speelt. Kinderen hebben behoefte aan duidelijkheid en willen weten waar ze aan toe zijn. Het is begrijpelijk dat een gesprek aangaan met uw kind een van de moeilijkste dingen is wanneer u gaat scheiden. Scheiden doe je samen geeft u graag advies dat van toepassing is tijdens het gesprek, maar ook na het gesprek met de kinderen. Vergeet uw kinderen vooral niet zo vaak mogelijk te vertellen dat het scheiden niet hun schuld is.

Vragen over letselschade? De letselschade expert vertel u graag meer!

vrijdag, januari 26th, 2018

Als u meer wilt weten over het aansprakelijk stellen van bepaalde personen, kunt u het best een letselschade expert raadplegen. Op die manier krijgt u de hulp die u nodig hebt. Zij verzekeren u van een veilige, snelle en inzichtelijke aanpak bij het regelen van de aansprakelijkheid bij letselschade en helpen u bij het berekenen van een schadevergoeding. Diegene die het letsel heeft veroorzaakt, zal in een enkel geval de aansprakelijkheid accepteren. Maar ga er maar vanuit dat er discussie plaats zal vinden. Heeft u bewijs dat diegene uw letsel heeft veroorzaakt? De letselschade expert zal alle bewijsstukken verzamelen en een overzichtelijk dossier opstellen. Soms is het van belang om een medisch adviseur in te schakelen. Uiteraard moet u hier wel toestemming voor geven.

Een effectieve aanpak van de letselschade expert

U hebt letsel opgelopen en u wilt graag weten hoe u uw letselschade kunt berekenen? Kom dan naar een letselschade expert van  het Letselteam. Het Letselteam bestaat uit ruim 100 letselschadespecialisten die actief zijn door heel Nederland. Samen met de letselschade expert plant u een intakegesprek in waar de belangenbehartiger stap voor stap uitlegt wat er allemaal gaat gebeuren. U zult kennis maken met het online platform ‘iLetsel’ en u doet uw verhaal. Wanneer alle gegevens verzameld zijn, schakelt men een medisch adviesbureau in. Als laatste kan de schaderegeling worden opgesteld. Alle documenten worden toegevoegd aan een online dossier in iLetsel. Deze documenten kunt u te allen tijde inzien. Wanneer het dossier compleet is, kunt u berekenen wat de letselschade allemaal heeft verricht.

Letselschade berekenen? Maak kennis met de voordelen van iLetsel!

Als u uw letselschade wilt berekenen, wilt u er zeker van zijn dat alles klopt. Schakel hulp in van een letselschade expert en zorg ervoor dat uw documenten in orde zijn. Wist u dat 40% van de slachtoffers enkel contact heeft met de verzekeringsmaatschappij? Maar de specialist begrijpt dat u wel wat steun kunt gebruiken. Om alles overzichtelijker te maken heeft het Letselteam iLetsel ontwikkeld waardoor u 24/7 bij uw documenten kunt. In dit online dossier worden brieven, telefoonnotities, e-mails en gescande stukken veilig bewaard. In de loop der jaren heeft het Letselteam al meer dan 20% van alle letselslachtoffers geholpen. De letselschade expert garandeert u een moderne letselschade aanpak waar het echt om u gaat.

De echtscheidingsadvocaat uit Uden helpt u door deze emotionele tijd

vrijdag, januari 26th, 2018

Een scheiding is een emotionele gebeurtenis waar u goed hulp kunt gebruiken van een advocaat met verstand van zaken. Voor welke manier u ook kiest, de echtscheidingsadvocaat van Hamelers Nijkamp Advocaten in Uden kan u altijd helpen. Eén van de manieren om de echtscheiding te regelen, is op basis van gemeenschappelijk verzoek, waarbij u zonder conflicten afspraken maakt over de gevolgen van de echtscheiding. Een andere manier is mediation. Onder begeleiding van een echtscheidingsmediator komt u tot een goede regeling. De laatste manier om de echtscheiding te regelen, is tegenspraak. Hiervan is sprake als u er samen met uw partner niet uitkomt, waardoor er een rechter aan te pas moet komen. Welke manier van scheiden voor u ook van toepassing is, een advocaat in regio Veghel biedt u altijd de steun die u nodig heeft.

Een advocaat in regio Veghel is er voor u in elke situatie

Tijdens een scheiding krijgt u met veel verschillende juridische zaken te maken. Om u in elke situatie van dienst te zijn, hebben ze bij een advocatenkantoor in Uden gekozen voor verschillende expertises onder één dak. Dit met het gevolg dat u er terecht kunt voor vakkundige en resultaatgerichte begeleiding voor tal van juridische vraagstukken. Van zakelijke vraagstukken tot aan een familieadvocaat en van kwesties omtrent verkeer en letsel tot aan woonvraagstukken: Hamelers Nijkamp Advocaten in Uden kan u altijd van dienst zijn. En dit altijd tegen een vast laag tarief. Heeft u dus nog een advocaat nodig in de omgeving van Veghel? Dan weet u waar u moet zijn!

Advocaat voor zakelijke kwesties in regio Veghel

Heeft u verstand van allerlei juridische zaken of kunt u hier wel hulp bij krijgen van een advocaat uit de buurt van Veghel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld facturen die u opstelt voor klanten en de contracten die u heeft met uw personeel. Het is daarom belangrijk om uw zaken goed geregeld zijn. Professioneel advies komt hier zeker bij van pas. Een advocaat in regio Veghel, Hamelers Nijkamp Advocaten genaamd, kan u hier perfect mee helpen. Binnen dit bedrijf in Uden vindt u ervaren en deskundige advocaten met verschillende specialisaties: van een echtscheidingsadvocaat tot aan een advocaat gespecialiseerd in ondernemerszaken Aan hen heeft u een juridisch klankbord en zij denken met u mee bij het nemen van belangrijke beslissingen voor uw onderneming. Zo weet u zeker dat u uw juridische zaken goed op orde heeft.

De stappen die u kunt ondernemen wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd

donderdag, september 7th, 2017

Er zijn bepaalde stappen die u kunt ondernemen wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd door een te hoog alcoholgehalte. Daarvoor schakelt u beter een specialist in die u hierin kan bijstaan. Een advocaat van Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u helpen om een klaagschrift op te stellen. In dit klaagschrift dient u aan te geven waarom u uw rijbewijs terug zou moeten krijgen. Binnen een paar weken krijgt u vervolgens een oproep voor een zitting bij de rechtbank waarbij de rechter zal beslissen of uw rijbewijs ingevorderd blijft, of dat u deze op grond van de door u aangedragen argumenten terug zou moeten krijgen. Dit klaagschrift kunt u overigens al meteen indienen nadat uw rijbewijs is ingevorderd.

Rijbewijs ingevorderd? Vraag om bijstand van een gespecialiseerde advocaat

Advocaat-verkeersstrafrecht helpt bij een ingevorderd rijbewijs. Deze specialisten zijn zeer ervaren met alle soorten strafzaken die met verkeer te maken hebben. Wanneer u afhankelijk bent van uw auto kunt u geen weken of zelfs maanden op uw rijbewijs wachten. Een gespecialiseerde advocaat op het gebied van verkeersstrafrecht bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u dan mogelijk een oplossing bieden waarmee u uw rijbewijs weer snel terug heeft. De advocaat zal voor u eerst een inschatting van de kans maken die u heeft om uw rijbewijs sneller terug te krijgen. Vervolgens wordt er een werkwijze uitgedacht en in 98% van de gevallen leidt dit ertoe dat u uw rijbewijs al snel weer in uw bezit heeft.

Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed van alcohol, en nu?

Ja, en nu? U heeft uw rijbewijs nodig om naar uw werk te komen, boodschappen te doen, en misschien wel om de kinderen naar school te brengen. Als mens zijnde maken we echter allemaal fouten en daardoor kan het gebeuren dat u toch een keer met een glaasje te veel op bent gaan rijden. Als u dan aangehouden wordt kan het zo zijn dat uw rijbewijs ingevorderd wordt als de hoeveelheid alcohol in bloed 2,5 keer de toegestane norm overschrijdt. In deze gevallen kunt u een advocaat die is gespecialiseerd in verkeersstrafrecht inschakelen bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl om een klaagschrift in te dienen waarmee de kans dat u uw rijbewijs eerder terugkrijgt aanzienlijk wordt vergroot.