i2D
Image default
Bedrijven

Print erop los

Printen kan tegenwoordig zeer gemakkelijk, alles staat in contact met elkaar en maakt mogelijk om allerlei verschillende dingen af te drukken. Zo kan er fotopapier in de printer gestopt worden, dan kan er vervolgens een foto worden afgedrukt op dit papier, dit zorgt ervoor dat u een foto op hoge kwaliteit zelf kan uitprinten. Ook documenten worden door een wifiverbinding naar de printer gestuurd, de printer maakt het vervolgens mogelijk om deze snel en gemakkelijk af te drukken. Wat weer uiterst goed uitpakt voor de gebruiker en de persoon die een bepaald document nodig heeft.

Maar printers kunnen natuurlijk veel meer, kijk eens om u heen en zie wat allemaal bedrukt is. Dit gebeurt vaak door een printer die op een folie print, ook worden er veel stickers geprint die op producten staan. Ook etiketten en labels worden nog gewoon afgedrukt. Zo kan een folie printer verschillende prints maken op folies, wat weer zeer gunstig is voor producenten van producten. Zij zien zo hun product helemaal eigen worden en zijn dan ook trots op de verpakking van hun product, deze zorgt er tevens voor dat zij eruit springen ten opzichte van hun concurrenten. Waar de consument deze sneller zal zien en beslissen om deze te kopen.

Maar met printers is veel meer mogelijk, ook objecten worden langzaam geprint. Maar nog niet op grote schaal, wat wel op grote schaal geprint wordt, zijn qr codes. Deze speciale code kunnen gelezen worden scanners of zelfs door smartphones. Dit maakt het mogelijk om op tickets te staan van events. De codes zijn allemaal uniek en de qr code printer zorgt er dan ook voor dat de per kaartje anders is. Men werkt hier dan ook graag mee omdat alles gemakkelijk wordt gegenereerd waarna het vervolgens wordt uitgeprint. Ook is het mogelijk om deze digitaal aan te voeren.

http://www.kba-metronic.com/nl/