i2D
Artikel Portaal

Optimaal bereikbaar met zakelijk internet en bellen

Met zakelijk internet en bellen ben je 24/7 bereikbaar. Dat is op de dag van vandaag de normaalste zaak van de wereld.  Het is ook geen verplichting om altijd bereikbaar te zijn, maar toch kiezen hier wel veel mensen voor. ProDyne is een erkende partner op het gebied van IT & telecommunicatie en biedt diverse mogelijkheden aan wanneer het aankomt op IT en Telecommunicatie. Zo bieden zij communicatieoplossingen aan op het gebied van telefonie, data en hosting. De producten van deze specialist maken het mogelijk dat je optimaal bereikbaar bent, klantcontact kan managen met zakelijk internet en bellen, videocommunicatie, eenvoudig verbinding met werkstations leggen door middel van internet bellen en zakelijk communiceren en nog veel meer.

Glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen

ProDyne kan op iedere gewenste locatie glasvezelverbinding leveren. Er wordt gebruik gemaakt van toonaangevende provides als KPN en Ziggo. Het grootste voordeel van glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen is de snelheid. Vergeleken met ADSL en een kabelverbinding ligt de downloadsnelheid veel hoger. Een ander voordeel is dat het niet gevoelig is voor corrosie of blikseminslagen. De kosten voor een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de locatie waar je werkt. De specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheid wat betreft internet bellen en zakelijk communiceren door middel van glasvezelverbinding. Ben je geïnteresseerd in een collectieve afname? Dan is dat ook zeker mogelijk bij deze specialist.

Besparen op je infrastructuur door internet bellen en zakelijk communiceren

Het is voor iedere onderneming de juiste oplossing om communicatiecontracten bij één specialist af te sluiten. Waarom? Je bespaart op de kosten. Al die verschillende contracten zorgen niet alleen voor meer uitgaven, maar nemen ook veel tijd in beslag. Hoe fijn zou het zijn om al je communicatiemogelijkheden via één professional kan laten lopen. ProDyne schakel je in als partner op het gebied van IT en (tele)communicatie. Zij staan voor no nonsens, respect, dynamiek en betrouwbaarheid. Dat is wat je zoekt in een bedrijf, toch? Daarbij sta jij als klant centraal en streven zij zo naar een hoge klanttevredenheid. Deze specialist is niet alleen de probleemoplosser voor internet bellen en zakelijk communiceren, maar ook de waardevolle kennispartner die je graag alles vertelt over zakelijk internet en bellen. 

Comments are closed.