i2D
Artikel Portaal

Opritverwarming één keer per jaar laten checken met behulp van onderhoudscontract

Voordat de winter begint, is het slim uw opritverwarming te laten controleren door een specialist als Heating Group International. Zo weet u zeker dat alles naar behoren functioneert. Dit kan eenmaal per jaar worden uitgevoerd maar er kan ook voor worden gekozen om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt de opritverwarming één keer per jaar gecontroleerd. Het voordeel van deze periodieke controle is dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Bovendien bent u ervan verzekerd dat het systeem het hele jaar door functioneert zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Vrijblijvend advies over opritverwarming

Professioneel advies over het plaatsen van opritverwarming kunt u inwinnen bij de specialist. Want het is logisch dat u twijfelt over de aanleg bij u thuis of op kantoor. Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en zou u graag meer weten over de prijzen? Ook dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Deze kan u voorzien van een vrijblijvend advies en het juiste type vloerverwarming voor u selecteren. Vaak komt een specialist bij u langs op locatie om de stand van zaken op te nemen. Vervolgens brengt hij of zij een vrijblijvend advies uit en stelt een offerte op. U heeft er geen omkijken naar.

Opritverwarming met behulp van matten of kabels

Er zijn verschillende manieren waarop opritverwarming kan worden aangelegd. Sommige methoden zijn gunstiger dan andere methoden voor uw specifieke situatie. Het toepassen van sporenverwarming bij opritverwarming kent een aantal nadelen. Het is niet geschikt voor een oprit met bochten. De voor- en achterwielen volgen bij het draaien in de bocht niet hetzelfde spoor waardoor het effect weg is. Vlakverwarming is dan vanuit veiligheidsoverwegingen verstandiger. Daarnaast zijn bij ijzel de sporen niet goed zichtbaar. Het plaatsen van paaltjes om de locatie van de sporenverwarming aan te duiden kan dan een uitkomst bieden. Bij het aanleggen van opritverwarming kan er gebruik worden gemaakt van matten en kabels. Kabels kunnen gemakkelijker op maat worden gemaakt waardoor ook de montage flexibel blijft.

Comments are closed.