i2D
Image default
Winkelen

Openingstijden C1000

Openingstijden C1000

Openingstijden C1000

Het komt regelmatig voor dat ik op mijn werk nog even door moet gaan om alle opdrachten van de dag af te maken. Het gevolg is dikwijls dat ik dan pas laat de deur achter mij in het slot kan trekken en dat ik moeite heb met het vinden van een supermarkt die op dat tijdstip nog open is. Nu weet ik dat wanneer het gaat om openingstijden C1000 heel goed op de behoeftes van de consumenten inspeelt. Ik vind het belangrijk om goed geïnformeerd te worden over openingstijden. C1000 lijkt dit heel erg goed begrepen te hebben want zij doen er alles aan om je op de hoogte te houden van hun openingstijden. C1000 is dan ook een winkel waar ik graag kom en heus niet alleen vanwege de ruime openingstijden. C1000 biedt namelijk de klant naast een ruime toegankelijkheid ook de kans om voor lage prijzen een grote voorraad aan levensmiddelen aan te leggen. Dat is iets wat ik heel erg waardeer, naast het feit dat je als consument dus kunt profiteren van ruime openingstijden. C1000 weet wat de hardwerkende Nederlander tegenwoordig nodig heeft en speelt daar dan ook graag op in. Het is voor mij dan ook een lust om te mogen profiteren van deze fijne openingstijden, C1000 kan er op bouwen dat ik altijd mijn boodschappen bij hen zal komen halen. Ik ben iemand die niet snel van patroon verandert wanneer mij dit patroon goed bevalt. Zeg nou zelf, waarom zou je ook iets veranderen wanneer iets gewoon heel erg goed bevalt? Dat lijkt een beetje op achter de massa aanlopen en daar ben ik volkomen wars van. Ik ga iedere paar dagen met veel plezier richting deze kwaliteitssupermarkt en dat hoop ik nog vele jaren te kunnen doen. Wat goed is hou ik ook graag goed.

Online openingstijden C1000 opzoeken

Laatst werd ik door een vrouw op straat aangesproken die mij vroeg of ik wist hoe het zat met die openingstijden. C1000, zo veronderstelde zij, zou ’s avonds wel niet al te lang meer open zijn. Ik heb haar medegedeeld dat zij zich geheel vergiste wanneer het ging om de openingstijden. C1000 is namelijk een winkel waar ze het belangrijk vinden dat klanten zo lang mogelijk van hun service kunnen gebruik maken en daarom hanteren ze ruime openingstijden. C1000 is wat dat betreft dus een winkel waarvan je je geen betere zou kunnen wensen. Het is dan ook daarom dat ik altijd met zoveel plezier naar deze supermarktketen toega. Het voordeel voor mij zijn de ruime openingstijden. C1000 is een winkel die weet dat veel mensen tot laat op kantoor zitten en daarom hebben zij ervoor gekozen om een ander beleid te kiezen wanneer het gaat om openingstijden. C1000 is een plek waar je tot ’s avonds laat terechtkunt voor alles wat je nodig hebt. Het is dan ook niet voor niets dat ik, toen ik een aantal maanden geleden op zoek was naar een nieuw huis, ik bewust gekeken naar de omringde supermarkten en hun openingstijden. C1000 was de winkel die voor mij de doorslag gaf om naar het huis te verhuizen waar ik momenteel alweer een aantal maanden woon. Ik vind het gewoon ontzettend handig dat je op ieder moment van de dag nog even bij de winkel langs kunt wippen. Zo had ik bijvoorbeeld laatst een vriend van mij op bezoek en toen ik hem de koffie inschonk bleek dat ik helemaal geen suiker en melk in huis had. Dat is natuurlijk iets wat je je ergste vijand nog niet toewenst maar gelukkig kon ik nog even snel naar de winkel om het alsnog even te kopen. Mede daardoor werd de avond een groot succes.

Van alle supermarkten thuis!

Het is voor mij, ik gaf het in het voorgaande al een paar keer aan, dat je kunt profiteren van ruime openingstijden C1000 heeft dit maar wat goed begrepen. Dit is de plek waar je moet zijn wanneer je na een lange dag werken nog even wat boodschappen nodig hebt. Het is allemaal mogelijk dankzij de ruime openingstijden. C1000 speelt hiermee heel erg goed in op een behoefte die onder vele Nederlanders leeft: de vraag naar zo ruim mogelijke openingstijden. C1000 weet hiermee heel erg goed op de vraag in te spelen en garandeert daarmee dat het voor iedereen mogelijk is om na een lange dag werken nog een volle kar boodschappen in huis te halen. Wat wilt u nog meer? Er zijn alleen maar voordelen op te noemen wanneer we het hebben over openingstijden: C1000 hartelijk dank voor dit beleid! Ik meen het echt wanneer ik dit zeg omdat ik er iedere dag weer opnieuw van profiteer. Laatst vroeg iemand hoe het toch kan dat ik altijd de spullen in huis had die ik nodig had wanneer er bezoek kwam. Het antwoord luidde: Dit komt door de voordelige openingstijden! C1000 is echt mijn favoriete supermarkt. Ik kan er dan ook niet genoeg lof uitingen over uitbrengen, enkel en alleen omdat het mijn leven zoveel aangenamer en gemakkelijker maakt. Dit is toch het mooiste compliment dat je als bedrijf kunt ontvangen, naar ik denk? Ik zal alle feiten even voor u op een rijtje zetten:

  • ik kan altijd boodschappen halen
  • ik merk dat ik meer producten haal omdat ik vaker langs kan gaan
  • ik hoop dat ze dit beleid vasthouden

Kortom, ik ben een zeer tevreden klant. Ik wil nooit meer anders!

Bezoek de website voor meer informatie : Openingstijden C1000