i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Onderwijs’ Category

Nieuwe ontwikkeling op de markt: microblading cursus

woensdag, juni 26th, 2019

De ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsbehandelingen staan niet stil, en een microblading cursus is daar onderdeel van. En wel een heel belangrijk onderdeel, het gaat over een bijzonder belangrijk onderdeel van het gezicht, de wenkbrauwen. Er zijn verschillende manieren en technieken om de wenkbrauwen bij te werken en in het perfecte model te krijgen, het is zelfs mogelijk om cliënten zonder wenkbrauwhaar toch een prachtige wenkbrauw te bezorgen. Tijdens een microblading cursus wordt er de allernieuwste techniek geleerd om wenkbrauwen te verfraaien, te tekenen of om geheel nieuwe wenkbrauwen te creeëren. De techniek die op de microblading cursus geleerd wordt is over komen waaien uit de oosterse landen. De techniek is vooral bedoeld om te leren aan schoonheidsspecialistes die deze microblading cursus echt zien als uitbreiding van hun aanbod behandelingen.

Techniek is anders dan traditionele behandelingen

Op een micoblading cursus leert de cursist de werkwijze van blading. Er wordt een klein mesje en verf gebruikt, er worden eigenlijk kleine krasjes in de wenkbrauwhuid gemaakt, daar gaat de verf in zitten en door de “zwaaiende” beweging is het resultaat bijna levensecht. In tegenstelling tot een getatoeerde wenkbrauw blijft een wenkbrauw die met de blading techniek is behandeld zo’n twee a drie jaar goed, en blijft de verf zitten. Daarna vervaagt de verf. In de tussentijd blijft de behandelde wenkbrauw er zeer natuurlijk uitzien, in tegenstelling tot een getatoeerde wenkbrauw. Die lijkt vaak te strak en onecht.

Met een microblading cursus, die slechts 10 lessen duurt van gemiddeld 1,5 uur, kunt u uw client een nieuwe gezichtsuitdrukking geven die levensecht is. Het vereist wel handvastheid, het is een nauwkeurig werkje die precisie en geduld vraagt. Niet iedereen kan hieraan voldoen. Ook moet de salon voldoen aan een aantal reinheidseisen, zonder deze aanpassingen mag de blading behandeling niet gegeven worden.

Doe het goed met een Fabiusopleiding

woensdag, april 3rd, 2019

Wil je hoge ogen gooien op de arbeidsmarkt dan zit je goed met een opleiding van Fabius opleidingen. Deze instelling is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van kantoorwerkzaamheden en boekhouding. Fabius is ruim 30 jaar geleden opgericht en heeft sindsdien de opleidingen van talloze particulieren, overheidsinstanties en bedrijfsleven verzorgd. Fabius opleidingen werkt onder andere samen met het UWV, re-integratiebureaus, gemeenten en grote namen uit het bedrijfsleven. Bedrijven als bijvoorbeeld PostNL, De Bijenkorf, ABN AMRO en VGZ sturen graag medewerkers naar Fabius voor het volgen van een opleiding. Je kan met recht zeggen dat het goed overkomt wanneer je een opleiding van Fabius op je cv hebt staan. Veel ex-cursisten geven aan dat de opleiding uitstekend beviel en dat het diploma op de arbeidsmarkt waardevol blijkt te zijn.

Blijven ontwikkelen

Het is altijd goed om je te blijven ontwikkelen. Ook al zit je prima op je huidige werkplek en heb je het daar uitstekend naar je zin, door het volgen van een opleiding open je meer mogelijkheden voor jezelf. Misschien krijg je er bij je huidige werkgever er wel andere uitdagende taken bij. Met een diploma van Fabius op zak blijf je langer bij je werkgever welkom en bovendien heb je meer mogelijkheden om door te groeien. Mocht het bij je huidige werkgever niet meer zo goed aanvoelen en kijk je rond naar een andere baan, dan maak je een goede indruk wanneer je kan laten zien dat je bezig bent met je eigen ontwikkeling of inmiddels al beloond bent met een mooi diploma. Door het volgen van een opleiding laat je aan je huidige of toekomstige werkgever zien dat je bereid bent te investeren en dat je gemotiveerd bent om aan je ontwikkeling te werken. Een bijkomend maar zeer zeker welkom resultaat is dat je met afgeronde opleiding uiteindelijk meer zal gaan verdienen.

Opleiding medische pedicure volgen?

vrijdag, februari 15th, 2019

Veel mensen vragen zich af wat een medische pedicure nou daadwerkelijk is. Als u het leuk vindt om behandelingen uit te voeren om personen met betrekking tot de verzorging van de voet en van de huid- en nagelaandoening. Als u hier interesse in heeft is de opleiding medische pedicure misschien wel wat voor jou. Naast de bovenstaande bezigheden die een medisch pedicure heeft voert deze pedicure ook specialistische behandelingen uit. Voorbeeld hiervan zijn de behandeling van de risicovoet, dit zal je dan ook allemaal leren op de opleiding medisch pedicure. Als u officieel een de opleiding medisch pedicure heeft gevolgd en behaald wilt u natuurlijk hier uw beroep van maken. Hier zitten wel veel eisen aan, deze zijn ook vermeld in het KRP. KRP is een afkorting van Kwaliteits Register voor Pedicures. Hierbij word er een gegarandeerde kwaliteit aangeboden zodat u wel goed geholpen word en met een goed resultaat de pedicure verlaat. Als u de opleiding medisch pedicure volgt en een eigen pedicure opent worden de voorwaarden steeds aangescherpt om te kwaliteit hoog te houden en de klanten blij te houden. U wilt natuurlijk niet naar een pedicure toe en geen resultaat van het bezoek hebben. Naast de KRP zijn de pedicures in Nederland ook getoetst en zijn lid van de organisatie ProVoet, dit is een branche organisatie voor pedicures.

 

Kan iedereen de opleiding medisch pedicure volgen?

 

De opleiding medisch pedicure is meestal een niveau drie of vier opleiding duurt drie jaar. Dit is het meest voorkomend maar het kan afwijken. Als u vragen heeft of interesse heeft in het volgen van de opleiding medisch pedicure kunt u altijd de informatie op de website lezen. Telefonisch contact is ook beschikbaar, het telefoonnummer kunt u vinden op website. Hier zullen ze u verder helpen met onder andere de vragen over het volgen de opleiding medisch pedicure.

VCA examen samen met uw collega’s maken

dinsdag, februari 28th, 2017

Een VCA examen kunt u tegenwoordig ook samen met uw collega’s maken. En dat is vooral voor uw werkgever heel gunstig. Dienen er binnen uw bedrijf meerdere medewerkers een VCA examen te maken? Dan is het wel zo handig als iedereen in één het examen kan maken. Een erkend examencentrum biedt vaak maatwerk aan, waaronder ook de optie om een in-company groepsexamen te organiseren. Deze optie is vaak interessant vanaf een groep van zeven kandidaten. Een werkgever dient zelf voor een geschikte examenruimte te zorgen, die onder meer voldoende verlicht moet zijn, goed geventileerd, over de juiste opstelling beschikt en waar natuurlijk geen storend geluid te horen is. Wilt u uw medewerkers ook de juiste materialen meegeven om zich op het desbetreffende VCA examen voor te bereiden? Misschien is een cursus VCA E-learning heel geschikt.

Waarom een VCA examen maken?

Dient u binnenkort een VCA examen te maken van uw werkgever? Dan is het goed om te weten wat dit examen inhoudt. VCA, u heeft vast weleens van deze afkorting gehoord. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en duidt op een lijst met voorwaarden waaraan een bedrijf zou moeten voldoen wil het veilig functioneren. Pas wanneer een bedrijf aan alle voorwaarden voldoet, kan het VCA gecertificeerd worden. Een VCA certificaat wordt pas uitgereikt als een deskundig certificatenkantoor het desbetreffende bedrijf gecontroleerd heeft. Natuurlijk is het aan het bestuur van het bedrijf om een veilige werkplek voor medewerkers te creëren, echter, medewerkers moeten ook weten hoe zij hun werk op een veilige manier moeten uitvoeren. Om medewerkers de nodige kennis bij te brengen, kunnen zij een cursus VCA E-learning volgen. Hiermee bereiden zij zich optimaal voor op het VCA examen. Slagen de deelnemers voor het examen? Dan behalen zij het VCA diploma en zijn zij in staat om veilig te handelen op de werkvloer.

VCA examen maken mogelijk op verschillende locaties in Nederland

Ook bij u of uw werkgever in de buurt wordt vast een moment georganiseerd waarop u een VCA examen kunt maken. Deze wordt vaak op verschillende locaties in Nederland aangeboden. Wanneer u een VCA examen dient te maken, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via een erkend en professioneel examencentrum, door middel van open inschrijving. Een VCA examencentrum organiseert doorgaans meerdere VCA examenmomenten per maand aan, zodat u zelf kunt bepalen welk moment het best uitkomt. Ook maakt een erkend examencentrum het mogelijk om op een locatie bij u in de buurt een examen te maken. Doordat de examenlocaties verspreid zijn over het land, is er vast één bij u in de buurt. U hoeft overigens niet naar een locatie af te reizen om u op het VCA examen voor te bereiden. Die kunt u namelijk ook thuis doen, middels een cursus VCA E-learning.

Met een goede Hotel opleiding slapen niet alleen uw gasten beter

dinsdag, januari 17th, 2017

Werkt u al in het hotelwezen maar heeft u daar eigenlijk nooit de juiste opleiding voor gevolgd? Grijp dan uw kans met een Hotel opleiding bij een opleidingsgroep. Wilt u een opleiding gaan volgen om uzelf verder te ontwikkelen maar weet u niet precies welke opleiding u wilt volgen? Schakel dan de specialist in. Een opleidingengroep kan u adviseren. Wilt u zich bijvoorbeeld inschrijven voor een Horeca Hotel Management opleiding? Maar twijfelt u of de Hospitality Management opleiding wellicht beter bij u past? Toekomstige studenten kunnen vaak gratis een vrijblijvend informatief gesprek met een ervaren studieadviseur aanvragen. In zo’n gesprek wordt uw toekomstperspectief en uw vooropleiding besproken, maar worden vooral ook uw interesses besproken, zodat u een beter beeld krijgt van de opleiding die bij u past. Aan het einde van het gesprek kunt u beter inschatten of de Horeca Hotel Management opleiding of de Hospitality Management opleiding iets voor u is!

 

Gemakkelijk online inschrijven voor een Hospitality Management opleiding of Hotel opleiding

Werken in de horeca is letterlijk een vak apart. Veel mensen beginnen op jongere leeftijd in de horeca en blijven daarin hangen. Tegenwoordig worden er echter steeds strengere eisen gesteld aan wat de horeca moet kunnen. Het kan verstandig zijn een Horeca Hotel Management opleiding te volgen bij een specialist in beroepsopleidingen. Is het beroep van Hospitality manager iets dat beter bij u past? Dan kunt u ook een Hospitality Management opleiding volgen. Daarbij kunt u verschillende keuzes maken. Kiest u bijvoorbeeld voor MBO+ of HBO niveau, voor een voltijd- of deeltijdopleiding en voor een dag- of avondopleiding? Laat u adviseren door een ervaren studieadviseur voor de beste optie in uw situatie. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt? Dan is het prettig om te weten dat u bij de specialist gemakkelijk online kunt inschrijven.

Hospitality Management opleiding mogelijk in diverse plaatsen

Een Hospitality management opleiding bereidt u voor op een breed vakgebied. Voor een specialisme in de horeca kunt u ook een horeca opleiding volgen. Wilt u een Hospitality Management opleiding of een Horeca Hotel Management opleiding gaan volgen maar weet u niet precies waar? Dan is het prettig dat deze opleidingen bij Linnartz opleidingengroep op diverse plekken worden aangeboden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een opleiding in Hospitality Management te volgen in Nijmegen, Breda of Amsterdam. En ook een Horeca Hotel Management opleiding kunt u volgen in Nijmegen, Breda of Amsterdam. Bij het aanmelden voor één van de opleidingen kunt u op het aanmeldingsformulier uw eerste en tweede keuze aangeven.

Foutloos Engels leren spreken, lezen en schrijven met een cursus Engels bij The English Center

dinsdag, april 7th, 2015

Tijdens een taalcursus Engels leer je over Engelse grammatica, uitspraak, lezen en luisteren. Daarnaast leer je converstaties en discussies voeren in het Engels. Bij een taalcursus Engels bij The English Center bepaal je zelf wat je leert. Wil je beter Engels leren lezen, beter leren converseren en discussiëren of heb je binnenkort een business meeting in het Engels? Voor elk doel is er een geschikte cursus om snel Engels te leren. 

The English Center biedt onder andere Zakelijk Engels Coaching, Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz. Snel Engels leren is goed te doen als je een goede en ervaren docent hebt.

Taleninstituut The English Center in Amsterdam is the place to be voor een cursus Engels voor beginners en gevorderden

Door het volgen van een cursus Engels leer je binnen zeer korte tijd Engels spreken, lezen en schrijven. Snel Engels leren is goed te doen als je een goede en ervaren docent hebt. Al gauw zie je de eerste resultaten.

Voor elk startniveau is er een geschikte spoedcursus Engels. Wil je jezelf duidelijk kunnen maken op vakantie? Of streef je naar perfectie en wil je de Engelse grammatica tot in de puntjes beheersen? Bij The English Center kan je snel Engels leren.

Meld je vandaag nog aan voor een taalcursus Engels en voel je zekerder.

Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele taalcursussen Engels. En handig om te weten: ze spreken er ook Nederlands. Volg nu een cursus Engels zodat ook jij binnenkort perfect Engels spreekt en schrijft .

http://englishcenter.nl