i2D
Image default
Management

Ondernemingsplan laten maken

Mocht u voor een financiering in aanmerking willen komen bij de bank en uw onderneming bestaat korter dan 3 jaar, dan heeft u een ondernemingsplan nodig. Zowel de bank als Qredits en crowdfunders wensen dit. Het ondernemingsplan is wel zowel voor de bank als u belangrijk: de bank wil namelijk zeker weten dat u de lening terug betaald en u verkrijgt inzicht in uw positie in de markt, uw USP, uw concurrenten en of het financieel haalbaar is.

Vertrouw op ons

Of u nu al 10 jaar onderneemt en een nieuw idee hebt of een startende ondernemer bent, voor beiden schrijven wij het ideale businessplan. U kunt dus gerust uw ondernemingsplan laten maken door ons kantoor met vrijwel altijd de goedkeuring van de bank of makelaar. De bedrijfsplannen welke wij maken zullen de lezer van het plan direct overtuigen met de aantrekkelijke lay-out, de kwalitatieve content en het onderzoek. We kunnen er samen een meesterwerk van maken. U komt met de passie en het idee, wij met het gedegen research.

U kunt met het plan shoppen

Profiteer van onze expertise op het vlak van marktontwikkelingen en -trends, wetten en wensen van banken aan een business plan. We gaan samen met u uw idee vervolmaken tot aan de echte fysieke opening van uw onderneming. De ondernemingsplannen die we schrijven zijn geschikt voor elke partij in de markt: de bank, de crowdfunder, de investeerder, maar ook de makelaar, de IND en het UWV. Al deze partijen zijn zeer tevreden over de hoogstaande kwaliteit van onze plannen.

Om nog enkele specialistische partijen te noemen die zeer tevreden zijn over de content: de Orde van Advocaten voor een startende advocaat, de gemeente voor een vergunning, het Waarborgfonds Kinderopvang voor een kinderopvang en meerdere instellingen. Na 10 jaar ervaring hebben we uiteindelijk onze eigen vervaardigde werktemplates. Dat is geen invul oefening maar verwerking van kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar in de plannen. U krijgt een plan op maat welke we zelfs kunnen presenteren binnen 7 dagen.

Tevens belangrijk is dat ons business plan voor u een raadgever zal zijn: zodoende zal u uw markt leren kennen en uw plaats daarin, de substituten en directe- en indirecte concurrenten en de financiele haalbaarheid, oftewel levert het genoeg op na alle kosten?

Ons advies is pragmatisch

We schrijven het marktonderzoek, de SWOT-analyse, de concurrentie-analyse, de marketingmix en de financiele paragraaf. Maar we geven ook advies bij de financieringsaanvraag. Derhalve weet u zeker dat u met ons kunt slagen voor financiering. We helpen u graag.

De plannen die wij schrijven bevatten onderzoek welke met statistieken is bepaald en waarvan de bronnen zijn vermeld zodat ook voor de lezer van het plan duidelijk is dat het beschreven onderzoek juist is. We kennen de beslissingsfactoren van de bank en daarom kunnen we deze verlagen tot onder de 10%.

 

Omdat wij kennis hebben van deze beslisfactoren, krijgt u zodoende het juiste gereedschap en kennis om beter te ondernemen. Omdat u dan niet alles zelf hoeft op te zoeken spaart u kostbare tijd. Met dit tijdsvoordeel heeft u tijd voor andere zaken. Contacteer ons meteen voor uw plan.

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl