i2D
Artikel Portaal

Nieuwe bril nodig? De optiek in Eindhoven, wat een optie!

Voor de beste zorg voor ogen en oren bij Optiek Verhoeven in Eindhoven hoeft u niet eens een afspraak te maken, kom langs en geef aan waar u naar op zoek bent.

Maar de keuze van het juiste soort glas is net zo, al dan niet belangrijker dan, het uitkiezen van een geschikt montuur. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven heeft u de keuze uit het beste glas. Er wordt gewerkt met de beste leveranciers zoals HOYA en Zeiss. Worden uw glazen voorzien van een krasbestendige laag, een leesgedeelte of heeft u speciale wensen op het gebied van glascoatings? De opticien gaat graag met u om tafel zitten om de wensen door te nemen. Uiteraard ontvangt u een persoonlijk advies over wat voor soort glas bij uw montuur en ogen gewenst is. 

Bied uw zoon of dochter ondersteuning bij het lezen met een bril van Optiek Verhoeven Eindhoven

Merkt u dat uw zoon of dochter moeite heeft met lezen, vaak hoofdpijn heeft, of knijpt met de ogen? Misschien is een bril dan wel de oplossing. In veel gevallen wordt er een stempel in de vorm van dyslexie op gedrukt. Maar wist u dat een bril in tal van situaties dé uitkomst kan bieden? Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven krijgt uw zoon of dochter een betrouwbare oogmeting. Wellicht komt uit deze oogmeting een prisma of sterkte en wordt er op basis van de meting een gepaste bril aangemeten. Omdat de ogen van kinderen in een korte periode sterk veranderen is uw zoon of dochter uiteraard van harte welkom om de ogen regelmatig te controleren. Hierdoor wordt een zo optimale ondersteuning geboden en wordt de ontwikkeling van de ogen gestimuleerd. 

Een ruim aanbod aan (merk)monturen bij de optiek in Eindhoven

Het dragen van een bril is geen verplichting. Nee, het is een aanvulling op uw outfit! Kies uit verschillende moderne en tijdloze merkmonturen die uw outfit complementeren. Van een bril met een breed zwart montuur tot aan een smal metalen montuur en van kleurrijk tot unikleur. Welke bril past het beste bij uw gezicht? En nog belangrijker, waar gaat uw voorkeur naar uit? De gespecialiseerde opticiens bij Optiek Verhoeven in Eindhoven geven u een passend advies en zoeken met u een geschikt montuur uit. Kies uit prachtige merken zoals Chanel, Alain Mikli en Calvin Klein. Tijdloze modellen die er ook nog eens fraai uitzien. Want het oog wil toch ook wat?

Comments are closed.