i2D
Image default
Bedrijven

Miniwringer, uw held in huishouden

Miniwringer, uw held in huishouden

De miniwringer maakt het huishouden voor u weer een genot. Wanneer u minder kracht in uw handen heeft, kan een simpele beweging als wringen soms toch moeilijk gaan of veel pijn doen. Met de miniwringer hoeft u zelf deze pijnlijke of vervelende beweging niet meer te doen. De sopdoeken of microvezeldoeken kunt u nu zelf gemakkelijk wringen met de miniwringer. De miniwringer zit op een emmer bevestigd en heeft een kleine gemakkelijke en lichte slinger aan de zijkant. Door het natte sop doek van de emmer in de wringer te doen, kunt u nu gemakkelijk zelf uw natte schoonmaakdoeken wringen en met plezier uw schoonmaak werkzaamheden doen. 

Gemakkelijk in gebruik 

De wringer is gemakkelijk in gebruik en maakt voor u het huishouden en alle daagse taken weer bereikbaar. Zeker als u zo lang mogelijk zelf uw huishouden wilt doen, is deze oplossing voor u een ware ondersteuning in het huishouden. De emmer heeft een inhoud van 10 liter en de wringer kunt u gemakkelijk met de klok mee draaien. Na een enkele keer uw doek vanuit de emmer gewrongen te hebben, is uw doek nu lichtvochtig. Indien u uw doek graag iets droger heeft, dan kunt u gerust het doek nogmaals door de wringer halen. Door deze makkelijke toepassing is de miniwringer gemakkelijk in gebruik. 

Simpele oplossingen voor alledaagse dingen 

Wij vinden het belangrijk om oplossingen te bieden voor dingen die voor andere mensen vanzelfsprekend zijn. Zo verlichten wij het werk, maken het gemakkelijk en bieden hulpmiddelen en ondersteunende producten aan voor alledaagse dingen en het huishouden. Deze oplossingen zijn vaak klein en simpel maar brengen u comfort en plezier. Onze ondersteunende producten en hulpmiddelen zijn voor jong en oud en hebben verschillende toepassingen. Wij staan graag voor u kaar om uw vragen te beantwoorden. 

Bezoek de website voor meer informatie : Miniwringer, uw held in huishouden