i2D
Image default
Links / Index

Menggranulaat kopen

Menggranulaat

Er zijn wel 3 verschillende soorten menggranulaat, dit zijn; menggranulaat grof, menggranulaat normaal en menggranulaat fijn. Het menggranulaat wordt met name gebruikt voor een erg stevige fundering onder wegen of het wordt gebruikt voor verharde of voor onverharde wegen. De grootte verscheelt echter ook weer per soort menggranulaat. Het is belangrijk dat uw menggranulaat KOMO gecertificeerd is. Dit betekent namelijk dat uw menggranulaat volledig voldoet aan de relevante weg- en relevante regelgeving in de bouw. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat uw menggranulaat voldoet aan de wet- en regelgeving van het Bouwbesluit of dat uw menggranulaat voldoet aan de wet- en regelgeving van het Besluit bodemkwaliteit. Daarnaast voldoet uw menggranulaat, wanneer u in het bezit bent van KOMO gecertificeerd menggranulaat, aan andere, soms hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Menggranulaat grof

Het is natuurlijk erg belangrijk dat ook uw menggranulaat grof gecertificeerd is met het KOMO keurmerk. Menggranulaat grof is, zoals de naam al zegt, de grove variant van menggranulaat. Het is daarom relatief gezien vrij groot. We spreken hier over maten van 20 mm tot wel 32,50 mm per korrel. Dit is de grootste soort korrel menggranulaat. Ga naar de webshop.

Menggranulaat normaal

Ook is het hier weer erg belangrijk dat uw menggranulaat normaal gecertificeerd is met het KOMO keurmerk. Menggranulaat normaal is de middelmatige soort menggranulaat, dit formaat zit namelijk tussen de grove menggranulaat en de fijne menggranulaat in. Daarom zijn de korrels van het menggranulaat niet erg groot maar ook niet erg klein. We spreken hier over maten van 0 mm tot 32,50 mm per korrel. De gemiddelde maat van een menggranulaat korrel.

Menggranulaat fijn

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat uw menggranulaat fijn weer gecertificeerd is met het KOMO keurmerk. De fijne variant van menggranulaat is de kleinste soort menggranulaat, het spreekt daarom voor zich dat deze korrels relatief gezien erg fijn en klein zijn ten op zichtte van de andere soorten menggranulaat. Hierbij spreken we over een maat van ongeveer 0 mm tot 20 mm, een erg fijne soort menggranulaat.

Het is natuurlijk belangrijk waarvoor u uw menggranulaat gebruikt, dan kunt u kijken welk formaat het meest geschikt is. Komt u hier niet uit, dan kunt u zich natuurlijk altijd laten adviseren.

https://www.elocktron.nl/cilinderslot.html