i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Marketing’ Category

Een animatievideo voor elk bedrijf

woensdag, juli 18th, 2018

Ben je geïnteresseerd in het maken van een animatievideo, maar weet je eigenlijk niet precies wat er allemaal mogelijk is? Dit is een type video die een boodschap op een krachtige en passende manier overbrengt. Het is mogelijk om op een laagdrempelige manier de boodschap van jouw product of dienst te communiceren. Wil je een animatie laten maken? Ga dan naar Playforward, een professioneel bedrijf wat jouw animaties, maar ook video’s of interactieve video’s maakt. Dit doen zij al voor klanten door heel Nederland. Zowel grote organisaties als midden- en kleine bedrijven gingen je voor. Bij Playforward is er veel mogelijk. Voor iedere vorm van communicatie wordt een creatief idee gemaakt.

Wat is het proces als je een animatievideo gaat laten maken?

Wist je dat het mogelijk is om binnen een maand een animatievideo op maat te ontvangen van Playforward? Dit garanderen zij met behulp van een strakke, wekelijkse planning. Zo bestaat week één uit brainstormen en het vormen van het script. Tijdens de brainstorm wordt er gekeken naar jouw ideeën. Vervolgens worden deze omgezet in een script. In week twee wordt de animatie die je gaat laten maken uitgewerkt op een storyboard. Hierop wordt het verhaal van de boodschap duidelijk. Daarna wordt in week drie de animatievideo uitgewerkt. Hier worden bijvoorbeeld geluidseffecten, muziek en een voice-over toegevoegd. Als laatste wordt in week vier de animatie die je hebt laten maken voorzien van jouw feedback. Dit alles zorgt voor de best mogelijke kwaliteit van animatievideo’s.

Een animatievideo brengt jouw boodschap goed over

Op zoek naar een idee om jouw product of dienst te presenteren? Bij Playforward laat je een animatievideo maken. De perfecte tool om jouw boodschap aan de doelgroep uit te leggen. Daarnaast is dit ook een manier om ze te enthousiasmeren voor de producten of diensten die je aanbiedt. Ook het uitleggen van een proces of een beleidsplan komt beter over als je een animatie gaat laten maken. Je gaat daarnaast naar Playforward voor de productie van een video, interactieve video of drone video. Bij een interactieve video wordt de kijker betrokken in het verhaal. Zo is het mogelijk om verschillende routes door het verhaal te volgen of meerkeuzevragen in de video toe te voegen.

Marketing op het internet

woensdag, april 8th, 2015

In de zakenwereld is marketing van erg groot belang. Vooral op het gebied van online marketing is dit steeds belangrijker geworden tegenwoordig en zal je veel hiermee moeten doen. Vooral op het gebied van hoge noteringen in Google is iets dat erg belangrijk is geworden de afgelopen jaren. De naamsbekendheid en vindbaarheid van jouw bedrijf wordt een stuk hoger als je hoog in Google staat en je zal meer verkeer krijgen op jouw website en eventueel nieuwe klanten aantrekken. Er zijn veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn en ervoor kunnen zorgen dat je deze punten kunt verbeteren.

Internet marketing Delft is een bedrijf dat op het gebied van online marketing heel veel ervaring heeft en erg professioneel is. Op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, adwords adverteren en nog heel veel andere online marketing technieken zijn ze erg bekend mee en kunnen bedrijven hier goed bij helpen.  Met zoekmachineoptimalisatie komt jouw website hoger in Google wat voor meer verkeer zal zorgen en dus meer bezoekers van de website. Daarnaast is de vindbaarheid van site een stuk hoger door middel van zoekmachineoptimalisatie. Dit wordt ook wel SEO genoemd en door middel hiervan komt je website hoger in Google. Bij SEO is het belangrijk om gebruik te maken van zoekwoorden die weinig concurrentie hebben. Zoekwoorden met veel concurrentie(andere bedrijven die dezelfde zoekwoorden hebben) wordt lastiger om hoger in Google te komen. Met weinig concurrentie is dit vanzelfsprekend een stuk makkelijker.

Bij adwords advertenties is het van belang dat je bezoeker gelijk goed doorverwijst naar een pagina waar ze ook daadwerkelijk naar opzoek zijn. Een erg directe, effectieve manier aangezien je de (potentiele) klant gelijk goed doorverwijst en ze zien direct waar ze naar op zoek zijn. Door goed gebruik van adwords kunnen er veel goede resultaten worden behaald en dat is waar elk bedrijf naar op zoek is. Zoek daarom een geschikte partner op het gebied van online marketing die veel ervaring hier mee heeft!

http://www.e-conomy.nl/