i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Marketing’ Category

Waarom hebben we het automatisch over linkbuilding bij SEO?

vrijdag, januari 29th, 2021

Iedere onderneming die met zijn website inzet op zoekmachine optimalisatie, zal ongetwijfeld wel eens gehoord hebben over het optimaliseren van je website op het gebied van techniek, content en Autoriteit. Ieder online marketing bureau heeft het over deze factoren en dat is ook juist. Dat zijn de pijlers die tot op heden nog altijd de belangrijkste pijlers zijn. Maar wat is dan linkbuilding en waarom hang dit vast aan een goede SEO strategie? We vertellen er graag meer over!

Wat is linkbuilding?

Met linkbuilding versterk je de autoriteit van je website en dit is hard nodig wil je hoger in Google komen met je website. Je kan namelijk je techniek en je content heel de tijd optimaliseren ‘wat ook heel belangrijk is’, maar je bereikt geen betere posities als je geen goede autoriteit hebt.

Linkbuilding is eigenlijk niets meer dan links verzamelen van andere websites naar jouw website. Wij noemen dit de virtuele mond tot mond reclame van je website. Wel is het zo dat hier veel varianten van zijn. Je kan blogs schrijven en die naar je website verwijzen, op startpagina’s een link plaatsen of link ruil vragen bij een ander bedrijf. Het klinkt allemaal heel makkelijk en toch is het verstandiger om dit uit te besteden aan een zoekmachine optimalisatie bureau.

Waarom linkbuilding uit besteden aan een zoekmachine optimalisatie bureau?

Met linkbuilding kan je veel mooie posities in Google bereiken, alleen als je het op een verkeerde manier toepast; zorgt het alleen maar voor strafpunten.

Een zoekmachine optimalisatie bureau is een bureau dat zich alleen maar focust op de organische (niet betaalde) resultaten in Google. Zij zijn continu op de hoogte wat er belangrijk is en zoals dat veranderd bij SEO veranderd dat ook bij linkbuilding. Je ziet dat Google steeds meer waarde hecht aan kwalitatieve content en dat wordt beloond. Dus besteed je het uit dan ga je merken dat je met minder inzet veel meer resultaat bereikt. Daarnaast word je ook niet zomaar gestraft door Google aangezien deze online marketing bedrijven echt wel weten waar ze mee bezig zijn.

Waarom wordt er automatisch over linkbuilding gesproken bij SEO?

Je zal ongetwijfeld gemerkt hebben dat iedereen nu de waarde van online vindbaarheid wel ziet. Dat betekent dus ook meer concurrentie en waar je vroeger nog weg kon komen met sterke content en een goede technische website, ga je het daar niet meer mee redden. Daarom zie je tegenwoordig dat linkbuilding altijd wordt toegepast bij het optimaliseren van de SEO.

https://allinone-media.nl/

Het kiezen van een winkel led display

dinsdag, december 1st, 2020

Stel u heeft een winkel met een etalage waar heel veel bezoekers langs lopen en u wilt meer aandacht trekken omdat er heel veel andere winkels om u heen zitten. Dan heeft u iets nodig wat extra veel opvalt. Iets wat anderen niet hebben. Dan is een winkel led display iets voor u. Een winkel led display kan in elke afmeting die u wilt worden gemaakt en is dus geschikt voor zowel kleine als grote etalages.

Het voordeel van een led display in uw etalage is dat u er heel snel andere content op kan zetten en het dus uitermate geschikt is om actuele acties of collectie sop weer te geven. Het is daarom dat u ze steeds meer ziet bij grote winkelketen en bij bijvoorbeeld benzinestations. 

Een winkel led display bestaat uit allemaal losse led’s die gezamenlijk een afbeelding of een video vormen. Vooral video’s zijn een veel gebruikte format omdat dit beweegt en alles wat beweegt trekt extra aandacht.

Als u opzoek bent naar een led display dan moet u er op letten dat u de juiste lichtsterkte koopt. Een etalage die vol in de zon staat heeft vaak een outdoor lichtsterkte nodig omdat het scherm anders niet goed opvalt.

Daarnaast moet u erover nadenken vanaf welke afstand mensen het led scherm bekijken. Hoe dichterbij er naar wordt gekeken hoe kleiner de pixel is die u nodig heeft om het een scherp beeld te doen lijken. Tegenwoordig zie je al pixel 2,5 of pixel 3. Dit geeft vanaf 3 meter afstand al een goed beeld. Een andere vorm van een winkel led display is de traditionele lcd videowall.

Het nadeel van deze videowall is echter dat er naden door het scherm lopen omdat het hier gaat om tv’s die aan elkaar gekoppeld zijn. Al is het woord TV misschien niet de juiste bewoording want het zijn weldegelijk professionele monitoren. Deze monitoren zijn inmiddels voorzien van een klein randje van soms maar 0,8 mm maar het blijft een naad die door het scherm loopt. Vandaar dat er steeds vaker wordt gekozen voor LED. Hier heb je namelijk geen naden in het beeld.

Tevens is LED ook helderder dan LCD.

Voor meer informatie over een winkel led display kan je eens kijken op de website www.leddisplayexpert.nl.


Marketing op het internet

woensdag, april 8th, 2015

In de zakenwereld is marketing van erg groot belang. Vooral op het gebied van online marketing is dit steeds belangrijker geworden tegenwoordig en zal je veel hiermee moeten doen. Vooral op het gebied van hoge noteringen in Google is iets dat erg belangrijk is geworden de afgelopen jaren. De naamsbekendheid en vindbaarheid van jouw bedrijf wordt een stuk hoger als je hoog in Google staat en je zal meer verkeer krijgen op jouw website en eventueel nieuwe klanten aantrekken. Er zijn veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn en ervoor kunnen zorgen dat je deze punten kunt verbeteren.

Internet marketing Delft is een bedrijf dat op het gebied van online marketing heel veel ervaring heeft en erg professioneel is. Op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, adwords adverteren en nog heel veel andere online marketing technieken zijn ze erg bekend mee en kunnen bedrijven hier goed bij helpen.  Met zoekmachineoptimalisatie komt jouw website hoger in Google wat voor meer verkeer zal zorgen en dus meer bezoekers van de website. Daarnaast is de vindbaarheid van site een stuk hoger door middel van zoekmachineoptimalisatie. Dit wordt ook wel SEO genoemd en door middel hiervan komt je website hoger in Google. Bij SEO is het belangrijk om gebruik te maken van zoekwoorden die weinig concurrentie hebben. Zoekwoorden met veel concurrentie(andere bedrijven die dezelfde zoekwoorden hebben) wordt lastiger om hoger in Google te komen. Met weinig concurrentie is dit vanzelfsprekend een stuk makkelijker.

Bij adwords advertenties is het van belang dat je bezoeker gelijk goed doorverwijst naar een pagina waar ze ook daadwerkelijk naar opzoek zijn. Een erg directe, effectieve manier aangezien je de (potentiele) klant gelijk goed doorverwijst en ze zien direct waar ze naar op zoek zijn. Door goed gebruik van adwords kunnen er veel goede resultaten worden behaald en dat is waar elk bedrijf naar op zoek is. Zoek daarom een geschikte partner op het gebied van online marketing die veel ervaring hier mee heeft!

http://www.e-conomy.nl/