i2D
Artikel Portaal

Makelaar in Naarden en Hilversum: bevorder de verkoop van uw huis

Bevorder de verkoop van uw huis met een makelaar in Naarden, Hilversum, ’t Gooi en Bussum. U krijgt bijvoorbeeld een reëel beeld van juiste verkoopprijs en nog veel meer. Denk aan tips voor het maken van goede foto’s, het doorvoeren van kleine aanpassingen in de woning waardoor het aantrekkelijker wordt en de juiste indeling van de woning in tips op het gebied van interieur en styling. Het behoort allemaal tot het dienstenpakket van de makelaar.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: huizenaanbod ook op social media voor extra bereik

Het woningaanbod kan in de etalage van de makelaar worden gepresenteerd. Maar u kunt voor extra aandacht ook kiezen voor social media kanalen. Om de woning die u wilt verkopen extra aantrekkelijk te maken voor de aankopende partij helpt een makelaar bijvoorbeeld in Bussum, Naarden, ‘t Gooi of Hilversum u met de juiste indeling van uw woning. Zo wordt alles conform de NEN 2580 richtlijnen ingemeten. In overleg met de verkopende partij wordt een aanbiedingstekst opgesteld. Deze informatie wordt verspreid over diverse huizensites en kan eventueel ook vorm krijgen tot een brochure welke aan de aankopende partij wordt overhandigd.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: ook het opstellen van een taxatierapport is in vertrouwde handen

Wilt u het opstellen van een taxatierapport overlaten aan een makelaar? Of advies over de waardebepaling ten behoeve van een echtscheidingsconvenant? Een makelaar, bijvoorbeeld in Bussum, Hilversum, ‘t Gooi of Naarden, regelt het totaalpakket als het gaat om de aankoop of verkoop van een woning of pand. Naast begeleiding bij de aankoop of verkoop kan een makelaar ook het laten maken van een taxatierapport verzorgen. De meeste makelaars beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om taxeren en kunnen bovendien het benodigde rapport opstellen.

Comments are closed.