i2D
Image default
Aanbiedingen

MacBook Pro: de koning onder de laptops

Er zijn vele redenen waarom een MacBook Pro ook wel de koning onder de laptops wordt genoemd. Met zijn krachtige specificaties, fantastische beeldscherm en zeer goed ontwikkelde software weet de MacBook Pro vele harten te veroveren. Dit zijn echter niet de enige redenen waarom de MacBook Pro zoveel onderdanen heeft. En de koning wordt genoemd. Lees in dit artikel de redenen waarom de MacBook Pro zo geliefd is bij vele professionals. En overweeg het zelf ook om een MacBook Pro te kopen.

Gebruiksvriendelijkheid

Waar Apple absoluut in uitblinkt is dat het gebruiksvriendelijke producten maakt. Geef iemand een Apple product, en men weet ermee moeiteloos mee te werken. Je hebt niet veel technische kennis nodig om met een MacBook te werken. Waar bij installatie van Windows apps of programma’s hier regelmatig wel om technische kennis wordt gevraagd om de programma’s op een juiste wijze te installeren. Het besturingssysteem van Apple, macOS werkt ontzettend intuïtief! Daarnaast is de comptabiliteit tussen Apple producten erg goed! Alle apparaten zijn met elkaar verbonden. Zo mis je nooit iets nieuws en kun jij werken op je MacBook zoals jij dat wil. Een handige dienst van Apple is iCloud, waarmee je in een goed beschermde omgeving, bij al je documenten kan. Je kunt zelfs met je MacBook een telefoontje opnemen als je wordt gebeld op je iPhone. Dat is toch geweldig en erg ingenieus bedacht?

Goede accu

Een MacBook pro heeft een meer dan gemiddelde accuduur! Een MacBook haalt met gemak de twaalf uur. Dat is een stuk meer dan een gemiddelde laptop. Hierdoor kun je gemakkelijk een hele dag werken op je MacBook Pro zonder de oplader te hoeven meenemen! Dat is erg handig, met name wanneer je regelmatig outbound/ buiten de deur werkt. Uiteraard hangt de accuduur wel af van de belasting van de laptop. Bij zware(grafische) programma’s gaat de accu minder lang mee dan wanneer je internet. Echter werkt dit principe hetzelfde bij elke soort laptop.

Schitterend design

Een MacBook Pro streelt de ogen van haar gebruikers en andere mensen die deze laptops aanschouwen. Ze stralen pure klasse uit. De casing is gemaakt van uitsluitend de beste materialen. De vormgeving zou je minimalistisch kunnen noemen, maar is hierdoor ook erg krachtig! Geen tierelantijntjes in het design, maar een strak en functioneel ontwerp. Apple keeps it simple. Wat Apple onderscheidt van andere laptops is dat de vormfactor. Deze laptops neem je moeiteloos met je mee doordat ze heel dun en licht zijn! Het design is oerdegelijk maar toch ook licht en laat zich makkelijk meenemen.  

Duurzame producten

Iedere Apple laptop gaat ontzettend lang mee. En een MacBook Pro nog langer dan een MacBook Air. MacBook Pros gaan van alle laptops die er in de wereld zijn, gemiddeld als een van de langste laptops mee zonder dat deze kapot gaat of niet meer bruikbaar is door verouderde software. Een MacBook Pro staat garant voor jarenlang plezier. Daar kun je zeker van zijn. De lange, goede software support door Apple zorgt ervoor dat een MacBook Pro lange tijd mee zal gaan.

Super betrouwbaar

Een MacBook Pro is daarnaast ook nog eens super betrouwbaar. Software is door Apple ontwikkeld en loopt hierdoor niet snel vast. Daarnaast is de beveiliging van een MacBook beter geregeld dan bij Windows laptops en Chromebooks. De kans op virussen en malware is een stuk kleiner. Het gaat zelfs zover dat je geen virusscanner op een MacBook hoeft te installeren. De al ingebouwde software doet zijn werk.

MacBook Pro kopen?

Nu je weet dat een MacBook Pro zoveel voordelen heeft ten opzichte van andere laptops, en zich als een ware koning onderscheidt, zou je kunnen overwegen een MacBook Pro te kopen. Wij kunnen je deze webshop aanbevelen wanneer je een MacBook Pro kopen wil.