i2D
Artikel Portaal

Libido verhogende middelen een goede toevoeging voor uw seksleven

Libido verhogende middelen voor mensen van middelbare leeftijd

Ik zit toch eens met een vraag. Is het raar dat als je een goed libido heb, dat je dan ook nog libido verhogende middelen moet gebruiken. De libido van mijzelf en mijn man zijn nog helemaal in takt. Daar hebben wij helemaal geen problemen mee. Wij hebben 3 a 4 keer per week nog hele leuke avonden in bed. Wij mogen dan wel van middelbare leeftijd zijn. Maar daar hebben we beide gelukkig nog geen last van. Wij vinden het ook nog leuk om nieuwe dingen te proberen. Nu zit ik mezelf af te vragen. Als je libido goed is, kan je dan alsnog een libido verhogend middel gebruiken? Of kom me dan meer in andere dingen die het nog beter maken? Ik ben bang dat als ik een verhogend libido middel neem dat mijn natuurlijke libido afneemt. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Weet iemand misschien of dit waar is of kunnen wij het ook gewoon proberen?

Meer weten over Libido verhogende middelen? bezoek dan onze website of facebookpagina

 

 

Comments are closed.