i2D
Image default
Dienstverlening

Kom vergaderen op deze unieke vergaderlocaties in Woerden

Bij Napkins kun je terecht voor de meest unieke vergaderlocaties in Woerden! Je vindt hier alle benodigdheden om op een efficiënte manier te kunnen vergaderen. Je kunt op deze unieke vergaderlocaties in Woerden echter terecht voor meer dan alleen vergaderingen. Plan bijvoorbeeld ook zakelijke afspraken in onder het genot van een voortreffelijke lunch. En ben je op zoek naar een plek om effectief te kunnen flexwerken? Ook dan ben je van harte welkom in de lunchroom!

Een volledig verzorgde vergaderlocatie

Op deze unieke vergaderlocaties in Woerden vind je alle benodigdheden om op efficiënte wijze te kunnen vergaderen. Het is namelijk belangrijk dat jij zorgeloos kunt doen waar je voor gekomen bent: inspirerend vergaderen op unieke vergaderlocaties in Woerden. Iedere vergaderruimte is daarom standaard inbegrepen met een beamer, flip-over en gratis wifi. Het basis vergaderarrangement in Woerden is daarnaast volledig uitgerust met koffie, thee, tafelwater en fruit. Geniet van overheerlijke maaltijden tussen de vergaderingen door in de gezellige lunchroom.

Uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad

De unieke vergaderlocaties in Woerden zijn bereikbaar voor de gehele Randstad. De vergaderruimtes bevinden zich namelijk op loopafstand van het station in Woerden én op minder dan een kilometer van de A12. Parkeren is daarnaast helemaal gratis. Als je dus op zoek bent naar een inspirerende vergaderruimte op een centrale ligging, boek dan zeker een van de unieke vergaderlocaties bij Napkins in Woerden.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden

Vergaderen bij Napkins is een uitstekende optie. Je bent zo toch even in een andere omgeving, wat zorgt voor meer inspiratie en goede ideeën – én je geniet van heerlijk eten en drinken. Wil je flexwerken tussen een afspraak door of gewoon omdat je in de buurt bent? Ook dan kun je terecht bij Napkins. Wens je meer informatie over het boeken van een inspirerende vergaderruimte? Schroom dan niet en neem gerust eens contact op met de medewerkers van deze vergaderlocatie. Ze vertellen je graag meer over de mogelijkheden!