i2D
Image default
Hobby en vrije tijd

Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?

Mag het eens iets anders zijn? Heb je geen zin in de zoveelste avond thuis voor de TV of snak je naar een fijne babbel met iemand anders dan je beste vriend(in) die altijd hetzelfde gespreksonderwerp aanhaalt?

Bij Speeddating Leuven zit je goed voor een boeiende avond vol nieuwe ontmoetingen en verrassende gesprekjes. Tijdens de speeddate in Leuven ontmoet je namelijk minstens 7 andere vrijgezellen. Die komen allemaal uit dezelfde buurt en ze hebben ongeveer jouw leeftijd, dus vind je vast een onderwerp om met elk van hen 7 minuten over te praten.

Bij speeddating volgt er na elke 7 minuten een volgende te ontmoeten vrijgezel en dan start er weer een nieuw gesprek. Zo heb je op het einde van de avond heel wat verschillende gesprekspartners ontmoet en heb je ongetwijfeld een interessante avond achter de rug.

Speeddaten in Leuven stopt echter niet de avond zelf. Je hebt tijdens de gesprekjes enkel de voornamen en de eerste letter van de familienaam opgeschreven van de andere speeddaters, en misschien was er wel iemand met wie je toch graag opnieuw zou afspreken… Via de websites van Speeddating Leuven, Speeddating Gent, Speeddating Antwerpen en vele andere locaties in Vlaanderen, kan je aanduiden met wie het wel klikte. Dat doen je medekandidaten ook en enkel wanneer de interesse wederzijds is, worden er contactgegevens vrijgegeven.

Met Speeddating Leuven beleef je dus niet alleen een unieke avond uit, wie weet maak je wel vrienden voor het leven of slaan de vonken over op die ene bijzondere andere?

Bezoek de website voor meer informatie : Klaar voor een bijzondere ervaring met Speeddating Leuven?