i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Kinderen’ Category

Hoe zorg je ervoor dat je kind beter slaapt

donderdag, december 31st, 2020

Kinderen en slapen, het is niet altijd makkelijk. In veel gevallen willen kinderen al niet eens naar bed, en dan zijn er ook regelmatig kinderen die heel slecht slapen. Voor de kinderen maar ook voor de ouders is dit erg vervelend. Daarom hebben wij een aantal praktische tips op een rijtje gezet die jou en je kind hiermee kunnen helpen. 

Vaste bedtijd

Voor kinderen is het belangrijk dat zij weten waar zij aan toe zijn. Een goede manier om beter te slapen is dan ook om een vaste bedtijd af te spreken. Met een vast ritme weet je namelijk precies waar je aan toe bent. Daarnaast is het ook handig zodat zij precies weten wat er moet gebeuren als het bedtijd is en er geen discussies ontstaan. 

Lezen voor het slapen

Een andere goede tip voor kinderen is lezen voor het slapen. Naast dat het goed is om beter in slaap te komen, is het ook nog eens goed voor de ontwikkeling. Met een simpel boekje kun je dan ook al een hoop oplossen!

Kijk eens naar de hulpmiddelen

Voor sommige kinderen is het gewoon ontzettend lastig om goed in slaap te vallen en liggen zij soms lange tijd wakker. Voor het is het goed om eens te kijken naar handige hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld verzwaringsdeken of bijtketting. Deze hulpmiddelen komen voor veel kinderen goed van pas en zorgen dan ook voor een betere nachtrust. Op internet kun je allerlei verschillende hulpmiddelen vinden. Misschien dat hiermee niet het hele probleem wordt opgelost, maar het kan zeker helpen!

Hopelijk heb je iets aan de tips gehad. Met bovenstaande tips zijn al een hoop kinderen geholpen dus de kans is groot dat ook jouw kind er iets aan heeft. Het is verstandig om een aantal dingen uit te proberen zodat je kunt zien wat het beste werkt.

Wat zijn wasbare zwemluiers?

woensdag, november 4th, 2020

Als je graag bewust om wilt gaan met het milieu en liever niet voor wegwerp zwemluiers wilt gaan, zijn wasbare zwemluiers een heel goed alternatief. Dit type luiers kun je nadat je bent wezen zwemmen met je kleine gewoon in de wasmachine doen om weer opnieuw te kunnen gebruiken. Dit kun je als je de juiste maten in huis haalt gewoon tijdens de gehele luierperiode doen. Je weet dan in ieder geval zeker dat je altijd wat in huis hebt als je met je spruit wilt gaan zwemmen, fantastisch toch?! 

 

De zwemluier kan gewoon in de wasmachine

De wasbare zwemluiers kun je in heel veel verschillende soorten en stijlen kopen. Zo’n wasbare zwemluier is een broekje die speciaal ontwikkeld is om je kindje droog te houden tijdens het zwemmen. Nadat je bent wezen zwemmen, gooi je de zwemluier gewoon in de wasmachine en leg je deze vervolgens weer schoon in de kast. Het werkt dus eigenlijk net als een gewone zwembroek of bikini. Het enige verschil is dat een wasbare zwemluier ontwikkeld is om ontlasting tegen te houden.

 

Leuke prints, geen zwembroekje of badpak nodig

Het mooie aan een wasbare zwemluier is dat deze op zichzelf al vaak heel leuk is. Ze hebben een leuke print en daardoor hoeft er meestal geen broekje of eventueel badpak overheen. Zo’n wasbare zwemluier heeft dezelfde eigenschappen als de wegwerpbare versie. Deze nemen geen water op. De plas zal er daardoor wel doorheen gaan, maar de ontlasting wordt wel tegengehouden. Om de wasbare zwemluier nog makkelijker schoon te maken, kun je ook gebruik maken van een inlegvel. Deze kun je verwijderen en weggooien om je zwemluier makkelijk schoon te maken.

 

Een wasbare zwemluier die meegroeit

Als je een zwemluier wilt die mee kan groeit met je kleine, dan zou je kunnen kiezen voor een verstelbare versie. Door middel van drukknoopjes of klittenband is de wasbare zwemluier dan heel makkelijk kleiner of groter te maken. Zo’n wasbare zwemluier kost vaak tussen de €10 en €20 en zijn op heel veel verschillende plekken te koop. Je kunt kiezen uit een leuke print op de zwemluier en ze zijn ook in allerlei verschillende fleurige kleurtjes te koop. Door met wasbare zwemluiers te werken, heb je altijd wat in huis als je spontaan bedenkt te gaan zwemmen. Op wasbarezwemluiers.nl en bumsies.nl vind je een aantal hele leuke zwemluiers die gebruikt kunnen worden voor kinder van 5 tot ongeveer 15 kilo. Deze luiers zijn eenvoudig te verstellen met de drukknoopjes op de voorkant. 

https://wasbarezwemluiers.nl/

Wasbare luiers, dé nieuwe trend van 2020?

zondag, mei 31st, 2020

Ben jij al verliefd geworden op de wasbare luiers van Bumsies.nl? Veel mensen die voor het ‘eerst’ horen over wasbare luiers, denken gelijk aan de ouderswetse luiers van vroeger. Jammer, want het is zoveel beter en makkelijker geworden om wasbare luiers te gebruiken voor je kindje.

Er zijn tal van verschillende systemen te koop, prachtige printjes en voor elke moeder wat wils. Hou je van het gemak van de wegwerpluiers? Dan kun je het beste kiezen voor de all in one luiers van Bumsies. Deze zijn helemaal compleet met inlegger en kunnen in z’n geheel in de wasmachine worden gewassen. Je gooit ze alleen niet in de prullenbak maar in de wasmachine. Wil je kosten besparen? Ga dan voor de meest voordelige optie; de pocketluiers. Deze kunnen worden voorzien van inleggers welke in de pocket geschoven kunnen worden. Ben je op zoek naar een systeem 

Beter voor het milieu

Dit is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te kiezen voor wasbare luiers. Het is immers veel beter voor het milieu. Het duurt jaren voordat wegwerpluiers zijn afgebroken in het milieu. Deze luiers zorgen voor bergen afval terwijl de wasbare luiers telkens kunnen worden hergebruikt. Natuurlijk moet je de wasmachine extra laten draaien en zul je meer water gaan verbruiken maar dat staat in schraal contrast bij het afval wat je achterlaat bij wegwerpluiers. Dan hebben we het nog niet eens over de schadelijke stoffen die wegwerpluiers kunnen bevatten en de massale productie die bij wegwerpluiers komt kijken. Een beter milieu, dat willen we toch allemaal? 

Wasbare luiers ook beter voor je portomonnee

Naast het milieuaspect, zijn wasbare luiers ook een stuk voordeliger dan wegwerpluiers. Hoewel de aanschafprijs hoger ligt dan bij wegwerpluiers, kun je de luiers tijdens de hele luierperiode van een kind gebruiken. Als je er zuinig mee bent kun je ze zelfs nog gebruiken bij een 2e of 3e kindje. Zo ben je aan het einde van de luierperiode een stuk voordeliger uit dan bij wegwerpluiers. 

 

Wist je dat.. wasbare luiers veel beter zijn voor je kindje? 

 

Ja, ze zijn veel beter voor de huid van je kindje. Heeft je kindje last van rode billetjes bij wegwerpluiers? Ga dan snel over naar de wasbare luiers van Bumsies. In wegwerpluiers zitten namelijk bepaalde stofjes die ervoor zorgen dat urine wordt omgezet naar een soort gel. De huid van je baby kan hier op reageren. Bij wasbare luiers is dit niet het geval. Er wordt meestal gebruik gemaakt van katoen of charcoal en dat zijn natuurlijke producten. Hierdoor is de kans op een allergische reactie een stuk kleiner. 

 

Wil je meer weten over de verschillende systemen en het gebruik van herbruikbare luiers? Ga dan naar Bumsies.nl. 

https://bumsies.nl/

Bugaboo outlet bezoeken

donderdag, mei 23rd, 2019

Heb jij altijd al een Bugaboo kinderwagen willen hebben? Maar is deze te duur in aanschaf? Dan is het goed dat je dit artikel leest, want als je echt een Bugaboo wilt, dan is het aan te raden om een Bugaboo outlet te bezoeken. Bij de Bugaboo outlet kun je tegen zeer scherpe tarieven een kinderwagen bestellen. Veel mensen vertrouwen de outlet niet, maar een outlet is niets mis mee. Het zijn zelfs geheel nieuwe producten tegen zeer scherpe prijzen. Wat wil je nog meer? 

Waarom zijn de producten zo goedkoop?

Wellicht vraag je jezelf nu af, waarom zijn de kinderwagens in de Bugaboo outlet zo goedkoop? Dit heeft puur te maken met de rotatie van het assortiment. Als er een nieuw assortiment aankomt, dan moet het oude assortiment uit de winkel. Het is natuurlijk zonde om deze gloednieuwe producten weg te gooien. Om deze reden worden ze tegen scherpe tarieven aangeboden waardoor mensen bijgemaakt kunnen worden. Er is dus niks mis met de kinderwagens en daarom is het zeker aan te raden om de winkel te bezoeken als jij altijd al een Bugaboo wou. Mocht je meer informatie willen, dan kun je dit altijd navragen bij de specialisten die er werken.

Schminken Kinderfeestje

dinsdag, mei 26th, 2015

Schminken kinderfeestje

Kinderfeestjes worden veelal georganiseerd in het kader van verjaardagen van kinderen. Ouders zorgen voor veel plezier voor kinderen. Er zijn allerlei activiteiten te bedenken. Activiteiten in de natuur, in of op het water of een sportieve activiteit. Maar ook een voorstelling of een andere activiteit bijwonen behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast zijn er kinderfeestjes bij kinderen thuis. Ouders bedenken enkele activiteiten thuis waarbij wordt gegeten en gedronken. Deze activiteiten kunnen bestaan uit, samen producten maken zoals het bakken van koekjes of eten koken. Ook zijn er ouders die allerlei spelletjes in de tuin organiseren.

Deze vorm van kinderfeestjes vergt veel tijd in de voorbereiding. Je moet een aantal activiteiten bedenken om enkele uren te vullen. Daarbij moet je zelf als een soort van regisseur op treden. Dat laatste kan ook worden uitbesteed aan andere mensen. Zou kun je bijvoorbeeld een clown in huren en kinderen laten schminken.

Schminken kinderfeestje

Kinderen laten schminken tijdens kinderfeestjes is een geslaagde evenement. Het gaat om de fantasie die kinderen hebben. Deze moet in de eerste levensfase worden ontwikkeld. Kinderen schminken tijdens kinderfeestjes is dus niet alleen leuk maar ook erg leerzaam voor de ontwikkeling van een kind.

Kinderen hebben vaak veel fantasie. Dat kan door middel van veel fantasie tot uiting komen op hun gezicht. Deze kan worden omgetoverd tot allerlei soorten dieren. Denk hierbij aan leeuwen, tijgers, beren enzovoort. Daarnaast ook vlinders of gewoon een mooie fantasie. Sommige kinderen willen graag het gezicht van hun actie held. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Facepaintstuff

Goedkope muurstickers

Facepaintstuff is een bedrijf, gevestigd in Halfweg tussen Amsterdam en Haarlem dat zich bezig houd met verkopen van professionele schmink. Daarnaast geeft eigenaresse Jon van Nieuwkerk ook verschillende workshops over het schminken en de technieken die daarbij komen kijken. Belangrijk is om de verschillende technieken goed toe te passen, zodat de kwaliteit van het schmink niet verloren gaat.

Facepaintstuff ook aanwezig op kinderfeestjes

Naast workshops is eigenaresse Jon van Nieuwkerk ook te boeken op kinderfeestjes. Door haar ervaring weet ze als geen ander om te gaan met de fantasie van kinderen. Deze wordt perfect weergegeven op het gezicht van het kind. Prachtige figuren, mooie dieren of gewoon een wilde fantasie. Elk kind is anders en daar maakt zij de mooiste creaties van.

Boeken van een kinderfeestje kan via de website facepainstuff

Op deze website is ook meer informatie over de schmink en de producten die worden gebruikt tijdens kinderfeestjes. Neem gerust een kijkje of maak snel een boeking voor het volgende verjaardagfeestje van je zoon of dochter.

 

 

http://www.mooiemuurstickers.nl/

Een goed hoofdkussen belangrijk?

dinsdag, maart 3rd, 2015

Veel mensen denken er niet zo bij na, maar hoe belangrijk is ons hoofdkussen eigenlijk? Hoe beïnvloed het de kwaliteit van onze slaap? U zult misschien denken dat het helemaal niet zo belangrijk is! Een vergissing kunnen wij u verzekeren. Hoofdkussens zijn even belangrijk als een matras, een bed en goed passende schoenen. Het is dus een noodzaak dat u een goed kussen heeft.

Er zijn hoofdkussens met support of ondersteuning en zonder support of een korte periode van ondersteuning van hoofd en nek. Er zijn 4 materialen waar een hoofdkussen van gemaakt kan worden. Polyesther vezel, traagschuim, boekweit en orthoflex.

Op de website van pillowperfect.nl wordt vertelt wat de verschillen zijn tussen deze kussens. Wat zijn de voordelen van elk type kussen en wat zijn de nadelen?

Vervolgens komt deze website ook met een aanbeveling die ook direct kunt bestellen. Dat is even handig!

Laat u verbazen over hoeveel kennis er eigenlijk beschikbaar is over het onderwerp kussens. Er komt zo veel meer bij kijken dan u gewend bent. Er zal een wereld voor u opengaan!

Het is zeker aan te raden om eens naar pillowperfect.nl toe te gaan en zelf de vele voordelen te ontdekken. Want als u op zoek bent naar het perfecte kussen, dan is het een zeer goede zet om de webshop te bezoeken.

U weet dus helemaal zeker dat u een top investering doet als u uw kussen koopt bij pillowperfect.nl

http://www.pillowperfect.nl

Kinderkleden

vrijdag, maart 14th, 2014

Kinderkleden

Kinderkleden

Als ouders vindt u het natuurlijk belangrijk dat de kamer van uw kinderen gemakkelijk schoon te houden. Ook voor de vloer geldt dit en het is daarom ook niet meer dan logisch dat de meeste ouders ervoor kiezen om in de kamers van de kinderen laminaat of tegels te laten leggen. Een nadeel daarvan is wel dat het wat eentonig lijkt en dat de vloer koud is. Niet echt fijn als het kind uit bed wil stappen en de blote voeten meteen op een koude grond neer moet zetten. Kinderkleden zijn daarom een ideale oplossing. Door ze meteen naast het bed neer te leggen, hoeft uw zoon of dochter zijn of haar voeten niet op koude tegels of koud laminaat neer te zetten. Bovendien zorgen kinderkleden voor een leuke sfeer in de kinderkamer. Ook biedt een kleed een fijne plek voor uw kleintjes om op te spelen. Het is zacht, warm en comfortabel. Doordat er tegenwoordig heel veel verschillende materialen beschikbaar zijn waar kinderkleden van gemaakt kunnen worden, hoeft u bovendien niet bang te zijn dat het erg lastig is om ze te reinigen. Fabrikanten weten natuurlijk ook dat kinderen nog wel eens knoeien en dat de kleden daarom gemakkelijk te schoon te maken moeten zijn. Daar houden ze met de fabricatie dan ook zeker rekening mee, zodat u er vanuit kunt gaan dat het kleed dat u koopt ook gemakkelijk weer schoon te maken is. Sommige ouders kiezen toch liever niet voor kinderkleden omdat hun kinderen allergisch zijn of omdat ze bang zijn dat er schadelijke stoffen inzitten die de kleintjes binnen kunnen krijgen doordat ze al kruipend aan het kleed likken. Maar fabrikanten weten dit natuurlijk ook. Daarom zijn er tegenwoordig heel veel kinderkleden verkrijgbaar waarin absoluut alleen maar natuurlijke stoffen verwerkt zijn. Zo weet u zeker dat het kleed vrij is van giffen en dat het volkomen veilig is.

Leuke kinderkleden

Was in het verleden het aanbod aan kinderkleden zeer beperkt, of eigenlijk volkomen afwezig, tegenwoordig is de keus echt enorm. Het maakt eigenlijk niet uit wat het thema van de slaapkamer is of wat de lievelingskleuren van uw zoon of dochter zijn, er is ongetwijfeld een leuk vloerkleed te vinden dat helemaal bij de wensen aansluit. Een fabrikant die erg originele kinderkleden maakt, is Arte Espina. In hun collectie vindt u bijvoorbeeld kleden met afbeeldingen van ridders en kastelen. Maar ook hebben zij heel veel abstracte dessins in hun collectie en uiteraard kunt u bij hen ook terecht voor effen varianten. Daarnaast vindt u bij hen ook kleden die niet vierkant of rechthoekig zijn, maar juist een heel bijzondere vorm hebben. Onder het label SAM maakt Arte Espina ontzettend leuke kinderkleden in vrolijke kleuren en met leuke plaatjes erop. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kleed in verschillende tinten groen met vlinders, bloemen en hartjes erop? Of een in verschillende tinten blauw met daarop dieren die in de dierentuin te vinden zijn. Niet alleen zijn deze kinderkleden heel erg leuk en mooi, ze geven ook een goede aanleiding tot het leren van de verschillende diersoorten. Dit is vooral voor kleine kinderen natuurlijk erg leuk, zij zullen helemaal trots zijn als zij precies kunnen benoemen welke dieren er op hun vloerkleed staan. Ook heel erg mooi zijn de vloerkleden met een patchwork design. De meest bijzondere kinderkleden van Arte Espina zijn zonder twijfel die uit de ‘Glow in the Dark’ lijn. Niet alleen zijn ze gewoon een lust voor het oog, in de motieven zitten ook lichtgevende delen verwerkt. Als het ‘s avonds donker is in de kamer, zullen deze oplichten. Zo heeft uw kind geen bedlampje meer nodig! Het leuke is dat ook deze vloerkleden in verschillende patronen en kleuren verkrijgbaar zijn, dus voor ieder kind is er een geschikt exemplaar te vinden.

Speelkledenwinkel

Wilt u een van de fantastische kinderkleden van Arte Espina aanschaffen, dan bent u bij Speelkledenwinkel aan het juiste adres. In deze webwinkel vindt u echt een enorme keuze aan kinderkleden van dit merk. Maar u vindt er ook kleden van andere merken, zoals Harlequin en Brink & Campman. Ook deze merken staan garant voor zeer mooie producten van de beste materialen. Het aanbod is in deze webwinkel dus met een gerust hart ruim te noemen. Door de handige indeling van de website is het echter niet lastig om een mooi kleed te vinden. Kiest u ervoor om kinderkleden bij Speelkledenwinkel te bestellen, dan geniet u van verschillende voordelen:

  • een zeer ruim aanbod
  • alleen vloerkleden van kwalitatief zeer goede merken
  • winkelen op het moment dat het u het beste uitkomt
  • eenvoudige bestelmodule
  • laagste prijs garantie
  • gratis thuisbezorgd en snelle levering
  • 14 dagen retourrecht
  • deskundige klantenservice die zowel telefonisch als via e-mail te bereiken is

Vindt u ook dat de kamer van uw kinderen er wat saai uitziet en denkt u dat een leuk vloerkleed de oplossing is om het er wat leuker uit te laten zien? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website. In hun grote aanbod met kinderkleden vindt u vast en zeker een exemplaar dat zowel u als uw kind helemaal leuk vindt. Hebt u tijdens het bekijken van de site nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met de deskundige klantenservice. Zij helpen u graag verder met uw zoektocht naar het perfecte vloerkleed voor uw zoon of dochter. Voor mooie kinderkleden bent u bij Speelkledenwinkel dus absoluut aan het juiste adres.

Bezoek de website voor meer informatie : Kinderkleden

Kinderstoffe

maandag, maart 10th, 2014

Kinderstoffe

Kinderstoffe für jede Gelegenheit

Schönen Kinderstoffe für jede Gelegenheit bei Kidsfabrics.de. Sie suchen nach Kinderstoffe? Sie möchten das Kinderzimmer mit kindgerechten Vorhängen und Bettwäsche aus bunten Kinderstoffen neu gestalten? Oder selber Ihr Kind neu einkleiden? Bei Kidsfabrics.de finden sie eine große Auswahl an bunten Kinderstoffe für jede Gelegenheit. Das besondere an den Kinderstoffe von Kidsfabrics.de ist, dass sie bei uns schnell und durch geschickte Auswahlmöglichkeiten die passenden Kinderstoffe für jede Gelegenheit finden. Und das rund um die Uhr, 24/7! Ob für Jungen oder Mädchen oder auch Unisex, für Bettdecken oder Vorhänge, für Sofakissen oder Decken,  die Auswahl von Kidsfabrics ist unglaublich vielfältig. Wir bieten Ihnen wirklich alle Kinderstoffe die zu Ihnen und Ihren Wünschen passen. Bei uns bleiben garantiert keine Wünsche offen!  Kidsfabrics hat über 300 Kinderstoffe auf Lager und natürlich garantieren wir Ihnen eine schnelle Lieferung zu jeder Zeit. Wählen Sie bei Kidsfabrics ganz einfach zwischen Kinderstoffe aus Baumwolle, Polyester oder Leinen  und entscheiden Sie sich so bereits bei der Auswahl der Grundstoffe für ein optimales Endprodukt. Lassen Sie sich Inspirieren von der hohen Qualität der verschieden Materialien und machen Sie Gebrauch von unseren vielfältigen Auswahlmöglichkeiten. Mittels unserer großen Themenauswahl finden Sie außerdem schnell und einfach die Kinderstoffe, die sowohl farblich als auch vom Muster  her zu dem von Ihnen zuvor ausgewählten Thema passen. Ersparen Sie sich das lange und nervenaufreibende Suchen im Stoffladen, denn bei Kidsfabrics finden Sie auf einen Blick eine vielfältige Auswahl Kinderstoffe die zu Ihnen und Ihren Wünschen passt.  Bei Kidsfabrics können Sie sich gestalterisch mal so richtig austoben! Neben dem schier unbegrenzten Auswahlmöglichkeiten an Stoffen, haben Sie bei uns selbstverständlich auch die Möglichkeit maß geschneiderte Stoffe nach Ihren Wünschen zu bestellen. Besonders attraktiv ist diese Möglichkeit für die Gestaltung von Vorhängen. Geben Sie einfach die gewünschten Maße an, wählen Sie aus den unterschiedlichen Aufhängekategorien und lassen Sie sich von unseren Produkten überzeugen! Ob Sie nun einen Ösenvorhang, einen Schlaufenvorhang oder ein Raffrollo wünschen- bei uns haben Sie die Wahl! Lassen Sie sich von unseren Gestaltungsideen im Musterzimmer inspirieren und verleihen Sie anschließend Ihren eigenen Ideen den letzten Schliff mit Kinderstoffe aus bester Qualität. Unsere Musterzimmer sind wirklich sehr abwechslungsreich! Neben dem Jungenzimmer mit Stoffen für echte Autoliebhaber findet sich auch ein Zimmer für die kleine Ballerina. Oder spielt ihr Mädchen doch lieber Prinzessin? Dann eignen sich sicherlich Gestaltungsideen und Stoffe aus unserem Prinzessinnenzimmer! Für das Babyzimmer inspiriert Sie vielleicht unser „Winnie the Pooh“ Zimmer. Oder möchten Sie die Stoffe komplett selbst gestalten? Dann beginnen Sie doch einfach mit den Vorhängen! Gestalten Sie selbst fröhliche Vorhänge mit bunten Mustern oder schaffen Sie mit schlichten Kinderstoffen  eine ruhige Atmosphäre im Kinderzimmer. Gestalten Sie Kinderträume vom farbenfrohen Piratenzimmer über ein nobles Prinzessinnen Reich, lassen Sie Träume von Fee und Elfen Bettwäsche wahr werden. Monatlich können Sie bei uns neue farbenfrohe Kinderstoffe entdecken! Kinderstoffe zu jedem Thema und mit den beliebtesten Kinderhelden in allen Farben und Varianten finden Sie ganz einfach und bequem bei Kidsfabrics.de.

Kinderstoffe von verschieden Marken

Die Kinderstoffe, welche Sie einfach und schnell bei Kidsfabrics bestellen können sind ausnahmslos von ausgesprochen hoher Qualität. Hierfür arbeitet Kidsfabrics nur mit ausgewählten Partner zusammen. Unsere Markenherstellern für Kinderstoffe haben seit Jahren Erfahrungen in der Produktion und Verarbeitung von Stoffen. Alle unsere Hersteller haben wir natürlich geprüft und wir stehen in engsten Kontakt mit diesem, um Ihnen stets optimale Kinderstoffe zu garantieren!

 Durch die Zusammenarbeit mit Markenherstellern kann Ihnen Kidsfabrics jederzeit Kinderstoffe in bester Qualität verkaufen und Ihnen eine große und Umfangreiche Auswahl an Farben, Mustern und Materialien bieten. Genießen Sie die große Auswahl in unserem Onlineshop und finden Sie nicht nur das richtige Muster sondern auch die richtige Farbenkombination für Ihre Gestaltungsideen.  Damit auch das Zimmer Ihres Kindes einzigartig wird! Bei uns finden Sie nicht allein Kinderstoffe. Wir führen auch weitere Textilien. Entdecken Sie doch auch einmal unsere  Bettwäschekollektionen! Wählen Sie aus unserer farbenfrohen Fertigkollektion oder bestellen Sie maßgeschneiderte Bettwäsche. Die maßgeschneiderten Produkte liefern wir Ihnen innerhalb von zwei Wochen sehr gerne bequem nach Hause.

Schnelle und Sichere Lieferung

Kinderstoffe bestellen bei Kidsfabriccs ist einfach, sicher und schnell. Das alles damit Sie nicht lange mit der Umsetzung Ihrer Ideen warten müssen und sofort mit dem Nähen und Steppen beginnen können. Denn Kreativität wartet ungern! Kidsfabrics ist ein professioneller Online Shop und garantiert Ihnen als solcher selbstverständlich, dass Ihre Daten nicht an Dritte weiter gegeben werden. Haben Sie Fragen zu unserem Sortiment oder besondere Wünsche? Dann schreiben Sie uns gerne eine E-Mail an: info@kindsfabrics.de. Außerdem haben Sie auch direkt auf der Website noch die Möglichkeit in unserem umfangreichen Fragenkatalog (FAQ) zu blättern. Wer weiß, vielleicht hatte jemand vor Ihnen bereits dieselbe Frage? Über das Auswahlmenü auf unserer Website können Sie leicht die von Ihnen gewünschten Produkte in Ihrem Einkaufswagen sammeln und am Ende alles zusammen bestellen. Unser Bestellmenü führt Sie sicher und unkompliziert durch den Bestellvorgang! Es ist also kinderleicht! Wir akzeptieren selbstverständlich Kreditkartenzahlung per Visa- oder MasterCard  als auch die Bezahlung mit PayPal. Wir möchten Ihren Einkauf bei Ihnen so angenehm wie möglich gestalten! Wir garantieren Ihnen einen schnellen und sicheren Ablauf der Bestellungen und Zahlungen. Hierfür macht Kidsfabrics ganz für Ihre Sicherheit Gebrauch von dem Sicherheitsexperten Ogone. Sind Sie mit Onlinezahlungen nicht vertraut oder möchten aus anderen Gründen lieber offline bezahlen? Auch dies ist selbstverständlich bei uns möglich! Weitere Informationen hierzu finden Sie ganz unkompliziert auf unserer Website während des Bestellvorgangs! Wir freuen uns auf Ihre Bestellung!

Bezoek de website voor meer informatie : Kinderstoffe