i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Internet’ Category

Wat is voor jou het goedkoopste alles in 1 pakket?

maandag, oktober 29th, 2018

Veel mensen kiezen ervoor om een alles in 1 pakket af te sluiten als het gaat om tv, telefonie en internet. De belangrijkste reden om dit te doen, is dat je op deze manier een stuk goedkoper uit bent dan wanneer je alles los zou afnemen. Door alle diensten af te nemen bij een en dezelfde provider, profiteer je vaak van flinke kortingen. Maar wat is nu precies het goedkoopste alles in 1 pakket? In dit artikel vertellen we je meer over hoe jij de beste keuze maakt!

Een geschikt alles in 1 pakket voor iedereen

Wanneer je van plan bent om een alles in 1 pakket aan te schaffen, heb je hiervoor ongetwijfeld al diverse acties van verschillende providers voorbij zien komen. Maar welke van deze providers is nu daadwerkelijk het goedkoopste? Om gemakkelijk tot het antwoord op deze vraag te komen, hebben ze bij Allesin1pakketvergelijken.nl een handige tool ontwikkeld. Met slechts enkele simpele keuzes kom je binnen no-time tot een goede beslissing.

Deze factoren bepalen welk alles in 1 pakket het goedkoopste is

Welk pakket voor jou het goedkoopste is, hangt af van verschillende factoren. Een van de belangrijkste hiervan is de samenstelling van je huishouden. Wanneer je een gezin met drie kinderen hebt, is je verbruik waarschijnlijk een stuk hoger dan wanneer je alleen woont. Andere factoren die meespelen, zijn onder andere:

  • Hoe snel je wilt dat het internet is
  • Hoeveel TV zenders je wilt hebben
  • Welke TV zenders je graag wilt
  • Of je onbeperkt wilt kunnen bellen

In enkele muisklikken geef je aan welke factoren jij belangrijk vindt. En heb je geen voorkeur voor een van de onderdelen? Laat het dan gerust leeg. Wanneer je je voorkeuren hebt doorgegeven in de handige tool van Allesin1pakketvergelijken.nl, rolt daar direct een handig overzicht uit. De goedkoopste optie staat meteen bovenaan. Op deze manier maak je het kiezen extra makkelijk!

Wanneer kies je voor shared hosting en wanneer voor VPS?

dinsdag, augustus 28th, 2018

Shared hosting en VPS hebben een aantal raakvlakken, maar ook een aantal belangrijke verschillen. Wanneer je voor de keuze staat, baseer dan je keuze op de volgende pijlers.

Techniek

De eerste pijler is techniek. Voor het gros van de websites is shared hosting in samenwerking met een sitebuilder programmatje prima, hoewel het aanbod voor software-installaties beperkt is. Daar vult VPS aan. VPS geeft je namelijk heel veel vrijheid op technisch vlak. Denk je aan het gebruik van software als Magento, Java en Nginx? Ga dan voor VPS.

Afhankelijkheid

Shared hosting deelt letterlijk de server met meerdere mensen. Allen oefenen zij invloed uit op de stabiliteit van de server. VPS staat voor Virtual Private Server, dus heb jij als enige beschikking over de resources van de server. Dat biedt meer zekerheid met betrekking tot de stabiliteit van de server; je hebt minder risico op storingen.

Kracht

Met shared website hosting maak je dus samen met anderen gebruik van dezelfde resources. Wanneer je verwacht dat je website bij gelegenheid veel dataverkeer heeft, kan je voor shared hosting kiezen. Heeft je website echter structureel veel dataverkeer, dan is VPS veruit de betere optie. VPS heeft dus het minste risico op storingen plus een surplus aan snelheid. Het piekvermogen, aan de andere kant, ligt doorgaans hoger bij shared hosting.

Budget

Hoeveel je wil besteden is natuurlijk ook een belangrijke, zo niet de belangrijkste, pijler. Voor een grote stabiliteit en een groot vermogen om te pieken, kom je minimaal bij een VPS 3-pakket uit. Weeg echter altijd je budget af tegen de mogelijkheden. VPS biedt met name stabiliteit, shared hosting biedt piekvermogen.

App laten maken door Bluenotion

zaterdag, mei 12th, 2018

Een app laten maken of zelf proberen een app te ontwikkelen, waarom zou je dat eigenlijk (laten) doen? Stel je hebt een bedrijf, biedt een app dan echt meerwaarde of is een actuele website meer dan voldoende? En kun je zelf een app ontwikkelen of ben je daar echt de hulp van een professional voor nodig?

Bewezen is dat een app van toegevoegde waarde kan zijn voor zakelijke toepassingen. Zo kan een bedrijfsapp bepaalde processen binnen een onderneming behoorlijk versnellen en dus verbeteren. Het kan als ondersteuning voor buitendienstmedewerkers fungeren en kan het informatie verschaffen aan klanten. Een app maakt dat je bedrijf zowel op de telefoon als op de computer zo optimaal mogelijk gepresenteerd kan worden; de waarde van een merk of bedrijf kan er behoorlijk mee vergroot worden. 

Zeker bedrijven die een band met hun doelgroep op willen bouwen, die aan branding willen doen en klanten efficiency willen bieden, kiezen voor het (laten) ontwikkelen van een app. Stel je hebt een sportschool. Met een app kunnen de klanten bijvoorbeeld lessen reserveren of de trainingsresultaten van een bepaalde periode vergelijken. Stel je hebt een verzekeringskantoor en een van de klanten koopt op zaterdag een scooter. Lastig, want doorgaans lukt het niet op die dag die scooter te verzekeren. Met een app zou je bijvoorbeeld tijdelijke dekking kunnen bieden of kunnen klanten in geval van schade meteen de gegevens doorgeven, inclusief foto’s en ongeacht wanneer het ongeval plaats heeft gevonden. 

Je zou kunnen stellen dat een app een belangrijk middel is om zo optimaal mogelijk te communiceren met klanten. Overigens geldt wel dat de app de website niet vervangt. Beide zullen actueel moeten zijn. Een app kun je in principe – mits er kennis van zaken is- zelf maken of ontwikkelen. Laten maken of laten ontwikkelen is wellicht een beter idee. Professionals beschikken bijvoorbeeld over systemen waarmee je als bedrijf middels een handeling zowel de app, de website als ook de social-media kanalen bij kunt houden. Een app kan bovendien je website ontlasten. Doorgaans is een website vooral commercieel bedoeld en wordt die gebruikt door aspirant-klanten. De app zal vaker gebruikt worden door mensen die al klant zijn.

Service van KPN Webmail

vrijdag, maart 4th, 2016

KPN is de grote internet provider van Nederland. Niet alleen biedt KPN internet diensten aan maar ook mobiel, televisie en extra pakketten zoals Spotify. KPN staat bekend om zijn super snelle glasvezel internet verbinding. Hierdoor is downloaden, streamen en browsen geen enkel probleem. Daarbij geeft KPN een gratis Email account met bij elke abonnee. Hierop kunt u uw facturen ontvangen, bekijken en downloaden. Maar de KPN Webmail is niet alleen voor uw KPN facturen. U kunt deze email gebruiken als uw persoonlijke email box. Hierdoor heeft u overal ter wereld en met elk apparaat toegang tot uw KPN Webmail.

 

KPN Webmail op smartphone en Tablet.

KPN webmail is overal ter wereld via de browser te bereiken middels de website van KPN zelf. Hierdoor hoeft u niet een speciaal mobiel apparaat met internet bij zich te hebben om uw webmail te bekijken. Echter biedt KPN webmail de mogelijkheid om uw webmail te ontvangen op andere apparaten zoals Smartphones, Tablets, Desktop en Laptop. Overal is de webmail van KPN te ontvangen. U kunt met uw smart device naar de website van KPN gaan en daar inloggen met uw gebruikersnaam en/of wachtwoord. U kunt ook uw webmail installeren op uw apparaat en zo overal toegang krijgen tot u webmail zonder te hoeven in loggen op de website van KPN.

U heeft voor zowel inloggen via de browser als het downloaden van uw email op uw smart device een email en wachtwoord nodig. Bent u deze vergeten of bent u geblokkeerd dan kunt u uw wachtwoord opvragen of resetten via de KPN website. Gemakkelijk en snel zodat u snel weer bij uw email kunt komen.

KPN klantenservice staat altijd voor u klaar.

De KPN klantenservice is heel de week bereikbaar en gratis te bereiken voor KPN klanten die bellen met een vaste KPN telefoonaansluiting. Hierdoor kunt u altijd gratis om advies of hulp vragen mocht dit nodig zijn. De KPN klantenservice kunt u helpen met installeren, configureren of advies. Heeft u problemen met het inloggen op uw KPN webmail dan kunt u contact opnemen met de KPN klanten service en u wordt goed geholpen. Het kan ook voorkomen dat er een storing optreed terwijl uw probeert in te loggen op uw webmail. Of het inloggen, versturen of ontvangen van uw webmail lukt niet vanwege een storing. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met KPN om te controleren of er daadwerkelijk een storing is. Ingeval van een storing zal de klantenservice dit probleem z.s.m. doorspelen naar een monteur om de storing te verhelpen.

http://www.webmail-provider.nl/kpn-webmail

Kleding met daarop promotie

maandag, september 28th, 2015

Bedrijven begroten elk jaar een bepaald budget voor promotie, reclame en marketing. Tegenwoorden zijn er zoveel reclame mogelijkheden zowel offline als online. Offline is het inzetten van reclame met internet buiten beschouwing gelaten. Denk aan televisie- en radioreclame, promotiekleding, billboards langs de weg, flyers en fysieke krant advertenties. Online reclame zijn alle reclame activiteiten die via het internet gebeuren. Denk aan banners, video’s via Youtube, Google AdWords campagne of Social Media.

Om vast te stellen welk medium ingezet moet worden is het belangrijkste om te weten welk doel achter de campagne zit. Is het naamsbekendheid, leads genereren of directe verkopen binnen te halen. Om naamsbekendheid te creëren is promotiekleding een ideaal medium, om leads te genereren is een directe campagne gericht op NAW gegevens goed, voor verkopen is een shopping campagne in Google AdWords het juiste medium.

Het onderdeel wat in dit artikel behandeld wordt is een offline reclame uiting wat voor ieder bedrijf toegepast kan worden op verschillende manieren en doelen, namelijk promotiekleding. Kleding die gemaakt wordt om te dragen met daarop bijvoorbeeld een tekst, actie, logo of slogan. Een leuk voorbeeld wat nu actueel is, is de actie van Jumbo over de Gele Trui actie voor de Tour de France. De opening is dit jaar in Utrecht en Jumbo heeft een actie bedacht om te sparen voor een Gele Trui die aangetrokken kan worden tijdens de start. Uiteraard staat Jumbo met grote letters vermeld op de promotiekleding. Veel consumenten vinden “gratis” sparen voor een dergelijk artikel leuk. Voor Jumbo een stuk reclame met kans op een gigantisch bereik op televisie en directe zichtbaarheid op straat.

Promotiekleding kan ook fungeren als werkkleding voor werknemers. Hoe vaak ziet u wel niet kleding met daarop een logo of slogan van het bedrijf waarvoor ze werkzaam zijn. Het assortiment is enorm qua kledingstukken die gebruikt kunnen worden als promotiekleding. Promotiekleding laten bedrukken kan via een online proces. Voor een actie of een evenement wordt meestal 1 kledingstuk gekozen, bijvoorbeeld een pet of een shirt. Deze worden in sommige gevallen wel met 10 duizenden stuks tegelijk aangevraagd. Hier wordt niet gekeken naar functionaliteit maar meer naar prijs en zichtbaarheid wat opvalt. De andere manier is het aanschaffen van promotiekleding voor uw werknemers. Denk aan bedrijven als hoveniers, schilders, installateurs en loodgieters die op locatie te werk gaan. Voor alle weersomstandigheden zullen bedrukte promotiekledingstukken aangeschaft worden. Deze manier van bedrukte promotiekleding met logo of slogan heeft een dubbele functie. Een goede uitstraling van het personeel en telkens weer de zichtbaarheid van het logo of de naam die op de kleding is verwerkt. 

http://www.shirtsenzo.nl/promotiekleding/

Goed webdesign

woensdag, januari 15th, 2014

Goed webdesign

Webdesign

Geen enkel bedrijf, hoe groot of klein het ook is, kan tegenwoordig nog zonder website. Ook voor stichtingen, kerken en verenigingen geldt dit natuurlijk. Een goede site zorgt ervoor dat klanten, leden, donateurs en bezoekers u kunnen vinden. Bij het bouwen van de meeste sites ligt de nadruk vooral op de tekst die erop moet komen te staan, men denkt dat dit het meest belangrijke is. Maar het webdesign is net zo belangrijk als de tekst. Sterker nog, voor een goede eerste indruk van een bezoeker van uw webpagina is het responsive webdesign belangrijker dan de daadwerkelijke inhoud van de pagina. Want als de kleuren niet aanspreken, de opbouw niet logisch is en mensen niet snel iets kunnen vinden, dan zullen ze al snel weer afhaken. Het is daarom ook belangrijk om bij het ontwerp van een site goed na te denken over het webdesign, over welke uitstraling deze volgens u moet hebben en over welke indeling het meest praktisch is. Het is namelijk gebleken dat als bezoekers door een goed webdesign gemakkelijk over uw pagina kunnen navigeren, zij veel eerder geneigd zijn om meerdere tabbladen te bezoeken en langer op uw pagina blijven. Op die manier nemen zij dus meer kennis van uw bedrijf, vereniging, kerk of stichting, wat de kans ook groter maakt dat de bezoekers van de website uiteindelijk ook klanten van uw bedrijf, leden van uw vereniging, donateur van uw stichting of bezoeker van uw kerk worden. En dat is natuurlijk een belangrijk doel van het hebben van een website, naast het gegeven dat u natuurlijk mensen gewoon wilt informeren over uw bezigheden. De kracht van webdesign moet dus zeker niet onderschat worden, het kan zeer veel effect hebben.

Goed webdesign

Het zal nu dus wel duidelijk zijn dat het webdesign van uw websites net zo belangrijk is als de inhoud. Maar wat is nu een goed webdesign en hoe weet u wat werkt en wat niet werkt? U kunt daar natuurlijk zelf wel zo uw eigen ideeën over hebben. Een goede manier om te kijken wat u zelf werkbaar en mooi vindt, is simpelweg heel veel verschillende websites bezoeken en noteren wat u pluspunten en minpunten van iedere webpagina vindt. Bij welke pagina klikt u door vanaf de homepage naar andere delen van de site? Hoe lang blijft u hangen en hoeveel pagina’s bekijkt u uiteindelijk? Welke kleuren zorgen ervoor dat u geïnteresseerd blijft en bij welke kleuren haakt u af? Welke indeling vindt u zelf overzichtelijk en welke zorgt er juist voor dat u niet meteen kunt vinden wat u zoekt? Door zo verschillende sites bij langs te gaan, krijgt u al snel een idee over het soort webdesign dat u aanspreekt. Maar u kunt er natuurlijk niet klakkeloos vanuit gaan dat iedereen hetzelfde handig en mooi vindt als u. Om echt een goede site te creëren met een aansprekend en effectief webdesign is het daarom aan te raden om een professioneel bedrijf hiervoor in te schakelen. Het is immers erg zonde om uiteindelijk een webpagina te hebben die heel slecht gewaardeerd wordt en waarop bezoekers niet kunnen vinden wat ze zoeken. U zult merken dat de investering in een goed webdesign, uitgevoerd door een professioneel bedrijf, ervoor zorgt dat mensen vaker uw site bezoeken en er meer tijd op doorbrengen. En daardoor wordt de kans ook weer groter dat u meer klanten, donaties, opdrachten en dergelijke binnenhaalt. Zo betaalt de investering zichzelf dus terug.

Deze website

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw webdesign voor u uit kan voeren? Dan bent u bij Deze website aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft zeer deskundige mensen in dienst die u kunnen helpen met allerlei aspecten van het maken van websites. Zo kunt u bijvoorbeeld bij hen terecht voor het volledige ontwerp van uw site. Doordat zij erg veel kennis hebben op dit gebied, weten zij precies wat werkt en wat niet. Zij kunnen de site voor u bouwen op verschillende manieren. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een site maken met behulp van WordPress, waardoor u de site in het vervolg gemakkelijk zelf kunt bewerken en kunt updaten. Ook met een WordPress zijn er heel veel mogelijkheden op het gebied van webdesign, dit systeem hoeft er dus niet voor te zorgen dat uw webdesign niet optimaal is. Daarnaast kan Deze website er ook voor zorgen dat uw website hoger komt te staan in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Hier zijn verschillende manieren voor, bijvoorbeeld linkbuilding. Dit is een van de zaken die uitgevoerd kan worden in het kader van zoekmachine optimalisatie. Een hoge score in de resultaten van zoekmachines is natuurlijk erg belangrijk als u goed gevonden wilt worden op het internet. Daarom is het ook de moeite waard om niet alleen voor het webdesign een professioneel bedrijf in te schakelen, maar om dit bedrijf ook te vragen u te helpen met de zoekmachine optimalisatie. Dit zal er ook voor zorgen dat meer mensen uw site vinden, waardoor u een veel groter bereik hebt en kans maakt om veel meer klanten, leden of donateurs te werven. Deze website kan u met al deze zaken goed helpen. Bent u geïnteresseerd in uw diensten of bent u nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact met hen op. Ook kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte bij hen opvragen. Met de diensten van Deze website weet u zeker dat het webdesign van uw site goed geregeld is.

Bezoek de website voor meer informatie : Goed webdesign