i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Industrie’ Category

Stalen buis van erkende leverancier voldoet aan kwaliteitsnormen

dinsdag, december 12th, 2017

De kwaliteit van een stalen buis moet uitmuntend zijn. Daarom spreekt het voor zich dat u bij een erkende toeleverancier van stalen buizen uitstekend terecht kunt. Om dit waar te maken voldoen alle buizen aan de Europese normeringen zoals S235, S275, S355 en S460 die allen vallen onder de kwaliteitsnorm EN10219. Andere normeringen zoals K52 en K56 zijn ook niet onbekend bij deze specialist. Naast dat de kwaliteit van de producten optimaal moeten zijn, is het voor de specialist ook belangrijk dat er alleen medewerkers werkzaam zijn die over de juiste certificeringen en normeringen beschikken. Zo bieden zij uitmuntende service en kwaliteit wanneer u bijvoorbeeld een stalen buis of rijplaten wilt huren.

Een stalen buis met een spiraalnaad of langsnaad

Er zijn een aantal verschillen tussen een spiraalnaad en een langsnaad. Wist u dat? Een spiraalnaad gelaste stalen buis wordt vervaardigd uit een coil. Of te wel een opgerolde staalplaat die spiraalwijs onder poederdek gelast wordt. Door middel van coiljunction kan er een nieuwe coil aangelast worden zodat er enorm lange buizen geproduceerd kunnen worden. Een langsnaad gelaste stalen buis kan onderverdeeld worden in twee groepen: LSAW en ERW. De LSAW is een buis die vervaardigd wordt uit een plaat die rond gezet wordt en onder poederdek wordt afgelast. Een ERW stalen buis wordt net als een spiraalnaad geproduceerd uit coils. Maar deze wordt rond gezet over de lengte en aan elkaar gelast. De specialisten van Swanenberg IJzer Groep geven u graag meer informatie over de verschillende buizen. Wist u dat u hier ook rijplaten kunt huren en kopen?

Rijplaten huren voor een stevige ondergrond

Heeft u een bouwproject op de planning staan? En zoekt u een stevige ondergrond, zodat u uw werkzaamheden probleemloos kunt uitvoeren? Denkt u dan eens aan passend advies van Swanenberg IJzer Groep over het huren van rijplaten. Deze specialist is al meer dan 50 jaar ijzersterk in staal. Wereldwijd is deze specialist een betrouwbare toeleverancier voor het handelaren in ijzer- en staalproducten zoals rijplaten en een stalen buis. Welke afmeting heeft u nodig voor uw rijplaten? In het assortiment vindt u uiteenlopende afmetingen en dikten en allen voorzien van trekgaten om werkzaamheden nog beter te kunnen ondersteunen. De rijplaten in het assortiment zijn altijd uit voorraad leverbaar en ook te koop wanneer u regelmatig een bouwproject start.

Brandwerend plaatmateriaal in allerlei soorten en maten

vrijdag, oktober 13th, 2017

Brandwerend plaatmateriaal is te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en maten. De specialist zorgt ervoor dat u het meest geschikte plaatmateriaal voor uw bouwproject krijgt. Elk van deze soorten heeft zo haar eigen specificaties. Zo is er brandwerend plaatmateriaal beschikbaar van verschillende materialen en voor verschillende toepassingen. Zo kan het plaatmateriaal gemaakt zijn van calciumsilicaat, vermiculiet of zelfs met glasvezels verstevigd beton. De ene soort brandwerend plaatmateriaal is bijvoorbeeld meer geschikt voor plafonds, terwijl de andere soort is ontwikkeld voor het bekleden van staalconstructies. Wat uw toepassing ook is, bij een specialist zoals Preficon vindt u altijd wel een type brandwerend plaatmateriaal dat perfect geschikt is voor uw toepassing.

U haalt uw brandwerend plaatmateriaal bij de bouwmarkt

Bent u uw huis aan het verbouwen of een geheel nieuw huis uit de grond aan het stampen? Het is dan verstandig om stil te staan bij de brandveiligheid van uw huis. Hierdoor heeft u namelijk een stuk veiliger gevoel in uw huis. Het is toch een stuk fijner om te weten dat u de nodige maatregelen heeft getroffen voor het geval er brand uitbreekt. Om de brandveiligheid van uw huis te verbeteren, doet u er goed aan om gebruik te maken van brandwerend plaatmateriaal voor uw plafonds en wanden. U kunt dit gewoon bij de bouwmarkt halen. Een goed merk voor brandwerend plaatmateriaal is Preficon. U vindt hun materialen in talloze bouwmarkten verspreid door het hele land.

Maak uw pand brandveiliger met brandwerend plaatmateriaal

Het steeds beter beveiligen van gebouwen tegen brand gebeurt voortaan met allerlei innovatieve brandwerende producten. Eén hiervan is gebruik maken van het juiste brandwerend plaatmateriaal. Dit is een passieve vorm van brandpreventie die doorgaans wordt gebruikt in grotere panden zoals fabrieken, scholen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Brandwerend plaatmateriaal kan worden gebruikt om bijvoorbeeld plafonds en wanden brandveiliger te maken, zodat een mogelijke brand zich niet snel verder zal verspreiden in het pand. Een leverancier van kwalitatief brandwerend plaatmateriaal is Preficon. Zij bieden diverse soorten plaatmateriaal. Hierdoor vindt u in hun aanbod gegarandeerd het plaatmateriaal dat u nodig heeft.

Kabelblokken bestellen? Kies voor een milieubewuste partner!

maandag, oktober 2nd, 2017

Een leverancier die gespecialiseerd is in het leveren van elektrotechnische producten hecht veel waarde aan het milieu. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen komt ook steeds vaker terug in de bedrijfsvoering van bedrijven die zich bekommeren om het verkleinen van de ecologische voetafdruk die zij achter laten. Dat wil zeggen dat deze bedrijven zich bezighouden met het verlagen van zaken als de CO2-uitstoot en het verbruiken van fossiele brandstoffen. Merwetechniek B.V. is een bedrijf dat elektrotechnische producten verkoopt en dat zich ook bezighoudt met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De gehele locatie, met meer dan 10.000 verschillende producten, waaronder kabelblokken en bijbehorende gereedschappen, draait dan ook op zonne-energie waardoor er geen schadelijke stoffen worden uitgestoten. Voor u als ondernemer kunt u met een dergelijke partner ook uw eigen merk sterker wegzetten in de markt.

Elektrotechnische producten bestelt u bij een leverancier die snel kan schakelen

In de elektrotechnische sector zijn vele bedrijven actief. Hierdoor is de vraag naar elektrotechnische producten en gereedschappen groot. Wanneer er iets kapot gaat moet dit immers zo snel mogelijk worden vervangen anders zijn de gevolgen niet meer te overzien. Dan heeft u eigenlijk een leverancier nodig die u snel nieuwe producten kan leveren. Gelukkig kunt u voor elektrotechnische producten terecht bij Merwetechniek B.V. Hier treft u een klein verkoopteam met hele korte lijntjes. Zo kan er snel geschakeld worden en kunt u een bestelling voor bijvoorbeeld kabelblokken snel en ongecompliceerd doorgeven. Daarbij wordt u een flexibele houding gegarandeerd waarbij de leverancier zich graag aanpast aan uw drukke tijdsschema.

Universele kabelblokken en andere elektrotechnische producten

Bent u op zoek naar een leverancier met een veelzijdig assortiment in elektrotechnische producten, zoals kabelblokken? Dan kiest u vanzelfsprekend voor een specialist als Merwetechniek B.V. Hier vindt u niet alleen een groot assortiment aan elektrotechnische producten, maar ook goed getrainde medewerkers die u kunnen helpen bij het uitzoeken van een universeel kabelblok. U koopt deze producten niet dagelijks en het is immers het makkelijkste als u een kabelblok kunt kopen dat op verschillende kabels kan worden aangesloten. Op locatie bij de specialist kunt u uw vragen stellen en uw situatie uit de doeken doen. Op basis daarvan wordt er voor u gezocht naar een passende oplossing.

Kies voor tandwielkasten van een specialist met de juiste apparatuur

vrijdag, september 22nd, 2017

Wanneer u tandwielkasten wilt bestellen, is het aan te raden om dit te doen bij een fabrikant die ook grote hoeveelheden tandwielkasten kan leveren. Belangrijk hierbij is dat de fabrikant over de juiste apparatuur beschikt. Denk hierbij aan CNC-freesmachines. Zo kunnen ze dit goed en efficiënt te doen. De branche waar u met uw eigen onderneming werkzaam in bent is ook van belang. Het vergt namelijk een andere vorm van expertise, en apparatuur, wanneer er bijvoorbeeld een planetaire tandwielkast gemaakt moet worden in plaats van een reguliere tandwielkast. Daarom doet u er verstandig aan om uw planetaire tandwielkast te laten vervaardigen door Machinefabriek Krimpen.

Een planetaire tandwielkast van een specialist gaat veel langer mee

U kunt uw planetaire tandwielkast voor uw aandrijfsysteem het beste kopen bij een specialist als Machinefabriek Krimpen. Zij zijn volledig gespecialiseerd in het maken van tandwielkasten. Dit in tegenstelling tot veel fabrikanten die tandwielen en toebehoren, zoals tandwielkasten, als onderdeel van het assortiment opnemen naast een tal van andere producten. Omdat een planetaire tandwielkast echter specifieke kennis én machinerie vereist kunt u deze beter bestellen bij een specialist die zich volledig richt op het maken van tandwielen en toebehoren. Zij hebben immers de juiste apparatuur in huis om deze klus naar volle tevredenheid te klaren. En vaak gaat dit nog een stuk sneller ook dankzij moderne productiefaciliteiten en omdat deze specialisten meegaan met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Tandwielkasten voor verschillende sectoren kopen

Tandwielen zijn multifunctioneel. Daarom worden ze diverse sectoren gebruikt. Maar per sector kunnen de specificaties nog weleens verschillen. Een specialist in tandwielen beschikt over een eigen productiefaciliteit waar producten worden gemaakt voor sectoren als de offshore markt, de auto-industrie, en ook voor aandrijfsystemen voor allerlei andere sectoren. Ook kunt u bij deze specialist terecht voor afwijkende maten en producten, zoals een planetaire tandwielkast. Kies voor een bedrijf met ervaring en een bewezen staat van dienst zodat u altijd zeker kunt zijn van de kwaliteit die u geleverd krijgt. Bovendien werkt het een stuk beter omdat u met dergelijke fabrikanten een langdurige zakenrelatie kunt opbouwen.

Uw eigen kruidenpot ontwerpen? Bij PET Power kan het!

donderdag, juli 20th, 2017

Uw eigen kruidenpot ontwerpen voor uw eigen producten? Maak dan gebruik van de op maat gemaakte oplossingen van PET Power! Die verpakking moet natuurlijk volledig aansluiten bij uw product of merk. Wellicht heeft u zelf al een idee voor een verpakking of heeft u dit zelfs al een beetje uitgewerkt. Met dat idee kunt u aankloppen bij PET Power, specialist in PET verpakkingen. In overleg zorgen de gespecialiseerde designers dan dat er een ontwerp voor een PET pot, kruidenpot of andere verpakking wordt gecreëerd. Indien u het beeld graag helemaal voor u ziet, kan de specialist ook een 3D model maken. Zo weet u precies hoe de uiteindelijke verpakking eruit komt te zien.

Specialist biedt zeer ruim assortiment PET verpakkingen, zoals de PET pot en kruidenpot

Voor een groot assortiment aan PET verpakkingen én zelfs voor oplossingen op maat komt u een keer praten bij PET Power, de specialist op het gebied van plastic verpakkingen. Voor een ruim assortiment aan PET verpakkingen, zoals de PET pot en de kruidenpot, bent u bij een specialist als PET Power aan het juiste adres. Deze specialist biedt de keuze uit een groot aantal standaard PET verpakkingen, maar het is ook mogelijk uw verpakking geheel op maat te laten maken. U kunt dus precies die verpakking kiezen die u het beste vindt passen bij uw product. De specialist biedt overigens niet alleen de PET pot en kruidenpot, maar ook de PET fles en diverse kunststof verpakkingen.

Kruidenpot of PET pot beschikbaar voor diverse sectoren

Iedere sector stelt weer andere eisen aan het verpakkingsmateriaal. Deze eisen zijn opgesteld zodat producten die voor menselijke consumptie zijn bedoeld ook als zodanig gebruikt kunnen worden. Bestelt u uw PET verpakkingen, zoals de kruidenpot of PET pot, bij de specialist, dan weet u zeker dat ze geschikt zijn. De specialist vervaardigt namelijk verpakkingen voor onder andere de voedingsbranche, de huishoudelijke branche, de farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de chemische industrie. Daarbij is het mogelijk te kiezen voor verschillende verpakkingen en sluitingen. Zo vindt u altijd de verpakking die perfect aansluit bij uw product. PET Power is zo’n specialist in PET verpakkingen, waar u uitstekend terecht kunt voor een kruidenpot of PET pot die past bij uw toepassing.