i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Huishoudelijk’ Category

De inzethorren op maat bestellen

donderdag, september 24th, 2020

Het kopen van inzethorren op maat is een manier om te zorgen dat ongedierte en pollen buiten worden gehouden. Je bent bezig met het opruimen van je huis in de avond en je laat de deuren open staan om het even lekker door te luchten. Je hebt wel licht nodig, anders zie je niets en dat is nou net het punt waarop de beesten binnen kunnen dringen. Voor je het weet heb je allemaal beesten in huis gehaald. Het is kiezen of delen, want je kunt niet en je raam en deur open laten staan en ook het licht binnen laten branden. Dit kan knap lastig zijn en zeker in de zomer is dit een probleem waar veel mensen tegen aanlopen. Zodra het buiten een beetje is afgekoeld, wil je natuurlijk wel de ramen kunnen open zetten, maar om dan helemaal geen licht meer te branden is ook behoorlijk ongezellig. 

Problemen

Door de inzethorren op maat aan te schaffen heb je dit probleem niet meer en behoort dat tot de verleden tijd. Je kunt namelijk op deze manier ervoor zorgen dat de beesten weg blijven en je geen last hoeft te hebben van hen, omdat de horren ervoor zitten. De inzethorren op maat worden precies in het kozijn van een deur of een raam geplaatst, zodat er hier niets meer door kan vliegen. De gaatjes die in het gaas van de hor zitten, zijn groot genoeg voor het doorlaten van lucht, maar klein genoeg dat er niets door heen kan komen. 

Website

Het aanschaffen van de inzethorren op maat doe je gemakkelijk op de website. Je krijgt hierbij instructies om het kozijn op te meten. Aan de hand daarvan is het alleen nog maar een kwestie van het invullen van de maten en het bestellen van de inzethorren op maat.

 

Uw nieuwe houten kozijnen in Hengelo

maandag, mei 18th, 2020

Bent u aan bouwen van uw nieuw huis of gaat u uitbreiden en heeft u houten kozijnen nodig en woont u in of nabij Hengelo? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Ons bedrijf is al sinds 1978 bezig met het vervaardigen van houten kozijnen in Hengelo van hoogwaardige kwaliteit die voorzien kunnen worden van het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) keurmerk. Houten kozijnen in Hengelo gebruiken is al eeuwenlang populair wegens de warmte die de uitstraling met zich meebrengt, maar ook door de geluidsisolatie die de houten kozijnen in Hengelo hebben. In overleg met u als klant kunnen wij ervoor zorgen dat de uw nieuwe houten kozijnen in Hengelo vervaardigd worden uit diverse houtsoorten waarbij wij gebruik maken van watervaste en verlijmde hoekverbindingen, zodat het direct gebruikt kan worden in de praktijk. Wij leveren en installeren de houten kozijnen in Hengelo voor zowel bedrijven als voor particulieren. Ook wanneer u als klant of bedrijf houten kozijnen in Hengelo met een unieke maatvoering nodig heeft, maken wij deze vanaf een stuk voor u. 

Mogelijkheden voor uw houten kozijnen in Hengelo 

Uw nieuwe houten kozijnen in Hengelo worden met een pen- en gat verbinding of een slis houtverbinding gemaakt. Door dit toe te passen kunnen wij vele vormen maken, bijvoorbeeld met rond of met een toog. Afhankelijk van de wensen en eisen voor uw houten kozijnen in Hengelo kunnen wij ze voorzien van spouwlatten, DPC-folie en lood. Bij elk model van onze houten kozijnen in Hengelo zoals terrasdeuren en deurkozijnen worden deze houten kozijnen in Hengelo geschilderd met water afwerend verf met een laagdikte van 100mu. De houten kozijnen in Hengelo worden ook voorzien van twee lagen grondverf en ook goed afgewerkt door het tussentijds te schuren. Heeft u behoefte aan nieuwe houten kozijnen in Hengelo, maakt dan nu contact met ons op via de website.Snelle slotenservice door heel Nederland nu 24 uur per dag!

dinsdag, juli 18th, 2017

Braakschade

Vanzelfsprekend kunt ons met schade door inbrekers ook bellen. Wij inspecteren of alle cilindersloten van voordeuren en kozijnen beantwoorden aan de laatste veiligheid eisen. De slotenmakers kunt u de hele dag bereiken bij noodgevallen zoals schade door inbrekers, maar ook ‘t remplaceren van alle deursloten.

Kapot cilinderslot

Het cilinderslot ging enigszins moeilijker de laatste maanden, desalniettemin u stond er totaal niet bij stil. Tot mijn spijt ging u nou de loper niet meer in het deurslot. U bent buitengesloten van uw appartement. Er blijkt totaal geen beweging meer binnen het deurslot. Natuurlijk helpen uw sloten makers u de hele dag. Tevens kapotte sleutels blijken met ons geen probleem. Samen met u onderzoekt slotenmaker Leiden of uw deurslot te repareren is, of dat het wellicht toch voordeliger is om uw cilinderslot te verversen. Dit maakt ons niks uit.

Een deur zit op slot?

U kan ons 365 dagen per jaar opbellen. Onze servicemonteurs opereren plaatselijk en blijven derhalve 24 uur per dag vlot bij u. Pluspunt blijkt dat er helemaal geen sleutels nagemaakt hoeft te worden, aangezien u kunt de persoonlijke sleutel aanwenden. Maar wat zodra uw sleutels nu aan de binnenzijde van ‘t cilinderslot zitten? Dit lijkt dan echt een probleemgeval bij uw slotenmaker? Onze slotenservice Almere bekijkt dat type scenario`s elke nacht. Door hun jarenlange ervaring en perfecte opleiding weten zij raad met alle veiligheidssloten in alle scenario. Dus eveneens zodra de sleutels aan de binnenkant van ‘t slot steekt. Schadeloos is uw voordeur geopend.

Fietsslot of bootslot?

Min of meer alle sloten functioneren ongeveer eenzelfde mechanisme. We volgen ontwikkelingen aangaande nieuwe veiligheidssloten op de voet. Voor alle slotproblemen kunt u allicht per email contact met ons oppakken. Je gaat perplex zijn van hun kennis en bekwaamheid. De slotenmakers hebben niets liever dan het slot goed en gauw voor u fiksen..

Vervangen en herstel van sloten

Er bestaan een hoop werkzaamheden welke een slotenspecialist doet. De specialisten geven inbraakbeveiliging informatie om u optrekje te beschermen. Elk jaar komen nieuwere sloten in de omloop. Ieder hoopt dat een cilinderslot steeds perfect werkt. Tot ie faalt. Want incidenteel moet een deurslot eveneens vervangen te worden. U kan vertrouwen op vlugge en voordelige onderhoudsdienst van uw plaatselijke slotendienst. Met elk kaliber voordeurslot kan u bij de monteurs naar toe.

LED spiegelverlichting; een verrassende sfeerbrenger!

zondag, juli 16th, 2017

Iedereen weet inmiddels dat LED de energiezuinige opvolger van de ouderwetse halogeen- en gloeiverlichting is. Dit is voor veel mensen het enige dat in hun opkomt als ze voordelen van de LED verlichting moeten opnoemen. Echter zijn er nog een aantal andere grote voordelen die gepaard gaan met de aanschaf van LED verlichting voor uw huishouden. Dit zijn bijvoorbeeld de veelzijdigheid en de sfeer van LED verlichting. Een mooi voorbeeld om deze twee voordelen toe te lichten is de LED spiegelverlichting. In dit artikel gaan we nader in op de LED spiegelverlichting om u een idee te geven wat dit voor u en uw huishouden qua sfeer kan doen.

We kennen het allemaal wel: u staat ’s morgens op om zich klaar te maken voor het werk. Haren doen, tanden poetsen, scheren en voor de dames de make up. Voor de meesten van ons niet echt iets waar we blij van worden als we eerlijk zijn, toch? Gelukkig kan deze dagtaak op simpele wijze een stukje gemakkelijker en eens stukje sfeervoller gemaakt worden. Dat is waar de LED spiegelverlichting in het spel komt. Met deze verlichting wordt het klaarmaken in een klap een stuk makkelijker en tegelijkertijd ook nog eens sfeervoller.

Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een mooie warmwitte lichtkleur waant u zich ‘s morgens in een rustige, warme sfeer waardoor u iets relaxter wakker kunt worden. En niet alleen voor ’s morgens is de LED spiegelverlichting ideaal, ook voor wanneer u bijvoorbeeld na het werk nog even een kalmerend bad neemt kan de juiste sfeer ervoor zorgen dat u zich weer relaxt gaat voelen en dat de stress van de werkdag van u af spoelt. Deze vorm van verlichting is dus zowel praktisch als sfeer verhogend. Wilt u graag LED spiegelverlichting kopen? www.led-spiegelverlichting.nlbiedt u een groot assortiment aan LED spiegelverlichting van hoogwaardige kwaliteit, en dat ook nog eens tegen een zachte, eerlijke prijs!

Lekker thuis komen

vrijdag, juni 5th, 2015

Lekker thuis komen

Veel mensen zien hun huis als een plek waar ze lekker tot rust kunnen komen. Wanneer men uit het werk komt of terug van een vakantie dan vindt men het over het algemeen fijn om thuis te komen. Dit komt omdat je je eigen plekje er van hebt gemaakt. Het interieur en de ideeën daarachter zijn van jou. Je vindt als het goed is de stijl mooi, zo niet dan valt er natuurlijk nog het één en ander te veranderen. Voor starters is het vaak moeilijk om hun interieur ideeën te realiseren. Door een klein budget is er weinig ruimte om het gehele interieur aan te pakken. Daar is een oplossing voor.

Een goede woonwinkel levert interieur en denkt samen met u mee over de ideeën die gerealiseerd kunnen worden en passen binnen het budget. Het bedrijf levert goedkoop interieur maar hanteert wel een hoge kwaliteit. De prijs – kwaliteit verhouding is dus dik in orde.

Wanneer u al iets verder bent in het leven kunt u er ook voor kiezen om het huis opnieuw in te richten. Totaal niet gek want de smaak van een persoon schijnt eens in de 7 jaar drastisch veranderen. Vrouwen blijken hier meer last van te hebben dan mannen. De vrouw houdt er over het algemeen van om het huis naar eigen idee in te richten en probeert er een geheel van te maken waarin iedereen zich thuis voelt.

intreur ideeën

De stijl die daarvoor wordt gekozen is soms niet helemaal duidelijk. Sommige mensen hebben verschillende stijlen in huis. Zo hebben ze brokant, klassiek en modern in één huis. Dit maakt er uiteraard niet een samenhangend geheel van. Daarom geeft een woonwinkel advies op het gebied van interieur ideeën en kijkt daarbij naar u als persoon en de bouw van het huis.

De specialisten van de interieur adviseur zijn gespecialiseerd in het vormgeven van huizen. Dit doen ze door advies te geven voor raamdecoratie, vloeren en andere dingen die bij het interieur horen. Een woonwinkel leverancier van deze spullen geeft advies en levert een goede kwaliteit en heeft een ruim assortiment bestaande uit vele topmerken.

Wilt u ook thuis komen in een huis waarvan u denkt: “Dit klopt”? dan is het tijd om eens op de website van een woonwinkel te kijken. Daar vindt u het complete assortiment aan intreur ideeën

Bij contact kunt u een afspraak maken om vrijblijvend advies te krijgen.

http://www.4yourliving.nl

Nare geurtjes op de WC tegen aan

zondag, december 28th, 2014

Nare geurtjes op de WC

Hoewel iedereen natuurlijk zijn huis zo schoon en hygiënisch mogelijk wilt houden en daarom elke week wel een paar uur bezig is om de boel op orde te houden kan het zijn dat je toch nog last heb van nare geurtjes. Bijvoorbeeld op het toilet. Dit is een ruimte die we vaak schoonhouden omdat we voor onszelf en voor bezoekers toch een schoon en fris toilet willen hebben, maar soms blijven er toch geurtjes achter. Het is belangrijk om niet alleen maar de pot zelf schoon te maken, maar ook de wc bril. Ook die kan na enige tijd door het doorspoelen bevuild raken waardoor geurtjes optreden. Maak vooral de onderkant van de bril en deksel goed schoon, en vergeet de scharnieren niet. Ook de vloer moet gedweild worden en vergeet absoluut niet de wc mat regelmatig te wassen. Als de geur dan nog blijft hangen is het verstandig een loodgieter te bellen.

Een nieuwe WC-Bril voor een fris en nieuw gevoel

Dit zeggen veel mensen na een aantal jaar over de meubels in hun huiskamer, het interieur van de slaapkamer of de tegels in de badkamer. Na een paar jaar raken mensen toch op hun woning uitgekeken en willen iets nieuws. Frisser, moderner. Ook als het gaat om de wc zijn veel mensen het zat om nar al die jaren tegen diezelfde saaie toilet zitting aan te kijken. Vroeger kon je daar niet echt veel aan doen als je echt iets nieuws wilde. Het assortiment aan nieuwe modellen en kleuren was klein en als je iets vind wat je echt mooi vond was het vaak stervens duur. Dus vele begonnen er niet aan. Via wcbrilkopen.nl kunnen mensen gelukkig nu kiezen uit een grote selectie brillen die wel een echt nieuwe glans geven aan het toilet. Het assortiment is zeer groot en juist daarom zijn de prijzen ook lekker laag.

http://www.wcbrilkopen.nl/blog/

Verstand van filterzakken

woensdag, januari 22nd, 2014

Verstand van filterzakken

Tijd voor nieuwe filterzakken

Even geleden heb ik een filterinstallatie aangeschaft. Nadat ik mijn filters een tijd had gebruikt waren ze plots hard aan vervanging toe. Dat betekende natuurlijk dat ik behoorlijk snel op zoek moest naar nieuwe filterzakken. En eerlijk gezegd heb ik er zelf vrij weinig verstand van. Toen ik die filterinstallatie kocht, was hij compleet en heb ik er verder niet bij stil gestaan wat er wel of niet omgaat in de wereld van filterzakken. Aldus begon mijn zoektocht naar geschikte vervanging van mijn huidige filteronderdelen. Het begin ging moeizaam, maar toen ik eenmaal de juiste hulp gevonden had, ging het van een leien dakje. Graag deel ik met u mijn bevindingen en ervaringen met het bedrijf dat filteren voor mij voorgoed ten goede veranderd heeft: Techno Filter. Lange tijd heb ik online gezocht naar informatie over filterzakken en in eerste instantie was ik behoorlijk overweldigd. Het wereldwijde web staat namelijk zo bomvol informatie dat ik af en toe met mijn handen in het haar zat. U kent dat vast wel, dat er ineens zo’n moment komt waarin je door de bomen het bos niet meer ziet. Het internet vind ik bijzonder handig hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar af en toe zou het heerlijk zijn als iemand me bij de hand kon nemen en me langs alle hordes en hindernissen kon leiden naar een informatiebron die alle info bevatte die ik nodig had. Gelukkig heb ik een vriend die zelf al eens eerder op zoek is gegaan naar filterelementen en dingen die met filtratie te maken hebben. Hij wees me namelijk op de website van Techno Filter. Dat heeft mijn leven veranderd. En dan wil ik zeker niet dramatisch doen. Om te beginnen ben ik naar de website heen gegaan en heb ik van alles gelezen over de verschillende filterproducten die het bedrijf online aanbiedt. Zo las ik bijvoorbeeld dat ze werkelijk een uitgebreid assortiment verschillende producten verkopen van diverse fabrikanten. Ze hebben niet alleen filterzakken maar bijvoorbeeld ook filterkaarsen.

Verstand van filterzakken

Op de site van Techno Filter kwam ik erachter dat ze al meer dan 30 jaar in het vak zitten en dat ze zich helemaal hebben gespecialiseerd in filtratie. En dan heb ik het over de verschillende soorten filtratie. Die van vloeistof en perslucht (het leuke is dat ik voorheen helemaal niet zo veel afwist van dit soort zaken, maar dat ik door het lezen van hun website allerlei dingen aan de weet ben gekomen). Ik las ook dat ze verschillende filterzakken te koop aanbieden, waaronder:

  • nylon filterzakken
  • polyester filterzakken
  • polypropyleen filterzakken

Daarbij kon ik kiezen uit verschillende formaten. Van de formaten die ‘normaal’ zijn tot kleinere zakken. Als standaard formaten noemen ze:

  • lengte 1
  • lengte 2

Dan zijn er de kortere filterzakken met een kleinere diameter waarover ik las. Deze heten:

  • lengte 3
  • lengte 4

Eerlijk gezegd wist ik niet heel goed wat het inhield, maar gelukkig zag ik dat je op diverse manieren contact kunt zoeken met medewerkers van Techno Filter. Dat kan bijvoorbeeld door via de website een vraag te stellen, door telefonisch contact met ze op te nemen of door een mailtje te sturen. Dat bleek bijzonder handig en waardevol te zijn. Ik merkte dat de medewerkers van Techno Filter bijzonder hulpvaardig, geduldig en klantvriendelijk zijn. Ik kwam er zelf namelijk niet zo 1, 2, 3 uit wat voor filterzakken ik dan nodig zou hebben. De bekwame medewerkers die ik sprak hebben me echter heel goed geholpen. Zo kwam ik erachter dat ze bij Techno Filter verstand van zaken hebben. En dat voelde heel erg prettig. Ze hebben me geholpen de juiste filters voor mijn systeem te vinden en nu loopt hij als een zonnetje.

De professionaliteit van Techno Filter

Ik heb me laten vertellen dat er nog meer verschillen zijn in het soort filterzakken waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een oppervlakte filter of een diepte filter. De hulp die ik bij Techno Filter kreeg was uiterst professioneel. Vanaf het begin tot het einde ben ik begeleid en uiteindelijk bleek het allemaal wel mee te vallen. Wat ik overigens ook bijzonder fijn vond om te lezen was dat:

  • alle producten voldoen aan internationaal geldende normen en richtlijnen
  • Techno Filter streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • oftewel, de producten zijn betaalbaar en de kwaliteit is uitermate goed

Het gaf me een veilig gevoel dat ik filterzakken kocht bij een bedrijf dat voldoet aan internationale richtlijnen en normen. Op die manier heb je toch een soort extra zekerheid dat de filterzakken die je aanschaft echt goed zijn en niet zomaar producten zijn die na een tijdje gebruik al kapot zijn. Of dat ze gewoon niet doen waarvoor ze bedoeld zijn. Wist u trouwens dat er filterzakken met allerlei verschillende poriegrootten zijn? Om eerlijk te zijn wist ik dat tot voor kort niet, maar dat heb ik gelezen op de website van Techno Filter. En omdat ik zelf niet goed wist wat ik nodig had, heeft een behulpzame en professionele medewerker van Techno Filter me geholpen te bepalen welke filterzakken voor mij de juiste waren. De verschillende poriegrootten van de filterzakken die ze verkopen variëren trouwens van 1 tot 800 micron. Ik ben mijn goede vriend bijzonder dankbaar dat hij mij aanraadde online eens te kijken naar Techno Filter. Van nu af aan bestel ik mijn filterproducten daar. Dan ben ik verzekerd van een goede prijs én kwaliteit!

Bezoek de website voor meer informatie : Verstand van filterzakken