i2D
Image default
Woning en Tuin

Huis bouwen

Huis bouwen

Huis bouwen

Een huis bouwen is nog niet zo maar gedaan. Een huis bouwen begint met een wens. Ben jij op zoek naar een goed bedrijf om jouw wens tot vervulling te laten komen? Neem dan eens een kijkje op de site van Poppink: www.poppink.nl. Dit bedrijf uit Fleringen nabij Ootmarsum in Twente weet wel hoe ze dit moeten aanpakken. Een huis bouwen zit in hun bloed. Het maakt ons overigens niet uit in welke regio je een huis wilt laten bouwen. We komen graag naar je toe. Dus mocht je helemaal in Zeeland wonen, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Een huis bouwen moet je toch echt aan ons overlaten! Het bedrijf Poppink zit toch al zeker meer dan 50 jaar in het vak. Een huis bouwen is dan ook een waar specialisme van hen geworden en daarom krijg je bij ons altijd gedegen en persoonlijk advies. Of het nu gaat om:

  • vrijstaande woningen
  • twee onder een kap woningen
  • of recreatiewoningen

Poppink is van alle markten thuis en zijn daarom in staat om al deze types voor jou te bouwen. En nog veel meer trouwens, dus heb je andere wensen, laat het ons weten. Wij passen ons bouwschema graag op het jouwe aan. Het begint natuurlijk allemaal met een ontwerp. Ben je vaardig genoeg om zelf een huis te ontwerpen, dan kijken onze professionele architecten er graag naar en maken eventuele aanpassingen. Heb je slechts ideeën dan kan je die samen met de tekenaars tot uiting laten komen en dan kan het huis bouwen beginnen. Wil je graag meer informatie over dit proces? Dan kan je de gratis brochure via de site aanvragen en rustig met uw partner doornemen. Met Poppink zit je goed want in de afgelopen vijftig jaar hebben ze al vele duizenden huizen gerealiseerd. Een huis bouwen door ons zit dus wel snor.

Een huis bouwen met behulp van Poppink

Voor het huis bouwen hebben we op onze site enorm veel tips geplaatst. Deze helpen je hopelijk bij het regelen en gereed maken voor het huis bouwen van je dromen. We zullen in deze alinea een aantal van die tips toelichten. We beginnen bij de aankoop van een kavel. Hiervoor zijn er een viertal punten die erg belangrijk zijn om in ogenschouw te nemen:

  • ga bij de gemeente na wat de bebouwingsvoorschriften zijn
  • vraag deskundig advies of prijs- en kwaliteitverhouding goed is
  • bekijk of de infrastructuur (wegen, winkels, spoorlijn) in de toekomst veranderd wordt
  • vraag om een schoongrondverklaring. Dit is een juridisch document waarin staat dat de bodem niet verontreinigd is en er dus zonder enig risico gebouwd kan worden. Het zou wel erg vervelend zijn als tijdens het huis bouwen opeens allerlei schadelijke stoffen omhoog komen terwijl de bouwkavel al in jouw handen is

Als al deze punten positief beantwoord kunnen worden dan staat er niets meer in de weg om de bouwkavel aan te schaffen en kan je beginnen met de voorbereidingen voor het huis bouwen. Een tweede tip is het ontwerp van de tuin. Tijdens het huis bouwen wordt de tuin vaak ook alvast aangelegd. Denk er dus om dat je deze tuin ook alvast laat ontwerpen door een tuinarchitect. Op die manier is er een goede overgang van huis naar tuin. Je wilt niet in een modderpoel stappen als je eventjes buiten gaat zitten. Wellicht is het handig om eens in de omgeving te kijken naar wat voor een tuin zij hebben voordat je een hovenier inschakelt. Denk ook aan de toekomst en aan moeder Aarde. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zonne-energie. Deze vorm van stroomvoorziening heeft ongetwijfeld de toekomst. Het scheelt je daarbij ook aanzienlijk in je portemonnee. En dat is al helemaal het geval als je het combineert met dubbele beglazing en een goede isolatie. Spouwmuurisolatie is absoluut een must tijdens het huis bouwen. Overleg dan ook bij Poppink naar alle mogelijkheden om zo duurzaam mogelijk te kunnen gaan wonen.

Laat je gevoel spreken

Uiteindelijk gaat het toch om je eigen droomhuis. Een huis bouwen kan je aan ons overlaten, maar bedenk van te voren goed hoe je dit wilt realiseren. We maken daarom graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij jou thuis of bij ons op het kantoor in Fleringen. De koffie staat daar altijd klaar. Je kunt ook langskomen bij onze andere vestiging in Raalte. We zullen eerst een offerte opstellen waar je zeker niet direct aan vast zit. Is alles uiteindelijk geheel in wens, dan zullen we dan pas overgaan tot het huis bouwen. Je vindt op de site ons mailadres en de telefoonnummers van beide kantoren. Hopelijk kunnen we dan samen met jou binnenkort beginnen met het huis bouwen. Overigens zijn wij niet alleen in te huren voor het bouwen van je huis. We kunnen ook je huis verbouwen als daar behoefte naar is. Het kan hierbij gaan om een renovatie of zelfs een totale sanering. Wij zijn van alle markten thuis, dus je zegt het maar. Een uitbouw is ook nooit weg of heb je liever een totaal nieuwe indeling van je kamers? Laat het ons weten en wij realiseren het in no time. Het kan tevens weleens helpen dat wanneer een huis al voor langere tijd te koop staat, het huis te verbouwen en te optimaliseren. Dan is de verkoop ongetwijfeld een stuk sneller van de baan en kan jij beginnen met een nieuw huis bouwen. Hopelijk tot zeer snel!

Bezoek de website voor meer informatie : Huis bouwen