i2D
Artikel Portaal

Houten vloeren Veenendaal

Op zoek naar een houten vloeren in Veenendaal? Een houten vloer wordt steeds populairder en geeft je huis een gevoel van thuis. Het huiselijke wat een houten vloer kan geven is iets waar veel mensen ook naar op zoek zijn. Jarenlang is laminaat hét populaire materiaal voor de vloeren geweest, maar een houten vloer is iets tijdloos en zal er altijd zijn. Omdat de houten vloer ook populairder wordt, komen er meer mogelijkheden om een houten vloer te leggen en wordt het ook goedkoper. Ambifloor uit Veenendaal kunt u hiermee helpen.

Houten vloeren bij Ambifloor Veenendaal?

Ambifloor heeft een mooi assortiment aan houten vloeren. Zij specialiseren zich hierin en u kunt altijd naar de showroom om een kijkje te nemen naar deze vloeren. Wat moet u doen als u op zoek bent naar een houten vloer? Ambifloor werkt vooral met eiken hout, maar de vorm waarin dit komt kunt u zelf kiezen. U kunt gaan voor een massieve houten vloer of misschien wilt u multiplanken vloer? Ook is er een mogelijkheid voor lamelparket of parketvloer. Heeft u geen interesse in eikenhout, dan kunt u ook gaan voor een andere houtsoort naar keuze. Als u uitgekeken bent op uw houten vloer of uw heeft wat restauratie nodig: Ambifloor is hiervoor ook een goede optie. Zij kunnen langskomen en een laklaag op uw vloer aanbrengen. Hierdoor heeft u nog jaren plezier van uw houten vloer.

Mening van de klant

‘Wij zijn de familie van Bergen en wij hebben afgelopen jaar een houten vloer aangeschaft voor de woonkamer. Dit hebben we gedaan bij Ambifloor. Het is heel vloeiend verlopen en we hebben weinig moeilijkheden ondervonden. Inmiddels ligt de vloer er al een aantal maanden en we zijn er erg gelukkig mee. Ambifloor heeft de vloer zelf gelegd en wij hebben om een laklaag gevraagd en deze ook gekregen. De prijzen verschillen per houten vloer, maar we zijn relatief goedkoop uit. Ambifloor heeft ons alle prijzen aan het begin duidelijk toegelicht en bij de concurrenten konden we niet dezelfde prijs vinden. Omdat Ambifloor uit Veenendaal komt en wij hier ook wonen, was dit voor ons het ideale bedrijf. Kortom: we zijn super tevreden met Ambifloor.’

Comments are closed.