i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Horeca’ Category

Geeft foodservice de juiste inzichten voor de horeca?

donderdag, juni 6th, 2019

Foodservice Horeca zorgt ervoor dat jij en je bedrijf mee gaan met de tijd. Met de nieuwste trends en technologie brengt foodservice Horeca je een nieuwe strategie wat mee gaat met de tijd zodat jij je omzet blijft halen. Foodservice Horeca helpt jou om bij de tijd te blijven met de huidige trends en nieuwtjes. Foodservice Horeca zorgt ervoor dat jouw bedrijf mee blijft gaan met de tijd want tegenwoordig betekent het wanneer je dit niet doet dat je achterloopt op je concurrenten. De juiste strategie bepaal je door keuzes te maken. Je kan je als bedrijf niet op elke doelgroep richten en je moet dus een keuze maken voor welke doelgroep je kiest. Daarom moet je de juiste keuze voor doelgroep en de communicatie met de doelgroep maken. Hoe wil je deze groep bereiken ouderen bereik je op een andere manier dan jongeren? Wat wil je dat de doelgroep doet en denkt? Wat wil je dat de doelgroep voelt etc. Op deze manier kan je je imago gelijk maken met je identiteit wat heel gunstig is voor je bedrijf en voor veel earned reach kan zorgen. Foodservice Horeca  helpt je dus met het vinden van de juiste strategie.

Wat doet foodservice Horeca

Foodservice Horeca zorgt ervoor dat jij als bedrijf tegen de nieuwe hippere bedrijven op kunt en je niet je klanten laat afpakken door bedrijven zoals deze. In de tegenwoordige tijd ontstaan er steeds meer nieuwe bedrijven van jongere ondernemers die de jeugd natuurlijk meer aantrekt. Met de concepten van foodservice Horeca wordt de doelgroep groter waardoor je consumentengroep groter wordt. Door de concepten van foodservice Horeca krijg je een groot menu vol met de nieuwste en lekkerste trends van nu. Je bedrijf wordt compleet naar het nu en de toekomst verplaatst. Meebewegen met de markt is heel belangrijk als zelfstandig ondernemer.

De Superfast Thermapen MK4

dinsdag, juni 4th, 2019

Een goede professionele voedselthermometer is onmisbaar om de temperatuur van een gerecht tijdens de bereiding in de gaten te houden. Of het nu gaat om een groot stuk vlees op de barbecue, een taart uit de oven, of een vers bereide stoofschotel, met de Superfast Thermapen MK4 is de kerntemperatuur snel en betrouwbaar af te lezen. De thermometer heeft een bereik tussen de -49,9 en 299,9 °C en is hierdoor voor alle situaties te gebruiken. Het is gemaakt van ABS kunststof en is door de antibacteriële behuizing veilig in gebruik. Door een ergonomische afdichting is de thermometer waterbestendig en kan eenvoudig worden schoongemaakt. Het apparaat werkt met een 1,5 volt AAA batterij en heeft een duidelijk afleesbare display. De temperatuur is zowel in Celsius als in Fahrenheit in te stellen. Het is niet voor niets dat de Thermapen geliefd is bij professionele koks en in vele kookboeken, blogs en tijdschriften een prominente plaats heeft gekregen. Gun je zelf de beste kookthermometer en het beste resultaat en bestel de Superfast Thermapen MK4 via onze website. 

Wanneer gebruik je de SuperFast Thermapen MK4

De thermometer is voorzien van een roestvrijstalen steekpen waarmee snel en eenvoudig de kern van het gerecht kan worden bereikt. De snelheid van de meting is afhankelijk van enkele factoren zoals de massa, toestand en warmteoverdracht van het gerecht. In de meeste gevallen zal de meting binnen 3 seconden op het scherm verschijnen. De pen is 360 graden roteerbaar waardoor de kern van het gerecht snel kan worden bereikt. Buiten gebruik zal de pen in de houder worden geklapt en is eenvoudig op te bergen. Hierdoor is het gebruik niet alleen beperkt tot de juiste vleestemperatuur, maar ook om de kern temperatuur te maken bij gerechten die afkoelen of juist bevroren zijn.

 

Snel, nauwkeurig en gevoelig

De temperatuur is afleesbaar op een grote display die bovendien meedraait met de positie van de Thermapen Professional. Hierdoor komt het niet meer voor dat de temperatuur ‘op zijn kop’ moet worden afgelezen. De verlichting van de display past zich automatisch aan aan de lichtsterkte van de omgeving. Leg je de thermometer neer dan zal het apparaat zichzelf uitschakelen. Het apparaat geeft een waarschuwing door een icoon in het scherm als de batterij bijna leeg is. Samen met de nauwkeurige temperatuurmeter is het gehele ontwerp zeer ergonomisch gemaakt waarbij het gemak voor de gebruiker voorop staat. Bovendien verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren waardoor er altijd een exemplaar is dat ook past bij de kookomgeving. 

Conclusie

Met de SuperFast Thermapen MK4 krijg je de beste voedsel temperatuurmeter die momenteel verkrijgbaar is. Snel, handig, betrouwbaar en geschikt voor alle temperaturen. Binnen 3 seconden weet de professionele kok, de enthousiaste thuiskok en de fanatieke barbecueliefhebber precies wat de temperatuur van kern van het gerecht is. Het resultaat is een perfect bereiding van ieder gerecht, ongeacht de benodigde kerntemperatuur. Ieder exemplaar wordt geleverd met een traceerbare kalibratie certificaat, de garantie voor een optimaal product waar je jaren plezier van zal hebben. Als klant krijgt u twee jaar fabrieksgarantie. Ga voor meer informatie naar de website van Thermapen Nederland.

https://www.thermapen.nl/thermapenprofessional

Ga jij een waterbar huren op jouw evenement?

woensdag, mei 8th, 2019

Water is de bron van al het leven op aarde. Ieder persoon heeft het elke dag nodig. In Nederland is het kraanwater erg goed. Toch drinken veel Nederlanders te weinig water. Vooral tijdens feesten of evenementen wordt er vaak te weinig water gedronken. Dit zorgt ervoor dat mensen minder alert en sneller moe zijn. Wil jij dat jouw gasten of collega’s wel alert blijven? Zorg jij ervoor dat jouw collega’s of gasten wel genoeg water drinken?  Waarom zou je dan geen waterbar huren bij Bar Company? Bij Bar Company huur je een waterbar voor jouw feest of evenement!

Een waterbar in plaats van een smoothiebar of cocktailbar

Wat voor een bar moet ik huren dan hoor ik je denken. Dat kies je helemaal zelf! Je kiest namelijk zelf een bar uit die past bij jouw locatie en evenement. Zo kan je een mooie authentieke houten bar kiezen. Ga jij liever voor een moderne en luxere uitstraling? Dan kan je het beste kiezen voor de marmeren bar.

Is een waterbar wel bijzonder?

Wat is er nou speciaal aan water? Er zijn heel veel soorten water op de wereld. Van normaal kraanwater tot speciaal mineraalwater dat alleen beschikbaar is met een bepaalde maanstand. Bij Bar Company ontvang je een ware watersommelier die jou en jouw gasten alles vertelt over de belangrijkste bron in het leven; water. De sommelier legt uit wat de verschillende mineralen in water betekenen en wat zij precies doen met je lichaam. Wanneer je een waterbar gaat huren bij Bar Company, ontvang je heerlijke waters. Er is een speciaal menu opgesteld waarbij diverse smaakpalletten van water te proeven zijn. Nu hoor ik je denken; verschil proeven in water? Ja, dit is zeker mogelijk! De watersommelier vertelt je er graag meer over.

https://www.barcompany.nl/services/juices/water-bar-huren/

Kookworkshop; een leuk familieuitje

maandag, april 29th, 2019

Iedereen wil wel een gezellig dagje met de familie doorbrengen, maar ja, wat ga je dan doen? Het probleem met iets leuks bedenken voor een hele familie, is vaak het leeftijdsverschil waar u mee te maken heeft. Jonge kinderen maar ook oudere mensen maken deel uit van een familie. Dan is er ook nog een moeilijkheid met de verschillende voorkeuren. De een wil graag naar een pretpark en de ander wordt al misselijk als er een achtbaan in het zicht is. Kookworkshops en eten daarentegen, is voor alle leeftijden. Iedereen houdt immers van lekker eten en de gezelligheid aan tafel.

In de keuken begint de gezelligheid al.

Gezellig tafelen met de hele familie. Alleen die gezelligheid kan al beginnen voordat u aan tafel gaat. Door gezellig samen in de keuken te staan en de heerlijke gerechten al voor te proeven, komt de sfeer al goed op gang. Door het zelf te bereiden in een gezellige sfeer, zal het eten nóg beter smaken en zal de maaltijd ook een groot succes zijn. Een kookworkshop in Amersfoort en omgeving zou dan een geweldig idee zijn. De keuken waar u in kan werken is zeker groter dan de keuken thuis wat zorgt voor meer mensen en meer gezelligheid tijdens het koken.

Koken is voor alle leeftijden.

Zeker ook de jongere kinderen, kunnen al meehelpen in de keuken. Kleinere kinderen kunnen in een kinderstoel of vanuit het aanrecht al spulletjes aangeven of roeren. Omdat u dan met best wel wat mensen in de keuken bent, is er ook voldoende toezicht op de kinderen. Oudere mensen kunnen hier ook aan deelnemen en misschien nog eens een extra tip geven ook met zoveel jaren keukenervaring. Maar nieuwe dingen leren blijft toch ook leuk? Dus voor alle leeftijden is een kookworkshop een goed uitje om eens over na te denken.

Verschillende workshops.

Bij de Kookstudio de Kokkerie in Amersfoort kunt u een keuze maken uit verschillende workshops. Welke voorkeur u ook heeft, wij hebben er wel een passende workshop bij. Naast de Italiaanse, Spaanse en Franse keuken kunt u bij de Kokkerie ook terecht voor de Oosterse keuken. Dat is bijvoorbeeld Chinees of Indisch waarbij u bami, sushi en andere heerlijke gerechten leert maken. De Kokkerie heeft voor u ook nog wat specials zodat u zich kunt voorbereiden op het kerstdiner of op een bepaald seizoen. Het wildseizoen of de aspergetijd zijn toch de bijzondere tijden en bij de Kokkerie kunt u leren om deze ingrediënten in te zetten om tot een geweldige maaltijd te komen. 

Heerlijk genieten.

Bij De Kokkerie werkt u uitsluitend met verse producten en het meeste daarvan is ook nog eens biologisch. De producten komen van de leveranciers uit de omgeving, dus het zijn allemaal streekproducten. Daarnaast worden ook nog producten uit de eigen tuin gebruikt, zodat u er zeker van kan zijn dat u met de ideale producten aan de slag gaat. Uiteraard kan u na het koken heerlijk genieten van uw maaltijd die u samen met de familie heeft gemaakt. Tussendoor misschien nog een wandeling maken in het prachtige bosgebied van de omgeving en kunt u het gerecht thuis ook maken doordat u het recept meekrijgt. Zo heeft u ook naderhand nog een leuke herinnering aan een leuke dag.

https://dekokkerie.nl/