i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Horeca’ Category

Ga jij een waterbar huren op jouw evenement?

woensdag, mei 8th, 2019

Water is de bron van al het leven op aarde. Ieder persoon heeft het elke dag nodig. In Nederland is het kraanwater erg goed. Toch drinken veel Nederlanders te weinig water. Vooral tijdens feesten of evenementen wordt er vaak te weinig water gedronken. Dit zorgt ervoor dat mensen minder alert en sneller moe zijn. Wil jij dat jouw gasten of collega’s wel alert blijven? Zorg jij ervoor dat jouw collega’s of gasten wel genoeg water drinken?  Waarom zou je dan geen waterbar huren bij Bar Company? Bij Bar Company huur je een waterbar voor jouw feest of evenement!

Een waterbar in plaats van een smoothiebar of cocktailbar

Wat voor een bar moet ik huren dan hoor ik je denken. Dat kies je helemaal zelf! Je kiest namelijk zelf een bar uit die past bij jouw locatie en evenement. Zo kan je een mooie authentieke houten bar kiezen. Ga jij liever voor een moderne en luxere uitstraling? Dan kan je het beste kiezen voor de marmeren bar.

Is een waterbar wel bijzonder?

Wat is er nou speciaal aan water? Er zijn heel veel soorten water op de wereld. Van normaal kraanwater tot speciaal mineraalwater dat alleen beschikbaar is met een bepaalde maanstand. Bij Bar Company ontvang je een ware watersommelier die jou en jouw gasten alles vertelt over de belangrijkste bron in het leven; water. De sommelier legt uit wat de verschillende mineralen in water betekenen en wat zij precies doen met je lichaam. Wanneer je een waterbar gaat huren bij Bar Company, ontvang je heerlijke waters. Er is een speciaal menu opgesteld waarbij diverse smaakpalletten van water te proeven zijn. Nu hoor ik je denken; verschil proeven in water? Ja, dit is zeker mogelijk! De watersommelier vertelt je er graag meer over.

https://www.barcompany.nl/services/juices/water-bar-huren/

Kookworkshop; een leuk familieuitje

maandag, april 29th, 2019

Iedereen wil wel een gezellig dagje met de familie doorbrengen, maar ja, wat ga je dan doen? Het probleem met iets leuks bedenken voor een hele familie, is vaak het leeftijdsverschil waar u mee te maken heeft. Jonge kinderen maar ook oudere mensen maken deel uit van een familie. Dan is er ook nog een moeilijkheid met de verschillende voorkeuren. De een wil graag naar een pretpark en de ander wordt al misselijk als er een achtbaan in het zicht is. Kookworkshops en eten daarentegen, is voor alle leeftijden. Iedereen houdt immers van lekker eten en de gezelligheid aan tafel.

In de keuken begint de gezelligheid al.

Gezellig tafelen met de hele familie. Alleen die gezelligheid kan al beginnen voordat u aan tafel gaat. Door gezellig samen in de keuken te staan en de heerlijke gerechten al voor te proeven, komt de sfeer al goed op gang. Door het zelf te bereiden in een gezellige sfeer, zal het eten nóg beter smaken en zal de maaltijd ook een groot succes zijn. Een kookworkshop in Amersfoort en omgeving zou dan een geweldig idee zijn. De keuken waar u in kan werken is zeker groter dan de keuken thuis wat zorgt voor meer mensen en meer gezelligheid tijdens het koken.

Koken is voor alle leeftijden.

Zeker ook de jongere kinderen, kunnen al meehelpen in de keuken. Kleinere kinderen kunnen in een kinderstoel of vanuit het aanrecht al spulletjes aangeven of roeren. Omdat u dan met best wel wat mensen in de keuken bent, is er ook voldoende toezicht op de kinderen. Oudere mensen kunnen hier ook aan deelnemen en misschien nog eens een extra tip geven ook met zoveel jaren keukenervaring. Maar nieuwe dingen leren blijft toch ook leuk? Dus voor alle leeftijden is een kookworkshop een goed uitje om eens over na te denken.

Verschillende workshops.

Bij de Kookstudio de Kokkerie in Amersfoort kunt u een keuze maken uit verschillende workshops. Welke voorkeur u ook heeft, wij hebben er wel een passende workshop bij. Naast de Italiaanse, Spaanse en Franse keuken kunt u bij de Kokkerie ook terecht voor de Oosterse keuken. Dat is bijvoorbeeld Chinees of Indisch waarbij u bami, sushi en andere heerlijke gerechten leert maken. De Kokkerie heeft voor u ook nog wat specials zodat u zich kunt voorbereiden op het kerstdiner of op een bepaald seizoen. Het wildseizoen of de aspergetijd zijn toch de bijzondere tijden en bij de Kokkerie kunt u leren om deze ingrediënten in te zetten om tot een geweldige maaltijd te komen. 

Heerlijk genieten.

Bij De Kokkerie werkt u uitsluitend met verse producten en het meeste daarvan is ook nog eens biologisch. De producten komen van de leveranciers uit de omgeving, dus het zijn allemaal streekproducten. Daarnaast worden ook nog producten uit de eigen tuin gebruikt, zodat u er zeker van kan zijn dat u met de ideale producten aan de slag gaat. Uiteraard kan u na het koken heerlijk genieten van uw maaltijd die u samen met de familie heeft gemaakt. Tussendoor misschien nog een wandeling maken in het prachtige bosgebied van de omgeving en kunt u het gerecht thuis ook maken doordat u het recept meekrijgt. Zo heeft u ook naderhand nog een leuke herinnering aan een leuke dag.

https://dekokkerie.nl/

Zeven dagen per week binnenlopen voor een lunch of borrel bij een restaurant in Oss

woensdag, november 8th, 2017

Niet alleen in het weekend kom je naar een restaurant in Oss. Tegenwoordig is alles anders. Steeds meer mensen ook doordeweeks naar een restaurant. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden, collega’s of familie, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!

In een restaurant in Oss is altijd wel wat te beleven

Zeven dagen per week borrelen, lunchen, dineren en genieten van het fijne leven. Bij restaurant De Nieuwe Wereld Kortom kun je op elk moment van de dag, 7 dagen per week terecht. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert eet en drink café De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.     

Geniet van unieke menu’s bij een restaurant in Oss

Iedere dag wat anders. Dat is wat de Nieuwe Wereld in Oss zo bijzonder maakt. Je geniet dagelijks van een speciaal menu. Zo zijn er van maandag tot woensdag de ‘Benefit Days’. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’. 

Tweedehands pistonmachines, eersteklas koffie!

woensdag, juli 19th, 2017

Heeft u weleens gezocht naar tweedehands pistonmachines? Waarschijnlijk wel anders zou u dit niet lezen. Met een tweedehands machine zet u net zulke goede koffie als met een gloed nieuwe machine, wist u dat? Deze specialist biedt verschillende soorten nieuwe espressomachines, waaronder pistonmachines van verschillende merken. Daarnaast kunt u ook terecht voor volautomaten van de merken Schaerer of Egro. Wilt u echter niet de volle prijs betalen voor een goede espressomachine? Dan is het wellicht een idee een tweedehands machine aan te schaffen. Bij de specialist is het namelijk ook mogelijk te kiezen voor diverse occasions. Die worden voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Alle espressomachines die de specialist levert zijn overigens van uitstekende kwaliteit.

Pistonmachines geleverd tegen sterk concurrerende prijzen

En daarbij stopt het voordeel nog niet. Nadat u uw mooie nieuwe pistonmachines heeft geïnstalleerd kunt u ook nog eens gebruikmaken van de uitstekende service van Koffiesnel.nl Espressoservice. Dit espressoservicebedrijf zorgt namelijk allereerst voor zeer snelle levering. Maar dat is nog niet het enige. Ook levert het bedrijf tegen zeer aantrekkelijke, sterk concurrerende prijzen. Zo heeft u de pistonmachines of volautomaten van uw keuze snel én voor een aantrekkelijke prijs in huis. Is de espressoapparatuur eenmaal geleverd? Dan heeft u ook de mogelijkheid met de specialist afspraken te maken over reparatie in geval van calamiteiten en regelmatig onderhoud. De uitstekende after sales service van de specialist biedt u de zekerheid die u wenst als klant.

Service en professioneel advies van de specialist bij aankoop van pistonmachines

Professioneel advies bij de aanschaf van een nieuwe espressomachine is geen overbodige luxe. Het gaat om een flinke investering en u wilt kwaliteit kunnen serveren. Dan is het verstandig advies in te winnen. Een specialist neemt daarbij uw wensen in acht. Met de schat aan kennis en ervaring over de koffiebranche waarover de specialist beschikt, kan deze u altijd voorzien van een professioneel en passend advies. Maar waar vindt u zo’n specialist die u alles kan vertellen over pistonmachines en volautomaten? Bijvoorbeeld in KoffieSnel.nl. Dit onafhankelijke espressoservicebedrijf staat te allen tijde voor u klaar met fantastische service en professioneel advies op maat, ongeacht welke koffie u schenkt.