i2D
Artikel Portaal

Archive for the ‘Horeca’ Category

Zeven dagen per week binnenlopen voor een lunch of borrel bij een restaurant in Oss

woensdag, november 8th, 2017

Niet alleen in het weekend kom je naar een restaurant in Oss. Tegenwoordig is alles anders. Steeds meer mensen ook doordeweeks naar een restaurant. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden, collega’s of familie, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!

In een restaurant in Oss is altijd wel wat te beleven

Zeven dagen per week borrelen, lunchen, dineren en genieten van het fijne leven. Bij restaurant De Nieuwe Wereld Kortom kun je op elk moment van de dag, 7 dagen per week terecht. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert eet en drink café De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.     

Geniet van unieke menu’s bij een restaurant in Oss

Iedere dag wat anders. Dat is wat de Nieuwe Wereld in Oss zo bijzonder maakt. Je geniet dagelijks van een speciaal menu. Zo zijn er van maandag tot woensdag de ‘Benefit Days’. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’. 

Tweedehands pistonmachines, eersteklas koffie!

woensdag, juli 19th, 2017

Heeft u weleens gezocht naar tweedehands pistonmachines? Waarschijnlijk wel anders zou u dit niet lezen. Met een tweedehands machine zet u net zulke goede koffie als met een gloed nieuwe machine, wist u dat? Deze specialist biedt verschillende soorten nieuwe espressomachines, waaronder pistonmachines van verschillende merken. Daarnaast kunt u ook terecht voor volautomaten van de merken Schaerer of Egro. Wilt u echter niet de volle prijs betalen voor een goede espressomachine? Dan is het wellicht een idee een tweedehands machine aan te schaffen. Bij de specialist is het namelijk ook mogelijk te kiezen voor diverse occasions. Die worden voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Alle espressomachines die de specialist levert zijn overigens van uitstekende kwaliteit.

Pistonmachines geleverd tegen sterk concurrerende prijzen

En daarbij stopt het voordeel nog niet. Nadat u uw mooie nieuwe pistonmachines heeft geïnstalleerd kunt u ook nog eens gebruikmaken van de uitstekende service van Koffiesnel.nl Espressoservice. Dit espressoservicebedrijf zorgt namelijk allereerst voor zeer snelle levering. Maar dat is nog niet het enige. Ook levert het bedrijf tegen zeer aantrekkelijke, sterk concurrerende prijzen. Zo heeft u de pistonmachines of volautomaten van uw keuze snel én voor een aantrekkelijke prijs in huis. Is de espressoapparatuur eenmaal geleverd? Dan heeft u ook de mogelijkheid met de specialist afspraken te maken over reparatie in geval van calamiteiten en regelmatig onderhoud. De uitstekende after sales service van de specialist biedt u de zekerheid die u wenst als klant.

Service en professioneel advies van de specialist bij aankoop van pistonmachines

Professioneel advies bij de aanschaf van een nieuwe espressomachine is geen overbodige luxe. Het gaat om een flinke investering en u wilt kwaliteit kunnen serveren. Dan is het verstandig advies in te winnen. Een specialist neemt daarbij uw wensen in acht. Met de schat aan kennis en ervaring over de koffiebranche waarover de specialist beschikt, kan deze u altijd voorzien van een professioneel en passend advies. Maar waar vindt u zo’n specialist die u alles kan vertellen over pistonmachines en volautomaten? Bijvoorbeeld in KoffieSnel.nl. Dit onafhankelijke espressoservicebedrijf staat te allen tijde voor u klaar met fantastische service en professioneel advies op maat, ongeacht welke koffie u schenkt.