i2D
Image default
Dienstverlening

Hoe vaak heeft u een servicemonteur gezocht?

Heeft u al lang naar een goede servicemonteur gezocht? Dan helpt Veldkamp uit Raalte, nabij Zwolle, u graag verder. De experts sturen de servicemonteur waar u zolang naar heeft gezocht naar uw bedrijf, zodat er onderhoud gepleegd wordt aan uw drukmachine. Binnen de kortste keren werkt uw drukmachine weer zoals het hoort. Ontdek nu de vele mogelijkheden van dit bedrijf.

De servicemonteur onderhoudt de drukmachine

Heeft u na een lange zoektocht nog steeds niet dé servicemonteur gevonden waar u naar heeft gezocht? Schakel dan nu de hulp in van de experts bij Veldkamp in Raalte. Het bedrijf is gevestigd in regio Zwolle. De experts van dit bedrijf helpen u bij het vinden van een geschikte servicemonteur voor uw drukmachine. De monteurs plegen onderhoud aan de drukmachine en controleren of er beschadigde onderdelen in uw machine zitten. Deze onderdelen worden uiteraard vervangen door nieuwe, zodat u nog lang van uw machine gebruik kunt maken. Bij de uitgebreide vorm van onderhoud kan het zijn dat de servicemonteur waar u zo lang naar heeft gezocht, uw drukmachine volledig uit elkaar haalt. Hierdoor kan hij of zij goed bij alle onderdelen en worden deze onderdelen netjes schoongemaakt, en als het moet vervangen voor nieuwe onderdelen. Als de machine helemaal uit elkaar wordt gehaald, valt dit onder het uitvoeren van groot onderhoud. Bij het schoonmaken en controleren van de machine hebben ze het over het uitvoeren van klein onderhoud. Wilt u de verschillende mogelijkheden ontdekken voor uw drukmachine? 

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Het bedrijf Veldkamp biedt verschillende soorten onderhoud aan. Bespreek met de experts welk onderhoud het beste bij uw drukmachine past. Neem hiervoor contact op met de experts van het bedrijf en bespreek wat er gedaan moet worden. De experts sturen daarna een servicemonteur uw kant op die uw machine controleert en repareert volgens uw wensen.